- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 36
canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah dua et rabbime bol bolKızlar günaydın ;
Dün profta aldık soluğu. Öncelikle bebeğin kafası evet geriden geliyor fakat geriden gelmesi olası sınırların içinde dedi. Yani biz mikrosefali tanısı koyabilmemiz için -3, -5 değerleri arasında olması gerekiyor dedi. Fakat benim bebeğimin değerleri bu sınırlarda değil normal gelişim sınırları içerisinde. Dolayısı ile şuan da sadece ufak bir bebek o kadar. Hastalık tanısı koyulamaz şuanda normal dedi. Fehmi Beye gidiyordum perinatolog kendisi ona devam et iyi bir perinatolog seni yönlendirecektir dedi. Allahıma şükür ettim , sürekli takip içinde olacağız değerler inşallah hayırlısı ile doğumumu atlatacağım. Bir de mikrosefali tanısı konulsa bile bu çocukta zeka geriliği olup olmayacağını bilemiyoruz. yine de allahıma sığındım , ondan başka limanım yok. Allahım yardımcı olur inşallah.
Bebeğim iyi çok şükür ama kanama tehlike tabi. Birşeyim de yoktu niye oldu hiç bilmiyorum. Tansiyon sıkıntım oluyor hamilelikte, ondan dolayı da sıkı takipteydim zaten.
Takip edecekler işte, inşallah sağsalim çıkarız. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
balık bende yiyemiyorum ama gecen bir yazıda semizotunda neredeyse balık kadar omega3 olduğunu okudum o günden beri bol bol semizotu tüketiyorum ..
Benim wc ye gidişlerim hiç azalmadı maşallah son ayları merakla bekliyorum her halde orda yatıp kalkacağım. Bir bardak su ile insan kaç kere wc ye gidebilir yaşayarak öğreneceğim:))
Pazarteside ben kendimi kötü hissediyorudum. İnşirah suresini okumanı tavsiye ederim. Ezberimde yoktu, internetten dinledim.Günaydın arkadaşlar. Bugün hiç keyfim yok nedense. 4.5 kilo almışımm ve kendimi çok ağır hissediyorum. Bütün gece rüyamda bebeğimle uğraştım. İnsanlarla iletişim kurmak istemiyorum artık. Dün bir komşum 7.5 aylık bebeğinin kalbinin durduğunu anlattı. Ondan etkilendim sanırım. Tam da bütün olumsuz düşünceleri kafamdan attım derken hiç iyi olmadı bu geri dönüş..
benim en sevdiğim surelerden biridir inşirah.. esmalarla çalışma eğitimimde eğitmenimiz hergün 7 kez okumayı alışkanlık edinin dünya dertlerinizin azaldığını bereketinizin çoğaldığını göreceksiniz demişti.. o günden beri alışkanlık oldu 6 senedir her sabah 7 kez mutlaka okurum inşirah suresini ve evet gerçekten çok faydası var kalp gözünüz açılıyor dertleriniz bitiyor sıkıntıya düşseniz bile hiç olmayacak şekilde sıkıntınız çözülüyor.. tavsiyem ezberleyip hergün okumaya çalışın..Ezberimde yoktu, internetten dinledim.
Sonrasında rahatladım.
Evt canim bende öyle duydumbalık bende yiyemiyorum ama gecen bir yazıda semizotunda neredeyse balık kadar omega3 olduğunu okudum o günden beri bol bol semizotu tüketiyorum ..
Kızlar günaydın ;
Dün profta aldık soluğu. Öncelikle bebeğin kafası evet geriden geliyor fakat geriden gelmesi olası sınırların içinde dedi. Yani biz mikrosefali tanısı koyabilmemiz için -3, -5 değerleri arasında olması gerekiyor dedi. Fakat benim bebeğimin değerleri bu sınırlarda değil normal gelişim sınırları içerisinde. Dolayısı ile şuan da sadece ufak bir bebek o kadar. Hastalık tanısı koyulamaz şuanda normal dedi. Fehmi Beye gidiyordum perinatolog kendisi ona devam et iyi bir perinatolog seni yönlendirecektir dedi. Allahıma şükür ettim , sürekli takip içinde olacağız değerler inşallah hayırlısı ile doğumumu atlatacağım. Bir de mikrosefali tanısı konulsa bile bu çocukta zeka geriliği olup olmayacağını bilemiyoruz. yine de allahıma sığındım , ondan başka limanım yok. Allahım yardımcı olur inşallah.
bak bunu hiç düşünmemiştimcnm menepoz gibi düşün hiç regli olmuyoruz normal ısımızın artması
Mrba bayanlar bebeginizin hareketlerini ne zman hissetmeye basladiniz
Kızlar günaydın ;
Hergun hissediyomusunuz pekiben ilk gebelikte 19da başlamıştım bunda 15ten beri hissediyorum.
cnm kişiye göre değişiyor mesela ben ilk 16. haftamda hissetmeye başladım ama belli bir düzende değildi 1 gün hissedip 3 gün hissetmediğim oluyordu ama 20. haftama girdiğimden beri yani 2 haftadır düzenli hissediyorum hergün mutlaka oynuyor belli bir saati yok genellikle sabah uyandığımda kesintisiz her sabah hissederim ama gün içinde ve akşamda hissediyorum..Hergun hissediyomusunuz peki
Cevap verdiginiz icin tesekkur ederimcnm kişiye göre değişiyor mesela ben ilk 16. haftamda hissetmeye başladım ama belli bir düzende değildi 1 gün hissedip 3 gün hissetmediğim oluyordu ama 20. haftama girdiğimden beri yani 2 haftadır düzenli hissediyorum hergün mutlaka oynuyor belli bir saati yok genellikle sabah uyandığımda kesintisiz her sabah hissederim ama gün içinde ve akşamda hissediyorum..
ne demek rica ederim sizin kaç haftalık bebğiniz eylül annesimisiniz sizde.. yeni görüyorum galiba bu topikteCevap verdiginiz icin tesekkur ederim
Yapicak bisey yok canim ben takmiyorum artik cok daraldi cunku ama tektasi takabiliyorum suan o buyuktu zaten ne zamana kadar idare eder bilemiyorum tabi :)kocaaman olduuuuu :)
benım karnımda cok sukur yok ama goguslerde kılcal damarlar mor mor yer yer bellı..ama daha oncede goguslerımde catlama olmustu..gogusstekıler gecıo..ben lıerac kullandım bır tane 150 ml bıttı sayılır onun harıcınde sabah aksam bol bol normal vucut kremlerı ıle nemlendırııyorum cok sukur oyle bı gergınlıgım yok.normalde cıldımde cok sıkı.göbüşümde buyudu..hatta annemın karnı kesık kesık catlaktır...nemlendırmeyı ıhmal etmeyın cıldınızı ozellıkle dustan sonra
ay alyansım dar gelmesın yaaa hamıle karnımla nedense yuzuksuz dolasmak garıp gelıobilmem anlatabıldım mı :) gercii son zamanlar mecbur oyle olcakta :)
Benim eşim eczacı canım buldu bi şekilde :))solante pregna ıcın eczanelerde yok dıyorlar canım sen nasıl temın ettın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?