Her şeyin fazlası zarar arkadaşlar. Çocuk 1 yaşına kadar emebilir. Bunun fazlası Freud'a a göre ileriki hayatını olumsuz etkiler. Sigara bağımlısı olma gibi.. Sonraki dönem anal dönemdir mesela onun özellikleri daha farklı. Naçizane bahsedeyim dedim :)
Ben de İtalyayı özellikle Roma yı cok beğenmiştim ama yine de Türk mutfağını tek geçerim, ben biraz gelenekçiyim sanırım :) bursada İtalyan lezzeti bulman zor ama gürler caddesinde dababa restaurant diye bi yer var, pizzaları en azından pizza hut, dominos vs onlardan daha iyi ve kendilerini İtalyan mutfağı olarak tanıtıyorlar, denemek istersen diye yazıyorum, afiyet olsun
evet canım ben paylaşmıştım. okuyorum şuanda, çok güzl bi kitapkitap bu canım @kattina senden önce bırı bunu paylaşmıştı canım
eğitime katılmıştım orada 10 gün sonra demişlerdi. bebeğin anne memesine alışması için. bazı bebekler emzik seviyor, bazıları sevmiyor. benim oğlan tutmadı mesela. emme refleksi bazı bebeklerde daha çok oluyormuş.
kızlar okuduğum kitapta pudra kullnmayın diyor..fikirleriniz nedir
ben de 34 yaşındayım canım. yanlız değilsin merak etme. ben de okul iş memuriyetlik derken geç evlendim. 5 sene sonra da hamile kaldım. ilk çocuğum bu yaşa nasipmiş. ama olsun geç olsun da güç olmasın. tabi gönül erken evlat sahibi olmak çok güzel ama hiç olmamak kadar kötü değil. Dimi...Aranızda en büyük anne adayı benim sanırım( yaşlı demeye dilim varmadı)34 yaşındayım ilk hamileliğim eğitim iş derken evlilik hep ertelendi eşimle 7 yıldır birlikteyiz 3 yıldır evliyiz bizimde hikayemiz böyle benide annem 30 dan sonra doğurmuş bizim kısmetimiz böyleymiş demekki
Belli iki italyan yemeği için bağdat caddesindeki vapiano yu tavsiye edebilirim ben deeataly i çok öven olmuştu ama denemek için gittiğimizde gördük ki çokca domuz etli çeşit vardı menüde..o yüzden hiç tadamadım.. Eataly ile vapiano yu karşılaştıramam sana bu sebeple ama güzeldir yani vapiano da
@Patates01 @cryofangel , Ağustos ilk haftasından itibaren istanbul dayım, gelin ben size yaparım sonrada göbekleri tokuştururuz bir güzel
Benimde oldu bikac gun once. İki gun surdu gecti simdi.sanirim olagan biseycanlar ya sabah bi uyandım üzerimi değiştirirken bi baktım sağ göğsümden sarı gibi bi sıvı gelmiş sütyenime kurumuş, bu normal mi başına gelenler var mı
iyiyiz canım sen nasılsın, bebişin nasıl
Versilia da yasıyorum cnm, sorma buranın mutfağı Türk mutfağı kadar geniş olmasada hepsi maalesef cok lezzetli. Deniz ürünleri özelliklede bize yasak olanları bolca yapılıyor, bende malesef kendimi tutamıyorum, inş bebişlerimiz saglıkla gelirler
Ortaköy pizzano da var. Ama italya da olma isteği de gördüğüm en güzel aşermelerden biri oldu)
kızlar Hypnobirthing Mongan Yöntemi / Daha Kolay Daha Rahat Güvenli Bir Doğuma Doğal Bir Yaklaşım ve Yeni Annelere Mucize Çözümler kitaplarını aldım. okuyanınız oldu muuu ? internette çok güzel yorumlar var.
günaydın kızlar güne romantik başladım aşkım kahvaltı hazırlamış banaenerjim tavan yaptı
canım çok güzel bi kitap, doğal doğumu anlatıyor, normal doğumun faydalarını anlatıyor, nefes egzersizleri var o bölüme gelmedim öğrenince yapmaya başlıcam inşallah.
yaa daha anne olmadım ama bı kıtap okuyorum anneler tarafından cok begenılen hatta yorumlarada bakabıılırsın uyku cozumlerı ıcınde cok guzel onerıler var.tracy hogg & melinda blau bebek bakım sorunlarına mucize çözümler die bir kitap.Ay insallahhhh, bugün artık kopma noktasına geldim, gündüzleride uykuyu sevmiyor, Zombi gibiyim gündüzleri, hamilelikte eklenince artık kolum kanadım tutmuyor resmen. Arastırıyorumda bir türlü uykusuna düzen getirecek çözüm bulamadım, gecede 11-11,3 gibi uyuyor, artık dua etmekten başka birsey yapamıyorum, inş diğeri gelmeden biraz rahatlar. Seninki kendi kendine mi düzelmişti?
Ayy ben o konuyu hiç açmadım henüz. Bebeğimi kucağıma aldığım anda doğum hediyesi istiyorum ben :) Anneler gününü seneye kutlarız diye düşünüyorum.ayy biz şimdi annemi olucassss
o zaman anneler günü hediyemiz gelmeli dimi kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?