2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende bişiy cik hissetmiyodum :)1920gibi hissedersin :)

cnm öyle diyorsun ama yakin bi arkdsm da aynen bnm gibi olmuş.ultrasona gore dogurdugnu söyledi.üstelik normal dogum.yani acilma kendi baslamis evde.bilmym ki cnm aklim karisti.neyse 30 lara gelirsem netlik kazanır ins
tm cnm ama 37 ci haftadan sonra doğan bebekler miyadı doldurmuş olarak kabul edilir zaten bu çok normal yani ama sezeyanla bu şekilde olması yanlış bence... çünkü son zamanlar bebeşlerimiz gelişimlerini tamamlıyor ve daha çok kilo alıyorlar.
hakkımızda hayırlısı bakalım.

Âmin canım; Sıcakta da çok zor Allah yardımcın olsun; ist da bugünlerde çok sıcak ama işte bi de eşim kısmetse Temmuzsonu gibi ameliyat olucak yine ayak bileğinden en az 1 ay yürüyemez basamaz üstüne; bakalım hayırlısıyla Allah güç versin son ayım zor geçicek hizmet ister gelen giden Allah büyüktür

canım ben 59 ile hamile kaldım 21. hafta kontrolümde 62 oldum zaten dr.u 28.haftaya kadar 8 kilo normal dedi...genelde kilolu hamile kalanlar sanırım zayıflıyorlar sen de öylesin canım, göbeğin tam olarak belli olmamasını kilo da etkiler sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz gerisi mühim değil...

Arkadaşlar aranızda magnezyum alan var mıdır? Bi iki gündür ağrılarım vardı özellikle ayakta durunca uyuşma oluyordu doktorum magnezyum verdi. Ne kadar sürede geçer bu ağrılar? ???
Canım ben şunu kullanıyorum

Benimkilerde aramıyor canım geçen kan tahlili için kendim gittim tekrar sordum aşıya ne zaman gelim diye çok rahatlar

Canım ben de 81 le hamIle kaldım ve 83 oldum şu anda. Bugün 22+4 olduk. Karnım birazcık çıktı artık.

Kızlar bizde bebek odamıZi pembe ye boyadık eşimle biraz kartonpiyer é sıçradı ama onu da beyaz boya ile kapatmaya çalışıyorum
bebek odası almıştık bi hafta ya o gelir inşallah

Kızlar 19+5 de ayrıntılıya gitmiştik, bebeğimiz çok büzüşük durduğu için her Şeyini net ölçememişti, 3 hafta sonra tekrar gelin bi daha bakalım Demişti. Bugün 22+4 im gittim. Doktor geçen sefer dudağını falan tam net görememiştim de ondan çağırdım, ama her şey yolunda 1 hafta da önden gidiyor maaşallah , dedi. 600 gr a yaklaşmış kızımız ama net foto veremedi maalesef doktor, çok utangaç herhalde kızım en net aldığımız fotomuz da böyle : elI alnında Ayakları Ağzına doğru

68 kiloyla başladım 74 buçuk oldum hafta sonuna 75 olursam bizim doktordan bir fırça daha yerim heral de
Off ben de tam 6,5 kg aldım Dr bana da kızacak ama dikkat ettiğim halde böyle bi de hergün yürüyorum; o kadar zorlanmama rağmen bünye meselesi galiba ya anlamadım

Ne güzel canım maşallah sağlıkla gelsin

Ben patates ve eski kaşarı canım çektiği için çok tüketiyorum. Ayrıca bal ile ceviz yiyorum. Bir öğünümde de muz yiyorum ama her zaman değil arada :) bunlar bebeğe kilo aldırırmış. Bugün kontrolümüz vardı ve oğlum 564gr olmuş 2 hafta önce 410gr dı ama kilosunun önde olması da sıkıntı sanırım. doktorumuz bu gidişle çok kilolu bi bebek olabilir dedi ve patatesin çok yararı yok zaten diyerek az yememi önerdi :) önceden de konuşulmuştu kilo aldıran yiyecekler ve birisi sütü de söylemişti sanırım. Hatta ballı süt diye aklımda kalmış :)

Kuzucuk iben 5tane almıştım alan olmaz belki diye ,sen 1tanesini al cnm herkesin duası olsun

Ben okuma için dememiştim dua için demiştm. Arkadaşımız dua edilirken ilk sayfadaki listedeki isimlere bakılacağını söylemişti de ben yokum o listede diye demiştim :) ben aldığım 1 yasini okudum. Ama senin sayı fazlaymış yarın 1 tane daha okuyabilirim tabiki :)

Bende 68 le başladım 2 kilo aldım sanki bütün kilolarim göbekte toplanıyor. Bugün tartildim 1 kilo daha almışım 71 le devam ediyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…