- 1 Ocak 2015
- 258
- 224
- 38
çok şükür canım...Allah sağlıkla bağışlasın bebeğini sana.Kızlar günaydın ;
Dün profta aldık soluğu. Öncelikle bebeğin kafası evet geriden geliyor fakat geriden gelmesi olası sınırların içinde dedi. Yani biz mikrosefali tanısı koyabilmemiz için -3, -5 değerleri arasında olması gerekiyor dedi. Fakat benim bebeğimin değerleri bu sınırlarda değil normal gelişim sınırları içerisinde. Dolayısı ile şuan da sadece ufak bir bebek o kadar. Hastalık tanısı koyulamaz şuanda normal dedi. Fehmi Beye gidiyordum perinatolog kendisi ona devam et iyi bir perinatolog seni yönlendirecektir dedi. Allahıma şükür ettim , sürekli takip içinde olacağız değerler inşallah hayırlısı ile doğumumu atlatacağım. Bir de mikrosefali tanısı konulsa bile bu çocukta zeka geriliği olup olmayacağını bilemiyoruz. yine de allahıma sığındım , ondan başka limanım yok. Allahım yardımcı olur inşallah.
naber millet
canim gozun aydin hep boyle gider insallah...Kızlar günaydın ;
Dün profta aldık soluğu. Öncelikle bebeğin kafası evet geriden geliyor fakat geriden gelmesi olası sınırların içinde dedi. Yani biz mikrosefali tanısı koyabilmemiz için -3, -5 değerleri arasında olması gerekiyor dedi. Fakat benim bebeğimin değerleri bu sınırlarda değil normal gelişim sınırları içerisinde. Dolayısı ile şuan da sadece ufak bir bebek o kadar. Hastalık tanısı koyulamaz şuanda normal dedi. Fehmi Beye gidiyordum perinatolog kendisi ona devam et iyi bir perinatolog seni yönlendirecektir dedi. Allahıma şükür ettim , sürekli takip içinde olacağız değerler inşallah hayırlısı ile doğumumu atlatacağım. Bir de mikrosefali tanısı konulsa bile bu çocukta zeka geriliği olup olmayacağını bilemiyoruz. yine de allahıma sığındım , ondan başka limanım yok. Allahım yardımcı olur inşallah.
aynen ya.yemeği yedim mayıştım.bilgisayarın başında çöküp kalacam neredeyse :)) öğleden sonraları çekilmez olmaya başladı..poffffffffcanım valla bir uykum geldi simdi nasıl tatlı nasıl tatlı ahhh ahhhh keşke evde olsam keyif yapardık oğlumla bi güzel
Benim suan 19+4 hissediyodum bu ara tam anliyamiyorum o yuzden ilk gebelik oldugu icin biraz panik oluyorumne demek rica ederim sizin kaç haftalık bebğiniz eylül annesimisiniz sizde.. yeni görüyorum galiba bu topikte
maden suyu içmiyorum ne zamandır bende içeyim barimaden suyu içiyorum günlük ben.o gün içmemiştim.direk girmiş.çok kötü oldum..bende ilaçlarım bitiyor sağlık ocağına gidince yazdıracam..kalsiyumda yok bende anca yedikelrim..doktorum ilacını yazdır ama hergün içme dedi gün aşırı al dedi kalsiyumu
uyudunuzmu neee
böbrek taşı bende var düşürmesi çok zormuş ondanda korkuyorum limonlu su içeyim ozaman bol bol çok su içiyrum 3 lt oluyodur nerdeyseevet dımı bende diyorum noluyor : ))) limon ve bikaç nane yaprağı atıyorum ben...böbrekler içinde çok çok iyi.börekleri temizliyor..demin bi arkadaş yazmıştı böbrekte taşı varmış..kesinlikle limonlu su
ağrıyla birlikte uyandım birkaç dakika geçmedi sonrasındada hafif hafif sızladı şu an yokAni girip kesilen bir ağrı mı oldu?? Bende dun sabah agrıyla uyandım akşam fazlalaştı çok korktum şuan hala var ağrı. Sizin nasıl ağrı?? Bu ağrılar normal mi??
canım onu bebişlere ilk yıl veriyorlar sağlık ocağından.sana neden verdiler acaba.hiç duymadım.Arkadaşlar aranızda Devit-3 oral damla kullanan var mı? Geçen sağlık Ocağına gittiğimde verdi doktor ama prospektüsünde hamileler gerekmedikçe kullanmasın gibi birşey yazıyor da.
canım benimde aynen öyle.uyuduğu zamanlar dışında acayip hareketli sürekli yaramazlık peşinde sanırım.Kızlar oğlum iki gündür o kadar hareketli kipıtır pıtır içerde bişeyler yapıoo yaramaz olcak galiba bizimki
Maden suyunu da çok fazla abartmadan tüketmek gerekiyormuş annecikler böbrek taşı oluşuyormuş bizim bi yakinimiza doktor söylemişmaden suyu içmiyorum ne zamandır bende içeyim bari
Arkadaşlar aranızda Devit-3 oral damla kullanan var mı? Geçen sağlık Ocağına gittiğimde verdi doktor ama prospektüsünde hamileler gerekmedikçe kullanmasın gibi birşey yazıyor da.
nerdeeeee. ben işten üç buçukta çıkıyorum.ama buna da şükür.beşte yedide çıkanlar var.uyudunuzmu neee
canım benimde aynen öyle.uyuduğu zamanlar dışında acayip hareketli sürekli yaramazlık peşinde sanırım.
uymadıkkkk yenı geldım kontrolden kızımı gordummm ...babasına mı benzıyo nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?