Aminnnnnnn.
Bizde de durum aynı,ilk 1,5-2 saat uyuyor, sonra yarım saatte bir uyanıp ayağımda sallamamı, istiyor, uykuya dalma sorunu var ve uyuyamayınca asırı agresif oluyor, kendide cok uğraşıyor uyumak istiyor ama olmuyor naapsın. Emerken 10 kere kalkardı, emerek uyurdu, sütten kesince sallaman istedi. Bir ara ac mı acaba ondan mı uyuyamıyor dedik, gece süt vermeye başladık oda ilk basta 1 saat iyi geldi sonra hiçbir faydası olmadıgı gibi eziyete dönüştü, şimdi gecede 2 kere süt istiyor, biraz geç kal hazırlamakta kıyamet kopuyor, tuvalete nasıl alıştıracağız bilemiyorum . Yani aynıyız arkadasım. Benim bebiş tam emziklik bir cocukmuş, sersem eşim ve ailesi istemedi diye baslayamadım, sonra onlarda çekince alsın diye cok ugrastılar ama tutmadı. Kısmet ikinci gelince direk ağzına tıkıştırıcam hastanede, doktorlar ne derse desinler
günaydın kızlarrrr vee hemen eylül olsun amin :)) bu arada aşırı sıcaklıyorummmmm gün bitmicek gibi geliyor
canıım hemen verılmelı dıye bılıyorum bende...bır yakınım dogumdan 1 hafta sonra verdi...cocıuk 1 ayda zor kabul etti...ama tabı tecrubelı anneler daha ıyı bılırDaha çok var aslında doğum sonrasını konuşmaya ama sen yazınca aklıma geldi yine.. ben de bebeğime emzik alıştırmak istiyorum ama bunun doğru zamanı nedir acaba??
tecrübeli anneler siz ne düşünürsunuz bu konuda.. Bazı kitaplar hemen emzik vermeyin bebek meme emzik karmaşası yaşar diyor. Bazıları da hemen vermezsen sonradan alıştıramazsin diyor..
emzigi vermenin doğru zamanı nedir sizce??
Ben hem sıcaklıyorum hemde çalıştığım ortamda erkek parfümleri beni bayıltacak gibi oluyor şu hormonlar normalleşsede kokular bu kadar rahatsız etmesegünaydın kızlarrrr vee hemen eylül olsun amin :)) bu arada aşırı sıcaklıyorummmmm gün bitmicek gibi geliyor
canıım hemen verılmelı dıye bılıyorum bende...bır yakınım dogumdan 1 hafta sonra verdi...cocıuk 1 ayda zor kabul etti...ama tabı tecrubelı anneler daha ıyı bılır
no no nooo nasıl doğum yapacağım diyip ağlarsan zor doğumu kendine çekersingünaydınlar herkesee...sabah sabah nasıl doğum yapacagıımm dıye aglarken buldum kendımı
günaydın kızlar güne romantik başladım aşkım kahvaltı hazırlamış banaenerjim tavan yaptı
Günaydın hanımlar nasılsınız bugün ????
saol cnm.. arada böyle jestler taze tutuyor aşkıoo süper kattinacım, eşinin eline sağlık sana da afiyet olsun
teşekkür ederim kattina ....normal doğum yapan annelerin hiç birinde 'sakın normal dogum yapmayın'dıye bırsey duymadım....ama epıdural olanlarda normal yap dıyenı duydum....bu tecrubeyı yasayanlar evet acı cekıyoruz ama bıtıyor dıyor....Allah kolaylıgını vermeseydı bızım annelerımız koylerde bızı nasıl ev ortamında dogururdu??bunları dusunup rahatlamaya calısıyorum...işte benım yapım bu ılla herseyden korkucamno no nooo nasıl doğum yapacağım diyip ağlarsan zor doğumu kendine çekersindoğum bir nevi yeniden varoluş mükemmel bir deneyim, kutsal bir olay, bambaşka bir alem.. sakın korkma cnm inan bana insan olarak bir üst kademeye ermek gibi birşey tarifi mümkün değil hem Rabbim öyle bir yaratmış ki biz anneleri o anı sanki rüya gibi yaşıyoruz acı çekiyoruz ama aslında acı çeken bedenimizi uzaktan film izler gibi seyrediyoruz yaşamadan anlayamazsın..
saol cnm.. arada böyle jestler taze tutuyor aşkı
cnm buarada hurma yi erken aylarda fazla tuketmemek gerekiyor dedigm gibi dogumu kolaylastry ama ayrıca erken aylarda çok yenirse erken doğuma yol aciyo.belirtmek istedimdüşünmemeye çalışıyorum ama hergun aklımda....o yuzden burdan bır arkadaş kıtap onermişti normal doğumla ilgili onu sipariş ettim...korkularımı yenmeye çalışıcam...ama haklısınız deneyip görecegiz...
ben kızıma emzik alsın diye neler neler denedim almadı sıpam.. hatta inanmayacaksın ama emziği ağzına verip yanaklarından bantladım bez mobilya bantıylaDaha çok var aslında doğum sonrasını konuşmaya ama sen yazınca aklıma geldi yine.. ben de bebeğime emzik alıştırmak istiyorum ama bunun doğru zamanı nedir acaba??
oohh ne güzel bir jestgünaydın kızlar güne romantik başladım aşkım kahvaltı hazırlamış banaenerjim tavan yaptı
aynen böyle motive et kendini bende kızımı normal doğum yaptım sence berbat bir deneyim olsa ikinciyi de normal istermiydim.. Sağlık sorunu olmadığı sürece kesinlikle normal yapmalı ve kendini buna hazırlamalısınteşekkür ederim kattina ....normal doğum yapan annelerin hiç birinde 'sakın normal dogum yapmayın'dıye bırsey duymadım....ama epıdural olanlarda normal yap dıyenı duydum....bu tecrubeyı yasayanlar evet acı cekıyoruz ama bıtıyor dıyor....Allah kolaylıgını vermeseydı bızım annelerımız koylerde bızı nasıl ev ortamında dogururdu??bunları dusunup rahatlamaya calısıyorum...işte benım yapım bu ılla herseyden korkucam
düşünmemeye çalışıyorum ama hergun aklımda....o yuzden burdan bır arkadaş kıtap onermişti normal doğumla ilgili onu sipariş ettim...korkularımı yenmeye çalışıcam...ama haklısınız deneyip görecegiz...
ben kızıma emzik alsın diye neler neler denedim almadı sıpam.. hatta inanmayacaksın ama emziği ağzına verip yanaklarından bantladım bez mobilya bantıylacahillik işte cnm ya almadı ama hiç bi türlü emmedi emzik içimde uhde kaldı çok severim emzikli bebişleri umarım oğlum sever.. yani sana değil bebeğe bağlı emzik olayı..
evet ben buna şahit oldum cnm arkadaşım 40 haftayı geçti babanesiyle telde konuşuyordu babane dediki hurma ye bi tabak biz gittik eminönünden 1 kilo aldık hurma eve gelene kadar yedi yarısını gecesinde telefon geldi doğuma giriyorum diye açılması olmuş suyu gelmiş doğurdun valla o gece..cnm buarada hurma yi erken aylarda fazla tuketmemek gerekiyor dedigm gibi dogumu kolaylastry ama ayrıca erken aylarda çok yenirse erken doğuma yol aciyo.belirtmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?