içtiğin suya kes at limonu..böbreğin en azından bu dönemde taştan dolayı temizlenmesini sağlarböbrek taşı bende var düşürmesi çok zormuş ondanda korkuyorum limonlu su içeyim ozaman bol bol çok su içiyrum 3 lt oluyodur nerdeyse
bende beşte çıkıyorummnerdeeeee. ben işten üç buçukta çıkıyorum.ama buna da şükür.beşte yedide çıkanlar var.
beenım eşimde ole derdı dışı sana benzesın zekası bana (kendısı çok ıyı bır matematıkçidir )maşallahh..bende geçen gittiğimde kendime benzetim..eşime diyorum bana benziyor...benzesin sana benzesin ama huyuda bana benzesin diyor
puhahaaaa aynen benim eşim..oda matematikçi...neyseki şuan farklı iş yapıyorbeenım eşimde ole derdı dışı sana benzesın zekası bana (kendısı çok ıyı bır matematıkçidir )benım zekamı kucumsuyor musun dıyorum benım matematık senden daha ıyı kabul et dıyınce bısı dıyemıyorum yan profılden benzettım ama ınsallah bana ole gelmiştir
Ya ben de aynısını söylüyorum tipi bana huyu sana diye ama galiba benimki de aynı babasımaşallahh..bende geçen gittiğimde kendime benzetim..eşime diyorum bana benziyor...benzesin sana benzesin ama huyuda bana benzesin diyor
beenım eşimde ole derdı dışı sana benzesın zekası bana (kendısı çok ıyı bır matematıkçidir )benım zekamı kucumsuyor musun dıyorum benım matematık senden daha ıyı kabul et dıyınce bısı dıyemıyorum yan profılden benzettım ama ınsallah bana ole gelmiştir
hatunlar çocuk zekayı babadan alıyomuşbelmaakca @2k1 kızlar ikinizede geçmiş olsun... hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah....
hatunlar dün gece iğneyi yaptıktan sonra karnımla oynuyodum öyle bi tekme yedimki korktum olduğum yerde zıpladım
hiç beklemiyodum oynamaya devam ettim bi kaç tane daha ufak tekme geldi tamam dedim bu bizim kerata gaz olması imkansız
babalarını sevdik aldıkYa ben de aynısını söylüyorum tipi bana huyu sana diye ama galiba benimki de aynı babası
hatunlar çocuk zekayı babadan alıyomuş
onlar trigonometri falan konuşur sende kek börek neyim yaparsın oda kafayı yemezsenoooooo iki aynştayn mı olcak simdi bizim evde ay baba oğul kesin deli etcekler beni
Ha ha ben huyunu sevdim ama napacağım şimdibabalarını sevdik aldık..bebeklerde varsın onlara benzesin dımı..
evet cnm yaa koleksyon hazırlandı ihracat için beyanname düzenledim öldüm bittim ama işi de yetiştirdimLarimar kuzu bugün yoğunsun sanırım
ben hariç resmine bakan herkes babasına benzettimaşallahh..bende geçen gittiğimde kendime benzetim..eşime diyorum bana benziyor...benzesin sana benzesin ama huyuda bana benzesin diyor
evet sağlıklı olsunlarda kuzularımız...iki tarafında iyi huylarını alsınlar.olumsuz tarafları almasınlar : )))Ha ha ben huyunu sevdim ama napacağım şimdiAman sağlıklı olsunlarda önemli değil ama huyu gerçekten ona benzesin isterim. Ben biraz karamsar ve kolay pes eden biriyim. O babası gibi hırslı pozitif ilişkileri kuvvetli çalışkan biri olsn inşallah
maşallah sana..neyseki bitirmişsin.evet cnm yaa koleksyon hazırlandı ihracat için beyanname düzenledim öldüm bittim ama işi de yetiştirdim
evet ama ayaklarım şişti koşturmaktan akşamda yoga dersim var kendimi atabilirsem oraya rahatlarımmaşallah sana..neyseki bitirmişsin.
vayyy yeşil gözlüben hariç resmine bakan herkes babasına benzettiama sıkıntı yok severim kocamı benzesin tabisi sadece göz rengi ablasına benzesin kızım yeşil gözlü..
başak iyidir derli toplu titiz olur.. kızım akrep eşim koç bir başak boğa olan bana iyi gelecekvayyy yeşil gözlü...ben şöyle çakır gözlü olsun isterdim.ama ailede renkli gözlü yok... bu arada başak burcu olacaklar
bende arkadaşa geçicem.iş çıkışı yemek yiyelim dedi..neyseki dünden kalan yemek vardı eşimde o nu yerevet ama ayaklarım şişti koşturmaktan akşamda yoga dersim var kendimi atabilirsem oraya rahatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?