2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sanırım neyi az yediysek yada daha az seviyorsak onu istiyo canımız walla hayatımın en ilginç dönemi oldu benim de hamilelik
Aynen demekki yemediklerimiz Vücutta eksik kalmış Rabbimin tüm nimetlerinin ayrı ayrı faydası var aslında demekki yiyebiliyormuşuz bakalım daha neler yaşıcaz hamilelik boyunca

tatlım ben de sabah erkenden gidiyorum.dün sabah saat 8 olmadan oradaydım yine de doluydu her yer.insanlar ne ara kalkıp geliyorlar anlamıyorum.

canım bende bazen oluyor su gıbı akıntı..hatta o akıntı bende cok kasıntı yapıyordu..doktoruma soyledım canesten dıe mantar kremı yazmıstı..

maşallah bebeğine canım.Allah nazarlardan saklasın.benim kızım senin bebişe göre baya bi küçük kalmış.ama kıyaslamamak lazım tabi.her bebeğin gelişimi farklılık gösteriyor.

Kilosuna çok bakma dedi doktorum. Fazla yada az olmasından daha önemli olanı sağlıklı olarak gelişmesi dedi. Benim oğlumun boyunun da uzun olduğunu söyledi. Bir de başka bebeklerle kıyaslama sakın dedi :) genetik yanı da vardır ama yediklerimin de etkisi olabilir diye düşünüyorum bu kilosunda. O yüzden yazmıştım sana da :)

selam güzel anneler sayfalar ilerlemiş tek tek okumakta zorlanıyorum artık :) belmaakca ve @2k1 arkadaşıma geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca allah meleklerimizi korusun bize bağışlasın üzmeyin kendinizi iyi haberlerinize çok sevindim inşallah eylülde hepimiz doğurup buraya yazıcaz bebişlerimizin fotosunu atıcaz dualarım bütün anneler için.

geçmiş olsun,Allah şifa versin canım

bu arada bişey sormak istiyorum decavit hapımı sabah içtiğimi hatırlamadım ve içtim sonra pişman oldum sabah içmiş olma ihtimalimi düşününce prospektüsüne baktım anlamadım 2 tane almış olsam zararı olur mu sabahtan beri düşünüyorum hatrlamıyorum hamilelik bende çok fazla unutkanlığa sebep oldu

Kızlar göbüşler ne alemde?
kocaaman olduuuuu :)

benım karnımda cok sukur yok ama goguslerde kılcal damarlar mor mor yer yer bellı..ama daha oncede goguslerımde catlama olmustu..gogusstekıler gecıo..ben lıerac kullandım bır tane 150 ml bıttı sayılır onun harıcınde sabah aksam bol bol normal vucut kremlerı ıle nemlendırııyorum cok sukur oyle bı gergınlıgım yok.normalde cıldımde cok sıkı.göbüşümde buyudu..hatta annemın karnı kesık kesık catlaktır...nemlendırmeyı ıhmal etmeyın cıldınızı ozellıkle dustan sonra

ay alyansım dar gelmesın yaaa hamıle karnımla nedense yuzuksuz dolasmak garıp gelıo bilmem anlatabıldım mı :) gercii son zamanlar mecbur oyle olcakta :)

canlar ya sabah bi uyandım üzerimi değiştirirken bi baktım sağ göğsümden sarı gibi bi sıvı gelmiş sütyenime kurumuş, bu normal mi başına gelenler var mı
normal cnm ama sıkma sakın göğsünü.. süt bezeleri açılıyor süt oluşuyor.. benim kızımdayken ilk ağın sütlerim hep aktı gitti aslında en faydalı olan süt sarı gelen süt.. şimdi çok şükür başlamadı daha ilkinde 4 aylık hamileyken başlamıştı akmaya..

haklısın canım tabi ki vardır.ben de dikkat edicem artık :)

ay bır tane var tovbe yarabbım bı cocuk aglamadan hıcmı durmazzz...su anda yasına gırcek anca bıttı agmaları.benzetmek gibi olmasın tabıde her cocuk ayrıdır bence sadece var oldugunu soylım dedım :)
Slm arkadaşlar bn 17 haftalık hamileyim nasip olur sa bi kızımız olucak herşey normaldi 2 li testi imiz ama 3 lü test yüksek çıktı içimi ferahlatın kafam çok karışık
canım ıkılı testın gecerlılıgı daha fazla zaten neden uclu dortlu yaparlar anlayamamıyorum.sanırım para için ikili iyiyse üçlüyü hiç kafaya takma

canımm çok tşk ederim :) inanmayacaksın ama takımlar 5 tl :) şok oldum
sidelya dün bende bayıldım cok guzeldıler.gule gule kullansın bebıs

bol su tüket.fazla içtiysen bile atsın vücuttan

cnm menepoz gibi düşün hiç regli olmuyoruz normal ısımızın artması

evet canım bende buna ilişkin bi bilgi buldum paylaşayım istedim. süt değilmiş aslında bu.söyle ki ;

Bazı gebelerde 20. gebelik haftasından sonra memelerden süte benzeyen bir sıvı gelmektedir. Bu sıvıya kolostrum adı verilir. Bu, daha sonra üretilecek olan sütün ön şeklidir. Gebelikte memelerden süt gelmesi prolaktin etkisiyle olmaktadır. Ancak neden her gebede olmadığı tam olarak izah edilememiştir. Bazı kadınlarda meme dokusunun nispeten daha iyi gelişmiş olması, ya da beyindeki hipofiz guddesinden salgılanan prolaktin hormonu düzeyinin bazılarında daha yüksek olması neden olarak düşünülebilir.

*Gebelikte memelerden süt gelmesi korkulacak bir durum değildir. Ancak memeden gelen akıntının kanlı olması halinde doktora başvurmak gerekir. Süt şeklinde gelen akıntı tedavi gerektirmez. Bu durumda meme uçlarının sıkılmaması, bol sütyen, ya da gebe sütyeni giyilmesi gerekir.

Kızlar günaydın ;
Dün profta aldık soluğu. Öncelikle bebeğin kafası evet geriden geliyor fakat geriden gelmesi olası sınırların içinde dedi. Yani biz mikrosefali tanısı koyabilmemiz için -3, -5 değerleri arasında olması gerekiyor dedi. Fakat benim bebeğimin değerleri bu sınırlarda değil normal gelişim sınırları içerisinde. Dolayısı ile şuan da sadece ufak bir bebek o kadar. Hastalık tanısı koyulamaz şuanda normal dedi. Fehmi Beye gidiyordum perinatolog kendisi ona devam et iyi bir perinatolog seni yönlendirecektir dedi. Allahıma şükür ettim , sürekli takip içinde olacağız değerler inşallah hayırlısı ile doğumumu atlatacağım. Bir de mikrosefali tanısı konulsa bile bu çocukta zeka geriliği olup olmayacağını bilemiyoruz. yine de allahıma sığındım , ondan başka limanım yok. Allahım yardımcı olur inşallah.

bol su tüket.fazla içtiysen bile atsın vücuttan

sağol canım içiyorum şuan sürekli bişeyler yiyorum oğlumda kıpır kıpır allahtan hissettikçe moralim düzeliyor bian önce bugün bitsin istiyorum moralim çok bozuldu c.tesi kontrolüm var doktora gittiğimdede sorucam

Canım benim çok geçmiş olsun çok sevindim artık gülüyor mu yüzün? :) Rabbim korkularından emin kılsın Rabbim devasını da verecek bak demiştim diycem ama Fehmi beye son anda denk gelmiştin hatırlıyormusun :) herşey daha güzel olacak inşallah :)

kuzum benim ya..çok şükür...vallaa aklımdan çıkmıyordun kaç gündür...inş değerleri hep güzel ilerler prensesin..zaten ne varsa perinatologlarda var diyorum...ohh içime huzur geldi vallaa

kötüyü düşünmeki kötü gelmesin..korkma okadar sıkıntı olacağını sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…