- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 36
hadi inşallah cnm güzel haberlerle dön.. kim ugsye giriyorum dese merak eder oldum artık..yarın detaylı ultrasona giricem inşallah hayırlı haberler veririm
oyhh benim eşimde titiz bebede titiz kafayı yedirtmesinler de bana..başak iyidir derli toplu titiz olur.. kızım akrep eşim koç bir başak boğa olan bana iyi gelecek
düzenli maden suyu iç cnm çözer sorununu.. birde tam yanma hissettiği an bir çorba kaşığı süt iç ilaç gibi oda bastırır.. çok ileri boyutta olursa dr ilaç verir..merhaba bu dönemde mide yanması ekşimesi yaşayanlar var mı? napmam gerekiyo çok rahatsız edici
hadi inşş güzel haberler bekliyoruzyarın detaylı ultrasona giricem inşallah hayırlı haberler veririm
ben de öyleyim cnm eşim de kızımda dağınık sever başak bana terapi olcak yeminleoyhh benim eşimde titiz bebede titiz kafayı yedirtmesinler de bana..
bebeklerin saçları çıkıyormuş bu dönem o yüzden mide yanmalarımız başladı..maden suyu kesiyor benimkini.dene istersenmerhaba bu dönemde mide yanması ekşimesi yaşayanlar var mı? napmam gerekiyo çok rahatsız edici
merhaba bu dönemde mide yanması ekşimesi yaşayanlar var mı? napmam gerekiyo çok rahatsız edici
ana oğul ,baba kıza savaş açıyormuşsunuzben de öyleyim cnm eşim de kızımda dağınık sever başak bana terapi olcak yeminlegerçi kızım yeni yeni başladı toplu olmaya hakkını yemeyeyim..
maşallahh..bende geçen gittiğimde kendime benzetim..eşime diyorum bana benziyor...benzesin sana benzesin ama huyuda bana benzesin diyor
maden suyunu akşamları içiyorum ama gun içerisinde iş yeri yemeklerinden mi kaynaklı acaba yağdan dolayıdüzenli maden suyu iç cnm çözer sorununu.. birde tam yanma hissettiği an bir çorba kaşığı süt iç ilaç gibi oda bastırır.. çok ileri boyutta olursa dr ilaç verir..
bu güzel haberhatunlar çocuk zekayı babadan alıyomuş
gün içerisinde içiyim artık ozaman genelde akşam yemeğinden sonra içiyordum 17 haftaya kadar bulantı çektim şimdide bu sorun başladı midem hiç düzelmiyo doya doya yiyemiyorumbebeklerin saçları çıkıyormuş bu dönem o yüzden mide yanmalarımız başladı..maden suyu kesiyor benimkini.dene istersen
olabilir cnm yağ baya etkiler tabiki..maden suyunu akşamları içiyorum ama gun içerisinde iş yeri yemeklerinden mi kaynaklı acaba yağdan dolayı
bakalım huyumu bize benzicek suyumubende aynısını eşime diorum o bana benziyo dedikçe aman huyu benzemesin diorum
kesin bilgi yayalımbir arkadaş babadan alır zekayı bebekler demiş bulamadım alıntı yapayım ama yanlış bilgi cnm %80 anneden geçer zeka çocuğa.. kızımı IQ testi yaptırmaya gittiğim pedikolog öyle demişti bana..
artık etraftan duyduklarımla netten okuduklarımla öyle bi hale geldimki dilimde sürekli dua sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun normal olsun sayıp sayıp duruyorumbakalım huyumu bize benzicek suyumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?