2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bantladın mııı ben de çok seviyorum emzikli bebekleri, inşallah benim kızım, senin de oğlun sever hevesimiz içimizde kalmamış olur
ay evet cnm ya bantladım valla, kızımda ben çok küçüktüm 19 yaşımda anne oldum düşün üni okuyordum hamileyken mezun oldum.. kızımla bir büyüdük yani anlatıyorum kızıma yaptıklarımı anne iyiki sağ sağlim büyümüşüm diyor

Bende çok düşünüyorum canım ama çok zor olsaydı eskiler 4 5 çocuk doğurmazdı diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum o kitabı bende gördüm ama sonra bulamadım eski sayfalardan bana yazarmısın kitabın adını

ina may doğuma hazırlık rehberi cnm ben paylaşmıştım kitabı..

canıım hemen verılmelı dıye bılıyorum bende...bır yakınım dogumdan 1 hafta sonra verdi...cocıuk 1 ayda zor kabul etti...ama tabı tecrubelı anneler daha ıyı bılır

Bende tecrübeli bir anne değilim ama internette yabancı siteleri okurken doğum çantasına emzik konduğunu görünce araştırmıştım. Ne işe yarar yenidoğanda diye. Bir de bizim toplumda emzik verince özensiz anne imajı yapıştırıverirler ya. Neyse bu tavsiyenin sebebi henüz emme refleksi ve kasları güçsüz bebeğe emzik vererek emme alıştırması yaptırmakmış. Tartışmasız işe yarar bir yöntem olarak kabul de görmüş. Bebek düzgün ememediği durumlarda dr.lar emzik öneriyorlarmış. Böylece biberonla mama almasının önüne geçiliyormuş. Belki bu açıdan da araştırmak istersen diye yazayım dedim. Emziğin ilk 3 yaş için emme güdüsünün doyurulması ve sağlıklı psikolojiye sahip bir birey yetiştirmeye faydası ile ilgili de çok yazıya rastladım.

Ben hem sıcaklıyorum hemde çalıştığım ortamda erkek parfümleri beni bayıltacak gibi oluyor şu hormonlar normalleşsede kokular bu kadar rahatsız etmese

sorma ya bende parfümden nefret eder hale geldim. eşim sabahları hadi çık sen parfüm sıkayım diyor

Erken anne olmanın tadı da bambaşkadır bence, ben de 25 yasındayken evlendim, şimdi 30 umda ilk çocuğumu kucağıma alıcam, keşke ilk evlendiğim zamanlarda yapsaydım bi tane diyorum şu anda. Yani genç anne olunca mutlaka eksik ya da yanlış yapılan bişeyler vardır ama yine de genç yasta anne olmak güzel bence. Allah evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin inşallah

sorma ya bende parfümden nefret eder hale geldim. eşim sabahları hadi çık sen parfüm sıkayım diyor

bizde de durum aynı ewde sözümüz geçiyorda işte kimseye bişey diyemiosun azıcık anlayış bekliosun ama yok

günaydınlar..

emzik konusu açılmış..ben emzik vermeyi düşünmüyorum

amin cnm.. evet erken anne olmak ilk başta dez avantaj büyütürken zorlanıyorsun ama şuan bakınca abla kardeş gibiyiz kimse kızım olduğuna inanmıyor 12 yaşında bnm sıpam bende 31 oluyorum bu sene.. arkadaşları dahil hepsi hayranlar bana kendi anne profillerinden farklı bir anne var karşılarında, kızım okula gitmem için yalvarır hava atar arkadaşlarına benimle

canım 29 derece diyorrrrr zaten normalde sıcak insanım şimdi dahada sıcak geliyorr

kitap bu canım Larimar senden önce bırı bunu paylaşmıştı canım

Eklentiler

• 50e4f1fe-b65b-4407-834a-36ce3646ac1b.webp
    7 KB · Görüntüleme: 92
ama bir çok bebek anne karnında bile parmağını emiyor ..demek oluyorki içgüdüsel olarak bebeklerde emme refleksi vardır..

kitap bu canım @kattina senden önce bırı bunu paylaşmıştı canım
bunu okumadım.. ama biz doğuma hazırlık yoga derslerinde hep ina may tavsiye ediyoruz öğrencilerimize cnm.. dünyaca ünlü bir ebe ve bizim eğitimlerimizle paralel bir anlatımı var çok faydalı bir kitap beden - zihin ilişkisini çok güzel anlatıyor.. bu işi ilk yapan ebedir ina may..

tamam o zaman onuda alalım ..okumaktan zarar gelmez

ay bende genç anne olmak isterdim yaaa.31 yaşındayım...27'dimde evlendim...hemen olur sandıydım ..olmadı

ay bende genç anne olmak isterdim yaaa.31 yaşındayım...27'dimde evlendim...hemen olur sandıydım ..olmadı
vardır herşeyde bir hayır cnm demekki hayırlısı buymuş senin için.. hani bir dizi vardı umutsuz ev kadınları izledin mi bilmiyorum ben ve kızım ordaki yasemin ve kızı gibiyiz ben paniklerim kızım sakinleştirir Allah dağına göre kar veriyor erken anne olunca çocukta doğuştan bilge oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…