2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynennnnn :) ben de ilk gecen hafta hissettim gercek tekmeyi, ve hala sert olunca korkup elimi cekiyorum :)

Canim bende bahar alerijisi var, polen toz bortu bocek cicek vs.... Geniz akintilarim gece oksuruklerim basladi, haftaya turkiyeye gidicez orda hapsiriklarim da baslar... Yaptigim sey su, tuzlu karbonatli suyla burun temizleme her gun, tuzlu suyu direk spreyle bogaza puskurtme bol bol su.... Cok mecbur kalirsam da gebelikte kullanilabilen bi alerji ilaci onerdi doktor onu kullanicam ama mecbur kalmazsam almam onu. Sen de o alerjin oldugu deylerden uzak durucan mecbur....

Ortaköy pizzano da var. Ama italya da olma isteği de gördüğüm en güzel aşermelerden biri oldu )

Versilia da yasıyorum cnm, sorma buranın mutfağı Türk mutfağı kadar geniş olmasada hepsi maalesef cok lezzetli. Deniz ürünleri özelliklede bize yasak olanları bolca yapılıyor, bende malesef kendimi tutamıyorum, inş bebişlerimiz saglıkla gelirler

P Patates01 @cryofangel , Ağustos ilk haftasından itibaren istanbul dayım, gelin ben size yaparım sonrada göbekleri tokuştururuz bir güzel

Çok geçmiş olsun.. Allah yardımcımız olsun o zaman inşallah olabildiğince sıkıntısız atlatırız bu bebeklerimizde..

Belli iki italyan yemeği için bağdat caddesindeki vapiano yu tavsiye edebilirim ben de eataly i çok öven olmuştu ama denemek için gittiğimizde gördük ki çokca domuz etli çeşit vardı menüde..o yüzden hiç tadamadım.. Eataly ile vapiano yu karşılaştıramam sana bu sebeple ama güzeldir yani vapiano da

Aminnnnnnn.
Bizde de durum aynı,ilk 1,5-2 saat uyuyor, sonra yarım saatte bir uyanıp ayağımda sallamamı, istiyor, uykuya dalma sorunu var ve uyuyamayınca asırı agresif oluyor, kendide cok uğraşıyor uyumak istiyor ama olmuyor naapsın. Emerken 10 kere kalkardı, emerek uyurdu, sütten kesince sallaman istedi. Bir ara ac mı acaba ondan mı uyuyamıyor dedik, gece süt vermeye başladık oda ilk basta 1 saat iyi geldi sonra hiçbir faydası olmadıgı gibi eziyete dönüştü, şimdi gecede 2 kere süt istiyor, biraz geç kal hazırlamakta kıyamet kopuyor, tuvalete nasıl alıştıracağız bilemiyorum . Yani aynıyız arkadasım. Benim bebiş tam emziklik bir cocukmuş, sersem eşim ve ailesi istemedi diye baslayamadım, sonra onlarda çekince alsın diye cok ugrastılar ama tutmadı. Kısmet ikinci gelince direk ağzına tıkıştırıcam hastanede, doktorlar ne derse desinler

Ben de İtalyayı özellikle Roma yı cok beğenmiştim ama yine de Türk mutfağını tek geçerim, ben biraz gelenekçiyim sanırım :) bursada İtalyan lezzeti bulman zor ama gürler caddesinde dababa restaurant diye bi yer var, pizzaları en azından pizza hut, dominos vs onlardan daha iyi ve kendilerini İtalyan mutfağı olarak tanıtıyorlar, denemek istersen diye yazıyorum, afiyet olsun

Benim canım hiç erik istemedi hele tuzlu halini düşünemiyorum bile ne garip bişey hamilelik normalde çok severim ama daha bi tane yemedim şimdiye kadar canım en çok nar çekti allahtan antalyada her mevsim var

di mi ya, bende mesela çikolata delisiyimdir normalde ama hamileliğim boyunca o kadar az yedim ve yiyorum ki, gerçeken ağız tadımızı ve zevklerimizi bile değiştiriyor bu minikler

günaydınlar herkesee...sabah sabah nasıl doğum yapacagıımm dıye aglarken buldum kendımı
gunaydinnn .cnm onu takma simdiden.zamani gelince kolaycana olur insss.bi arkdsm hurmadan sozetmisti surekli hurma yemis son ayinda.10 dk icinde dogurmstu ve yirtilmam olmadi dedi.sende sonay bunu denersn arkdsm

günaydınlar herkesee...sabah sabah nasıl doğum yapacagıımm dıye aglarken buldum kendımı

günaydın canım, haklısın doğum çok zor ama Allah kolaylığını verir elbet, şimdiden 3-4 ay sonrasını düşünüpte strese sokma kendini, yaşayıp görücez

gunaydinnn .cnm onu takma simdiden.zamani gelince kolaycana olur insss.bi arkdsm hurmadan sozetmisti surekli hurma yemis son ayinda.10 dk icinde dogurmstu ve yirtilmam olmadi dedi.sende sonay bunu denersn arkdsm

günaydın canım, haklısın doğum çok zor ama Allah kolaylığını verir elbet, şimdiden 3-4 ay sonrasını düşünüpte strese sokma kendini, yaşayıp görücez
düşünmemeye çalışıyorum ama hergun aklımda....o yuzden burdan bır arkadaş kıtap onermişti normal doğumla ilgili onu sipariş ettim...korkularımı yenmeye çalışıcam...ama haklısınız deneyip görecegiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…