kitap bu canımLarimar senden önce bırı bunu paylaşmıştı canım
amin cnm.. evet erken anne olmak ilk başta dez avantaj büyütürken zorlanıyorsun ama şuan bakınca abla kardeş gibiyiz kimse kızım olduğuna inanmıyor 12 yaşında bnm sıpam bende 31 oluyorum bu sene.. arkadaşları dahil hepsi hayranlar bana kendi anne profillerinden farklı bir anne var karşılarında, kızım okula gitmem için yalvarır hava atar arkadaşlarına benimle
evet o yüzden bebekler ellerine ne geçerse ağızlarına götürülerkesinlikle emme refleksi var.. doğumda bebeğin kordonunu bile kesmeden anne göğsüne ver emiyor cnm..
evet hayırlısı bakalım.çok takip etmedim ama biliyorum onları ..vardır herşeyde bir hayır cnm demekki hayırlısı buymuş senin için.. hani bir dizi vardı umutsuz ev kadınları izledin mi bilmiyorum ben ve kızım ordaki yasemin ve kızı gibiyiz ben paniklerim kızım sakinleştirirAllah dağına göre kar veriyor erken anne olunca çocukta doğuştan bilge oluyor
canım 29 derece diyorrrrrzaten normalde sıcak insanım şimdi dahada sıcak geliyorr
evet cnm aynen öylelerdi.. ben ne zaman daralsam sıkılsam ona koşarım anlatırım ne derdim varsa sarılır bana telkin eder beni.. bnm bir çok arkadaşımdan daha güzel motive eder yol gösterir bana.. inanılmaz şanslıyım kızım konusunda.. her annenin bir kızı olmalı gerçekten.. ara vermeden ikinciyi yap miskevet hayırlısı bakalım.çok takip etmedim ama biliyorum onları ..kadın birden panikleyiveriyordu..kızı ana anada kızdı sanki
benim ablamla annem hep öyleydi..oturur konuşur dertleşirlerdi..tabi ben ozamn küçüğüm ama farkındayımevet cnm aynen öylelerdi.. ben ne zaman daralsam sıkılsam ona koşarım anlatırım ne derdim varsa sarılır bana telkin eder beni.. bnm bir çok arkadaşımdan daha güzel motive eder yol gösterir bana.. inanılmaz şanslıyım kızım konusunda.. her annenin bir kızı olmalı gerçekten.. ara vermeden ikinciyi yap misk
kesinlikle emme refleksi var.. doğumda bebeğin kordonunu bile kesmeden anne göğsüne ver emiyor cnm..
kesinlikle emme refleksi var.. doğumda bebeğin kordonunu bile kesmeden anne göğsüne ver emiyor cnm..
evet o yüzden bebekler ellerine ne geçerse ağızlarına götürüler
Yemin ediyorum kızım hasta çıkmasın , sağlıjklı olsun da saatlerce bağırmaya razıyım , acı çekmeye razıyım yeter ki abbim sağlıkla versin şuan gözümde ne doğum var ne başka birşey her türlü acıyı çekerim , rabbim yeter ki bana bağışlasın.düşünmemeye çalışıyorum ama hergun aklımda....o yuzden burdan bır arkadaş kıtap onermişti normal doğumla ilgili onu sipariş ettim...korkularımı yenmeye çalışıcam...ama haklısınız deneyip görecegiz...
aynen öyle cnm ard arda büyür giderler ara vermek çokta iyi değil baksana bana unuttum nasıl büyüdü kızım şimdi sil baştan uykusuz her gecebenim ablamla annem hep öyleydi..oturur konuşur dertleşirlerdi..tabi ben ozamn küçüğüm ama farkındayımkısmet bakalım.hemen ardından bitane daha istiyorum bende.yaş 35'e yetişmeden.ikisi beraber büyürler diyorum
amin cnm amin.. merak etme ben inanıyorum kucağına alacaksın sağlıkla..Yemin ediyorum kızım hasta çıkmasın , sağlıjklı olsun da saatlerce bağırmaya razıyım , acı çekmeye razıyım yeter ki abbim sağlıkla versin şuan gözümde ne doğum var ne başka birşey her türlü acıyı çekerim , rabbim yeter ki bana bağışlasın.
ben kızıma emzik alsın diye neler neler denedim almadı sıpam.. hatta inanmayacaksın ama emziği ağzına verip yanaklarından bantladım bez mobilya bantıylacahillik işte cnm ya almadı ama hiç bi türlü emmedi emzik içimde uhde kaldı çok severim emzikli bebişleri umarım oğlum sever.. yani sana değil bebeğe bağlı emzik olayı..
müthiş bi durumdasınız gerçektenevet cnm aynen öylelerdi.. ben ne zaman daralsam sıkılsam ona koşarım anlatırım ne derdim varsa sarılır bana telkin eder beni.. bnm bir çok arkadaşımdan daha güzel motive eder yol gösterir bana.. inanılmaz şanslıyım kızım konusunda.. her annenin bir kızı olmalı gerçekten.. ara vermeden ikinciyi yap misk
cnm ben kızımı 14 ay emzirdim ve ne yaptıysam emzik almadı demekki emdikçe artıyor o reklex aksi halde kızımı o kadar uzun süre emziremezdim.. yani illa emziğe gerek yok kaldı ki ben çok istedim emzik alsın ama almadı biraz bebekle alakalı bir durum emmiyorsa zorla emzik tutturamıyorsun..Yanlış anlaşılmak istemem elbette emme refleksi var yoksa nasıl beslenebilirler ki. Benim bahsettiğim, duyarız ya hani bebek yorulduğu için güçlü ememediği için sütün gelmemesi, refleksin ve kasların güçsüz olması durumu üzerine yazılmış yazılardı. Ellerine ne geçse ağzına götürme olayı da işte çocuk psikolojisinde oral dönem dedikleri dönem. İlk yaşında tek hazları ağız. Emzik de o dönemde doyum sağlıyormuş. Bende emziğe soğuk bakanlardandım bunları okuyunca paylaşmak istedim.
rsm at bakalım cnm belki örmek isteyenlere fikir olurGünaydın herkese. Bugün bebeğim çok hareketsiz. Sanırım dünkü sıkıntı bebeği de etkiledi. Ama bugün iyiyim.
Bebeğim de bi tekme atarsa çok mutlu olucam. Bir de bu sabah bi velim yelek örmüş, onu getirdi. O kadar beğendim ki çok şirin :))
Giydirmek için sabırsızlanıyorum.
Ne güzel. Benim annemle aramda tam 30 yaş var. Resmen kuşak farkını yaşadık ve hala yaşamaktayız. Ben de hep özenmişimdir genç annesi olanlara.. Ama benim oğlum da şanssız.29 yaşımda doğurcam kısmet olursa.müthiş bi durumdasınız gerçekten
annemle benim aramda 17 yaş var
birbirimizin en ama ennnnnnnnnnn yakın arkadaşıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?