Sabaha karşı yoğun kanamayla uyandım. 1 saat aralıksız kanadı
Çok şükür durdu artık kanamam, ama yatış verdiler. çapada yatıyorum.
Nolur dua edin bebeğime bişey olmasın.
Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
maden suyu içiyorum günlük ben.o gün içmemiştim.direk girmiş.çok kötü oldum..bende ilaçlarım bitiyor sağlık ocağına gidince yazdıracam..kalsiyumda yok bende anca yedikelrim..doktorum ilacını yazdır ama hergün içme dedi gün aşırı al dedi kalsiyumuctesi kontrolüm var bakalım ne verecek bunun için magnezyum falan verir sanırım
İyi akşamlar hanımlar..
Herkes iyidir İnşallah tabi ki bebişler de..
Ne için dua okunuyor ? Sayfalara göz atamadım çok ilerlemiş :)
Çatlaklar için 2.aydan beri kullandığım mustela hiç bir işe yaramadı. Karnımda çatlaklar var. Diğer yerlerde yok şükür.. Bugün Lierac aldım. Daha ilk sürmede kaşıntılar geçti. Umarım en az çatlakla atlatırım :)
Sizler nasılsınız ? Herşey yolundadır İnşallah..
günaydın canım geri dönüp baktım ama göremedim belma nın mesajını
evet baktım şimdi sayfasına dönmemiş halageçmişi atlamadan okurum hergün dün 5 te kontrolü vardı ama yazmadi hiç.. belki kattina biliyordur o gelince yazar
allah yardımcın olsun canımm..rabbım bebegını sana bağışlasın..Sabaha karşı yoğun kanamayla uyandım. 1 saat aralıksız kanadı
geçmiş olsun.dikkat et kendine..neden olduki acabaSabaha karşı yoğun kanamayla uyandım. 1 saat aralıksız kanadı
geçmiş olsun canımm dikkat et kendineSabaha karşı yoğun kanamayla uyandım. 1 saat aralıksız kanadı
Ayy kendimi gordum sanki :) dun 1 kilo almistim bitmisti bugun kontrolum vardi tam ciktim hastaneden o da ne yolun kenarinda adam erik satiyo kocaman kocaman, gormemis gibi saldirdim resmen :) isin kotu yani ben erigi tuzla yemeyi seviyorum ve vucudum ödem yapmaya basladi sanki alyansim dar geliyo.
Bebeğim iyi çok şükür ama kanama tehlike tabi. Birşeyim de yoktu niye oldu hiç bilmiyorum. Tansiyon sıkıntım oluyor hamilelikte, ondan dolayı da sıkı takipteydim zaten.
Takip edecekler işte, inşallah sağsalim çıkarız. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun Dualarimiz sizinle inşallahSabaha karşı yoğun kanamayla uyandım. 1 saat aralıksız kanadı
günaydın kızlarbelmayı merak etmişsiniz akşam konuştuk sınırda çıkmış prf. sınırda ilerlerse bir sıkıntı yok demiş çok şükür..
amin cnm inşallahOHH çok şükür.. nası mutlu oldum anlatamam.. maşallah nazar değmesin hep böyle ilerlesin ve hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşalım inş.. :)
cnm çok geçmiş olsun.. bir an önce sağlıkla dönün evinize inşallah.. bol bol ya şafi esmasını oku Rabbim şifa versin..Bebeğim iyi çok şükür ama kanama tehlike tabi. Birşeyim de yoktu niye oldu hiç bilmiyorum. Tansiyon sıkıntım oluyor hamilelikte, ondan dolayı da sıkı takipteydim zaten.
Takip edecekler işte, inşallah sağsalim çıkarız. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Canım ben şimdi 23 . Haftadayım bende de yeni yeni 21. Haftada küçük küçük hissetmeye başladım. Herkes erken hissedecek diye birşey yok merak etmeKizlar daha bebegimin hareketlerini hissetmiyorum normal midir ki 2 hafta sonra ayrintiliya randevum var beklesem mi yoksa doktora bi gitsem mi fikri olan var miii
Aslında söyle 15:00 de yola cıktık 22:30 gibi evdeydik. Genel olarak benim sürekli tuvalete gitmem gerektiği için bol bol durduk ama uzunca bir mola veremedik. Sasece istanbul girişindeki feci trafikten dolayı bir 2 saate yakın duramadık ve o benim için çok ağır oldu, tuvalete gidemedim ayaklarım şişti. Ama giderken yaklaşık 5 saat yolculukta hiç sıkıntı yaşamamıştım. Muhtemelen sizin trafik sorununuz olmayacağı için sıkıntı yaşamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?