- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Aynen demekki yemediklerimiz Vücutta eksik kalmış Rabbimin tüm nimetlerinin ayrı ayrı faydası var aslında demekki yiyebiliyormuşuz bakalım daha neler yaşıcaz hamilelik boyuncaSanırım neyi az yediysek yada daha az seviyorsak onu istiyo canımız walla hayatımın en ilginç dönemi oldu benim de hamilelik
tatlım ben de sabah erkenden gidiyorum.dün sabah saat 8 olmadan oradaydım yine de doluydu her yer.insanlar ne ara kalkıp geliyorlar anlamıyorum.ben artık kolayını buldum cnm. faruk beye giderken sabah erken kalkıp gidip sıra numaramı alıyorum sonra gşdiyorum dışarıda kahvaltımı ediyorum geldiğimde sıra gelmiş oluyor yoksa hayatta beklenmez o kadar saat
canım bende bazen oluyor su gıbı akıntı..hatta o akıntı bende cok kasıntı yapıyordu..doktoruma soyledım canesten dıe mantar kremı yazmıstı..Arkadaşlar su gibi akıntınız oluyor mu hiç çamaşırınızı ıslatan?? Gecen hafta 2 kez yasadım çamaşırım ıslanmıştı, suyum olmasından çok korkuyorum. Bugün doktora gittim bebegin suyu normal gorunuyor ama su gelip gelmediğini anlamayabiliriz dedi. Bugün sabahtan beri çok yoğun kasık agrımda var doktora gitmeme rağmen bu ağrı oldukça endişelendiriyor beni, erken doğum olucak olsa Allah korusun doktor usgde anlardı değil mi??? Ama bu ağrı hiç olmadı şimdiye kadar
maşallah bebeğine canım.Allah nazarlardan saklasın.benim kızım senin bebişe göre baya bi küçük kalmış.ama kıyaslamamak lazım tabi.her bebeğin gelişimi farklılık gösteriyor.
geçmiş olsun,Allah şifa versin canımSabaha karşı yoğun kanamayla uyandım. 1 saat aralıksız kanadı
Çok şükür durdu artık kanamam, ama yatış verdiler. çapada yatıyorum.
Nolur dua edin bebeğime bişey olmasın.
Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
kocaaman olduuuuu :)Kızlar göbüşler ne alemde?
İyi akşamlar hanımlar..
Herkes iyidir İnşallah tabi ki bebişler de..
Ne için dua okunuyor ? Sayfalara göz atamadım çok ilerlemiş :)
Çatlaklar için 2.aydan beri kullandığım mustela hiç bir işe yaramadı. Karnımda çatlaklar var. Diğer yerlerde yok şükür.. Bugün Lierac aldım. Daha ilk sürmede kaşıntılar geçti. Umarım en az çatlakla atlatırım :)
Sizler nasılsınız ? Herşey yolundadır İnşallah..
Ayy kendimi gordum sanki :) dun 1 kilo almistim bitmisti bugun kontrolum vardi tam ciktim hastaneden o da ne yolun kenarinda adam erik satiyo kocaman kocaman, gormemis gibi saldirdim resmen :) isin kotu yani ben erigi tuzla yemeyi seviyorum ve vucudum ödem yapmaya basladi sanki alyansim dar geliyo.
normal cnm ama sıkma sakın göğsünü.. süt bezeleri açılıyor süt oluşuyor.. benim kızımdayken ilk ağın sütlerim hep aktı gitti aslında en faydalı olan süt sarı gelen süt.. şimdi çok şükür başlamadı daha ilkinde 4 aylık hamileyken başlamıştı akmaya..canlar ya sabah bi uyandım üzerimi değiştirirken bi baktım sağ göğsümden sarı gibi bi sıvı gelmiş sütyenime kurumuş, bu normal mi başına gelenler var mı
haklısın canım tabi ki vardır.ben de dikkat edicem artık :)Kilosuna çok bakma dedi doktorum. Fazla yada az olmasından daha önemli olanı sağlıklı olarak gelişmesi dedi. Benim oğlumun boyunun da uzun olduğunu söyledi. Bir de başka bebeklerle kıyaslama sakın dedi :) genetik yanı da vardır ama yediklerimin de etkisi olabilir diye düşünüyorum bu kilosunda. O yüzden yazmıştım sana da :)
ay bır tane var tovbe yarabbım bı cocuk aglamadan hıcmı durmazzz...su anda yasına gırcek anca bıttı agmaları.benzetmek gibi olmasın tabıde her cocuk ayrıdır bence sadece var oldugunu soylım dedım :)Kızlar kızımız à elif ismini düşünüyorduk bikaç yerden elif ler şımarık inatçı oluyor diye duydum c evreninde elif diye tanıdığı olan var mı isim de zuhur ediyor çocukta bende kararsız kaldım
canım ıkılı testın gecerlılıgı daha fazla zaten neden uclu dortlu yaparlar anlayamamıyorum.sanırım para için ikili iyiyse üçlüyü hiç kafaya takmaSlm arkadaşlar bn 17 haftalık hamileyim nasip olur sa bi kızımız olucak herşey normaldi 2 li testi imiz ama 3 lü test yüksek çıktı içimi ferahlatın kafam çok karışık
sidelya dün bende bayıldım cok guzeldıler.gule gule kullansın bebıscanımm çok tşk ederim :) inanmayacaksın ama takımlar 5 tl :) şok oldum
bol su tüket.fazla içtiysen bile atsın vücuttanbu arada bişey sormak istiyorum decavit hapımı sabah içtiğimi hatırlamadım ve içtim sonra pişman oldum sabah içmiş olma ihtimalimi düşününce prospektüsüne baktım anlamadım 2 tane almış olsam zararı olur mu sabahtan beri düşünüyorum hatrlamıyorum hamilelik bende çok fazla unutkanlığa sebep oldu
cnm menepoz gibi düşün hiç regli olmuyoruz normal ısımızın artmasıkızlar sizde de sıcaklık artması varmı ya :) ben gecelerı artık ustume hıcbısı ortmedıgım gıbı sort kısa kol oyle yatıyorum :) izmirdeyim gerci havada sıcak ama ne bılım esımden daha sıcka olmamıstım hıc
evet canım bende buna ilişkin bi bilgi buldum paylaşayım istedim. süt değilmiş aslında bu.söyle ki ;normal cnm ama sıkma sakın göğsünü.. süt bezeleri açılıyor süt oluşuyor.. benim kızımdayken ilk ağın sütlerim hep aktı gitti aslında en faydalı olan süt sarı gelen süt.. şimdi çok şükür başlamadı daha ilkinde 4 aylık hamileyken başlamıştı akmaya..
bol su tüket.fazla içtiysen bile atsın vücuttan
Kızlar günaydın ;
Dün profta aldık soluğu. Öncelikle bebeğin kafası evet geriden geliyor fakat geriden gelmesi olası sınırların içinde dedi. Yani biz mikrosefali tanısı koyabilmemiz için -3, -5 değerleri arasında olması gerekiyor dedi. Fakat benim bebeğimin değerleri bu sınırlarda değil normal gelişim sınırları içerisinde. Dolayısı ile şuan da sadece ufak bir bebek o kadar. Hastalık tanısı koyulamaz şuanda normal dedi. Fehmi Beye gidiyordum perinatolog kendisi ona devam et iyi bir perinatolog seni yönlendirecektir dedi. Allahıma şükür ettim , sürekli takip içinde olacağız değerler inşallah hayırlısı ile doğumumu atlatacağım. Bir de mikrosefali tanısı konulsa bile bu çocukta zeka geriliği olup olmayacağını bilemiyoruz. yine de allahıma sığındım , ondan başka limanım yok. Allahım yardımcı olur inşallah.
kuzum benim ya..çok şükür...vallaa aklımdan çıkmıyordun kaç gündür...Kızlar günaydın ;
Dün profta aldık soluğu. Öncelikle bebeğin kafası evet geriden geliyor fakat geriden gelmesi olası sınırların içinde dedi. Yani biz mikrosefali tanısı koyabilmemiz için -3, -5 değerleri arasında olması gerekiyor dedi. Fakat benim bebeğimin değerleri bu sınırlarda değil normal gelişim sınırları içerisinde. Dolayısı ile şuan da sadece ufak bir bebek o kadar. Hastalık tanısı koyulamaz şuanda normal dedi. Fehmi Beye gidiyordum perinatolog kendisi ona devam et iyi bir perinatolog seni yönlendirecektir dedi. Allahıma şükür ettim , sürekli takip içinde olacağız değerler inşallah hayırlısı ile doğumumu atlatacağım. Bir de mikrosefali tanısı konulsa bile bu çocukta zeka geriliği olup olmayacağını bilemiyoruz. yine de allahıma sığındım , ondan başka limanım yok. Allahım yardımcı olur inşallah.
kötüyü düşünmeki kötü gelmesin..korkma okadar sıkıntı olacağını sanmıyorum..sağol canım içiyorum şuan sürekli bişeyler yiyorum oğlumda kıpır kıpır allahtan hissettikçe moralim düzeliyor bian önce bugün bitsin istiyorum moralim çok bozuldu c.tesi kontrolüm var doktora gittiğimdede sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?