2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim Kocam da ilk anneler günü hediyemi aldı sagolsun ben çok sevdim bu hamileligi ya cok güzel bir tlf aldı
Güle güle kullan cnm sağlıkla.. bu arada boğa kadınları tek uğraşıyla yetinemez ve genelde yetenekli olurlar bende burcumun kaymağını yiyorum işte boş durmayı sevmiyorum çok üretkenim öğrenebileceğim herşeyi öğrenmek yapabileceğim herşeyi yapmak istiyorum doyumsuzum

hııms benim doktorum ne dicek :) belki seyahatten önce tekrar gel o zmn karar verelim diyebilir..

bilemedim şimdi, bizim ki sadece bozcaadaya gitmeyin yeter dedi :) belki ilerki dönemde ölçer

bozcaada neden olmuyormuş ki acaba; rüzgardan uçarsın falan diye mi korktu acaba :))

ne güzel anılar biriktirmişsindir.. inş eşin ve oğlunla da gitmek nasip olsun canım.. sevgiler..

hııms benim doktorum ne dicek :) belki seyahatten önce tekrar gel o zmn karar verelim diyebilir..

bozcaada neden olmuyormuş ki acaba; rüzgardan uçarsın falan diye mi korktu acaba :))
Ha ha o kiloyla zor uçarım biraz :)) bir aksilik olduğunda anakaraya ulaşım hemen sağlanamıyor dedi. Bi kaç gün önce gökçeada feribotu karaya oturdu kaç saat sonra kurtarabildiler insanları. Haklı çıktı bizim doktor.

aman allah korusun canım :)

kızlar selam. yoğun bir dönemdeyim işlerle ilgili pek giriş yapamıyorum. özledim hepinizi bugün ilk defa hamile pantolonu giydim ve hamile t-short ü. of be dünya varmış dedim. rahat rahat. göbüşüm bi anda cıktı herşey dar gelmeye başladı. bir de cok sıcak izmir. bayılcak gibi hissediyorum şimdiden. iyice yazın ne yapacağım bilmiyorum. bebişim de çok hareketlendi :) çok sık hissediyorum artık. sağlık ocagına gittim hemşirem kalp atışlarını dinletti bugün :) dün bebişimin ilk zıbınlarını aldım lcw dan :)
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Ic-giyim-ust-2-li/2236448/452668

yatak odasına astım gidip gelip seviyorum zıbınlarını :) biberon siparişini de verdim. yarın elime ulaşır diye umuyorum. 90 tlye 4 adet biberon 1 adet emzik 1 adet temizleme fırcası.aventin.

güle güle kullan cnm.. sen geç bile kalmışsın hamile giyime geçmeye demekki az kilo aldın ne mutlu sana.. ben 16. haftamda başladım giymeye..

güle güle kullan cnm.. sen geç bile kalmışsın hamile giyime geçmeye demekki az kilo aldın ne mutlu sana.. ben 16. haftamda başladım giymeye..

sagol canım. şükür kilom değişmedi. başladığım yerdeyim. başta verdim sonra geri aldım başladığım noktaya geri döndüm. ama göbüş şişmeye başladı. düğmeler kapanmıyor artık :) zaten çok kiloluyum. doktorum çok sıkı tutuyor dikkat ediyor kiloya. özellikle uyarıyor. bir ayda 3 kilo geri aldım diye kızdı en son gittiğimde

yanıyorki ne yanıyor yangın zaten bizde
bu zamana kadar nasıl giymedin ben ilk öğrendiğimden beri dar giymedim az kilo aldıysan normal ama 11 kilo aldım ben :)
iyi günlerde giyek nasip etsin rabbim inş.

geçen hafta ben uçak yolculuğu yaptım kızlar.doktor rahim uzunluğunu ölçüyor.ona göre de uçak yolculuğu yapmasında sakınca yoktur raporu veriyor.ölçümü vajinal usg ile yapıyor bu arada.

• Yirmi sekiz haftalarını (yedi ay) doldurmamış olan hamile yolcularımızdan seyahat için herhangi bir rapor istenmez.
  • Tek bebeğe hamile olan yolcularımız, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz altı hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.

thynin sitesinden aldım, 28.haftaya kadar rapor istenmez diyor canım.

yanıyorki ne yanıyor yangın zaten bizde
bu zamana kadar nasıl giymedin ben ilk öğrendiğimden beri dar giymedim az kilo aldıysan normal ama 11 kilo aldım ben :)
iyi günlerde giyek nasip etsin rabbim inş.

amin canım amin. ya sıcak basması bizden de kaynaklanıyo mu. mesela yazlıkları giymeye herkesten önce başladım. normale göre daha fazla kan pompalandıgı için falan olabilir mi. baya ates basıyo ellerim terliyo ki normalde hiç ellerim terlemez.

Tabi canım denersin inş tutar; tuvaletini düşünme bence şimdiden ben Oğlumu 3 yaşını doldurunca alıştırdım; yani öncesinde lazımlığa ya da tuvalete oturmak istemedi teklif ettiğimde hiç; ben de hiç zorlamadım, yaşı Büyüyünce de kendi kolayca Bıraktı hiç üzmedi beni o zaman

tabiki bizden kaynaklanıyor :)
normal bi insandan çok çok fazla yanıyoruz biz :) benimde ellerim genelde soğuktur ama ateş çıkıyor eşim dün bile dedi bu ne hal diye dün pencere açık yattım mesela bide evim son kat ve bütün gün güneş alıyor
ne yapalım sağlık olsunda geçicek sayılı gün. meleklerimiz iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…