ayy biz şimdi annemi olucassss
o zaman anneler günü hediyemiz gelmeli dimi kızlarrr
Erken anne olmanın tadı da bambaşkadır bence, ben de 25 yasındayken evlendim, şimdi 30 umda ilk çocuğumu kucağıma alıcam, keşke ilk evlendiğim zamanlarda yapsaydım bi tane diyorum şu anda. Yani genç anne olunca mutlaka eksik ya da yanlış yapılan bişeyler vardır ama yine de genç yasta anne olmak güzel bence. Allah evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin inşallah
bende o kısımları merak ediyorum . acaba perine masajı falan anlatılıyor mu merak ettim. kitap elime ulaşınca baya kurcalayıp okumaya başlicam :)
ya bu muhabbetı okuyunca bır korkumu paylasmak ıstedım...bende kac kere test ettım kendımde novalgın ıctıgım zaman resmen beynım uyusuo boyle bı hıssızlık gelıp oturuyor ustume.acaba dıyorum ıgnede vs de etkılermı ?? bunları aslında zamanı gelınce doktorumla paylasmamlıyım degılmı? sonucta agrı kesıcı vercek donemlerıde olcak belkıde dogumda yada dogumdan sonra ???Dahiliye doktorm pratisyenken görev yaptığı hastanede bi hasta görmüş. Adamın penisilin alerjisi yokmuş, defalarca penisilin iğnesi vurmuşlar. Ama bilmem kaçıncı iğnede penisilin sebebiyle alerjik reaksiyon göstermiş bünyesi ve vefat etmiş.. Doktorum her alerji muhabbetinde bana bunu hatırlatıyor, test yaptık alerjin yok diye rahat ilaç kullanmak yok. Senin bünyen alerjik ve neye tepki göstereceğin belli olmaz. Dikkatli olacaksın demişti. Aspirin alerjim yok mesela ama geçen sene aspirin yüzünden astım krizi yaşadım ben deaslında korkumda bu yüzden yani allah korusun hamileyken astım krizi geçirmekten korkuyorum.. Tamam yazarım :) Fayda edecek birşey de öğrenirsem onu da yazarım şu an bi bildiğim yoğurt fayda ediyordu ama bana şimdi fayda etmedi..
Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah geçenlerde yıllardır bebek sahibi olmak isteyen bir arkadaşımın komşusunun 49 yaşında hamile kaldığını öğrendim tedaviyle olmuş hemde ikiz çok mutlu oldum onun mutluluğunu düşünemiyorum hergün dua ediyorum allah isteyen herkese bir evlat bağışlasın diye okadar çok tedavi gören arkadaşım varki yaş çok da önemli olmuyor bir noktadan sonra Allah herkesin yardımcısı olsun.ben de 34 yaşındayım canım. yanlız değilsin merak etme. ben de okul iş memuriyetlik derken geç evlendim. 5 sene sonra da hamile kaldım. ilk çocuğum bu yaşa nasipmiş. ama olsun geç olsun da güç olmasın. tabi gönül erken evlat sahibi olmak çok güzel ama hiç olmamak kadar kötü değil. Dimi...
günaydınlar..
emzik konusu açılmış..ben emzik vermeyi düşünmüyorum
mrb hatunlar 2 gündür migren tuttu beni Allahım düşmanıma vermesin çooook berbattım acile gittim serum falan banamasın demedi çok şükür bugün geçti bir mide bulantısı bırakarak onu ne yapıcam bilmiyorum yemek bile yemiyorum dünden beri maf oldum
dün acilde kızcemide gördüm maş. onun keyfi yerindeydi 600 gr olmuş onlar iyi olsunlar zaten analar herşeyi çeker.
canım okuyunca bize de bilgi ver de beğenirsen çok bizde okuyalım olmazsacanım çok güzel bi kitap, doğal doğumu anlatıyor, normal doğumun faydalarını anlatıyor, nefes egzersizleri var o bölüme gelmedim öğrenince yapmaya başlıcam inşallah.
bende alıcam bunu şimdi araştırdım hep iyi yorumlar var. kızlar aranızda okuyan var mı ?
doğum hediyesi ayrııı canımmmmm (ona itiraz olamaz zaten)Ayy ben o konuyu hiç açmadım henüz. Bebeğimi kucağıma aldığım anda doğum hediyesi istiyorum ben :) Anneler gününü seneye kutlarız diye düşünüyorum.
Doğum hediyesini de bangır bangır her fırsatta duyuruyorum ama bakalım istediğim şey bizi biraz aşıyor. Ama hala umudum var.
beni de annem 20 yaşında doğurmuş, şimdi anne kızdan öte dost gibiyiz.. en yakın arkadaşım gbidir.. bu ergenliğimde de böyleydi hala da böyle.. ama bu zmnda ne yazık ki erken anne olmak çok zor.. üni bitiyor, evleniliyor, evliliğin oturması için biraz bekleniyor derken yıllar geçiyor.. ben üniyi bitirdikten 2 sene sonra evlendim.. şimdi 4 yıllık evliyiz, 28 yaşındayım ve inş bebiş sahibi olabileceğiz :) ama napalım geç olsun güç olmasın
ayy biz şimdi annemi olucassss
o zaman anneler günü hediyemiz gelmeli dimi kızlarrr
mrb hatunlar 2 gündür migren tuttu beni Allahım düşmanıma vermesin çooook berbattım acile gittim serum falan banamasın demedi çok şükür bugün geçti bir mide bulantısı bırakarak onu ne yapıcam bilmiyorum yemek bile yemiyorum dünden beri maf oldum
dün acilde kızcemide gördüm maş. onun keyfi yerindeydi 600 gr olmuş onlar iyi olsunlar zaten analar herşeyi çeker.
Ben geçen c.tesi aldım doğum hediyemi, altın çıkıyormuş sürekli eşim takip etmiş erken almaya karar vermiş akşam almış geldi taktı bide çıkarma diyordoğum hediyesi ayrııı canımmmmm (ona itiraz olamaz zaten)
çoook g.olsun cnm dinlen bol bol serum besin almanı sağlamıştır sıkıntı yapma depodan beslenir bebişin.. az az sık sık yemeye çalış..mrb hatunlar 2 gündür migren tuttu beni Allahım düşmanıma vermesin çooook berbattım acile gittim serum falan banamasın demedi çok şükür bugün geçti bir mide bulantısı bırakarak onu ne yapıcam bilmiyorum yemek bile yemiyorum dünden beri maf oldum
Ama ben bu konuda psikopatım sanırım biraz. Bir sorun olacak diye korkuyorum hep. O yüzden önce anneliğim kesinleşsin sonrası kolaydoğum hediyesi ayrııı canımmmmm (ona itiraz olamaz zaten)
bu alıştırmaaaa anne olacagımız ve ozel gunlere bır yenısının daha eklendıgının başlangıcı
alır alır niye almasın cnm sende biraz makul ol ama bütçeyi zorlamaAyy ben o konuyu hiç açmadım henüz. Bebeğimi kucağıma aldığım anda doğum hediyesi istiyorum ben :) Anneler gününü seneye kutlarız diye düşünüyorum.
Doğum hediyesini de bangır bangır her fırsatta duyuruyorum ama bakalım istediğim şey bizi biraz aşıyor. Ama hala umudum var.
ya bu muhabbetı okuyunca bır korkumu paylasmak ıstedım...bende kac kere test ettım kendımde novalgın ıctıgım zaman resmen beynım uyusuo boyle bı hıssızlık gelıp oturuyor ustume.acaba dıyorum ıgnede vs de etkılermı ?? bunları aslında zamanı gelınce doktorumla paylasmamlıyım degılmı? sonucta agrı kesıcı vercek donemlerıde olcak belkıde dogumda yada dogumdan sonra ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?