2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Daha çok var aslında doğum sonrasını konuşmaya ama sen yazınca aklıma geldi yine.. ben de bebeğime emzik alıştırmak istiyorum ama bunun doğru zamanı nedir acaba??
tecrübeli anneler siz ne düşünürsunuz bu konuda.. Bazı kitaplar hemen emzik vermeyin bebek meme emzik karmaşası yaşar diyor. Bazıları da hemen vermezsen sonradan alıştıramazsin diyor..
emzigi vermenin doğru zamanı nedir sizce??

günaydın kızlarrrr vee hemen eylül olsun amin :)) bu arada aşırı sıcaklıyorummmmm gün bitmicek gibi geliyor

Hangi şehirdesin canım, ben bursadayım ve çalıştığım ortam sıcak değil aksine çok serin, hatta ısınmak için dışarı güneşe çıkıyorum çoğu zaman. Hamilelikte sıcak basması olayı çok oluyomuş, sen erken yasamaya başlamışsın , Allah kolaylık versin canım

canıım hemen verılmelı dıye bılıyorum bende...bır yakınım dogumdan 1 hafta sonra verdi...cocıuk 1 ayda zor kabul etti...ama tabı tecrubelı anneler daha ıyı bılır

günaydın kızlarrrr vee hemen eylül olsun amin :)) bu arada aşırı sıcaklıyorummmmm gün bitmicek gibi geliyor
Ben hem sıcaklıyorum hemde çalıştığım ortamda erkek parfümleri beni bayıltacak gibi oluyor şu hormonlar normalleşsede kokular bu kadar rahatsız etmese

canıım hemen verılmelı dıye bılıyorum bende...bır yakınım dogumdan 1 hafta sonra verdi...cocıuk 1 ayda zor kabul etti...ama tabı tecrubelı anneler daha ıyı bılır

aslında bende mantıken senin gibi düşünüyorum ama bazıları da bu sefer memeyi etmez diyor uff ne zor işler.. tecrübeli anneler bu yorum yapar umuyorum

günaydınlar herkesee...sabah sabah nasıl doğum yapacagıımm dıye aglarken buldum kendımı
no no nooo nasıl doğum yapacağım diyip ağlarsan zor doğumu kendine çekersin doğum bir nevi yeniden varoluş mükemmel bir deneyim, kutsal bir olay, bambaşka bir alem.. sakın korkma cnm inan bana insan olarak bir üst kademeye ermek gibi birşey tarifi mümkün değil hem Rabbim öyle bir yaratmış ki biz anneleri o anı sanki rüya gibi yaşıyoruz acı çekiyoruz ama aslında acı çeken bedenimizi uzaktan film izler gibi seyrediyoruz yaşamadan anlayamazsın..

teşekkür ederim kattina ....normal doğum yapan annelerin hiç birinde 'sakın normal dogum yapmayın'dıye bırsey duymadım....ama epıdural olanlarda normal yap dıyenı duydum....bu tecrubeyı yasayanlar evet acı cekıyoruz ama bıtıyor dıyor....Allah kolaylıgını vermeseydı bızım annelerımız koylerde bızı nasıl ev ortamında dogururdu??bunları dusunup rahatlamaya calısıyorum...işte benım yapım bu ılla herseyden korkucam

cnm buarada hurma yi erken aylarda fazla tuketmemek gerekiyor dedigm gibi dogumu kolaylastry ama ayrıca erken aylarda çok yenirse erken doğuma yol aciyo.belirtmek istedim

Daha çok var aslında doğum sonrasını konuşmaya ama sen yazınca aklıma geldi yine.. ben de bebeğime emzik alıştırmak istiyorum ama bunun doğru zamanı nedir acaba??
ben kızıma emzik alsın diye neler neler denedim almadı sıpam.. hatta inanmayacaksın ama emziği ağzına verip yanaklarından bantladım bez mobilya bantıyla cahillik işte cnm ya almadı ama hiç bi türlü emmedi emzik içimde uhde kaldı çok severim emzikli bebişleri umarım oğlum sever.. yani sana değil bebeğe bağlı emzik olayı..

aynen böyle motive et kendini bende kızımı normal doğum yaptım sence berbat bir deneyim olsa ikinciyi de normal istermiydim.. Sağlık sorunu olmadığı sürece kesinlikle normal yapmalı ve kendini buna hazırlamalısın

bantladın mııı ben de çok seviyorum emzikli bebekleri, inşallah benim kızım, senin de oğlun sever hevesimiz içimizde kalmamış olur

cnm buarada hurma yi erken aylarda fazla tuketmemek gerekiyor dedigm gibi dogumu kolaylastry ama ayrıca erken aylarda çok yenirse erken doğuma yol aciyo.belirtmek istedim
evet ben buna şahit oldum cnm arkadaşım 40 haftayı geçti babanesiyle telde konuşuyordu babane dediki hurma ye bi tabak biz gittik eminönünden 1 kilo aldık hurma eve gelene kadar yedi yarısını gecesinde telefon geldi doğuma giriyorum diye açılması olmuş suyu gelmiş doğurdun valla o gece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…