- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
selamlar herkese.bugün bizim de kontrolümüz vardı kızlar.bebeğim bu defa çok kilo almamış gibi geldi bana.440 gr olmuş.bu arada bel ağrılarım için magnezyum verdi .diş eti kanamaları başladığı için kalsiyum testi istedi.kaşıntılar için karaciğer enzimlerine bakılacak.el ayak şişkinliği için de kesinlikle tuz tatlı ve hamur işi yasak dedi.barsak parlaklığı da yok denecek kadar azalmış.bebeğin daha iyi beslenmesi için ne yapmalıyım bilmiyorum.aslında balık dışında her şeyi yiyorum.dengeli beslenmeye çalışıyorum.tavsiyeniz var mı ?
oyhhhh çok şükür yaaa...günaydın kızlarbelmayı merak etmişsiniz akşam konuştuk sınırda çıkmış prf. sınırda ilerlerse bir sıkıntı yok demiş çok şükür..
GÜNAYDINN canımm m ıyıyımm sen nasılsın? bugun kontrolum var bı bebeğime bakıp geliyim özledimGÜNAYDIN ARKADAŞLAR,,,, MERHABALAR.NASILSINIZ.
Âmin canım; Sıcakta da çok zor Allah yardımcın olsun; ist da bugünlerde çok sıcak ama işte bi de eşim kısmetse Temmuzsonu gibi ameliyat olucak yine ayak bileğinden en az 1 ay yürüyemez basamaz üstüne; bakalım hayırlısıyla Allah güç versin son ayım zor geçicek hizmet ister gelen giden Allah büyüktür
kızlar takvimimde yazan ;
Bebeğinizi çevreleyen amniyotik sıvı her üç saatte bir sisteminiz tarafından tamamen değişiyor. Bol sıvı içmeniz bu değişime destek olacak ve dokularınızın daha işlevsel çalışmasına yardımcı olacaktır.
aman suyu kimse ihmal etmesin
balık konusu bende de sıkıntı. daha hiç yemedim. ama hala bulantılarım oluyor. kavrulmamış çerez, süt ve ev yapımı yoğurt, muz vs bebişe faydalı canım. kilosu normal dediyse normaldir kıyaslamamaya çalış, daha önce yazmıştım kordondaki sorun yüzünden ilk oğlum çok az kilo alıyordu.38.haftada 2 kiloyu yeni geçmişti. çok üzülüyordum her dra gittiğimde. sonra 41 e kadar doğmadı, ve tam 1 kilo aldı o arada. sol tarafıma yatıp sütü 2 katına çıkarıp bolca hurma yemeye başlamıştım 3300 doğdu çokşükür.. yeter ki sağlıklı olsunlar.
Sabaha karşı yoğun kanamayla uyandım. 1 saat aralıksız kanadı
Çok şükür durdu artık kanamam, ama yatış verdiler. çapada yatıyorum.
Nolur dua edin bebeğime bişey olmasın.
Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
kılo almana bu kadar üzülme bence olabılır....bunyeden bunyeyede değişir ..bu sıralar bende ruyamda bebegımı goruyorum doğmuş buyumuş vs....sanırım bu donemlerde ruyaların ve kabusların olması olası bır durummuşGünaydın arkadaşlar. Bugün hiç keyfim yok nedense. 4.5 kilo almışımm ve kendimi çok ağır hissediyorum. Bütün gece rüyamda bebeğimle uğraştım. İnsanlarla iletişim kurmak istemiyorum artık. Dün bir komşum 7.5 aylık bebeğinin kalbinin durduğunu anlattı. Ondan etkilendim sanırım. Tam da bütün olumsuz düşünceleri kafamdan attım derken hiç iyi olmadı bu geri dönüş..
evet dımı bende diyorum noluyor : ))) limon ve bikaç nane yaprağı atıyorum ben...böbrekler içinde çok çok iyi.börekleri temizliyor..demin bi arkadaş yazmıştı böbrekte taşı varmış..kesinlikle limonlu sudemek ondan çok sık wcye gidiyoruz:)) ilk başlara göre daha çabuk sıkışıyorum ben.. su içemeyenlere limon dilimi koymalarını öneririm sularına,daha kolay içiliyor
günaydın kızlarbelmayı merak etmişsiniz akşam konuştuk sınırda çıkmış prf. sınırda ilerlerse bir sıkıntı yok demiş çok şükür..
evet cnm duyduğumuz her olay bizi olumsuz etkiliyor o yüzden iyisimi dinlememek.. hava güzel güneş pırıl pırıl olumsuz olan ne varsa bırak yerini keyif alsın..Günaydın arkadaşlar. Bugün hiç keyfim yok nedense. 4.5 kilo almışımm ve kendimi çok ağır hissediyorum. Bütün gece rüyamda bebeğimle uğraştım. İnsanlarla iletişim kurmak istemiyorum artık. Dün bir komşum 7.5 aylık bebeğinin kalbinin durduğunu anlattı. Ondan etkilendim sanırım. Tam da bütün olumsuz düşünceleri kafamdan attım derken hiç iyi olmadı bu geri dönüş..
ooo süper iyi tatiller :)) uçak en güzeli bence hareketsiz kaldığın zaman azalıyor. tatil gibisi yoktur herhalde deniz size de iyi gelecektir. Bizde seçim sonrası kaçıyoruzcanım sonrasında benim de içime sinmedi uçakla gitmeye karar verdik orada da yorulacağım bari yolda yorulmayayım, biletimizi aldık çokşükür, uzun zamandır tatil yapmamıştık heyecanlıyım:) inşallah güzel geçer..tek endişem sıcaklar..
kızlar bu gece kırampla uyandım sizlerdede başladı mı? bebek için ultrasona gittiğimde doktor benim böbreklerime de baktı sağ böbreğimde 3.5mm çapında taş varmış zor muş düşürmek bilginiz var mı?
Benim wc ye gidişlerim hiç azalmadı maşallah son ayları merakla bekliyorum her halde orda yatıp kalkacağım. Bir bardak su ile insan kaç kere wc ye gidebilir yaşayarak öğreneceğim:))demek ondan çok sık wcye gidiyoruz:)) ilk başlara göre daha çabuk sıkışıyorum ben.. su içemeyenlere limon dilimi koymalarını öneririm sularına,daha kolay içiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?