2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

geçmiş olsun canım. ...

ctesi kontrolüm var bakalım ne verecek bunun için magnezyum falan verir sanırım
maden suyu içiyorum günlük ben.o gün içmemiştim.direk girmiş.çok kötü oldum..bende ilaçlarım bitiyor sağlık ocağına gidince yazdıracam..kalsiyumda yok bende anca yedikelrim..doktorum ilacını yazdır ama hergün içme dedi gün aşırı al dedi kalsiyumu

canım başında beri lierac kullanıyorum, henüz çatlamadım.. ama bu durum biraz da genetikmiş.. annem de hamileliğinde çatlamamış.. bakalım ilerki aylarda neler olucak :)

allah yardımcın olsun canımm..rabbım bebegını sana bağışlasın..

geçmiş olsun.dikkat et kendine..neden olduki acaba

geçmiş olsun canımm dikkat et kendine
Rabbbim evladını sana bağışlasınn

canım benim geçmiş olsun çok.. umuyorum hiçbir şey çıkmayacak.. neden dediler peki açıklama olarak

arkadaşım çok geçmiş olsun.. bebeğin iyi mi? umarım herşey yolundadır.. dualarımız seninle..

tatlım ödem hepimizde başladı.. ben de sabahları alyans ve ayakkabılarımdan farkediyorum.. normale göre dha sıkı oluyorlar ama gün içinde normale dönüyor.. yine de tuzun ii olmadığını biliyoruz :) o yüzden, dün de yazmıştım, ben bi gün tuzlu bi gün tuzsuz yiyorum eriği :) kendimce bi denge tutturmaya çalışıyorum

Bebeğim iyi çok şükür ama kanama tehlike tabi. Birşeyim de yoktu niye oldu hiç bilmiyorum. Tansiyon sıkıntım oluyor hamilelikte, ondan dolayı da sıkı takipteydim zaten.
Takip edecekler işte, inşallah sağsalim çıkarız. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

amin...

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun Dualarimiz sizinle inşallah

günaydın kızlar belmayı merak etmişsiniz akşam konuştuk sınırda çıkmış prf. sınırda ilerlerse bir sıkıntı yok demiş çok şükür..

OHH çok şükür.. nası mutlu oldum anlatamam.. maşallah nazar değmesin hep böyle ilerlesin ve hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşalım inş.. :)

cnm çok geçmiş olsun.. bir an önce sağlıkla dönün evinize inşallah.. bol bol ya şafi esmasını oku Rabbim şifa versin..

Kizlar daha bebegimin hareketlerini hissetmiyorum normal midir ki 2 hafta sonra ayrintiliya randevum var beklesem mi yoksa doktora bi gitsem mi fikri olan var miii
Canım ben şimdi 23 . Haftadayım bende de yeni yeni 21. Haftada küçük küçük hissetmeye başladım. Herkes erken hissedecek diye birşey yok merak etme

canım sonrasında benim de içime sinmedi uçakla gitmeye karar verdik orada da yorulacağım bari yolda yorulmayayım, biletimizi aldık çokşükür, uzun zamandır tatil yapmamıştık heyecanlıyım:) inşallah güzel geçer..tek endişem sıcaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…