2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
türk kahvesi günde 1 fincan olabilir ama nescafe içmesen daha iyi kafein çok fazla 1 fincanda bile..

kızlar çok mutsuzumm bugun ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor hiçbirşey sölemedi sadece elime bi kağıt verdi sonucları ne fotograf ne baska bişi acaba anormal birşey olsa sölermiydi
sıkıntı olsa mutlaka söylerdi cnm.. kendi dr göster sonuçları en kısa sürede..

kızlar çok mutsuzumm bugun ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor hiçbirşey sölemedi sadece elime bi kağıt verdi sonucları ne fotograf ne baska bişi acaba anormal birşey olsa sölermiydi
Doktorun verdiği kağıdı buraya atarsan yorum yapabiliriz canım.

teşekkür ederim deniycem bende netten baktım domates limon gibi asitli yiyecekler artırıyomuş
Doğru bak yazmayı unuttum kafein, çikolata, domates hatta dondurma. ben hiç yemediğim için yazmadım ama kızartmalarda var. ama en çok şaşırdığım suyun bile reflüyü arttırabildiği

Alerji konusunda bi önerisi olan yok mu yani
canım bendede alerji var ama topu topu allerjik rinit var.onda bile kbb doktoru ilaç kullanma dedi. yapabileceğimiz tek şey tetikleyicilerden uzak durmak. sen çilek mi yedin bakim bence aşı ol dendiyse eğer belirtilerdede azalma yoksa biran önce aşını olki daha kötü sorunlara yol açmasın

bir arkadaş babadan alır zekayı bebekler demiş bulamadım alıntı yapayım ama yanlış bilgi cnm %80 anneden geçer zeka çocuğa.. kızımı IQ testi yaptırmaya gittiğim pedikolog öyle demişti bana..
Evet bunu bende duydum zekalari annelerinden alıyor yavrular

Doğru bak yazmayı unuttum kafein, çikolata, domates hatta dondurma. ben hiç yemediğim için yazmadım ama kızartmalarda var. ama en çok şaşırdığım suyun bile reflüyü arttırabildiği
suyuda hocam 3 litreye çıkardı zorla içiyorum çikolata tatlı hiç yiyemiyorum ama sabah kahvaltısında domatesi bırakamıyorum

Arkadaşlar aranızda Devit-3 oral damla kullanan var mı? Geçen sağlık Ocağına gittiğimde verdi doktor ama prospektüsünde hamileler gerekmedikçe kullanmasın gibi birşey yazıyor da.
Merak etme canım, bu forumda 4-5 kişi kullanıyor.
Bende birkaç aydır günde 10 damla alıyorum, değerim 3'ün altındaydı, anca 23 olmuş

şimdiden geçmiş olsun Allah şfia versin canım, ne ameliyatı? hizmet neyse de şu gelen giden insanı mahvediyor. yardımcı olabilecek birileri var mı? Allah kolaylık verir inşallah..
Canım ben 1,5 aylık hamileyken eşimin ayak bileği Kırıldı 3 yerinden; platin ve vidalar var takılan yani 6 ay sonra onların çıkması gerekiyormuş doğumdan önce onun ameliyatını olucak kısmetse çok sağol canım

Doktorum bana günde yarım kupa nescafe ya da 1 fincan türk kahvesi içebilirsin demişti canım
Ama ben sevmediğim için hiç içmiyorum.

gösterdim okumadı bile iyi herseyine bakmıs dedi bir ay sonra gel dedi baska bişi yok bebeğimi göremedim bile resmen
cnm özele gidiyorsan yazık olmuş parana dr değiş derim devlete gidiyorsan da normal bu muamele ülkemizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…