2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

kesinlikle oral dönemin sonuna kadar emebilir ama sonra biraktirmak lazım zorla da olsa.. kpss gelişimin faydasını anne olunca ilk kez göreceğim için seviniyorum bildiğin

Aranızda en büyük anne adayı benim sanırım( yaşlı demeye dilim varmadı)34 yaşındayım ilk hamileliğim eğitim iş derken evlilik hep ertelendi eşimle 7 yıldır birlikteyiz 3 yıldır evliyiz bizimde hikayemiz böyle benide annem 30 dan sonra doğurmuş bizim kısmetimiz böyleymiş demekki

ben de kesinlikle ilk sıraya kendi mutfağımızı koyuyorum.. ama italyada yediğim özellikle iki şeyi dün canım çook istedi.. trde de bulabileceğimiz şeyler ama ben orda olup yemek istedim :) bahsettiğim 2 şeyden biri pizza değildi aslında :)) ama bahsettiğin yeri duymamıştım, ilk fırsatta deneyeyim cnm :) teşekkürler..

Teşekkürler canım bilgi için.. herkesin tecrübeleri farklı sanırım bebeklerimiz karar verecek neyi isteyip neyi istemediğine :) ay gelse keşke o aylar da burdan bebek dedikodusu yapsak

kızlar Hypnobirthing Mongan Yöntemi / Daha Kolay Daha Rahat Güvenli Bir Doğuma Doğal Bir Yaklaşım ve Yeni Annelere Mucize Çözümler kitaplarını aldım. okuyanınız oldu muuu ? internette çok güzel yorumlar var.

ben de 34 yaşındayım canım. yanlız değilsin merak etme. ben de okul iş memuriyetlik derken geç evlendim. 5 sene sonra da hamile kaldım. ilk çocuğum bu yaşa nasipmiş. ama olsun geç olsun da güç olmasın. tabi gönül erken evlat sahibi olmak çok güzel ama hiç olmamak kadar kötü değil. Dimi...

eataly i ben çok seviorm.. domuz etli ürünleri de var tabi ama sadece danadan kuzudan lezzetleri de oluyor.. bir de makarnaları, sosları ve peynirleri çok güzel.. malum bol bool peynir yememiz lazım, klasik peynirden sıkılanlar ve ist.da oturan ya da ordan aldırabilcek olanlar varsa, tavsiye ederim

vapiano yu da biliorm caddede.. aartık çok zor da kalırsam oraya giderim.. teşekkürler cnm

offf çok fena canım istiyoor gerçekten :)) amin cnm inş bebişlerimiz sağlıkla gelsin.. bugün detaylı usg var, inş ii hbrlerle gelirim :)

Ortaköy pizzano da var. Ama italya da olma isteği de gördüğüm en güzel aşermelerden biri oldu )

hahahah :) ayh bna da çok saçma geliyo ama napayım gerçekten orda olmayı aşeriyorum resmen :)) saçma olduğunun farkında olduğum için de sadece sizle paylaştım.. eşime, anneme, arkadaşlarıma bile bahsetmedim henüz.. :)

canım çok güzel bi kitap, doğal doğumu anlatıyor, normal doğumun faydalarını anlatıyor, nefes egzersizleri var o bölüme gelmedim öğrenince yapmaya başlıcam inşallah.

canım çok güzel bi kitap, doğal doğumu anlatıyor, normal doğumun faydalarını anlatıyor, nefes egzersizleri var o bölüme gelmedim öğrenince yapmaya başlıcam inşallah.

bende o kısımları merak ediyorum . acaba perine masajı falan anlatılıyor mu merak ettim. kitap elime ulaşınca baya kurcalayıp okumaya başlicam :)

yaa daha anne olmadım ama bı kıtap okuyorum anneler tarafından cok begenılen hatta yorumlarada bakabıılırsın uyku cozumlerı ıcınde cok guzel onerıler var.tracy hogg & melinda blau bebek bakım sorunlarına mucize çözümler die bir kitap.
bılırmısınız bılmem ama kopeklere fısıldayan adam dıe bı program vardı buda onun cocuklara fıısıldayan kadın turu

ayy biz şimdi annemi olucassss
o zaman anneler günü hediyemiz gelmeli dimi kızlarrr
Ayy ben o konuyu hiç açmadım henüz. Bebeğimi kucağıma aldığım anda doğum hediyesi istiyorum ben :) Anneler gününü seneye kutlarız diye düşünüyorum.
Doğum hediyesini de bangır bangır her fırsatta duyuruyorum ama bakalım istediğim şey bizi biraz aşıyor. Ama hala umudum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…