2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
artık etraftan duyduklarımla netten okuduklarımla öyle bi hale geldimki dilimde sürekli dua sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun normal olsun sayıp sayıp duruyorum
benimki tamamen işin şakası.çocuk bu ya anaya benzicek ya babaya..tek duamız o aslında sağlıklı alalımda kucaklarımıza gerisi boş

Kızlar ya dün de yazmıştım ama arada kaynadı sanırım
Benim alerjim var bazı yiyeceklere ve toza karşı. Haftasonu dayanamadım ve canımın çektiği ama çok yememem gereken bi meyveyi fazla kaçırdım.. Akşamına kabardım.. Önceden yoğurt fayda ederdi ama şimdi fayda etmiyor da.. Eğer artarsa iğne yapacaklarmış.. Azalmıyorlar ama en azından artmıyor da diye kendimi teselli etsem de biraz korkuyorum astımımı da tetikler mi diye.. Var mı bi öneriniz? Alerjik bünyesi olanınız vardır belki bi önerisi olan çıkar dedim..

merhaba bu dönemde mide yanması ekşimesi yaşayanlar var mı? napmam gerekiyo çok rahatsız edici
Hamilelik reflüsü ben de çok erken başladı, bi kaç haftadır çekiyorum. Salgılanan hormonların etkisi. Bunun net bir çözümü yok aslında ama korunabiliyorsun kısmen. Geçen araştırırken bana da gebelik öncesi reflü teşhisi koyan doktor hamilelik reflüsünün tek çözümü doğumdur demiş düşün yani. Şimdi benim aldığım önlemler doktor bilgisi dahilinde vitaminleri özellikle demiri bıraktım bir süre için. Sonra narenciye grubu ürünleri tüketmiyorum portakal, limon vs. Akşam 19:00 dan sonra bişey yemiyorum ve içmiyorum. Gece uyandığımda su içmiyorum, mutlaka gövdemi yükselterek yatıyorum.

gavızcon renny gıbı suruğları verıyorlar...ama senın yaptıklarında mantıklı dedıgın gıbı narencıyeler cok fazla asıt salgılatıyor...zaten benım mıdemde reflu var gebelıkte ıyıce arttı

Gav
gaviskon likit de kullandım ama sonra bıraktım. Çekeceğimiz var bizim

Arkadaşlar aranızda Devit-3 oral damla kullanan var mı? Geçen sağlık Ocağına gittiğimde verdi doktor ama prospektüsünde hamileler gerekmedikçe kullanmasın gibi birşey yazıyor da.
Canim bana da verdi ama damla değil iğnesini beş tane olacam vitamin zaten sorun olmaz galiba:))

kızlar çok mutsuzumm bugun ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor hiçbirşey sölemedi sadece elime bi kağıt verdi sonucları ne fotograf ne baska bişi acaba anormal birşey olsa sölermiydi

kızlar kahve içiyor musunuz? ben normalde tiryakiydim.ilk aylarda tiksindim içemedim.ama son zamanlarda okulda herkes içerken inanılmaz canım çekmeye başladı.günde bi fincan içiyorum.nette okuduklarıma göre zararı yokmuş günde 200 mg a kadar.ama yine de kötü hissediyorum kendimi içince ya zararlıysa diye

kızlar çok mutsuzumm bugun ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor hiçbirşey sölemedi sadece elime bi kağıt verdi sonucları ne fotograf ne baska bişi acaba anormal birşey olsa sölermiydi
olumsuz bırsey olsa soyleyecegını dusunuyorum ama bu tarz doktorlar tıbba yenı bır bakış açısı gosterıyor?
ben senın yerınde suskunlugu kabul etmez sonuçları anlayacak kadar tıp bilgimn olmadıgını dolayısıyla ondan bebegımle ılgılı açıklama beklediğimi soylerdim

teşekkür ederim deniycem bende netten baktım domates limon gibi asitli yiyecekler artırıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…