2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm benim bebe o eğitimler için biraz büyük, suan 19,5 aylığız, gayet bilinçli ağlıyor kalkıyor istediğini yapmazsak kendi yapıyor sıpa. Bizim genel nir sorun, küçükken ağlamaya alışkın olmadığından 20 saniye sonra kızarır bozarır nefesi kesilir ve ayaklarından can çıkarmış gibi sarsılırdı nefessizlikten, kaldırır sarsar öyle kendine getirirdik. Neyse size tavsiyem önce emzik sonra bu teknikler. Gerçi bazı bebekler öyle uykuyu severki burnunu sıkıp uyandırıp emziren anneleri biliyorum. Kayınvalidemin 3 çocuğuda öyleymiş, görümcemin 2 kızıda öyle, benim şansıma cin bebek çıktı naapalım :)

hehe bende gece kalktım pencereyi açıp geri yattım. aynen öyle sağlık olsun, sağlıklı doğsunlar hepsi geçer inşallah. doktora bazen evham yapıyorum hareket ederken bile zarar verir miyim diye korkuyorum dedim de. yılda üçmilyon doğum oluyo ülkede dedi. onların nasıl oluyosa senin de olur dedi. herşeyi takma keyfini çıkar dedi. bizde bi şekilde keyfini çıkarcaz artık. :)

selamlar hoşgeldin sen de ydışındaymışsın, biz de s.arabistandayız tayin nedeniyle. toplantılar için genelde avrupaya giderdik, italyada da genova'ya gitmiştim yine toplantı için, porto finoya bayılmıştım tabi:) italya benim en sevdğim ülkelerden biri, insanları çok sıcak, inşallah orada da tayin yapma şansımız olur bir dönem. sağlık imkanları nasıl? ilk doğum orada mı oldu?

kan miktarı arttığı için yüzde 20 ısımız artıyormuş. bi de bana sorun nasıl yanıyorum dışarda 40 derece sıcaklık var gece gündüz hem de.. yazı nasıl geçiricem diye düşünüyorum. klimayı açıp tam altına oturuyorum banamısın demiyor bazen ya. Allah kolaylık versin hepimize.. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da bunlar geçer..

Masallah in var canım ne deyim o kadar pozitif sinki bizleri motive ediyorsun

ay çok hoşuma gitti dr verdiği cevap ve inan çok sesli güldüm :)
doğru söylüyor ama analık işte durmuyor ki içimizdeki kemirgen ses.

ay cnm ya senin işin daha zor vallah rabbim sana 2 kat daha yardım etsin şuan 32 derece ve biz bu haldeyiz

Allah yardımcın olsun canım ya. biz burda daha yaz basında böyleyiz seni hiç düşünemiyorum. kolaylıkla atlatırsın inşallah.

ay cnm ya senin işin daha zor vallah rabbim sana 2 kat daha yardım etsin şuan 32 derece ve biz bu haldeyiz

Allah yardımcın olsun canım ya. biz burda daha yaz basında böyleyiz seni hiç düşünemiyorum. kolaylıkla atlatırsın inşallah.

çok sağolun kızlar, bebek isterken tarihleri doğum zamanını vs hiç düşünmemişim espri tabi, neticede eylülde doğması gerekiyormuş ki öyle geldi, hoşgeldi kuzucum

ay çok hoşuma gitti dr verdiği cevap ve inan çok sesli güldüm :)
doğru söylüyor ama analık işte durmuyor ki içimizdeki kemirgen ses.

aynen doktor çok haklı ama hepimizin bebişleri kendimiz için dünyanın en kıymetliliri kıyamıyoruz sonuçta.

çok sağolun kızlar, bebek isterken tarihleri doğum zamanını vs hiç düşünmemişim espri tabi, neticede eylülde doğması gerekiyormuş ki öyle geldi, hoşgeldi kuzucum

bende yazın doğmasını istemiyordum pek. o sıcakta çok bunalıyo yavrucaklar isilik oluyolar sıcaktan kucaga bile alamıyosun. kendi sıcaklığımla da yakmayayım diye. planlı olmadı ama gönlüme göre verdi Rabbim. tam yaz bitimi. havalar yavas yavas serinler. iyice soğuyana kadar da ele avuca gelir yavrucuklarımız.

canım onlar sormadılar bile evet ben de thy ile yolculuk yaptım.ama biz doktorumuza danışmalıyız.herhangi bir sorun var mı yok mu sormalıyız.ben sordum.doktor da sağolsun gereken şekilde muayeneden sonra rapor verdi.sonuçta riskli de olabilirdi.düşük tehlikesi rahim ağzı yetmezliği vs. Allah korusun.hava yolu şirketleri 28den önce herkesi normal kabul ediyorlar.mesuliyet burada bize ait.

Kızlar merhaba,

Patronum doğum iznim dolduktan sonra ki 6 aylık izni kullanmama izin vermiyor. Bu izni kullanırsam muhtemelen çıkışımı verecek. Bu konuyla ilgili detaylı bir bilgi bulamadım. Yasal olarak haklarımız neler bilen varmı?

güle güle kullan cnm.. sen geç bile kalmışsın hamile giyime geçmeye demekki az kilo aldın ne mutlu sana.. ben 16. haftamda başladım giymeye..

Bence kiloyla değil de iç karınla alakalı bu karın çıkması katti yaa.. Benim 2 gün önce kontrolüm vardı toplam 3.5 kilo almışım ama 2ay falan oldu hamile pantolonu giyiyorum. Şimdi de normal tişörtler çok sıkmaya başladı hamile tişörtüne geçtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…