2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım benim tanıdığım bi elif var 4 yaşında. aynen dediğin gibi inatçı, yaramaz ve şımarık. ama başka elifler nasıldır bilemem

canim sen 3 lu tarama testi baska yerde yaptir yada 4 lu tarama testi yaptir zaten 4 lu tarama 3 taramanin daha gelismis hali oncelikle farkli daha iyi bir dr a zaman kaybetmeden git canim zaten oda kandan bakiliyor

Kizlar daha bebegimin hareketlerini hissetmiyorum normal midir ki 2 hafta sonra ayrintiliya randevum var beklesem mi yoksa doktora bi gitsem mi fikri olan var miii

Kizlar daha bebegimin hareketlerini hissetmiyorum normal midir ki 2 hafta sonra ayrintiliya randevum var beklesem mi yoksa doktora bi gitsem mi fikri olan var miii
Canim ben 19 haftalikken gittimde doktora sormustum bana verdigi cvb suydu bende hamileyken 25. Haftada hissettim demisti..belki hareket ediyo sen anlayamiyosndur..ama icin rahat etcekse git bi doktora

Canim ben 19 haftalikken gittimde doktora sormustum bana verdigi cvb suydu bende hamileyken 25. Haftada hissettim demisti..belki hareket ediyo sen anlayamiyosndur..ama icin rahat etcekse git bi doktora
saol canim ya benim icim rahat da cunku oyle yatakta kaliyim da bebegi dinleyjm falan gibi huylarim yok ama babasinin rahat degil

Off ben de tam 6,5 kg aldım Dr bana da kızacak ama dikkat ettiğim halde böyle bi de hergün yürüyorum; o kadar zorlanmama rağmen bünye meselesi galiba ya anlamadım[/QUO

İnatçılık kısmı doğru olabilir

elif isminin analizi
  • Aynı anda mutluluğu ve hüznü yaşayabilir. Ruh dünyası karışıktır. Anı anına uymayabilir.
  • Güvenilir birisidir. Sakin ve uysaldır. Evine düşkündür.
  • Hassas, duygusal ve kırılgan bir kişidir.
  • Sanatsal yönleri olan kabiliyetli biridir.

ınsallah canım ya bugun denıyım bakıyım

Ikili normal cikinca uclu test yapilmaz. Doktorunuz bilmiyor mu bunu?

canımm çok tşk ederim :) inanmayacaksın ama takımlar 5 tl :) şok oldum
Ay inanırım canım. Pazar deyip geçmemek lazım, çok güzel şeyleri çok uyguna alabiliyorsun. Bi de zaten çocuk kıyafetleri hemen küçülüyor, ordan alıp kullanmakta mantıklı bence

kızlar bu gece kırampla uyandım sizlerdede başladı mı? bebek için ultrasona gittiğimde doktor benim böbreklerime de baktı sağ böbreğimde 3.5mm çapında taş varmış zor muş düşürmek bilginiz var mı?

geçen sabaha karşı oldu bende çığlık atarak uyandım

Sabaha karşı yoğun kanamayla uyandım. 1 saat aralıksız kanadı
Çok şükür durdu artık kanamam, ama yatış verdiler. çapada yatıyorum.
Nolur dua edin bebeğime bişey olmasın.
Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…