2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ooo sen çok önceden baslamissin. .şikayetin oldu da mı doktorun verdi ?
Yok canım hiç bi şikayetim yoktu, doğuma kadar hatta doğumdan sonra biraz daha kullan dedi. Bebek senden kullanıyor çünkü dedi.

cnm benimde dun kontrolum vardi bebisim 636 gr.seninkine fazla kilolu dediyse bnmki cok geldi simdi;(( acaba seker falanmi varki bnde

masallah gelisimi cok guzelmis hep boyle devam eder insallah...

kızlar yasin okumak istiyorum ben de 1 tane.ne zamana kadar ve bana kaldı mı

Arkadaşlar su gibi akıntınız oluyor mu hiç çamaşırınızı ıslatan?? Gecen hafta 2 kez yasadım çamaşırım ıslanmıştı, suyum olmasından çok korkuyorum. Bugün doktora gittim bebegin suyu normal gorunuyor ama su gelip gelmediğini anlamayabiliriz dedi. Bugün sabahtan beri çok yoğun kasık agrımda var doktora gitmeme rağmen bu ağrı oldukça endişelendiriyor beni, erken doğum olucak olsa Allah korusun doktor usgde anlardı değil mi??? Ama bu ağrı hiç olmadı şimdiye kadar

bende sormuştum alttan muayene ile anlaşılır demişti. ama çok şükür benim terlediğim içinmiş. gerçekten inanılmaz terliyorum.

Canım benimde olmuştu öyle su gibi akıntı turnusollu ped diye bi ped var eczaneden aldım onunla takip ettim 3 gün çok şükür Bebeğin suyu değilmiş Dr böyle akıntıların normal OLdugunu söyledi ama insan endişeleniyor tabiki Allah korusun

canim erken dogum degildir buyuk ihtimal oyle bisey olsa agrilarin duzenli sekilde sancilarin olur

bende sormuştum alttan muayene ile anlaşılır demişti. ama çok şükür benim terlediğim içinmiş. gerçekten inanılmaz terliyorum.

canim erken dogum degildir buyuk ihtimal oyle bisey olsa agrilarin duzenli sekilde sancilarin olur

Sağolun arkadaşlar inşallah sorun yoktur, ağrı sabahtan beri geçmiyor özellikle ayağı kalkınca oluyor rabbim inşallah bana bagışlar zor elde edilen bir gebelik

cnm bna da olmuştu.. doktora sordum, göründüm, bi sorun çıkmadı.. doktorum normal demişti.. sen de dha yeni doktoruna gitmişsin ztn.. bi sıkıntı olsa anlardı bence.. ağrını da takip et bakalım yrna kdr devam ederse tekrar bi doktoruna sorarsın.. geçmiş olsun..

Sağolun arkadaşlar inşallah sorun yoktur, ağrı sabahtan beri geçmiyor özellikle ayağı kalkınca oluyor rabbim inşallah bana bagışlar zor elde edilen bir gebelik
canim bide rahim buyudugu icin boyle agrilar normal endiselenme dinlen gecicektir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…