2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba bu dönemde mide yanması ekşimesi yaşayanlar var mı? napmam gerekiyo çok rahatsız edici
düzenli maden suyu iç cnm çözer sorununu.. birde tam yanma hissettiği an bir çorba kaşığı süt iç ilaç gibi oda bastırır.. çok ileri boyutta olursa dr ilaç verir..

merhaba bu dönemde mide yanması ekşimesi yaşayanlar var mı? napmam gerekiyo çok rahatsız edici
bebeklerin saçları çıkıyormuş bu dönem o yüzden mide yanmalarımız başladı..maden suyu kesiyor benimkini.dene istersen

bende de var eksime ama aşırı rahatsız edici boyutta değil.. hatta geçen gidişimde sormuştum doktora artık mideye baskı yaptığından normaldir demişti.. hatta eskiler de bebeğin saçı çıkıyor diyorlar bu eksime için.. ben maden suyu içiyorum şimdilik işe yariyor

düzenli maden suyu iç cnm çözer sorununu.. birde tam yanma hissettiği an bir çorba kaşığı süt iç ilaç gibi oda bastırır.. çok ileri boyutta olursa dr ilaç verir..
maden suyunu akşamları içiyorum ama gun içerisinde iş yeri yemeklerinden mi kaynaklı acaba yağdan dolayı

bebeklerin saçları çıkıyormuş bu dönem o yüzden mide yanmalarımız başladı..maden suyu kesiyor benimkini.dene istersen
gün içerisinde içiyim artık ozaman genelde akşam yemeğinden sonra içiyordum 17 haftaya kadar bulantı çektim şimdide bu sorun başladı midem hiç düzelmiyo doya doya yiyemiyorum

bir arkadaş babadan alır zekayı bebekler demiş bulamadım alıntı yapayım ama yanlış bilgi cnm %80 anneden geçer zeka çocuğa.. kızımı IQ testi yaptırmaya gittiğim pedikolog öyle demişti bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…