2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok şükür canım...Allah sağlıkla bağışlasın bebeğini sana.

canim gozun aydin hep boyle gider insallah...

canım valla bir uykum geldi simdi nasıl tatlı nasıl tatlı ahhh ahhhh keşke evde olsam keyif yapardık oğlumla bi güzel
aynen ya.yemeği yedim mayıştım.bilgisayarın başında çöküp kalacam neredeyse :)) öğleden sonraları çekilmez olmaya başladı..poffffffff

Kızlar bağcılar Medicana Fatma Kasapoğlu duyan var mı istanbul da doğum düşünüyorum bu doktor u tavsiye ettiler

Arkadaşlar aranızda Devit-3 oral damla kullanan var mı? Geçen sağlık Ocağına gittiğimde verdi doktor ama prospektüsünde hamileler gerekmedikçe kullanmasın gibi birşey yazıyor da.

maden suyu içmiyorum ne zamandır bende içeyim bari

böbrek taşı bende var düşürmesi çok zormuş ondanda korkuyorum limonlu su içeyim ozaman bol bol çok su içiyrum 3 lt oluyodur nerdeyse

Ani girip kesilen bir ağrı mı oldu?? Bende dun sabah agrıyla uyandım akşam fazlalaştı çok korktum şuan hala var ağrı. Sizin nasıl ağrı?? Bu ağrılar normal mi??
ağrıyla birlikte uyandım birkaç dakika geçmedi sonrasındada hafif hafif sızladı şu an yok

Arkadaşlar aranızda Devit-3 oral damla kullanan var mı? Geçen sağlık Ocağına gittiğimde verdi doktor ama prospektüsünde hamileler gerekmedikçe kullanmasın gibi birşey yazıyor da.
canım onu bebişlere ilk yıl veriyorlar sağlık ocağından.sana neden verdiler acaba.hiç duymadım.

Kızlar oğlum iki gündür o kadar hareketli ki pıtır pıtır içerde bişeyler yapıoo yaramaz olcak galiba bizimki
canım benimde aynen öyle.uyuduğu zamanlar dışında acayip hareketli sürekli yaramazlık peşinde sanırım.

canım ben hamile kalmadan kullanmıştım d vitamini eksikliğim var diye sırtım fena ağrıyordu doktor bunu bebeklere veriyoruz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…