Okudum canim Rabbim kabul etsin .. bundan sonraki haftalarda da okuncaksa alabilirim ;-) bilgin olsn canimkızlar yasinler bugün akşama bitsin.yarın seladan önce gönderilecek.
- Yirmi sekiz haftalarını (yedi ay) doldurmamış olan hamile yolcularımızdan seyahat için herhangi bir rapor istenmez.
thynin sitesinden aldım, 28.haftaya kadar rapor istenmez diyor canım.
- Tek bebeğe hamile olan yolcularımız, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz altı hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.
canım onlar sormadılar bile evet ben de thy ile yolculuk yaptım.ama biz doktorumuza danışmalıyız.herhangi bir sorun var mı yok mu sormalıyız.ben sordum.doktor da sağolsun gereken şekilde muayeneden sonra rapor verdi.sonuçta riskli de olabilirdi.düşük tehlikesi rahim ağzı yetmezliği vs. Allah korusun.hava yolu şirketleri 28den önce herkesi normal kabul ediyorlar.mesuliyet burada bize ait.
süper hasret gider kuzucukla...Herşey yolunda gider inşallah..kızlarcım detaylı usg ye gidiyorum :) dualarınız benimle olsun lütfen.. ii hbrlerle döneyim inş.. :)
sevgiler..
gecmis olsun canim kizina da msallah...mrb hatunlar 2 gündür migren tuttu beni Allahım düşmanıma vermesin çooook berbattım acile gittim serum falan banamasın demedi çok şükür bugün geçti bir mide bulantısı bırakarak onu ne yapıcam bilmiyorum yemek bile yemiyorum dünden beri maf oldum
dün acilde kızcemide gördüm maş. onun keyfi yerindeydi 600 gr olmuş onlar iyi olsunlar zaten analar herşeyi çeker.
kahvaltılık hazırla hatta koca tabak salata yap domates salatası baya iyi gidiyor bu mevsimde..Canım yemek yemek istemiyor hiç bu akşam ne yesem ki kahvaltılık hazırlayayım bari akşama
cnm doğum iznin bittikten sonra izin vermek istemiyorsa çıkışını verebilir pek bişey yapamazsın.. sadece çıkışını o verdiği için tazminatını da ödemesi gerekir.. şu bahsi geçen yasa onaylanmadı gitti hala yürürlükte değil o bi onaylansaydı hak doğardı ama şuan için maalesef cnm..Kızlar merhaba,
Patronum doğum iznim dolduktan sonra ki 6 aylık izni kullanmama izin vermiyor. Bu izni kullanırsam muhtemelen çıkışımı verecek. Bu konuyla ilgili detaylı bir bilgi bulamadım. Yasal olarak haklarımız neler bilen varmı?
sağolcnm Allah razı olsun geçti çok şükür ben göremedim kızımı ama sağlıklı olması yetiyor tabi :)gecmis olsun canim kizina da msallah...
Canım ben de 34 yaşımdayım bu ikinci bebeğim ama ilki de 30 yaşındaydı; napalım sağlık olsun bence geç diye düşünme, Allah herşeyi doğru zamanda verir ; ikinciye de vaktin var canım bence 40 a kadar yolu var yeter ki sağlık olsunAranızda en büyük anne adayı benim sanırım( yaşlı demeye dilim varmadı)34 yaşındayım ilk hamileliğim eğitim iş derken evlilik hep ertelendi eşimle 7 yıldır birlikteyiz 3 yıldır evliyiz bizimde hikayemiz böyle benide annem 30 dan sonra doğurmuş bizim kısmetimiz böyleymiş demekki
Teşekkürler katticnm doğum iznin bittikten sonra izin vermek istemiyorsa çıkışını verebilir pek bişey yapamazsın.. sadece çıkışını o verdiği için tazminatını da ödemesi gerekir.. şu bahsi geçen yasa onaylanmadı gitti hala yürürlükte değil o bi onaylansaydı hak doğardı ama şuan için maalesef cnm..
Ah kattina canım öyle de benim 2. De Erkek sağlıklı ve hayırlı olsunlar en önemlisi o; artık kızı tutturalım diye uğraşırsak :)evet cnm aynen öylelerdi.. ben ne zaman daralsam sıkılsam ona koşarım anlatırım ne derdim varsa sarılır bana telkin eder beni.. bnm bir çok arkadaşımdan daha güzel motive eder yol gösterir bana.. inanılmaz şanslıyım kızım konusunda.. her annenin bir kızı olmalı gerçekten.. ara vermeden ikinciyi yap misk
cnm doğum iznin bittikten sonra izin vermek istemiyorsa çıkışını verebilir pek bişey yapamazsın.. sadece çıkışını o verdiği için tazminatını da ödemesi gerekir.. şu bahsi geçen yasa onaylanmadı gitti hala yürürlükte değil o bi onaylansaydı hak doğardı ama şuan için maalesef cnm..
ne guzel canim 600 gr olmus prensesin sanirim artik daha hizli kilo aldiklari doneme girdiler...kucagimiza da hayirlisi ile aliriz insallah...sağolcnm Allah razı olsun geçti çok şükür ben göremedim kızımı ama sağlıklı olması yetiyor tabi :)
bende yaptırıcam...aılede şeker var dıye yoksa şekerlı cok tuketmem....zararlı olsaydı canan karatay cıkıp bıseler soyleyene kadar zararları ortaya cıkardı dıye dusunuyorum esımde yaptırmam taraftarı...Yarın sabah doktor kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak aç gel demişti doktorum.. aranızda ilk şeker yuklemesini ben mi yaptiracagim acaba ? yoksa sizler yaptırıyor musunuz? amacım yarar zarar tartışması başlatmak değil sadece çok merak ettim kimse yazmadı da şimdiye kadar
buarada @miskamber yasinimi okudum ben de
canim bende buayin 25 de seker yuklemem bende yaptiricam insYarın sabah doktor kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak aç gel demişti doktorum.. aranızda ilk şeker yuklemesini ben mi yaptiracagim acaba ? yoksa sizler yaptırmiyor musunuz? amacım yarar zarar tartışması başlatmak değil sadece çok merak ettim kimse yazmadı da şimdiye kadar
buarada @miskamber yasinimi okudum ben de
kahvaltılık hazırla hatta koca tabak salata yap domates salatası baya iyi gidiyor bu mevsimde..
Canım dun N11 sitesinde gezerken park yataklara ayrı uyku seti gördüm :)Hanımlar geçen hafta detaylı ultrasona girdim çok şükür sorun yokmus. Ama cinsiyetimizi ögrenemedikk%60 kiz diyelim dedi radyolog 23 haftalik olduk ve unisex kiyafetler almaya karar verdik Park yatak alacagim ama uyku setleri icine uygun mu? Yoksa park yatak icin uyku setleri ayri mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?