Bende bişiy cik hissetmiyodum :)1920gibi hissedersin :)@cryofangel @dag cilegi
arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız için,endişe edıyorum bazen niye hıssetmıyorum dıye içim rahatladı cevaplarınızla yakındır ozaman benimde üzüm tanesini hissetmeye ,merakla heycanla bekliyorum..
evet denk geldi hemde son 2 saat kala ama bu sitede çok indirim oluyor takip et isterseniyi almışşsın canım kampanya bitmiş galiba 649 fiyatı şuanda
inş canımBende bişiy cik hissetmiyodum :)1920gibi hissedersin :)
tm cnm ama 37 ci haftadan sonra doğan bebekler miyadı doldurmuş olarak kabul edilir zaten bu çok normal yani ama sezeyanla bu şekilde olması yanlış bence... çünkü son zamanlar bebeşlerimiz gelişimlerini tamamlıyor ve daha çok kilo alıyorlar.cnm öyle diyorsun ama yakin bi arkdsm da aynen bnm gibi olmuş.ultrasona gore dogurdugnu söyledi.üstelik normal dogum.yani acilma kendi baslamis evde.bilmym ki cnm aklim karisti.neyse 30 lara gelirsem netlik kazanır ins
Âmin canım; Sıcakta da çok zor Allah yardımcın olsun; ist da bugünlerde çok sıcak ama işte bi de eşim kısmetse Temmuzsonu gibi ameliyat olucak yine ayak bileğinden en az 1 ay yürüyemez basamaz üstüne; bakalım hayırlısıyla Allah güç versin son ayım zor geçicek hizmet ister gelen giden Allah büyüktürvar ya tam olarak beni anlatmışsın. eve gelip bir de ufaklıkla ilgilenince dediklerini yaşıyorum birebir. ikincinin bu tarafı zor gerçekten. istediğin zaman uyumak dinlenmek yok malesef. çokşükür yine sağlıklı olsunlar da, ben de açıkcası yazı nasıl geçiricem diye düşünüyorum. eve giderken 5 dkda bayılacak gibi oluyorum 40lara geldik biz, bunun daha temmuzu ağustosu var, 50 yi buluyor bazen. Allah yardımcımız olsun.
canım ben 59 ile hamile kaldım 21. hafta kontrolümde 62 oldum zaten dr.u 28.haftaya kadar 8 kilo normal dedi...genelde kilolu hamile kalanlar sanırım zayıflıyorlar sen de öylesin canım, göbeğin tam olarak belli olmamasını kilo da etkiler sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz gerisi mühim değil...Kızlar henüz hiiç kilo almadım ....inş almamda ,1,5aydır yiyorum bol bol henuz almadım ama korkuyorumda zaten 85 le hamile kaldım :)şimdi 76yım :)
Karnı da çıkmadı acaba karnımın çıkmaması rahmim küçük diyemi ..çift rahimim ben ondan mı acep ..
Sizde durumlar nasıl bilhassa kilolu hamilelerin karnı çıktımı ,
Canım çok güzelmiş, gülerek kullanın inş. Pazarı ben de çok severimBugün pazara çıktım ve kızıma hem çok ucuz hemde şık ciciler aldım
Benimkilerde aramıyor canım geçen kan tahlili için kendim gittim tekrar sordum aşıya ne zaman gelim diye çok rahatlarsağlık ocağına kaydımı yaptırmıştım ve ordaki hemşire biz aşı için sizi ararız demişti ama ses seda yoook.. doktoruma da perş gidicem detaylı usg için.. eğer perş kdr arayan olmazsa, doktoruma sorar, ben ararım madem :)
teşekkürler kızlar :)
Canım ben de 81 le hamIle kaldım ve 83 oldum şu anda. Bugün 22+4 olduk. Karnım birazcık çıktı artık.Kızlar henüz hiiç kilo almadım ....inş almamda ,1,5aydır yiyorum bol bol henuz almadım ama korkuyorumda zaten 85 le hamile kaldım :)şimdi 76yım :)
Karnı da çıkmadı acaba karnımın çıkmaması rahmim küçük diyemi ..çift rahimim ben ondan mı acep ..
Biz de haftasonu şeker pembe renge boyadıkKızlar bizde bebek odamıZi pembe ye boyadık eşimle biraz kartonpiyer é sıçradı ama onu da beyaz boya ile kapatmaya çalışıyorum
bebek odası almıştık bi hafta ya o gelir inşallah
Off ben de tam 6,5 kg aldım Dr bana da kızacak ama dikkat ettiğim halde böyle bi de hergün yürüyorum; o kadar zorlanmama rağmen bünye meselesi galiba ya anlamadım68 kiloyla başladım 74 buçuk oldum hafta sonuna 75 olursam bizim doktordan bir fırça daha yerim heral de
Ne güzel canım maşallah sağlıkla gelsinKızlar 19+5 de ayrıntılıya gitmiştik, bebeğimiz çok büzüşük durduğu için her Şeyini net ölçememişti, 3 hafta sonra tekrar gelin bi daha bakalım Demişti. Bugün 22+4 im gittim. Doktor geçen sefer dudağını falan tam net görememiştim de ondan çağırdım, ama her şey yolunda 1 hafta da önden gidiyor maaşallah , dedi. 600 gr a yaklaşmış kızımızama net foto veremedi maalesef doktor, çok utangaç herhalde kızım en net aldığımız fotomuz da böyle : Eki Görüntüle 1517774 elI alnında Ayakları Ağzına doğru
Ne zamandır kullanıyorsun canım bi faydasını gördün mü? Bana da magnorm verdi doktorum inşallah iyi gelir.Canım ben şunu kullanıyorum Eki Görüntüle 1517760
selamlar herkese.bugün bizim de kontrolümüz vardı kızlar.bebeğim bu defa çok kilo almamış gibi geldi bana.440 gr olmuş.bu arada bel ağrılarım için magnezyum verdi .diş eti kanamaları başladığı için kalsiyum testi istedi.kaşıntılar için karaciğer enzimlerine bakılacak.el ayak şişkinliği için de kesinlikle tuz tatlı ve hamur işi yasak dedi.barsak parlaklığı da yok denecek kadar azalmış.bebeğin daha iyi beslenmesi için ne yapmalıyım bilmiyorum.aslında balık dışında her şeyi yiyorum.dengeli beslenmeye çalışıyorum.tavsiyeniz var mı ?
Kuzucuk iben 5tane almıştım alan olmaz belki diye ,sen 1tanesini al cnm herkesin duası olsun
Bende 68 le başladım 2 kilo aldım sanki bütün kilolarim göbekte toplanıyor. Bugün tartildim 1 kilo daha almışım 71 le devam ediyoruz bakalımKızlar henüz hiiç kilo almadım ....inş almamda ,1,5aydır yiyorum bol bol henuz almadım ama korkuyorumda zaten 85 le hamile kaldım :)şimdi 76yım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?