2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızım sürekli emmek isteyip ağlıyordu.3.gün emzik aldım rahatladım.
arabasıyla gezerkende çok işime yaradı.
5.ayında kendisi istemedi bıraktı.
bu bebeğimede şimdiden emzik aldım.

kızım sürekli emmek isteyip ağlıyordu.3.gün emzik aldım rahatladım.
arabasıyla gezerkende çok işime yaradı.
5.ayında kendisi istemedi bıraktı.
bu bebeğimede şimdiden emzik aldım.
bende cok emzik taesftari degilim ama ilk badlarda cok ise yariyor 6 7 aylikken birakiyorlar oyuzden ben nasip olursa emzik düşünüyorum

bende cok emzik taesftari degilim ama ilk badlarda cok ise yariyor 6 7 aylikken birakiyorlar oyuzden ben nasip olursa emzik düşünüyorum
bende değildim hatta almamıştim baktim kızım durmuyor emzik verdim.hele arabasında çok yararını gördüm hiç memeden de soğumadı.25 ay emzirdim zor bıraktırdım.emzik vermicem diyenler hele bebek durmasin öyle bir verirlerki.
çünkü bazı şeyleri yaşamadan anlayamazsın.

benim için güzel ve özel bir ülke eşim evlenme teklifinde orda yapmıştı geçen sene :) vize de var aslında bi kaçsak mı acaba ?

ne kdr özel ve güzel olmuştur, eminim Aslında 24. hafta bitmeden seyahatte bi engel olmadığı yazıyor her yerde :) bence hazır vize de varken, bi kaçamak yapılabilir biz hamile olduğumu bilmeden haziranın ilk haftası için ispanya tatili ayarlamıştık eşimle.. Bakalım bugün detaylı usgde bi sorun çıkmaz inş, doktoruma tekrar sorucam o da onay verirse biz de ispanyaya gidicez doktorumun uçak seyahatiyle ilgili sölediklerini sna da iletirim tatlım..

çıkma çıkmaz :) çok güzel olmuş bi güzel gezersiniz :) ben seçim sonrası Kıbrıs için sordum benim yerime de eğlenin dedi :) hangi şehirler var gezide, yalnız orda ağırlıklı deniz ürünleri yeniyor umarım seversin :)

yok canım saçma olur mu,aynı düşünceleri paylaşıyorum.Bende 1 ay Floransa'da kalmıştım.Tabi gezme fırsatım oldu bolca...Dediğin gibi sadece yeme içme değil orada olmayı da özlüyor insan..

geçmiş olsun canım migren çok kötü hakkaten. benim de bazen hava değişimlerinden baş ağrım tutuyor 2 gün geçmediği oluyor, ilaç da alamıyoruz, ALlah yardım etsin

Maden suyunu da çok fazla abartmadan tüketmek gerekiyormuş annecikler böbrek taşı oluşuyormuş bizim bi yakinimiza doktor söylemiş
ozaman hiç içmiyeyim
yok canım saçma olur mu,aynı düşünceleri paylaşıyorum.Bende 1 ay Floransa'da kalmıştım.Tabi gezme fırsatım oldu bolca...Dediğin gibi sadece yeme içme değil orada olmayı da özlüyor insan..
bendedeniz aşeriyom ya rüya ma bile giriyor

Eşim biz evlenmeden önce 6 ay kdr barcelonada yaşamış, eğitim amaçlı.. o biraz dha tecrübeli ona güveniyorum yemek konusunda.. aslında deniz ürünlerini çok severim ama gebeliği de düşünüp ona göre dikkatli bi şekilde yiyecek birşeyler bulurum inş ilk madride gidicez ordan valencia ve barcelona.. ama bakalım inş herşey yolundadır, bi sıkıntı yoktur da gidebiliriz.. gerçi gidemezsek de pegasus'a sorduk, doktor uçağa binemez raporu verirse, uçak biletlerimizi iptal edebiliyormuşuz

yaaa ne güzel :) floransada bi ay.. harika geçmiştir eminim.. avrupada birçok yer gördüm, ama bikaç yer gerçekten beni çok etkiledi.. bu yerlerden biri de floransaydı.. ponte vechio muydu neydi :) şimdi o köprünün kenarında oturup, bşiler içiyo olsaydık keşke :))

Madrid çoook güzeldir :)) ben barcelonadan daha çok sevmiştim !! Ama eşin orda yaşamışsa daha güzel gezebilirsiniz bzden. Biz çok gezgin bir çifttik. Evlenene kadar her tatilde kaçtık. İstanbuldan saraybosna ya kafar arabayla gittik bi seferinde düşün. Evlenir evlenmez hamile kaldım ben ikimizinde yaşı geldi geçiyodu. Umarım bebikte bize benzer de gezmeye devam ederiz. Daha görülecek o kadar çok yer var ki :))

Kızlar bugün 22+6 olduk çok şükür. Siz de Bebeğin hareketleri devamlı mı? Ben de mesela sabah otururken, arada, öğleden sonra eve gelince uzanınca, bi de akşam uzanınca oluyor . Sizlerinki nasıl?

Naptın sen ya :))

Eklentiler

• image.webp
    40 KB · Görüntüleme: 63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…