- 24 Mart 2013
- 739
- 824
- 53
yaa daha anne olmadım ama bı kıtap okuyorum anneler tarafından cok begenılen hatta yorumlarada bakabıılırsın uyku cozumlerı ıcınde cok guzel onerıler var.tracy hogg & melinda blau bebek bakım sorunlarına mucize çözümler die bir kitap.
bılırmısınız bılmem ama kopeklere fısıldayan adam dıe bı program vardı buda onun cocuklara fıısıldayan kadın turu
tabiki bizden kaynaklanıyor :)
normal bi insandan çok çok fazla yanıyoruz biz :) benimde ellerim genelde soğuktur ama ateş çıkıyor eşim dün bile dedi bu ne hal diye dün pencere açık yattım mesela bide evim son kat ve bütün güneş alıyor
ne yapalım sağlık olsunda geçicek sayılı gün. meleklerimiz iyi olsun.
Ok anlastık
tabiki bizden kaynaklanıyor :)
normal bi insandan çok çok fazla yanıyoruz biz :) benimde ellerim genelde soğuktur ama ateş çıkıyor eşim dün bile dedi bu ne hal diye dün pencere açık yattım mesela bide evim son kat ve bütün gün güneş alıyor
ne yapalım sağlık olsunda geçicek sayılı gün. meleklerimiz iyi olsun.
Masallah in var canım ne deyim o kadar pozitif sinki bizleri motive ediyorsunGüle güle kullan cnm sağlıkla.. bu arada boğa kadınları tek uğraşıyla yetinemez ve genelde yetenekli olurlar bende burcumun kaymağını yiyorum işteboş durmayı sevmiyorum çok üretkenim öğrenebileceğim herşeyi öğrenmek yapabileceğim herşeyi yapmak istiyorum doyumsuzum
ay çok hoşuma gitti dr verdiği cevap ve inan çok sesli güldüm :)hehe bende gece kalktım pencereyi açıp geri yattım. aynen öyle sağlık olsun, sağlıklı doğsunlar hepsi geçer inşallah. doktora bazen evham yapıyorum hareket ederken bile zarar verir miyim diye korkuyorum dedim de. yılda üçmilyon doğum oluyo ülkede dedi. onların nasıl oluyosa senin de olur dedi. herşeyi takma keyfini çıkar dedi. bizde bi şekilde keyfini çıkarcaz artık. :)
Hayirli haberlerle gelirsin inş canimkızlarcım detaylı usg ye gidiyorum :) dualarınız benimle olsun lütfen.. ii hbrlerle döneyim inş.. :)
sevgiler..
ay cnm ya senin işin daha zor vallah rabbim sana 2 kat daha yardım etsin şuan 32 derece ve biz bu haldeyizkan miktarı arttığı için yüzde 20 ısımız artıyormuş. bi de bana sorun nasıl yanıyorum dışarda 40 derece sıcaklık var gece gündüz hem de.. yazı nasıl geçiricem diye düşünüyorum. klimayı açıp tam altına oturuyorum banamısın demiyor bazen ya. Allah kolaylık versin hepimize.. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da bunlar geçer..
kan miktarı arttığı için yüzde 20 ısımız artıyormuş. bi de bana sorun nasıl yanıyorum dışarda 40 derece sıcaklık var gece gündüz hem de.. yazı nasıl geçiricem diye düşünüyorum. klimayı açıp tam altına oturuyorum banamısın demiyor bazen ya. Allah kolaylık versin hepimize.. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da bunlar geçer..
ay cnm ya senin işin daha zor vallah rabbim sana 2 kat daha yardım etsin şuan 32 derece ve biz bu haldeyiz
Allah yardımcın olsun canım ya. biz burda daha yaz basında böyleyiz seni hiç düşünemiyorum. kolaylıkla atlatırsın inşallah.
ay çok hoşuma gitti dr verdiği cevap ve inan çok sesli güldüm :)
doğru söylüyor ama analık işte durmuyor ki içimizdeki kemirgen ses.
çok sağolun kızlar, bebek isterken tarihleri doğum zamanını vs hiç düşünmemişimespri tabi, neticede eylülde doğması gerekiyormuş ki öyle geldi, hoşgeldi kuzucum
selamlar hoşgeldin sen de ydışındaymışsın, biz de s.arabistandayız tayin nedeniyle. toplantılar için genelde avrupaya giderdik, italyada da genova'ya gitmiştim yine toplantı için, porto finoya bayılmıştım tabi:) italya benim en sevdğim ülkelerden biri, insanları çok sıcak, inşallah orada da tayin yapma şansımız olur bir dönem. sağlık imkanları nasıl? ilk doğum orada mı oldu?[/QUOTE
Hoşbulduk cnm, ay sen çok sıcaklarda yasıyorsun, Allah kolaylık versin. Ikım benim için önemli, eskiden 3 aylığına Machestar a göreve gönderilmiştim, hiç güneş yok, 42. Gün heryerimde stresten sivilce çıkıp geri dönmüştüm :) sıcaklara hele hiç gelemiyorum Allah'tan buranın havası bizim oralara benziyor.
Canım burada saglık cok kötü sağlıklı gidersin sinir hastası dönersin, acilde 5, 3 saat beklemişliğimiz var, acil yani düşün artık. Ilk bebişi burada doğuracaktım ama baktım olacak gibi değil İstanbul a döndüm. Dil problemi cok zorluyor, mantıkta farklı. İyikide öyle yapmışım, oğlumda anne karnında oluşmuş ender bir sorunla doğmuştu , ailemin yanımda olması büyük destekti. Sen nerede düşünüyorsun?
selamlar hoşgeldin sen de ydışındaymışsın, biz de s.arabistandayız tayin nedeniyle. toplantılar için genelde avrupaya giderdik, italyada da genova'ya gitmiştim yine toplantı için, porto finoya bayılmıştım tabi:) italya benim en sevdğim ülkelerden biri, insanları çok sıcak, inşallah orada da tayin yapma şansımız olur bir dönem. sağlık imkanları nasıl? ilk doğum orada mı oldu?
canım onlar sormadılar bile evet ben de thy ile yolculuk yaptım.ama biz doktorumuza danışmalıyız.herhangi bir sorun var mı yok mu sormalıyız.ben sordum.doktor da sağolsun gereken şekilde muayeneden sonra rapor verdi.sonuçta riskli de olabilirdi.düşük tehlikesi rahim ağzı yetmezliği vs. Allah korusun.hava yolu şirketleri 28den önce herkesi normal kabul ediyorlar.mesuliyet burada bize ait.
- Yirmi sekiz haftalarını (yedi ay) doldurmamış olan hamile yolcularımızdan seyahat için herhangi bir rapor istenmez.
thynin sitesinden aldım, 28.haftaya kadar rapor istenmez diyor canım.
- Tek bebeğe hamile olan yolcularımız, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz altı hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.
Canım benimde 3 taneydi okudum canım allahım kabul eder inskızlar yasinler bugün akşama bitsin.yarın seladan önce gönderilecek.
Ewet cnm inş, Ağustos belki de Temmuz ortası İstanbul a temelli gelirim :)Bu
bu doğumu da mı türkiye'de yapmayı düşünüyorsun?
Ben okudum , allah tüm hamilelere yardımcı olsun inşallahkızlar yasinler bugün akşama bitsin.yarın seladan önce gönderilecek.
güle güle kullan cnm.. sen geç bile kalmışsın hamile giyime geçmeye demekki az kilo aldın ne mutlu sana.. ben 16. haftamda başladım giymeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?