Canım ben 3 aydır falan kullanıyorum, bana iyi geldi galiba .Ne zamandır kullanıyorsun canım bi faydasını gördün mü? Bana da magnorm verdi doktorum inşallah iyi gelir.
Ooo sen çok önceden baslamissin. .şikayetin oldu da mı doktorun verdi ?Canım ben 3 aydır falan kullanıyorum, bana iyi geldi galiba .
Yok canım hiç bi şikayetim yoktu, doğuma kadar hatta doğumdan sonra biraz daha kullan dedi. Bebek senden kullanıyor çünkü dedi.Ooo sen çok önceden baslamissin. .şikayetin oldu da mı doktorun verdi ?
canim neyaptin merak ettim ins guzel haberlerle donmussundurgidiyorum ben ,
"Ben size yetmez miyim " Kur'an 39:36
De ki : Allah bana yeter " Kur'an 39:38
Çok teşekkür ederim canımYok canım hiç bi şikayetim yoktu, doğuma kadar hatta doğumdan sonra biraz daha kullan dedi. Bebek senden kullanıyor çünkü dedi.
cnm benimde dun kontrolum vardi bebisim 636 gr.seninkine fazla kilolu dediyse bnmki cok geldi simdi;(( acaba seker falanmi varki bndeBen patates ve eski kaşarı canım çektiği için çok tüketiyorum. Ayrıca bal ile ceviz yiyorum. Bir öğünümde de muz yiyorum ama her zaman değil arada :) bunlar bebeğe kilo aldırırmış. Bugün kontrolümüz vardı ve oğlum 564gr olmuş2 hafta önce 410gr dı ama kilosunun önde olması da sıkıntı sanırım. doktorumuz bu gidişle çok kilolu bi bebek olabilir dedi ve patatesin çok yararı yok zaten diyerek az yememi önerdi :) önceden de konuşulmuştu kilo aldıran yiyecekler ve birisi sütü de söylemişti sanırım. Hatta ballı süt diye aklımda kalmış :)
masallah gelisimi cok guzelmis hep boyle devam eder insallah...Kızlar 19+5 de ayrıntılıya gitmiştik, bebeğimiz çok büzüşük durduğu için her Şeyini net ölçememişti, 3 hafta sonra tekrar gelin bi daha bakalım Demişti. Bugün 22+4 im gittim. Doktor geçen sefer dudağını falan tam net görememiştim de ondan çağırdım, ama her şey yolunda 1 hafta da önden gidiyor maaşallah , dedi. 600 gr a yaklaşmış kızımızama net foto veremedi maalesef doktor, çok utangaç herhalde kızım en net aldığımız fotomuz da böyle : Eki Görüntüle 1517774 elI alnında Ayakları Ağzına doğru
Benimkilerde aramıyor canım geçen kan tahlili için kendim gittim tekrar sordum aşıya ne zaman gelim diye çok rahatlar
Canım ben 3tanedeben almıştım bir tanesini verebilirim istersenkızlar yasin okumak istiyorum ben de 1 tane.ne zamana kadar ve bana kaldı mı
bende sormuştum alttan muayene ile anlaşılır demişti. ama çok şükür benim terlediğim içinmiş. gerçekten inanılmaz terliyorum.Arkadaşlar su gibi akıntınız oluyor mu hiç çamaşırınızı ıslatan?? Gecen hafta 2 kez yasadım çamaşırım ıslanmıştı, suyum olmasından çok korkuyorum. Bugün doktora gittim bebegin suyu normal gorunuyor ama su gelip gelmediğini anlamayabiliriz dedi. Bugün sabahtan beri çok yoğun kasık agrımda var doktora gitmeme rağmen bu ağrı oldukça endişelendiriyor beni, erken doğum olucak olsa Allah korusun doktor usgde anlardı değil mi??? Ama bu ağrı hiç olmadı şimdiye kadar
Canım benimde olmuştu öyle su gibi akıntı turnusollu ped diye bi ped var eczaneden aldım onunla takip ettim 3 gün çok şükür Bebeğin suyu değilmiş Dr böyle akıntıların normal OLdugunu söyledi ama insan endişeleniyor tabiki Allah korusunArkadaşlar su gibi akıntınız oluyor mu hiç çamaşırınızı ıslatan?? Gecen hafta 2 kez yasadım çamaşırım ıslanmıştı, suyum olmasından çok korkuyorum. Bugün doktora gittim bebegin suyu normal gorunuyor ama su gelip gelmediğini anlamayabiliriz dedi. Bugün sabahtan beri çok yoğun kasık agrımda var doktora gitmeme rağmen bu ağrı oldukça endişelendiriyor beni, erken doğum olucak olsa Allah korusun doktor usgde anlardı değil mi??? Ama bu ağrı hiç olmadı şimdiye kadar
canim erken dogum degildir buyuk ihtimal oyle bisey olsa agrilarin duzenli sekilde sancilarin olurArkadaşlar su gibi akıntınız oluyor mu hiç çamaşırınızı ıslatan?? Gecen hafta 2 kez yasadım çamaşırım ıslanmıştı, suyum olmasından çok korkuyorum. Bugün doktora gittim bebegin suyu normal gorunuyor ama su gelip gelmediğini anlamayabiliriz dedi. Bugün sabahtan beri çok yoğun kasık agrımda var doktora gitmeme rağmen bu ağrı oldukça endişelendiriyor beni, erken doğum olucak olsa Allah korusun doktor usgde anlardı değil mi??? Ama bu ağrı hiç olmadı şimdiye kadar
bende sormuştum alttan muayene ile anlaşılır demişti. ama çok şükür benim terlediğim içinmiş. gerçekten inanılmaz terliyorum.
Canım benimde olmuştu öyle su gibi akıntı turnusollu ped diye bi ped var eczaneden aldım onunla takip ettim 3 gün çok şükür Bebeğin suyu değilmiş Dr böyle akıntıların normal OLdugunu söyledi ama insan endişeleniyor tabiki Allah korusun
canim erken dogum degildir buyuk ihtimal oyle bisey olsa agrilarin duzenli sekilde sancilarin olur
Arkadaşlar su gibi akıntınız oluyor mu hiç çamaşırınızı ıslatan?? Gecen hafta 2 kez yasadım çamaşırım ıslanmıştı, suyum olmasından çok korkuyorum. Bugün doktora gittim bebegin suyu normal gorunuyor ama su gelip gelmediğini anlamayabiliriz dedi. Bugün sabahtan beri çok yoğun kasık agrımda var doktora gitmeme rağmen bu ağrı oldukça endişelendiriyor beni, erken doğum olucak olsa Allah korusun doktor usgde anlardı değil mi??? Ama bu ağrı hiç olmadı şimdiye kadar
canim bide rahim buyudugu icin boyle agrilar normal endiselenme dinlen gecicektir insSağolun arkadaşlar inşallah sorun yoktur, ağrı sabahtan beri geçmiyor özellikle ayağı kalkınca oluyor rabbim inşallah bana bagışlar zor elde edilen bir gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?