2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

balık konusu bende de sıkıntı. daha hiç yemedim. ama hala bulantılarım oluyor. kavrulmamış çerez, süt ve ev yapımı yoğurt, muz vs bebişe faydalı canım. kilosu normal dediyse normaldir kıyaslamamaya çalış, daha önce yazmıştım kordondaki sorun yüzünden ilk oğlum çok az kilo alıyordu.38.haftada 2 kiloyu yeni geçmişti. çok üzülüyordum her dra gittiğimde. sonra 41 e kadar doğmadı, ve tam 1 kilo aldı o arada. sol tarafıma yatıp sütü 2 katına çıkarıp bolca hurma yemeye başlamıştım 3300 doğdu çokşükür.. yeter ki sağlıklı olsunlar.

Amin canım inan çok üzüldüm inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde cikarsiniz allahım bebislerimizi bize bagislasin

kızlar takvimimde yazan ;
Bebeğinizi çevreleyen amniyotik sıvı her üç saatte bir sisteminiz tarafından tamamen değişiyor. Bol sıvı içmeniz bu değişime destek olacak ve dokularınızın daha işlevsel çalışmasına yardımcı olacaktır.
aman suyu kimse ihmal etmesin

şimdiden geçmiş olsun Allah şfia versin canım, ne ameliyatı? hizmet neyse de şu gelen giden insanı mahvediyor. yardımcı olabilecek birileri var mı? Allah kolaylık verir inşallah..

Günaydın arkadaşlar. Bugün hiç keyfim yok nedense. 4.5 kilo almışımm ve kendimi çok ağır hissediyorum. Bütün gece rüyamda bebeğimle uğraştım. İnsanlarla iletişim kurmak istemiyorum artık. Dün bir komşum 7.5 aylık bebeğinin kalbinin durduğunu anlattı. Ondan etkilendim sanırım. Tam da bütün olumsuz düşünceleri kafamdan attım derken hiç iyi olmadı bu geri dönüş..

demek ondan çok sık wcye gidiyoruz:)) ilk başlara göre daha çabuk sıkışıyorum ben.. su içemeyenlere limon dilimi koymalarını öneririm sularına,daha kolay içiliyor

balık bende yiyemiyorum ama gecen bir yazıda semizotunda neredeyse balık kadar omega3 olduğunu okudum o günden beri bol bol semizotu tüketiyorum ..

Geçmiş olsun, Allah acil şifa versin arkadaşım. Inşallah bi an önce iyi olup çıkarsın evine.

kılo almana bu kadar üzülme bence olabılır....bunyeden bunyeyede değişir ..bu sıralar bende ruyamda bebegımı goruyorum doğmuş buyumuş vs....sanırım bu donemlerde ruyaların ve kabusların olması olası bır durummuş
komşun için üzüldüm rabbım kımseye yaşatmasın...Allahım omur verdıyse o hersekılde bu dunyaya gelir etkılenme guzel seyler dusun..

demek ondan çok sık wcye gidiyoruz:)) ilk başlara göre daha çabuk sıkışıyorum ben.. su içemeyenlere limon dilimi koymalarını öneririm sularına,daha kolay içiliyor
evet dımı bende diyorum noluyor : ))) limon ve bikaç nane yaprağı atıyorum ben...böbrekler içinde çok çok iyi.börekleri temizliyor..demin bi arkadaş yazmıştı böbrekte taşı varmış..kesinlikle limonlu su

günaydın kızlar belmayı merak etmişsiniz akşam konuştuk sınırda çıkmış prf. sınırda ilerlerse bir sıkıntı yok demiş çok şükür..

Kattiii çok sevindim :) haber verdiğin için de ayrıca teşekkür ederiz :) amniyosentez vs gerekmiyor değil mi? Inşallah içi de rahatlamıştır belmanın..

evet cnm duyduğumuz her olay bizi olumsuz etkiliyor o yüzden iyisimi dinlememek.. hava güzel güneş pırıl pırıl olumsuz olan ne varsa bırak yerini keyif alsın..

ooo süper iyi tatiller :)) uçak en güzeli bence hareketsiz kaldığın zaman azalıyor. tatil gibisi yoktur herhalde deniz size de iyi gelecektir. Bizde seçim sonrası kaçıyoruz

Ani girip kesilen bir ağrı mı oldu?? Bende dun sabah agrıyla uyandım akşam fazlalaştı çok korktum şuan hala var ağrı. Sizin nasıl ağrı?? Bu ağrılar normal mi??

Benim wc ye gidişlerim hiç azalmadı maşallah son ayları merakla bekliyorum her halde orda yatıp kalkacağım. Bir bardak su ile insan kaç kere wc ye gidebilir yaşayarak öğreneceğim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…