2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah dua et rabbime bol bol

canım çok geçmiş olsun inşallah sağsalim çıkarsınız hastaneden.. dualarımız seninle..

balık bende yiyemiyorum ama gecen bir yazıda semizotunda neredeyse balık kadar omega3 olduğunu okudum o günden beri bol bol semizotu tüketiyorum ..

evet ya aslında semizotu yoğurtla çok da güzel oluyor, sağol canım ben de öyle yapayım bundan sonra balık yiyebilene kadar..

Benim wc ye gidişlerim hiç azalmadı maşallah son ayları merakla bekliyorum her halde orda yatıp kalkacağım. Bir bardak su ile insan kaç kere wc ye gidebilir yaşayarak öğreneceğim:))

son aylarda dönüyorlar idrar torbasına baskıları da artıyor, dönmeyen bebek daha zor oluyormuş gerçi ayaklarıyla tekmeliyormuş:) son haftalarda yürüyüşü wc molası vermeden tamamlamak imkansız oluyor :) bazen geceleri kalkardım ayaklarını kaburgamda hissederdim resmen ya:) şimdi de oynuyor bıcırığım çok tatlı bir his öğlen bu saatlerde çok oynuyor:)

Pazarteside ben kendimi kötü hissediyorudum. İnşirah suresini okumanı tavsiye ederim. Ezberimde yoktu, internetten dinledim.
Sonrasında rahatladım.

İnşirah Suresi Okunuşu Bismillahirrahmanirrahim E lem neşrah leke sadrek(sadreke). Ve vedagnâ anke vizrek(vizreke). Ellezî enkada zahrek(zahreke). Ve refa’nâ leke zikrek(zikreke). Fe inne maal usri yusra(yusren). İnne maal usri yusrâ(yusren). Fe izâ feragte fensab. Ve ilâ rabbike fergab.

İnşirah Suresi Meali Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla (Ey Muhammed!) Senin göğsünü açıp genişletmedik mi? (1) Belini büken yükünü üzerinden kaldırmadık mı? ﴾2-3﴿ Senin şânını yükseltmedik mi? ﴾4﴿ Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır. ﴾5﴿ Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır. ﴾6﴿ Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. ﴾7﴿ Ancak Rabbine yönel ve yalvar. ﴾8﴿

Kaynak: http://www.insirahsuresi.net/

Ezberimde yoktu, internetten dinledim.
Sonrasında rahatladım.
benim en sevdiğim surelerden biridir inşirah.. esmalarla çalışma eğitimimde eğitmenimiz hergün 7 kez okumayı alışkanlık edinin dünya dertlerinizin azaldığını bereketinizin çoğaldığını göreceksiniz demişti.. o günden beri alışkanlık oldu 6 senedir her sabah 7 kez mutlaka okurum inşirah suresini ve evet gerçekten çok faydası var kalp gözünüz açılıyor dertleriniz bitiyor sıkıntıya düşseniz bile hiç olmayacak şekilde sıkıntınız çözülüyor.. tavsiyem ezberleyip hergün okumaya çalışın..

çok sevindim canım güzel haberlerle gelmişsin.. sağlıkla kavuşun inşallah..

Çok çok geçmiş olsun belmacım.. inş bundan sonrası dha huzurlu, dha sağlıklı, dha endişesiz geçicek.. dularımız hep birbirimizle.. bu kdr bebek bekleyen anne adaylarının yarattığı sinerji sayesinden, allahımın da izniyle bebişlerimize sağ salim kavuşucaz..
bi haftadır çok stresli zor günler geçirdin, lütfen beslenmene çok dikkat et, kendine dikkat et.. huzurlu olduğun ortamlarda bulunmaya çalış..
tekrar geçmişler olsun..
sevgiler canım..

Hergun hissediyomusunuz peki
cnm kişiye göre değişiyor mesela ben ilk 16. haftamda hissetmeye başladım ama belli bir düzende değildi 1 gün hissedip 3 gün hissetmediğim oluyordu ama 20. haftama girdiğimden beri yani 2 haftadır düzenli hissediyorum hergün mutlaka oynuyor belli bir saati yok genellikle sabah uyandığımda kesintisiz her sabah hissederim ama gün içinde ve akşamda hissediyorum..

Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim

Yapicak bisey yok canim ben takmiyorum artik cok daraldi cunku ama tektasi takabiliyorum suan o buyuktu zaten ne zamana kadar idare eder bilemiyorum tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…