2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Altın istemiyorum bennn ya ( Araba istiyorum. Ne olursa razıyım. Uno , tipo, Ford K.. Hastanenin penceresinden aşağıya bakıp kocaman kurdeleli bir araba görmek istiyorum. Bizi aştığı için hatta yol da gösterdim. Babalarımızla konuş bilezik almasınlar toplanın bana bi araba alın diye ama umutsuz vakayım ben

Yasam kocumuz kattina bizi hazırlıcak doguma

vallahi haftasonu erken anneler günü hediyemi aldırdım eşime :)) pazar günü de güzel bi kahvaltı sofrası, sofrada tazecik çiçekler bekliyorum :) bakalım ne umup, ne bulucam :))
ıyı yapmıssın... benım aklıma bıle gelmedı kendı annemle kayınvalıdeye hedıye alırken arada kaynadım galıbabızım pazar oyle bısı olmaz annemler gelıyor yatıya :)

aaa araba asermiş

bana kalsa bende araba isterdim hatta hamile kalmasaydım anlaşmıştık bi bayiyle alacaktık taksitle haftasına hamile olduğumu öğrendik erteledik bütün birikim bebeğe oda oldu doğum parası oldu hoop başa sardık doğumdan sonra artık ama en azından çok beğendiğim bir takı almış onu zorlamak eşittir kendimi zorlamak o yüzden yetindim ve çok mutlu oldum

asslu
aslında benımde aklıma geldıde neyseeee dedım onceden almasın dogum gunum var ondan once ona bakalım

asslu

aslında benımde aklıma geldıde neyseeee dedım onceden almasın dogum gunum var ondan once ona bakalım
doğum günüm p.tesi bu hafta pazarda anneler günü ikisini bir aldı bizimkiler, kızım sandalet almış yazlık eşimde spor ayakkabı.. tutturmuştum fuşya spor ayakkabısı diye pumada bulmuş almış onlarıda erken verdiler

çok çocukta ıyı aslında bol bol hedıye gelıyor...
senın ozel gunler baya yakın olmuş kattinacım bu ay hediyeye doydun desene

Canım bu kitabı bende aldım hamilelik ilk aylarında 100 liralık kitap alışveriş ı yapmıştım. Bu kitapta baş ucumda bekliyor

yok ya saçma değil bence senden sonra baya bi çekti canım hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…