cnm benimde dun kontrolum vardi bebisim 636 gr.seninkine fazla kilolu dediyse bnmki cok geldi simdi;(( acaba seker falanmi varki bnde
Arkadaşlar su gibi akıntınız oluyor mu hiç çamaşırınızı ıslatan?? Gecen hafta 2 kez yasadım çamaşırım ıslanmıştı, suyum olmasından çok korkuyorum. Bugün doktora gittim bebegin suyu normal gorunuyor ama su gelip gelmediğini anlamayabiliriz dedi. Bugün sabahtan beri çok yoğun kasık agrımda var doktora gitmeme rağmen bu ağrı oldukça endişelendiriyor beni, erken doğum olucak olsa Allah korusun doktor usgde anlardı değil mi??? Ama bu ağrı hiç olmadı şimdiye kadar
anldm cnm sağol.sorun u olmasinda tombis olsun mutlu olurmCanım hemen şekerim mi var diye düşünme. Benim kardeşim de çok kiloluymuş. 4900 doğmuş :) ama ne annemin ne kardeşimin şekeri varmış. Hatta kardeşimden defalarca topuktan koldan kan almışlar şeker testi için ama hep temiz çıkmış :) biraz bünye meselesi belki de. Ayrıca benimkine fazla kilolu demedi sadece göbeğimiz bi hafta önden gidiyor maşallah dedi. Ben de böyle giderse nasıl doğcak dediğimde kilolu bi bebek olabilir dedi sadece yani kötü bişe sölemedi :)
İyi akşamlar hanımlar..
Herkes iyidir İnşallah tabi ki bebişler de..
Ne için dua okunuyor ? Sayfalara göz atamadım çok ilerlemiş :)
Çatlaklar için 2.aydan beri kullandığım mustela hiç bir işe yaramadı. Karnımda çatlaklar var. Diğer yerlerde yok şükür.. Bugün Lierac aldım. Daha ilk sürmede kaşıntılar geçti. Umarım en az çatlakla atlatırım :)
Sizler nasılsınız ? Herşey yolundadır İnşallah..
Ayy kendimi gordum sanki :) dun 1 kilo almistim bitmisti bugun kontrolum vardi tam ciktim hastaneden o da ne yolun kenarinda adam erik satiyo kocaman kocaman, gormemis gibi saldirdim resmen :) isin kotu yani ben erigi tuzla yemeyi seviyorum ve vucudum ödem yapmaya basladi sanki alyansim dar geliyo.arkadaşlar o kdr çok konuşmuşunuz ki ben de dayanamadım.. Yaklaşık 10 gündür her allahın günü yrm kilo erik yiyorum :)) işe gelirken ayrı getiriyorum, evde ayrı yiyorum :) normalde de çok severdim, hamileyken iyice canım istiyor.. şuana kdr aşerdiğim tek şey diyebilirim :)
akşamki erik festivaline ben de katılıyorum
senin yine iyiymiş, eşim 3 eriğe 25 tl vermişti bikaç ay öncesimdi de her gün işte ve her akşam evde yiyorum, normalde de cok severdim, şimdi iyice arttı aramızdaki aşk ama tuzlu yemiyorum özellikle zararlı olmasın diye
kızlarr cok cok özür dılerım konu tekrarı olacak bılıorum ama gunes kremı konusunda önerebılecegınız bı krem war mı :)
Canım elif ismi çok güzel kızım olsaydı bende elif düşünüyordumKızlar kızımız à elif ismini düşünüyorduk bikaç yerden elif ler şımarık inatçı oluyor diye duydum c evreninde elif diye tanıdığı olan var mı isim de zuhur ediyor çocukta bende kararsız kaldım
canim bende elif ela veya elif duru dusunuyorum bence elif cok hos bir isim anlamida guzel senin icine sindiyse kimseyi takna canimKızlar kızımız à elif ismini düşünüyorduk bikaç yerden elif ler şımarık inatçı oluyor diye duydum c evreninde elif diye tanıdığı olan var mı isim de zuhur ediyor çocukta bende kararsız kaldım
canım ben tam bir meyve canavarıyım:) ama sebzeyi ihmal ediyor olabilirim....peynir de vazgeçilmezim.bu arada bugün faruk beyin o kadar çok hastası vardı ki anlatamam..yine 2buçuk saat bekledim.bi de üstüne bi saat yol gelince perişan oldum.zor ayaktayım
Canım çok güzelmiş, gülerek kullanın inş. Pazarı ben de çok severim
canim kafana takna bu testler zaten olasılık gosteren bir test 2 li normslse birde ayrıntılı ultrasona baktir zaten dr cogu 2 li tarama sonucun normal se 3 lu istemiyorlar aynisey benimde badimz geldi 3 lu tarama birz riskli cikti o an neyapacagimi bilemedim baska dr gittim oda 4 lu tarama yapti normal cikti canini sikma 4 tarama yaptir istersen baska bir hastanede ben fakülte de yaptirdim ozelleri bos ver degerin kac ciktiSlm arkadaşlar bn 17 haftalık hamileyim nasip olur sa bi kızımız olucak herşey normaldi 2 li testi imiz ama 3 lü test yüksek çıktı içimi ferahlatın kafam çok karışık
canim kafana takna bu testler zaten olasılık gosteren bir test 2 li normslse birde ayrıntılı ultrasona baktir zaten dr cogu 2 li tarama sonucun normal se 3 lu istemiyorlar aynisey benimde badimz geldi 3 lu tarama birz riskli cikti o an neyapacagimi bilemedim baska dr gittim oda 4 lu tarama yapti normal cikti canini sikma 4 tarama yaptir istersen baska bir hastanede ben fakülte de yaptirdim ozelleri bos ver degerin kac cikti[/QUnormal
Canim 2 li normal doktor 3 lü yüksek dedi ve Aminosentez yapılcak dedi bn anlamıyorum pek yazayım sanacanim kafana takna bu testler zaten olasılık gosteren bir test 2 li normslse birde ayrıntılı ultrasona baktir zaten dr cogu 2 li tarama sonucun normal se 3 lu istemiyorlar aynisey benimde badimz geldi 3 lu tarama birz riskli cikti o an neyapacagimi bilemedim baska dr gittim oda 4 lu tarama yapti normal cikti canini sikma 4 tarama yaptir istersen baska bir hastanede ben fakülte de yaptirdim ozelleri bos ver degerin kac cikti
Canim 2 li normal çıktı 3 lü yüksek çıktı doktor Aminosentez yapılcak dedi bn sonucu anlamıyorum pek yazayımcanim kafana takna bu testler zaten olasılık gosteren bir test 2 li normslse birde ayrıntılı ultrasona baktir zaten dr cogu 2 li tarama sonucun normal se 3 lu istemiyorlar aynisey benimde badimz geldi 3 lu tarama birz riskli cikti o an neyapacagimi bilemedim baska dr gittim oda 4 lu tarama yapti normal cikti canini sikma 4 tarama yaptir istersen baska bir hastanede ben fakülte de yaptirdim ozelleri bos ver degerin kac cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?