2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
mrb hatunlar 2 gündür migren tuttu beni Allahım düşmanıma vermesin çooook berbattım acile gittim serum falan banamasın demedi çok şükür bugün geçti bir mide bulantısı bırakarak onu ne yapıcam bilmiyorum yemek bile yemiyorum dünden beri maf oldum
dün acilde kızcemide gördüm maş. onun keyfi yerindeydi 600 gr olmuş onlar iyi olsunlar zaten analar herşeyi çeker.

beni de annem 20 yaşında doğurmuş, şimdi anne kızdan öte dost gibiyiz.. en yakın arkadaşım gbidir.. bu ergenliğimde de böyleydi hala da böyle.. ama bu zmnda ne yazık ki erken anne olmak çok zor.. üni bitiyor, evleniliyor, evliliğin oturması için biraz bekleniyor derken yıllar geçiyor.. ben üniyi bitirdikten 2 sene sonra evlendim.. şimdi 4 yıllık evliyiz, 28 yaşındayım ve inş bebiş sahibi olabileceğiz :) ama napalım geç olsun güç olmasın

bende o kısımları merak ediyorum . acaba perine masajı falan anlatılıyor mu merak ettim. kitap elime ulaşınca baya kurcalayıp okumaya başlicam :)

pelvik taban egzersizleri perine masajı hatta makat gelen bebeği döndürme methodları (bunları kendimiz uygulayabilir miyiz bilmiyorum okumadım henüz) güzel yöntemler anlatılmış canım. ekitabını aldım ben mecburen, kitaptan okumak daha keyifli olur eminim..

ya bu muhabbetı okuyunca bır korkumu paylasmak ıstedım...bende kac kere test ettım kendımde novalgın ıctıgım zaman resmen beynım uyusuo boyle bı hıssızlık gelıp oturuyor ustume.acaba dıyorum ıgnede vs de etkılermı ?? bunları aslında zamanı gelınce doktorumla paylasmamlıyım degılmı? sonucta agrı kesıcı vercek donemlerıde olcak belkıde dogumda yada dogumdan sonra ???

Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah geçenlerde yıllardır bebek sahibi olmak isteyen bir arkadaşımın komşusunun 49 yaşında hamile kaldığını öğrendim tedaviyle olmuş hemde ikiz çok mutlu oldum onun mutluluğunu düşünemiyorum hergün dua ediyorum allah isteyen herkese bir evlat bağışlasın diye okadar çok tedavi gören arkadaşım varki yaş çok da önemli olmuyor bir noktadan sonra Allah herkesin yardımcısı olsun.

günaydınlar..

emzik konusu açılmış..ben emzik vermeyi düşünmüyorum

misscim günaydın.. dün ancak yasinimi okudum, hepimiz için gönderiyorum.. allahım dualarımızı kabul etsin, bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inş..

Çokk geçmiş olsun canım, inşallah mide bulantısı da kısa zaman içinde geçer. Kızına da maşallah canım, allah nazarlardan saklasın

canım çok güzel bi kitap, doğal doğumu anlatıyor, normal doğumun faydalarını anlatıyor, nefes egzersizleri var o bölüme gelmedim öğrenince yapmaya başlıcam inşallah.
canım okuyunca bize de bilgi ver de beğenirsen çok bizde okuyalım olmazsa

İZMİRLİ BAYANLARIN SAYISI ARTIYORMU NEEE???? BİZDE Bİ BULUŞMA YAPSAK YAAAA?????

doğum hediyesi ayrııı canımmmmm (ona itiraz olamaz zaten)
bu alıştırmaaaa anne olacagımız ve ozel gunlere bır yenısının daha eklendıgının başlangıcı

Benim annemle aramda da 30 yaş var ama sanırım 30 yaş farka rağmen iyi anlaşabilen nadir anne kızdan biriyiz, senin de dediğin gibi ergenliğimde de böyleydi şimdi de böyle.. Ben de üni bittikten 2 sene sonra evlendim ve taa ki geçen ağustos-eylüle kadar hiç çocuk istemedik, neyse ki Rabbim çok bekletmeden verdi bebeğimizi, çevremde çocuk sahibi olmak isteyip olamayan onlarca çifti görünce halimize ne kadar şükretsek az diyorum ve kesinlikle yeni evlenenlere ya da evleneceklere bizim gibi 4.5-5 yıl beklemeyin diyorum

ayy biz şimdi annemi olucassss
o zaman anneler günü hediyemiz gelmeli dimi kızlarrr

vallahi haftasonu erken anneler günü hediyemi aldırdım eşime :)) pazar günü de güzel bi kahvaltı sofrası, sofrada tazecik çiçekler bekliyorum :) bakalım ne umup, ne bulucam :))

çook geçmiş olsun.. en kısa zmnda dha da ii olman dileklerimle..

Ben geçen c.tesi aldım doğum hediyemi, altın çıkıyormuş sürekli eşim takip etmiş erken almaya karar vermiş akşam almış geldi taktı bide çıkarma diyor doğurmadan taktım bileziği şimdi soruyorlar arkadaşlar aa yenimi bu hayırlı olsun falan diyorlar diyorum doğum hediyem

çoook g.olsun cnm dinlen bol bol serum besin almanı sağlamıştır sıkıntı yapma depodan beslenir bebişin.. az az sık sık yemeye çalış..

bu alıştırmaaaa anne olacagımız ve ozel gunlere bır yenısının daha eklendıgının başlangıcı
Ama ben bu konuda psikopatım sanırım biraz. Bir sorun olacak diye korkuyorum hep. O yüzden önce anneliğim kesinleşsin sonrası kolay

alır alır niye almasın cnm sende biraz makul ol ama bütçeyi zorlama

Paylaş arkadaşım aklında kalmasın :) ama inşallah alerji gibi bi problem yoktur.. Bana astımımı tetiklerse diye suni sancı verdiklerinde bile doz ayarlaması yapmışlardı aynı şekilde narkozda da doktor öyle birşey demişti diye hatırlıyorum. Doğum için gittiğimizde doktorumuz bilmeli bu durumu ama halsizlik gibi değil benim yaşadığım. Ya kızarıp kabarıyor vücudum benek benek ya da nefesim tıkanıyor biri ciğerlerimi sıkıyormuş gibi sanki aldığım nefes yetmiyormuş gibi oluyor sürekli öksürmeye hapşurmaya başlıyorum.. Öyle uzanınca falan da geçmiyor ya kabarıklıklarım birkaç güne yavaş yavaş kendinden sönüyor, ya ilacım var bitane ondan alıyorum, ya da çok ağır olursam oksijen veriliyor şimdi bir de iğneyi öğrendim ama gerek kalmayacak galiba çünkü bu sabah azalmaya başlamış çok şükür geçiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…