2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım cok sükür iyi haberlerini aldık.....

cok gecmıs olsunnn..iyi dinlen bi problem yok demı? neden olmuskı ?

Çok şükür canim benim Allahima hamd olsun..Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah..

canım çok geçmiş olsun yeni görüyorum inşallah problem olmaz.
sizin için dua edicem.inşallah atlatırsınız.

@2k1 canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın.
kızlar okuyamıyorum ne zamandır.inşlalah hepiniz iyisinidzir.

Kızlar aşıdan geliyorum vururken hic hissetmedim bile hemşiremz deneyimli belki ondandr.balik yağı olarakt krilom kullanıyordm simdi imoma gecicem imom kokuyor mu kullanan vr mı
ası ılk gun hıc hıssedılmıo yarın sabah uyanınca kolunda acı hıssedersın :) bi kac gun :)

canım gönlünü ferah tut
herşey çooooooooookk güzel olcak

Canim gozun aydin dicem artik cunku hep soyledigim hibi gayet saglikli bebisin gelicek annesine sadece mini mini hanim hanimcik bir kiz olucak artik uzulme kuzum. Tadini cikar hamileliginin bu kadar hamilenin duasi uzerinizde prensesimiz gayet saglikli gelicek bak gorursun

canım bende bazen oluyor su gıbı akıntı..hatta o akıntı bende cok kasıntı yapıyordu..doktoruma soyledım canesten dıe mantar kremı yazmıstı..

Sagol cnm cvp için Enfeksiyondan olabiliyormuş ama bende kaşıntıda yok kokuda genede umarım enfeksiyondandır, dun doktor tek kullanımlık vajinal tablet verdi inşallah birdaha olmaz

canım ben en başından beri imom kullanıyorum, kokusu ve tadı yok. benim için tek sıkıntısı büyüklüğüydü.( o da çok büyük değil de) ben işte bol suyla içiyorum.
Doktorumda kullanabilirsin içeriği aynı dedi fiyatida daha uygun kriloma göre artık ona devam edicm cnm :)

ası ılk gun hıc hıssedılmıo yarın sabah uyanınca kolunda acı hıssedersın :) bi kac gun :)
Aman aman olmasn :) bebeklerimiz icin olsada katlancz napalm bugün bana aşı yaparken yanmda bi bebeğede yaptılar o ağladı benm gözler doldu bu aşı hiç bişey değilmiş bebişlere nasıl yaptırcz biz

Ya canım inna çok sevindim ..hadi hayırlısı :)annesini üzdü kızımız ama inş saglıklı sıhhatlı olucak nazlı kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…