2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
böbrek taşı bende var düşürmesi çok zormuş ondanda korkuyorum limonlu su içeyim ozaman bol bol çok su içiyrum 3 lt oluyodur nerdeyse
içtiğin suya kes at limonu..böbreğin en azından bu dönemde taştan dolayı temizlenmesini sağlar

maşallahh..bende geçen gittiğimde kendime benzetim..eşime diyorum bana benziyor...benzesin sana benzesin ama huyuda bana benzesin diyor
beenım eşimde ole derdı dışı sana benzesın zekası bana (kendısı çok ıyı bır matematıkçidir )benım zekamı kucumsuyor musun dıyorum benım matematık senden daha ıyı kabul et dıyınce bısı dıyemıyorumyan profılden benzettım ama ınsallah bana ole gelmiştir

belmaakca @2k1 kızlar ikinizede geçmiş olsun... hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah....

hatunlar dün gece iğneyi yaptıktan sonra karnımla oynuyodum öyle bi tekme yedimki korktum olduğum yerde zıpladım
hiç beklemiyodum oynamaya devam ettim bi kaç tane daha ufak tekme geldi tamam dedim bu bizim kerata gaz olması imkansız

puhahaaaa aynen benim eşim..oda matematikçi...neyseki şuan farklı iş yapıyor

hatunlar çocuk zekayı babadan alıyomuş

babalarını sevdik aldık ..bebeklerde varsın onlara benzesin dımı..
Ha ha ben huyunu sevdim ama napacağım şimdi Aman sağlıklı olsunlarda önemli değil ama huyu gerçekten ona benzesin isterim. Ben biraz karamsar ve kolay pes eden biriyim. O babası gibi hırslı pozitif ilişkileri kuvvetli çalışkan biri olsn inşallah

maşallahh..bende geçen gittiğimde kendime benzetim..eşime diyorum bana benziyor...benzesin sana benzesin ama huyuda bana benzesin diyor
ben hariç resmine bakan herkes babasına benzetti ama sıkıntı yok severim kocamı benzesin tabisi sadece göz rengi ablasına benzesin kızım yeşil gözlü..

evet sağlıklı olsunlarda kuzularımız...iki tarafında iyi huylarını alsınlar.olumsuz tarafları almasınlar : )))

ben hariç resmine bakan herkes babasına benzetti ama sıkıntı yok severim kocamı benzesin tabisi sadece göz rengi ablasına benzesin kızım yeşil gözlü..
vayyy yeşil gözlü...ben şöyle çakır gözlü olsun isterdim.ama ailede renkli gözlü yok... bu arada başak burcu olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…