- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
Altın istemiyorum bennn yaBen geçen c.tesi aldım doğum hediyemi, altın çıkıyormuş sürekli eşim takip etmiş erken almaya karar vermiş akşam almış geldi taktı bide çıkarma diyordoğurmadan taktım bileziği şimdi soruyorlar arkadaşlar aa yenimi bu hayırlı olsun falan diyorlar diyorum doğum hediyem
Yasam kocumuz kattina bizi hazırlıcak dogumano no nooo nasıl doğum yapacağım diyip ağlarsan zor doğumu kendine çekersindoğum bir nevi yeniden varoluş mükemmel bir deneyim, kutsal bir olay, bambaşka bir alem.. sakın korkma cnm inan bana insan olarak bir üst kademeye ermek gibi birşey tarifi mümkün değil hem Rabbim öyle bir yaratmış ki biz anneleri o anı sanki rüya gibi yaşıyoruz acı çekiyoruz ama aslında acı çeken bedenimizi uzaktan film izler gibi seyrediyoruz yaşamadan anlayamazsın..
ıyı yapmıssın... benım aklıma bıle gelmedı kendı annemle kayınvalıdeye hedıye alırken arada kaynadım galıbavallahi haftasonu erken anneler günü hediyemi aldırdım eşime :)) pazar günü de güzel bi kahvaltı sofrası, sofrada tazecik çiçekler bekliyorum :) bakalım ne umup, ne bulucam :))
aaa araba asermişAltın istemiyorum bennn ya( Araba istiyorum. Ne olursa razıyım. Uno , tipo, Ford K.. Hastanenin penceresinden aşağıya bakıp kocaman kurdeleli bir araba görmek istiyorum. Bizi aştığı için hatta yol da gösterdim. Babalarımızla konuş bilezik almasınlar toplanın bana bi araba alın diye ama umutsuz vakayım ben
Evet yıllardır :)aaa araba asermiş
aaa araba asermiş
Altın istemiyorum bennn ya( Araba istiyorum. Ne olursa razıyım. Uno , tipo, Ford K.. Hastanenin penceresinden aşağıya bakıp kocaman kurdeleli bir araba görmek istiyorum. Bizi aştığı için hatta yol da gösterdim. Babalarımızla konuş bilezik almasınlar toplanın bana bi araba alın diye ama umutsuz vakayım ben
aslında benımde aklıma geldıde neyseeee dedım onceden almasın dogum gunum var ondan once ona bakalımBen geçen c.tesi aldım doğum hediyemi, altın çıkıyormuş sürekli eşim takip etmiş erken almaya karar vermiş akşam almış geldi taktı bide çıkarma diyordoğurmadan taktım bileziği şimdi soruyorlar arkadaşlar aa yenimi bu hayırlı olsun falan diyorlar diyorum doğum hediyem
sen iste cnm ben hazırım ama huysuz öğrenci istemem pozitif olcaksın dediklerimi uygulayıp sonuçlarıyla mutlu olacaksın tmm mıYasam kocumuz kattina bizi hazırlıcak doguma
doğum günüm p.tesi bu hafta pazarda anneler günü ikisini bir aldı bizimkiler, kızım sandalet almış yazlık eşimde spor ayakkabı.. tutturmuştum fuşya spor ayakkabısı diye pumada bulmuş almış onlarıda erken verdilerasslu
aslında benımde aklıma geldıde neyseeee dedım onceden almasın dogum gunum var ondan once ona bakalım
çok çocukta ıyı aslında bol bol hedıye gelıyor...doğum günüm p.tesi bu hafta pazarda anneler günü ikisini bir aldı bizimkiler, kızım sandalet almış yazlık eşimde spor ayakkabı.. tutturmuştum fuşya spor ayakkabısı diye pumada bulmuş almış onlarıda erken verdiler
yaa daha anne olmadım ama bı kıtap okuyorum anneler tarafından cok begenılen hatta yorumlarada bakabıılırsın uyku cozumlerı ıcınde cok guzel onerıler var.tracy hogg & melinda blau bebek bakım sorunlarına mucize çözümler die bir kitap.
bılırmısınız bılmem ama kopeklere fısıldayan adam dıe bı program vardı buda onun cocuklara fıısıldayan kadın turu
evet cnm 11 mayıs d.günüm her sene bir kaç gün fark oluyor d.günümle geçen sene aynı güne denk geldi..çok çocukta ıyı aslında bol bol hedıye gelıyor...
senın ozel gunler baya yakın olmuş kattinacım bu ay hediyeye doydun desene
yok ya saçma değil bence senden sonra baya bi çekti canım hatta :)hahahah :) ayh bna da çok saçma geliyo ama napayım gerçekten orda olmayı aşeriyorum resmen :)) saçma olduğunun farkında olduğum için de sadece sizle paylaştım.. eşime, anneme, arkadaşlarıma bile bahsetmedim henüz.. :)
Bana tok gitmem gerektigini soylediler randevu icin aradigimdaarkadaşlar bugün ayrıntılı randevum var dikkat etmem gereken bir şey var mı bir şey yiyeyim mi örmeğin paylaşırsanız sevinirim
teşekkürler cnmBana tok gitmem gerektigini soylediler randevu icin aradigimda
Rica ederimteşekkürler cnm
güzel haberlerle gel cnm.. tok gitmen yeterli tadını çıkar seyret bebişini bol bol..arkadaşlar bugün ayrıntılı randevum var dikkat etmem gereken bir şey var mı bir şey yiyeyim mi örmeğin paylaşırsanız sevinirim
ıyı yapmıssın... benım aklıma bıle gelmedı kendı annemle kayınvalıdeye hedıye alırken arada kaynadım galıbabızım pazar oyle bısı olmaz annemler gelıyor yatıya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?