2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Dahiliye doktorm pratisyenken görev yaptığı hastanede bi hasta görmüş. Adamın penisilin alerjisi yokmuş, defalarca penisilin iğnesi vurmuşlar. Ama bilmem kaçıncı iğnede penisilin sebebiyle alerjik reaksiyon göstermiş bünyesi ve vefat etmiş.. Doktorum her alerji muhabbetinde bana bunu hatırlatıyor, test yaptık alerjin yok diye rahat ilaç kullanmak yok. Senin bünyen alerjik ve neye tepki göstereceğin belli olmaz. Dikkatli olacaksın demişti. Aspirin alerjim yok mesela ama geçen sene aspirin yüzünden astım krizi yaşadım ben de aslında korkumda bu yüzden yani allah korusun hamileyken astım krizi geçirmekten korkuyorum.. Tamam yazarım :) Fayda edecek birşey de öğrenirsem onu da yazarım şu an bi bildiğim yoğurt fayda ediyordu ama bana şimdi fayda etmedi..

Hosgeldin canim :)

Doktorum bana günde yarım kupa nescafe ya da 1 fincan türk kahvesi içebilirsin demişti canım
Ama ben sevmediğim için hiç içmiyorum.
en güzelini yapıyorsun canım.keşke ben de içemeseydim.ben de birinden birini tercih ediyorum.günde ya bir türk kahvesi ya da bi fincan nescafe...ama artık içmemeye karar verdim.dayanabilirim inşallah.

hoşgeldin aramıza saskinleyley şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim.. italyanın neresinde yaşıyorsunuz? bikaç kez gezme fırsatı yaratmıştık.. roma, floransa, venedik, napoli ve milanoyu görmüştüm klasik italya gezi rotaları en son ziyaretimizden bikaç ay sonra hamile olduğumu öğrendik.. vee tahmin edersin ki italyanın meşhur lezzetlerinden iki tanesini (hepimiz hamile olduğumuz için açık açık yazamıyorum) bugün canıım çok çekiyor, senin mesajında üstüne geldi trde de olan şeyler ama bn orda yediklerimi istiyorum şimdilik mümkün olmadığı için bu drmu eşimle bile paylaşmadım

Benimde öyle olmadık zamanda olmadık şeye alerjim oluyor. Korkuyorum bilmediğim şeylerden uzak duruyorum ama bazen bildiklerime, yiyebildiklerime de çıkabiliyor. Yoğurt zaten hemen her gün kürekle yediğim için fayda eder mi bilmiyorum.

Canım evet bünyesi allerjik maalesef ; mesela ilk yerlerde yuvarlanmaya başladığında işte 6 aydan sonra fark edemedik; yerde bildiğin gerçek Yün halım vardı çocuk zaten uyumuyordu gece Ağlayarak uyanıyordu; sonra Dr farketti ki 9 aylıktı geniz eti varmış Yün halı alerjisini tetiklemiş tıkanıyormuş tabi hemen yerlere Çarşaf serdim 2 yaşına kadar hep öyleydi bizim ama geniz eti Büyüdü maalesef geçen yıla kadar direnebildik sonra ameliyat oldu uykuları nispeten rahatladı ama şimdi yine Büyüdü geniz eti biraz allerji arttırırmış ama onun dışında yemek vs allerjimiz olmadı çok şükür ama burun fısfısları ve allerji şuruplarını kullandık Sıkça ameliyatına kadar

Son düzenleme:
Canım biz bu konuda çok sıkıntı yaşadık anlatsam abartıyorsun dersin seni öyle iyi Anlıyorum ki benim oğlum 2 yıl üstümde uyudu o da en uzun 25 dk uyuyup Ağlayarak uyanırdı; gece uykusu tabi bu Gündüzü geçtim ben de senin gibi zombi gibiydim; tekrar uyuturum sakinleştirip sonra yine 25 dk uyur Ağlayarak uyanırdı; çok zordu kaç tane dra götürdük; psikolog ve psikiyatrist dahil hiçbiri sorun olmadığını 100 Çocuktan birinin uyku düzeni böyle olur gibi benzer şeyler söylediler sağlığı Gelişimi yerindeydi ama o da derin uyuyamadığı için çok sinirliydi ben de uykusuzluktan bide 10 aylıkken işe başlamak zorundaydım öğretmenim; 2,3 saat Bölük pörçük uyudum 2 sene sonunda yatamadığım için boynum tutulmaya başladı ve bi gün ters bi harekette diskim kırılmış fboyun fıtığından ameliyat oldum; sütü kestik zaten sonra oğlumunda uyku araları 1,5 2 saate çıkmaya başladı zaten ilk Başlarda bem hiç uyutamadım; çok zordu ama Allah başka dert vermesin geçici Birşey ama çok yıpratıyor uykusuzluk, tırlatmak üzereydim; 2 yaşından sonra yavaş yavaş uyku süresi uzadı çok şükür şuan 4,5 yaşında 2 ya da 3 defa Kalkıyor gece sadece; inş sizin daha çabuk geçer KARDEŞ gelince daha da zor olur ama Allah oğlunuza güzel uykular versin size de güç

Çok geçmiş olsun canım. Alerji yaptığını bildiğin şeylerden uzak dur bakalım umarım iğneye gerek kalmaz

Ben de çok severim italya yı ve yemeklerini istanbuldaysan yaz bana belki bir iki önerim olabilir o lezZetlere yakın

Ben de çok severim italya yı ve yemeklerini istanbuldaysan yaz bana belki bir iki önerim olabilir o lezZetlere yakın

cnm ilgin için çook teşekkürler.. sanırım eataly i önericeksin bayılıyorum oranın konseptine.. bursada yaşıyoruz buarada , ist.a sık sık gidiyoruz.. ama ben aslında italyada olma hissine aşeriyorum özel msg atmaya çalıştım beceremedim, burdan yazdım

Aaaaaaay biri beni durdursuuuuun!!!

İştahımla başım dertte. Ne yapayım ne edeyim de durdurayım kendimi

Sporda yapmasam mahvolmuştum ben.

Cok sükür canım inan çok sevindim dualarımız hep seninleydi allahım bebislerimizi bize bagislasin

sağol cnm çok tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…