Güle güle kullan cnm sağlıkla.. bu arada boğa kadınları tek uğraşıyla yetinemez ve genelde yetenekli olurlar bende burcumun kaymağını yiyorum işteBenim Kocam da ilk anneler günü hediyemi aldı sagolsun ben çok sevdim bu hamileligi ya cok güzel bir tlf aldı
21.haftamda ayrıntılı ultrason için gitmiştim.ertesi gün için de uçak biletim vardı.istanbuldan adanaya.doktora söyledim.ölçüm yapmadan karar veremem dedi.bebişi inceledikten sonra vajinal ölçelim riske atmayalım dedi.rahim uzunluğu( ya da servikal uzunluk tam olarak hatırlayamadım) normal aralıkta değilse basınç değişkenli kabinlerde yolculuk tehlikelidir dedi.bende normal çıktı.bi sakınca yok dedi.raporda da 1 hafta süreyle seyahatinde sakınca yoktur yazıyordu.
bilemedim şimdi, bizim ki sadece bozcaadaya gitmeyin yeter dedi :) belki ilerki dönemde ölçer
Gözümün önüne geldi heycanlandım :) Gerçekten çok güzel yerler var.Ben gitmeden önce hep hayal kurardım.İtalyan bir aileyle tanışıp onlarla vakit geçirmeyi isterdim.Bu haalimide gerçekleştirdim.Onlarla mutfağa girdim,eş dost ziyaretlerine gittim,yazlıklarına gittim.Yaşça benden çok büyüklerdi onların hatıralarını dinledim.Kendi kendime yaptığım en güzel şeydi hayatımda..Eşim ve oğlumla gitmekte kısmet olur inşallah.....
Ha ha o kiloyla zor uçarım biraz :)) bir aksilik olduğunda anakaraya ulaşım hemen sağlanamıyor dedi. Bi kaç gün önce gökçeada feribotu karaya oturdu kaç saat sonra kurtarabildiler insanları. Haklı çıktı bizim doktor.hııms benim doktorum ne dicek :) belki seyahatten önce tekrar gel o zmn karar verelim diyebilir..
bozcaada neden olmuyormuş ki acaba; rüzgardan uçarsın falan diye mi korktu acaba :))
Ha ha o kiloyla zor uçarım biraz :)) bir aksilik olduğunda anakaraya ulaşım hemen sağlanamıyor dedi. Bi kaç gün önce gökçeada feribotu karaya oturdu kaç saat sonra kurtarabildiler insanları. Haklı çıktı bizim doktor.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah :))kızlarcım detaylı usg ye gidiyorum :) dualarınız benimle olsun lütfen.. ii hbrlerle döneyim inş.. :)
sevgiler..
hadi allah yardımcın olsun.....kızlarcım detaylı usg ye gidiyorum :) dualarınız benimle olsun lütfen.. ii hbrlerle döneyim inş.. :)
sevgiler..
güle güle kullan cnm.. sen geç bile kalmışsın hamile giyime geçmeye demekki az kilo aldın ne mutlu sana.. ben 16. haftamda başladım giymeye..kızlar selam. yoğun bir dönemdeyim işlerle ilgili pek giriş yapamıyorum. özledim hepinizibugün ilk defa hamile pantolonu giydim ve hamile t-short ü. of be dünya varmış dedim. rahat rahat. göbüşüm bi anda cıktı herşey dar gelmeye başladı. bir de cok sıcak izmir. bayılcak gibi hissediyorum şimdiden. iyice yazın ne yapacağım bilmiyorum. bebişim de çok hareketlendi :) çok sık hissediyorum artık. sağlık ocagına gittim hemşirem kalp atışlarını dinletti bugün :) dün bebişimin ilk zıbınlarını aldım lcw dan :)
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Ic-giyim-ust-2-li/2236448/452668
yatak odasına astım gidip gelip seviyorum zıbınlarını :) biberon siparişini de verdim. yarın elime ulaşır diye umuyorum. 90 tlye 4 adet biberon 1 adet emzik 1 adet temizleme fırcası.aventin.
ohh ohh saskinleyley, buna asla hayır diyemem :) hbrleşelim lütfen
güle güle kullan cnm.. sen geç bile kalmışsın hamile giyime geçmeye demekki az kilo aldın ne mutlu sana.. ben 16. haftamda başladım giymeye..
Âmin canım inş ; sen yine de içini ferah tut belki de allerjik olmazlar canım ; Allah güzellikler versinÇok geçmiş olsun.. Allah yardımcımız olsun o zamaninşallah olabildiğince sıkıntısız atlatırız bu bebeklerimizde..
yanıyorki ne yanıyor yangın zaten bizdekızlar selam. yoğun bir dönemdeyim işlerle ilgili pek giriş yapamıyorum. özledim hepinizibugün ilk defa hamile pantolonu giydim ve hamile t-short ü. of be dünya varmış dedim. rahat rahat. göbüşüm bi anda cıktı herşey dar gelmeye başladı. bir de cok sıcak izmir. bayılcak gibi hissediyorum şimdiden. iyice yazın ne yapacağım bilmiyorum. bebişim de çok hareketlendi :) çok sık hissediyorum artık. sağlık ocagına gittim hemşirem kalp atışlarını dinletti bugün :) dün bebişimin ilk zıbınlarını aldım lcw dan :)
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Ic-giyim-ust-2-li/2236448/452668
yatak odasına astım gidip gelip seviyorum zıbınlarını :) biberon siparişini de verdim. yarın elime ulaşır diye umuyorum. 90 tlye 4 adet biberon 1 adet emzik 1 adet temizleme fırcası.aventin.
geçen hafta ben uçak yolculuğu yaptım kızlar.doktor rahim uzunluğunu ölçüyor.ona göre de uçak yolculuğu yapmasında sakınca yoktur raporu veriyor.ölçümü vajinal usg ile yapıyor bu arada.
yanıyorki ne yanıyor yangın zaten bizde
bu zamana kadar nasıl giymedin ben ilk öğrendiğimden beri dar giymedim az kilo aldıysan normal ama 11 kilo aldım ben :)
iyi günlerde giyek nasip etsin rabbim inş.
Tabi canım denersin inş tutar; tuvaletini düşünme bence şimdiden ben Oğlumu 3 yaşını doldurunca alıştırdım; yani öncesinde lazımlığa ya da tuvalete oturmak istemedi teklif ettiğimde hiç; ben de hiç zorlamadım, yaşı Büyüyünce de kendi kolayca Bıraktı hiç üzmedi beni o zamanAminnnnnnn.
Bizde de durum aynı,ilk 1,5-2 saat uyuyor, sonra yarım saatte bir uyanıp ayağımda sallamamı, istiyor, uykuya dalma sorunu var ve uyuyamayınca asırı agresif oluyor, kendide cok uğraşıyor uyumak istiyor ama olmuyor naapsın. Emerken 10 kere kalkardı, emerek uyurdu, sütten kesince sallaman istedi. Bir ara ac mı acaba ondan mı uyuyamıyor dedik, gece süt vermeye başladık oda ilk basta 1 saat iyi geldi sonra hiçbir faydası olmadıgı gibi eziyete dönüştü, şimdi gecede 2 kere süt istiyor, biraz geç kal hazırlamakta kıyamet kopuyor, tuvalete nasıl alıştıracağız bilemiyorum . Yani aynıyız arkadasım. Benim bebiş tam emziklik bir cocukmuş, sersem eşim ve ailesi istemedi diye baslayamadım, sonra onlarda çekince alsın diye cok ugrastılar ama tutmadı. Kısmet ikinci gelince direk ağzına tıkıştırıcam hastanede, doktorlar ne derse desinler
tabiki bizden kaynaklanıyor :)amin canım amin. ya sıcak basması bizden de kaynaklanıyo mu. mesela yazlıkları giymeye herkesten önce başladım. normale göre daha fazla kan pompalandıgı için falan olabilir mi. baya ates basıyo ellerim terliyo ki normalde hiç ellerim terlemez.
Âmin canım cümlemizin önce sağlıklı sonra rahat bebekler olsun inşcanım çok zor günler yaşamışsın çok geçmiş olsun inşallah ikincide rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?