canım benim tanıdığım bi elif var 4 yaşında. aynen dediğin gibi inatçı, yaramaz ve şımarık. ama başka elifler nasıldır bilememKızlar kızımız à elif ismini düşünüyorduk bikaç yerden elif ler şımarık inatçı oluyor diye duydum c evreninde elif diye tanıdığı olan var mı isim de zuhur ediyor çocukta bende kararsız kaldım
canim sen 3 lu tarama testi baska yerde yaptir yada 4 lu tarama testi yaptir zaten 4 lu tarama 3 taramanin daha gelismis hali oncelikle farkli daha iyi bir dr a zaman kaybetmeden git canim zaten oda kandan bakiliyorCanim 2 li normal doktor 3 lü yüksek dedi ve Aminosentez yapılcak dedi bn anlamıyorum pek yazayım sana
Canim 2 li normal çıktı 3 lü yüksek çıktı doktor Aminosentez yapılcak dedi bn sonucu anlamıyorum pek yazayım
AFP 39.7 mom 1.37
Ue3 0.29 mom 0.34
Hcg 76212 mom 2.01
Ntd 1.6570 1.721
Dowum sendromu 1.31 1.250
Tamam canım suan doktora gidiyorum bebeğim saglik lıdır inşallah tek dileğim bucanim sen 3 lu tarama testi baska yerde yaptir yada 4 lu tarama testi yaptir zaten 4 lu tarama 3 taramanin daha gelismis hali oncelikle farkli daha iyi bir dr a zaman kaybetmeden git canim zaten oda kandan bakiliyor
Canim ben 19 haftalikken gittimde doktora sormustum bana verdigi cvb suydu bende hamileyken 25. Haftada hissettim demisti..belki hareket ediyo sen anlayamiyosndur..ama icin rahat etcekse git bi doktoraKizlar daha bebegimin hareketlerini hissetmiyorum normal midir ki 2 hafta sonra ayrintiliya randevum var beklesem mi yoksa doktora bi gitsem mi fikri olan var miii
saol canim ya benim icim rahat da cunku oyle yatakta kaliyim da bebegi dinleyjm falan gibi huylarim yok ama babasinin rahat degilCanim ben 19 haftalikken gittimde doktora sormustum bana verdigi cvb suydu bende hamileyken 25. Haftada hissettim demisti..belki hareket ediyo sen anlayamiyosndur..ama icin rahat etcekse git bi doktora
Canim ben 19 haftalikken gittimde doktora sormustum bana verdigi cvb suydu bende hamileyken 25. Haftada hissettim demisti..belki hareket ediyo sen anlayamiyosndur..ama icin rahat etcekse git bi doktora[/QUOTE sirf tetanos icin 25 de hissedersem asi icin gec olmus olacakk
Off ben de tam 6,5 kg aldım Dr bana da kızacak ama dikkat ettiğim halde böyle bi de hergün yürüyorum; o kadar zorlanmama rağmen bünye meselesi galiba ya anlamadım[/QUO
Kızlar kızımız à elif ismini düşünüyorduk bikaç yerden elif ler şımarık inatçı oluyor diye duydum c evreninde elif diye tanıdığı olan var mı isim de zuhur ediyor çocukta bende kararsız kaldım
Nasıl oluyor biliyormusun ,sanki elini koyunca alttan bi tumsek iniğ kalkıyor :)hem içten hem dıştan hissediyorsun :)zaten tekme attığı yer hassaslaşıyor :)
Yemek yediğinde 10dk sonra falan uzan dümdüz :)elini karnına koy ..bi sure sonra hissedersin
Ikili normal cikinca uclu test yapilmaz. Doktorunuz bilmiyor mu bunu?Canim 2 li normal doktor 3 lü yüksek dedi ve Aminosentez yapılcak dedi bn anlamıyorum pek yazayım sana
Canim 2 li normal çıktı 3 lü yüksek çıktı doktor Aminosentez yapılcak dedi bn sonucu anlamıyorum pek yazayım
AFP 39.7 mom 1.37
Ue3 0.29 mom 0.34
Hcg 76212 mom 2.01
Ntd 1.6570 1.721
Dowum sendromu 1.31 1.250
Ay inanırım canım. Pazar deyip geçmemek lazım, çok güzel şeyleri çok uyguna alabiliyorsun. Bi de zaten çocuk kıyafetleri hemen küçülüyor, ordan alıp kullanmakta mantıklı bencecanımm çok tşk ederim :) inanmayacaksın ama takımlar 5 tl :) şok oldum
geçen sabaha karşı oldu bende çığlık atarak uyandımkızlar bu gece kırampla uyandım sizlerdede başladı mı? bebek için ultrasona gittiğimde doktor benim böbreklerime de baktı sağ böbreğimde 3.5mm çapında taş varmış zor muş düşürmek bilginiz var mı?
hadi ins guzel haberlerle don canim mutlakada haber verTamam canım suan doktora gidiyorum bebeğim saglik lıdır inşallah tek dileğim bu
ctesi kontrolüm var bakalım ne verecek bunun için magnezyum falan verir sanırımgeçen sabaha karşı oldu bende çığlık atarak uyandım
günaydın canım geri dönüp baktım ama göremedim belma nın mesajını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?