2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

maşallah canım ikinize de, benim kızım 12 yaşına geldiğinde ben 42 yaşında olucam böyle düşününce senin kızın gerçekten şanslı tabi ki hava atmak ister

evet hayırlısı bakalım.çok takip etmedim ama biliyorum onları ..kadın birden panikleyiveriyordu..kızı ana anada kızdı sanki

canım 29 derece diyorrrrr zaten normalde sıcak insanım şimdi dahada sıcak geliyorr

allah kolaylık versin arkadaşım, ben normalde de senin aksine üşüyen bi insan olduğumdan daha sıkıntı yaşamıyorum, belki deneyimli anneler bi tavsiyede bulunurlar bu sıcak basmasıyla ilgili olarak

kızlar okuduğum kitapta pudra kullnmayın diyor..fikirleriniz nedir

evet hayırlısı bakalım.çok takip etmedim ama biliyorum onları ..kadın birden panikleyiveriyordu..kızı ana anada kızdı sanki
evet cnm aynen öylelerdi.. ben ne zaman daralsam sıkılsam ona koşarım anlatırım ne derdim varsa sarılır bana telkin eder beni.. bnm bir çok arkadaşımdan daha güzel motive eder yol gösterir bana.. inanılmaz şanslıyım kızım konusunda.. her annenin bir kızı olmalı gerçekten.. ara vermeden ikinciyi yap misk

benim ablamla annem hep öyleydi..oturur konuşur dertleşirlerdi..tabi ben ozamn küçüğüm ama farkındayımkısmet bakalım.hemen ardından bitane daha istiyorum bende.yaş 35'e yetişmeden.ikisi beraber büyürler diyorum

kesinlikle emme refleksi var.. doğumda bebeğin kordonunu bile kesmeden anne göğsüne ver emiyor cnm..

benim miniğim 11 hafta 4 günlükken 2li testte gittiğimizde parmağını emiyordu çok duygulanmıştım. elini kolunu görünce birde emerken görünce acayip bir duyguydu çok küçüktü doktor bile şaşırmıştı Yüce Rabbim nelere kâdir.

kesinlikle emme refleksi var.. doğumda bebeğin kordonunu bile kesmeden anne göğsüne ver emiyor cnm..

evet o yüzden bebekler ellerine ne geçerse ağızlarına götürüler

Yanlış anlaşılmak istemem elbette emme refleksi var yoksa nasıl beslenebilirler ki. Benim bahsettiğim, duyarız ya hani bebek yorulduğu için güçlü ememediği için sütün gelmemesi, refleksin ve kasların güçsüz olması durumu üzerine yazılmış yazılardı. Ellerine ne geçse ağzına götürme olayı da işte çocuk psikolojisinde oral dönem dedikleri dönem. İlk yaşında tek hazları ağız. Emzik de o dönemde doyum sağlıyormuş. Bende emziğe soğuk bakanlardandım bunları okuyunca paylaşmak istedim.

Yemin ediyorum kızım hasta çıkmasın , sağlıjklı olsun da saatlerce bağırmaya razıyım , acı çekmeye razıyım yeter ki abbim sağlıkla versin şuan gözümde ne doğum var ne başka birşey her türlü acıyı çekerim , rabbim yeter ki bana bağışlasın.

aynen öyle cnm ard arda büyür giderler ara vermek çokta iyi değil baksana bana unuttum nasıl büyüdü kızım şimdi sil baştan uykusuz her gece

amin cnm amin.. merak etme ben inanıyorum kucağına alacaksın sağlıkla..

ay bildiğin sesli güldüm alemsin valla katti :) yaşayarak göreceğiz bunu da desene ama ben de çok severim emziklik bebiş hem rahatlik bence.. umarım alır kuzularimiz

müthiş bi durumdasınız gerçekten
annemle benim aramda 17 yaş var
birbirimizin en ama ennnnnnnnnnn yakın arkadaşıyız

Günaydın herkese. Bugün bebeğim çok hareketsiz. Sanırım dünkü sıkıntı bebeği de etkiledi. Ama bugün iyiyim.
Bebeğim de bi tekme atarsa çok mutlu olucam. Bir de bu sabah bi velim yelek örmüş, onu getirdi. O kadar beğendim ki çok şirin :))
Giydirmek için sabırsızlanıyorum.

cnm ben kızımı 14 ay emzirdim ve ne yaptıysam emzik almadı demekki emdikçe artıyor o reklex aksi halde kızımı o kadar uzun süre emziremezdim.. yani illa emziğe gerek yok kaldı ki ben çok istedim emzik alsın ama almadı biraz bebekle alakalı bir durum emmiyorsa zorla emzik tutturamıyorsun..

rsm at bakalım cnm belki örmek isteyenlere fikir olur

müthiş bi durumdasınız gerçekten
annemle benim aramda 17 yaş var
birbirimizin en ama ennnnnnnnnnn yakın arkadaşıyız
Ne güzel. Benim annemle aramda tam 30 yaş var. Resmen kuşak farkını yaşadık ve hala yaşamaktayız. Ben de hep özenmişimdir genç annesi olanlara.. Ama benim oğlum da şanssız.29 yaşımda doğurcam kısmet olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…