Kızlar günaydın ;
Dün profta aldık soluğu. Öncelikle bebeğin kafası evet geriden geliyor fakat geriden gelmesi olası sınırların içinde dedi. Yani biz mikrosefali tanısı koyabilmemiz için -3, -5 değerleri arasında olması gerekiyor dedi. Fakat benim bebeğimin değerleri bu sınırlarda değil normal gelişim sınırları içerisinde. Dolayısı ile şuan da sadece ufak bir bebek o kadar. Hastalık tanısı koyulamaz şuanda normal dedi. Fehmi Beye gidiyordum perinatolog kendisi ona devam et iyi bir perinatolog seni yönlendirecektir dedi. Allahıma şükür ettim , sürekli takip içinde olacağız değerler inşallah hayırlısı ile doğumumu atlatacağım. Bir de mikrosefali tanısı konulsa bile bu çocukta zeka geriliği olup olmayacağını bilemiyoruz. yine de allahıma sığındım , ondan başka limanım yok. Allahım yardımcı olur inşallah.
cok gecmıs olsunnn..iyi dinlen bi problem yok demı? neden olmuskı ?Sabaha karşı yoğun kanamayla uyandım. 1 saat aralıksız kanadı
Çok şükür durdu artık kanamam, ama yatış verdiler. çapada yatıyorum.
Nolur dua edin bebeğime bişey olmasın.
Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Çok şükür canim benim Allahima hamd olsun..Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah..Kızlar günaydın ;
Dün profta aldık soluğu. Öncelikle bebeğin kafası evet geriden geliyor fakat geriden gelmesi olası sınırların içinde dedi. Yani biz mikrosefali tanısı koyabilmemiz için -3, -5 değerleri arasında olması gerekiyor dedi. Fakat benim bebeğimin değerleri bu sınırlarda değil normal gelişim sınırları içerisinde. Dolayısı ile şuan da sadece ufak bir bebek o kadar. Hastalık tanısı koyulamaz şuanda normal dedi. Fehmi Beye gidiyordum perinatolog kendisi ona devam et iyi bir perinatolog seni yönlendirecektir dedi. Allahıma şükür ettim , sürekli takip içinde olacağız değerler inşallah hayırlısı ile doğumumu atlatacağım. Bir de mikrosefali tanısı konulsa bile bu çocukta zeka geriliği olup olmayacağını bilemiyoruz. yine de allahıma sığındım , ondan başka limanım yok. Allahım yardımcı olur inşallah.
canım çok geçmiş olsun yeni görüyorum inşallah problem olmaz.Kızlar günaydın ;
kötüyü düşünmeki kötü gelmesin..korkma okadar sıkıntı olacağını sanmıyorum..
kızlar sizde de sıcaklık artması varmı ya :) ben gecelerı artık ustume hıcbısı ortmedıgım gıbı sort kısa kol oyle yatıyorum :) izmirdeyim gerci havada sıcak ama ne bılım esımden daha sıcka olmamıstım hıc
ası ılk gun hıc hıssedılmıo yarın sabah uyanınca kolunda acı hıssedersın :) bi kac gun :)Kızlar aşıdan geliyorum vururken hic hissetmedim bile hemşiremz deneyimli belki ondandr.balik yağı olarakt krilom kullanıyordm simdi imoma gecicem imom kokuyor mu kullanan vr mı
Sağol benim güzel kuzumkuzum benim ya..çok şükür...vallaa aklımdan çıkmıyordun kaç gündür...inş değerleri hep güzel ilerler prensesin..zaten ne varsa perinatologlarda var diyorum...ohh içime huzur geldi vallaa
canım gönlünü ferah tutBu arada allah hepinizden razı olsun , insan kötü durumda desteğe çok ihtiyaç duyuyor. Hergün rabbime yalvarıyorum. Allahım sonumuzu hayırlı kıl diye. Umarım sizde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim yardımcınız olsun.
yok cnm ya kişiye göre değişiyor bence.. ben hiç bişey hissetmedim ne ilk gün ne ertesi gün..ası ılk gun hıc hıssedılmıo yarın sabah uyanınca kolunda acı hıssedersın :) bi kac gun :)
Kızlar günaydın ;
Okudun mu cnm alrm eğer okumadysn yaz banaÖzlem cnm ben 5tane almıştım kimse almıyor diye sen 1tanesini al olurmu ..
canım bende bazen oluyor su gıbı akıntı..hatta o akıntı bende cok kasıntı yapıyordu..doktoruma soyledım canesten dıe mantar kremı yazmıstı..
Doktorumda kullanabilirsin içeriği aynı dedi fiyatida daha uygun kriloma göre artık ona devam edicm cnm :)canım ben en başından beri imom kullanıyorum, kokusu ve tadı yok. benim için tek sıkıntısı büyüklüğüydü.( o da çok büyük değil de) ben işte bol suyla içiyorum.
1tanesini al cnmOkudun mu cnm alrm eğer okumadysn yaz bana
Aman aman olmasn :) bebeklerimiz icin olsada katlancz napalm bugün bana aşı yaparken yanmda bi bebeğede yaptılar o ağladı benm gözler doldu bu aşı hiç bişey değilmiş bebişlere nasıl yaptırcz bizası ılk gun hıc hıssedılmıo yarın sabah uyanınca kolunda acı hıssedersın :) bi kac gun :)
Çok şükür Rabbim korktuğuna ugratmasn inşallahgünaydın kızlarbelmayı merak etmişsiniz akşam konuştuk sınırda çıkmış prf. sınırda ilerlerse bir sıkıntı yok demiş çok şükür..
Ya canım inna çok sevindim ..hadi hayırlısı :)annesini üzdü kızımız ama inş saglıklı sıhhatlı olucak nazlı kız :)Bu arada allah hepinizden razı olsun , insan kötü durumda desteğe çok ihtiyaç duyuyor. Hergün rabbime yalvarıyorum. Allahım sonumuzu hayırlı kıl diye. Umarım sizde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?