- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 37
cok cok katılıyorumm.94lu kardesım var hala parmak emıoHer şeyin fazlası zarar arkadaşlar. Çocuk 1 yaşına kadar emebilir. Bunun fazlası Freud'a a göre ileriki hayatını olumsuz etkiler. Sigara bağımlısı olma gibi.. Sonraki dönem anal dönemdir mesela onun özellikleri daha farklı. Naçizane bahsedeyim dedim :)
Madrid çoook güzeldir :)) ben barcelonadan daha çok sevmiştim !! Ama eşin orda yaşamışsa daha güzel gezebilirsiniz bzden. Biz çok gezgin bir çifttik. Evlenene kadar her tatilde kaçtık. İstanbuldan saraybosna ya kafar arabayla gittik bi seferinde düşün. Evlenir evlenmez hamile kaldım ben ikimizinde yaşı geldi geçiyodu. Umarım bebikte bize benzer de gezmeye devam ederiz. Daha görülecek o kadar çok yer var ki :))
Ben de ilk okula başlayana kadAr parmak emdim, neler denemediler acı sürdüler, bağladılar yok. Bir gün babam bana okula almayacaklar seni dedi de öyle bi anda bıraktım. Ama mesela hala saçımla oynatım bişey düşünürken ya da uykum geldiyse demek ki çoçukluğuma inmek gerek bu sorunu çözmek için :)cok cok katılıyorumm.94lu kardesım var hala parmak emıo
Naptın sen ya :))
İnşallah canım gönlümüze göre olur, bir gün bir yerlerde karşılarışırız belki :))Canım biz de aynen gezginiz baya.. saolsun eşim de yeni yerler keşfetmeyi gezmeyi çok sever.. ben de çok seviyorum.. tam birbirinizi buldunuz diye takılıyor ailelerimiz falan :) malum ben 4 yıllık evliyim.. o yüzden eşimle bayağı gezdik.. :) aynen arabamızla bulgaristan ve yunanistanı gezmiştik biz de.. saraybosnayı henüz görmedik :)) ztn dünya uçsuz bucaksız dha görülecek çook yer var.. ben de hep dua ediyorum inş sağlıklı ve huzurlu bi bebişimiz olur ve onunla beraber de gezilere devam edebiliriz.. bn hamile değilken bebişleriyle gezen çiftlere çok özenirdim, inş bize de nasip olur
yakın olsaydık, beraber de gezi rotaları belirler, kaçardık :)
bende hıc oyle bı talebım oldugunu soylemedım bakalım akıl edıp alırmı dıye..bu arada kızlar anneler gunu ıcın dun anneme kayınvalıdeme bıde cocugu olmayan bı teyzem var ona madam cocodan cok guzel bı banyo paspas takımı ve ona uygun havlu aldım hem cok uygundu hemde cok sık..gerci onlara alısmken bıde kendıme aldım :)ıyı yapmıssın... benım aklıma bıle gelmedı kendı annemle kayınvalıdeye hedıye alırken arada kaynadım galıbabızım pazar oyle bısı olmaz annemler gelıyor yatıya :)
ben cok pozıtııfım :) catır catır dogurcamsen iste cnm ben hazırım ama huysuz öğrenci istemem pozitif olcaksın dediklerimi uygulayıp sonuçlarıyla mutlu olacaksın tmm mı
benımde 3 kıtabım var musmutlu okuyorum :)Canım bu kitabı bende aldım hamilelik ilk aylarında 100 liralık kitap alışveriş ı yapmıştım. Bu kitapta baş ucumda bekliyor
geçen hafta ben uçak yolculuğu yaptım kızlar.doktor rahim uzunluğunu ölçüyor.ona göre de uçak yolculuğu yapmasında sakınca yoktur raporu veriyor.ölçümü vajinal usg ile yapıyor bu arada.ne kdr özel ve güzel olmuştur, eminimAslında 24. hafta bitmeden seyahatte bi engel olmadığı yazıyor her yerde :) bence hazır vize de varken, bi kaçamak yapılabilir biz hamile olduğumu bilmeden haziranın ilk haftası için ispanya tatili ayarlamıştık eşimle.. Bakalım bugün detaylı usgde bi sorun çıkmaz inş, doktoruma tekrar sorucam o da onay verirse biz de ispanyaya gidicez doktorumun uçak seyahatiyle ilgili sölediklerini sna da iletirim tatlım..
Bende hemen bir tane daha istiyorum allah izin verirse bir yıl emzirim oglusumu diyorumbenim ablamla annem hep öyleydi..oturur konuşur dertleşirlerdi..tabi ben ozamn küçüğüm ama farkındayımkısmet bakalım.hemen ardından bitane daha istiyorum bende.yaş 35'e yetişmeden.ikisi beraber büyürler diyorum
çook geçmiş olsun.. en kısa zmnda dha da ii olman dileklerimle..
çoook g.olsun cnm dinlen bol bol serum besin almanı sağlamıştır sıkıntı yapma depodan beslenir bebişin.. az az sık sık yemeye çalış..
sağolun kızlar Allah razı olsun. hamdolsun çok çok iyiyim..geçmiş olsun canım migren çok kötü hakkaten. benim de bazen hava değişimlerinden baş ağrım tutuyor 2 gün geçmediği oluyor, ilaç da alamıyoruz, ALlah yardım etsin
Canım benim ya inşallah canim allah gönlüne göre verirYemin ediyorum kızım hasta çıkmasın , sağlıjklı olsun da saatlerce bağırmaya razıyım , acı çekmeye razıyım yeter ki abbim sağlıkla versin şuan gözümde ne doğum var ne başka birşey her türlü acıyı çekerim , rabbim yeter ki bana bağışlasın.
geçen hafta ben uçak yolculuğu yaptım kızlar.doktor rahim uzunluğunu ölçüyor.ona göre de uçak yolculuğu yapmasında sakınca yoktur raporu veriyor.ölçümü vajinal usg ile yapıyor bu arada.
21.haftamda ayrıntılı ultrason için gitmiştim.ertesi gün için de uçak biletim vardı.istanbuldan adanaya.doktora söyledim.ölçüm yapmadan karar veremem dedi.bebişi inceledikten sonra vajinal ölçelim riske atmayalım dedi.rahim uzunluğu( ya da servikal uzunluk tam olarak hatırlayamadım) normal aralıkta değilse basınç değişkenli kabinlerde yolculuk tehlikelidir dedi.bende normal çıktı.bi sakınca yok dedi.raporda da 1 hafta süreyle seyahatinde sakınca yoktur yazıyordu.Amanın vajinal usg mi?ondan hiç hoşlanmıyorum kaç saatlik bi uçuştu canım? doktorun uçak seyahatiyle ilgili başka bir şey dedi mi? bizim plan haziranın ilk haftası o zmn tam 24. haftanın içinde olucam, bakalım doktorum ne diyecek, merakla bekliyorum..
ıyı yapmıssın lınenstede baya ındırım var ...pıkeler carsaflarr vs...benım kocam akıl etmez ben emınım o kadar yogunki garıbım yorgunluktan agzı açık kalıo....neyse ben hatırlatırım onabende hıc oyle bı talebım oldugunu soylemedım bakalım akıl edıp alırmı dıye..bu arada kızlar anneler gunu ıcın dun anneme kayınvalıdeme bıde cocugu olmayan bı teyzem var ona madam cocodan cok guzel bı banyo paspas takımı ve ona uygun havlu aldım hem cok uygundu hemde cok sık..gerci onlara alısmken bıde kendıme aldım :)
bilemedim şimdi, bizim ki sadece bozcaadaya gitmeyin yeter dedi :) belki ilerki dönemde ölçergeçen hafta ben uçak yolculuğu yaptım kızlar.doktor rahim uzunluğunu ölçüyor.ona göre de uçak yolculuğu yapmasında sakınca yoktur raporu veriyor.ölçümü vajinal usg ile yapıyor bu arada.
:) bilemiyorum,doktordan doktora fark ediyor olabilir tabi.bilemedim şimdi, bizim ki sadece bozcaadaya gitmeyin yeter dedi :) belki ilerki dönemde ölçer
Gözümün önüne geldi heycanlandım :) Gerçekten çok güzel yerler var.Ben gitmeden önce hep hayal kurardım.İtalyan bir aileyle tanışıp onlarla vakit geçirmeyi isterdim.Bu haalimide gerçekleştirdim.Onlarla mutfağa girdim,eş dost ziyaretlerine gittim,yazlıklarına gittim.Yaşça benden çok büyüklerdi onların hatıralarını dinledim.Kendi kendime yaptığım en güzel şeydi hayatımda..Eşim ve oğlumla gitmekte kısmet olur inşallah.....yaaa ne güzel :) floransada bi ay.. harika geçmiştir eminim..avrupada birçok yer gördüm, ama bikaç yer gerçekten beni çok etkiledi.. bu yerlerden biri de floransaydı.. ponte vechio muydu neydi :) şimdi o köprünün kenarında oturup, bşiler içiyo olsaydık keşke :))
Benim Kocam da ilk anneler günü hediyemi aldı sagolsun ben çok sevdim bu hamileligi ya cok güzel bir tlf aldıbana kalsa bende araba isterdim hatta hamile kalmasaydım anlaşmıştık bi bayiyle alacaktık taksitle haftasına hamile olduğumu öğrendik erteledik bütün birikim bebeğe oda oldu doğum parası oldu hoop başa sardık doğumdan sonra artık ama en azından çok beğendiğim bir takı almış onu zorlamak eşittir kendimi zorlamak o yüzden yetindim ve çok mutlu oldum
Masallah in var canım 10 parmağında 10 marifettsen iste cnm ben hazırım ama huysuz öğrenci istemem pozitif olcaksın dediklerimi uygulayıp sonuçlarıyla mutlu olacaksın tmm mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?