kesin bilgi yayalım
Hergun hissediyomusunuz peki
evet hatta kızımdan çok ben övündüm 1 sene boyunca benden aldı zekasını diyerekten.. üstün yetenekli çıkmıştı test sonucumuz
Hergun hissediyomusunuz peki
benimki tamamen işin şakası.çocuk bu ya anaya benzicek ya babaya..tek duamız o aslında sağlıklı alalımda kucaklarımıza gerisi boşartık etraftan duyduklarımla netten okuduklarımla öyle bi hale geldimki dilimde sürekli dua sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun normal olsun sayıp sayıp duruyorum
cok saol canim icimi ferahlattin :)Canım ben şimdi 23 . Haftadayım bende de yeni yeni 21. Haftada küçük küçük hissetmeye başladım. Herkes erken hissedecek diye birşey yok merak etme
1-2 haftaya kadar düzene girer yazıyor ama 2-3 gündür hiç hareket hissetmemem normal mi acaba? Bilemedim :/
aynen öyle bende merak ediyorum ve heyecanlıyım ya bebeğimide özledim 1 aydır görmüyorum biraz daha büyümüş olacak :)hadi inşallah cnm güzel haberlerle dön.. kim ugsye giriyorum dese merak eder oldum artık..
Hamilelik reflüsü ben de çok erken başladı, bi kaç haftadır çekiyorum. Salgılanan hormonların etkisi. Bunun net bir çözümü yok aslında ama korunabiliyorsun kısmen. Geçen araştırırken bana da gebelik öncesi reflü teşhisi koyan doktor hamilelik reflüsünün tek çözümü doğumdur demiş düşün yani. Şimdi benim aldığım önlemler doktor bilgisi dahilinde vitaminleri özellikle demiri bıraktım bir süre için. Sonra narenciye grubu ürünleri tüketmiyorum portakal, limon vs. Akşam 19:00 dan sonra bişey yemiyorum ve içmiyorum. Gece uyandığımda su içmiyorum, mutlaka gövdemi yükselterek yatıyorum.merhaba bu dönemde mide yanması ekşimesi yaşayanlar var mı? napmam gerekiyo çok rahatsız edici
gavızcon renny gıbı suruğları verıyorlar...ama senın yaptıklarında mantıklı dedıgın gıbı narencıyeler cok fazla asıt salgılatıyor...zaten benım mıdemde reflu var gebelıkte ıyıce arttıHamilelik reflüsü ben de çok erken başladı, bi kaç haftadır çekiyorum. Salgılanan hormonların etkisi. Bunun net bir çözümü yok aslında ama korunabiliyorsun kısmen. Geçen araştırırken bana da gebelik öncesi reflü teşhisi koyan doktor hamilelik reflüsünün tek çözümü doğumdur demiş düşün yani. Şimdi benim aldığım önlemler doktor bilgisi dahilinde vitaminleri özellikle demiri bıraktım bir süre için. Sonra narenciye grubu ürünleri tüketmiyorum portakal, limon vs. Akşam 19:00 dan sonra bişey yemiyorum ve içmiyorum. Gece uyandığımda su içmiyorum, mutlaka gövdemi yükselterek yatıyorum.
gaviskon likit de kullandım ama sonra bıraktım. Çekeceğimiz var bizimgavızcon renny gıbı suruğları verıyorlar...ama senın yaptıklarında mantıklı dedıgın gıbı narencıyeler cok fazla asıt salgılatıyor...zaten benım mıdemde reflu var gebelıkte ıyıce arttı
Canim bana da verdi ama damla değil iğnesini beş tane olacam vitamin zaten sorun olmaz galiba:))Arkadaşlar aranızda Devit-3 oral damla kullanan var mı? Geçen sağlık Ocağına gittiğimde verdi doktor ama prospektüsünde hamileler gerekmedikçe kullanmasın gibi birşey yazıyor da.
Yaa bizim evde de ben matematikciyim oglusummm bana çekerse biz babayı evden kaçırıriz galibaaaaoooooo iki aynştayn mı olcak simdi bizim evde ay baba oğul kesin deli etcekler beni
olumsuz bırsey olsa soyleyecegını dusunuyorum ama bu tarz doktorlar tıbba yenı bır bakış açısı gosterıyor?kızlar çok mutsuzummbugun ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor hiçbirşey sölemedi sadece elime bi kağıt verdi sonucları ne fotograf ne baska bişi acaba anormal birşey olsa sölermiydi
teşekkür ederim deniycem bende netten baktım domates limon gibi asitli yiyecekler artırıyomuşHamilelik reflüsü ben de çok erken başladı, bi kaç haftadır çekiyorum. Salgılanan hormonların etkisi. Bunun net bir çözümü yok aslında ama korunabiliyorsun kısmen. Geçen araştırırken bana da gebelik öncesi reflü teşhisi koyan doktor hamilelik reflüsünün tek çözümü doğumdur demiş düşün yani. Şimdi benim aldığım önlemler doktor bilgisi dahilinde vitaminleri özellikle demiri bıraktım bir süre için. Sonra narenciye grubu ürünleri tüketmiyorum portakal, limon vs. Akşam 19:00 dan sonra bişey yemiyorum ve içmiyorum. Gece uyandığımda su içmiyorum, mutlaka gövdemi yükselterek yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?