2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sen onu sağlıkla alacan kucağına ben inanıyorum..üzme kendini

yararı kadar zararıda çok..şahsen zararlı yönleri bende daha ağır bastı.kullanmayı düşünmüyorum ben ama bu bebeğe bağlı birazcıkta alır yada almaz bilemiyoruz..

canım çok zor günler yaşamışsın çok geçmiş olsun inşallah ikincide rahat edersin

ay bildiğin sesli güldüm alemsin valla katti :) yaşayarak göreceğiz bunu da desene ama ben de çok severim emziklik bebiş hem rahatlik bence.. umarım alır kuzularimiz
bende bunun gibi ne hikayeler var gaye erken anne olmanın dezavantajları hep komik sonuçlar doğurdu hala bile oluyor acayip bir diyaloğumuz var elimi kestim geçen gün oturdum ağlıyorum çok kanadı diye okuldan geldi anneeee bağırıyor ne bee dedim ağlayarak koştu geldi yanıma noldu sana kuzucum noıldu elinimi kestin gel yıkayıp bantlayalım dedi bian dank etti dedim ben bunu niye düşünemedim 10 dk oturmuş ağlıyorum çok kanıyor diye kanı izliyorum

sağlıkla alın kucağınıza, olsun her yaşın ayrı güzelliği var
ben 18 yaşındayken annem karnı burnundaydı en küçüğümüze, oda ayrı bi macera oldu bize,
babacım miniği soranlara benden utanıp ''torun torun'' derdi

yararı kadar zararıda çok..şahsen zararlı yönleri bende daha ağır bastı.kullanmayı düşünmüyorum ben ama bu bebeğe bağlı birazcıkta alır yada almaz bilemiyoruz..
Her şeyin fazlası zarar arkadaşlar. Çocuk 1 yaşına kadar emebilir. Bunun fazlası Freud'a a göre ileriki hayatını olumsuz etkiler. Sigara bağımlısı olma gibi.. Sonraki dönem anal dönemdir mesela onun özellikleri daha farklı. Naçizane bahsedeyim dedim :)

ne güzel bir durum dimi Allah birbirinize bağışlasın sizi cnm
tarifsiz bişey ya
koşa koşa gelir aldığım çıkma tekliflerini anlatırdım, oturur yorum yapardık
lisede bi erkek arkadaşımın hediye ettiği küpeyi annem takmışta kaybetmişti,
çocuk benle hiç takmıyosun diye kavga ettide diyemedim valla annem takmış diye

allah duanı kabul etsın canım....cok haklısın saglıklı olsunda gerisi boş

puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet çok şey okudum bende emzik konusunda.bana boş geliyor..vicık vıcık pismiş gibi

faydaları konusunda benim de okuduklarim beni yeteri kadar tatmin etti kesinlikle.. evet bıraktirma konusunda zorluk yaşanıyor ama ona da katlanicaz artık yeterki alsın kızım emziği.. ben de doğum çantama koyayım en iyisi gerisine sanırım bebeklerimiz karar verecek :)

ahahah : o durum bende de var elim kesilince ya da bi yerim yanınca fln çözüm bulmak yerine ağlamaya başlarım :) eşim de dalga geçiyor inşallah kızımıza da aynısıni yapmazsın diye :)

eğitime katılmıştım orada 10 gün sonra demişlerdi. bebeğin anne memesine alışması için. bazı bebekler emzik seviyor, bazıları sevmiyor. benim oğlan tutmadı mesela. emme refleksi bazı bebeklerde daha çok oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…