cnm özele gidiyorsan yazık olmuş parana dr değiş derim devlete gidiyorsan da normal bu muamele ülkemizde..
Aynennnnn :) ben de ilk gecen hafta hissettim gercek tekmeyi, ve hala sert olunca korkup elimi cekiyorum :)@belmaakca @2k1 kızlar ikinizede geçmiş olsun... hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah....
hatunlar dün gece iğneyi yaptıktan sonra karnımla oynuyodum öyle bi tekme yedimki korktum olduğum yerde zıpladım
hiç beklemiyodum oynamaya devam ettim bi kaç tane daha ufak tekme geldi tamam dedim bu bizim kerata gaz olması imkansız
Kızlar ya dün de yazmıştım ama arada kaynadı sanırım
Benim alerjim var bazı yiyeceklere ve toza karşı. Haftasonu dayanamadım ve canımın çektiği ama çok yememem gereken bi meyveyi fazla kaçırdım.. Akşamına kabardım.. Önceden yoğurt fayda ederdi ama şimdi fayda etmiyor da.. Eğer artarsa iğne yapacaklarmış.. Azalmıyorlar ama en azından artmıyor da diye kendimi teselli etsem de biraz korkuyorum astımımı da tetikler mi diye.. Var mı bi öneriniz? Alerjik bünyesi olanınız vardır belki bi önerisi olan çıkar dedim..
Ortaköy pizzano da var. Ama italya da olma isteği de gördüğüm en güzel aşermelerden biri olducnm ilgin için çook teşekkürler.. sanırım eataly i önericeksin bayılıyorum oranın konseptine.. bursada yaşıyoruz buarada , ist.a sık sık gidiyoruz.. ama ben aslında italyada olma hissine aşeriyorumözel msg atmaya çalıştım beceremedim, burdan yazdım
Versilia da yasıyorum cnm, sorma buranın mutfağı Türk mutfağı kadar geniş olmasada hepsi maalesef cok lezzetli. Deniz ürünleri özelliklede bize yasak olanları bolca yapılıyor, bende malesef kendimi tutamıyorum, inş bebişlerimiz saglıkla gelirlerhoşgeldin aramıza saskinleyleyşimdiden sağlıklı doğumlar dilerim.. italyanın neresinde yaşıyorsunuz? bikaç kez gezme fırsatı yaratmıştık.. roma, floransa, venedik, napoli ve milanoyu görmüştüm klasik italya gezi rotaları en son ziyaretimizden bikaç ay sonra hamile olduğumu öğrendik.. vee tahmin edersin ki italyanın meşhur lezzetlerinden iki tanesini (hepimiz hamile olduğumuz için açık açık yazamıyorum) bugün canıım çok çekiyor, senin mesajında üstüne geldi trde de olan şeyler ama bn orda yediklerimi istiyorum şimdilik mümkün olmadığı için bu drmu eşimle bile paylaşmadım
P Patates01 @cryofangel , Ağustos ilk haftasından itibaren istanbul dayım, gelin ben size yaparım sonrada göbekleri tokuştururuz bir güzelcnm ilgin için çook teşekkürler.. sanırım eataly i önericeksin bayılıyorum oranın konseptine.. bursada yaşıyoruz buarada , ist.a sık sık gidiyoruz.. ama ben aslında italyada olma hissine aşeriyorumözel msg atmaya çalıştım beceremedim, burdan yazdım
Canım evet bünyesi allerjik maalesef ; mesela ilk yerlerde yuvarlanmaya başladığında işte 6 aydan sonra fark edemedik; yerde bildiğin gerçek Yün halım vardı çocuk zaten uyumuyordu gece Ağlayarak uyanıyordu; sonra Dr farketti ki 9 aylıktı geniz eti varmış Yün halı alerjisini tetiklemiş tıkanıyormuş tabi hemen yerlere Çarşaf serdim 2 yaşına kadar hep öyleydi bizim ama geniz eti Büyüdü maalesef geçen yıla kadar direnebildik sonra ameliyat oldu uykuları nispeten rahatladı ama şimdi yine Büyüdü geniz eti biraz allerji arttırırmış ama onun dışında yemek vs allerjimiz olmadı çok şükür ama burun fısfısları ve allerji şuruplarını kullandık Sıkça ameliyatına kadar
cnm ilgin için çook teşekkürler.. sanırım eataly i önericeksin bayılıyorum oranın konseptine.. bursada yaşıyoruz buarada , ist.a sık sık gidiyoruz.. ama ben aslında italyada olma hissine aşeriyorumözel msg atmaya çalıştım beceremedim, burdan yazdım
Aminnnnnnn.Canım biz bu konuda çok sıkıntı yaşadık anlatsam abartıyorsun dersin seni öyle iyi Anlıyorum ki benim oğlum 2 yıl üstümde uyudu o da en uzun 25 dk uyuyup Ağlayarak uyanırdı; gece uykusu tabi bu Gündüzü geçtim ben de senin gibi zombi gibiydim; tekrar uyuturum sakinleştirip sonra yine 25 dk uyur Ağlayarak uyanırdı; çok zordu kaç tane dra götürdük; psikolog ve psikiyatrist dahil hiçbiri sorun olmadığını 100 Çocuktan birinin uyku düzeni böyle olur gibi benzer şeyler söylediler sağlığı Gelişimi yerindeydi ama o da derin uyuyamadığı için çok sinirliydi ben de uykusuzluktan bide 10 aylıkken işe başlamak zorundaydım öğretmenim; 2,3 saat Bölük pörçük uyudum 2 sene sonunda yatamadığım için boynum tutulmaya başladı ve bi gün ters bi harekette diskim kırılmış fboyun fıtığından ameliyat oldum; sütü kestik zaten sonra oğlumunda uyku araları 1,5 2 saate çıkmaya başladı zaten ilk Başlarda bem hiç uyutamadım; çok zordu ama Allah başka dert vermesin geçici Birşey ama çok yıpratıyor uykusuzluk, tırlatmak üzereydim; 2 yaşından sonra yavaş yavaş uyku süresi uzadı çok şükür şuan 4,5 yaşında 2 ya da 3 defa Kalkıyor gece sadece; inş sizin daha çabuk geçer KARDEŞ gelince daha da zor olur ama Allah oğlunuza güzel uykular versin size de güç
Ve bebislerimize kavusmamiza birgun daha eksilmis birgun insallahherkese musmutlu günler güzel anneler
cnm ilgin için çook teşekkürler.. sanırım eataly i önericeksin bayılıyorum oranın konseptine.. bursada yaşıyoruz buarada , ist.a sık sık gidiyoruz.. ama ben aslında italyada olma hissine aşeriyorumözel msg atmaya çalıştım beceremedim, burdan yazdım
Benim canım hiç erik istemedi hele tuzlu halini düşünemiyorum bile ne garip bişey hamilelik normalde çok severim ama daha bi tane yemedim şimdiye kadar canım en çok nar çekti allahtan antalyada her mevsim var
gunaydinnn .cnm onu takma simdiden.zamani gelince kolaycana olur insss.bi arkdsm hurmadan sozetmisti surekli hurma yemis son ayinda.10 dk icinde dogurmstu ve yirtilmam olmadi dedi.sende sonay bunu denersn arkdsmgünaydınlar herkesee...sabah sabah nasıl doğum yapacagıımm dıye aglarken buldum kendımı
günaydınlar herkesee...sabah sabah nasıl doğum yapacagıımm dıye aglarken buldum kendımı
Ve bebislerimize kavusmamiza birgun daha eksilmis birgun insallah
gunaydinnn .cnm onu takma simdiden.zamani gelince kolaycana olur insss.bi arkdsm hurmadan sozetmisti surekli hurma yemis son ayinda.10 dk icinde dogurmstu ve yirtilmam olmadi dedi.sende sonay bunu denersn arkdsm
günaydın canım, haklısın doğum çok zor ama Allah kolaylığını verir elbet, şimdiden 3-4 ay sonrasını düşünüpte strese sokma kendini, yaşayıp görücez
düşünmemeye çalışıyorum ama hergun aklımda....o yuzden burdan bır arkadaş kıtap onermişti normal doğumla ilgili onu sipariş ettim...korkularımı yenmeye çalışıcam...ama haklısınız deneyip görecegiz...gunaydinnn .cnm onu takma simdiden.zamani gelince kolaycana olur insss.bi arkdsm hurmadan sozetmisti surekli hurma yemis son ayinda.10 dk icinde dogurmstu ve yirtilmam olmadi dedi.sende sonay bunu denersn arkdsm
Günaydınn güzel anneler, mutlu, sağlıklı bir perşembe olsun. Bi de hemen ağustos- eylül olsun yavrularımıza kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?