2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Kaçıncı hafta olduğu havayolu şirketine göre değişiyormuş canım. Yanlıl hatırlamıyorsam pegasus 24ten sonra istiyordu. Geçen sene hamileyken bana her havayolu şirketinin prosedürü ayrı demilerdi de arayıp sormuştum. Ama çok geçti üzerinden ben yanlış hatırlıyor olabilirm :) yani nolur nolmaz biletinizi aldığınız firmaya bi sorun bence :)

Havayolu şirketlerinin şu mantığı var biz siz söylemeden bebeğin ne kadarlık olduğunu bilemeyiz, sorumluluk size ait.. Yani biz sizi uyardık gerisi kendi bileceğiniz iş diyorlar.. O yüzden sormuyorlarmış ama karnın çok çıkmışsa ne kadarlık hamilesiniz diye soranına denk geldim ben :) ama gene de rapor istemedi. Benim sözümle tamam demişti.. Ama yurtdışı seyahatlerinde şöyle bi olay da varmış: havada doğan bebeğin doğum yeri muallakta olacağından yurtdışı seyahatlerinde daha sıkı tutuyorlarmış işi. Erken doğum riski olan yada doğumu yaklaşmış olanların seyahatine doktor raporuyla izin veriliyormuş. Ben bizzat kendim almadım bu bilgiyi arkadaşımdan duydum ama yurtdışı için rapor şart demişti arkadaşım. Uçakta doğmuştun oğlum sen tam falanca okyanusun üzerinde dememek içinmiş yani :))

Canım yemek yemek istemiyor hiç bu akşam ne yesem ki kahvaltılık hazırlayayım bari akşama

gecmis olsun canim kizina da msallah...

cnm doğum iznin bittikten sonra izin vermek istemiyorsa çıkışını verebilir pek bişey yapamazsın.. sadece çıkışını o verdiği için tazminatını da ödemesi gerekir.. şu bahsi geçen yasa onaylanmadı gitti hala yürürlükte değil o bi onaylansaydı hak doğardı ama şuan için maalesef cnm..

Canım ben de 34 yaşımdayım bu ikinci bebeğim ama ilki de 30 yaşındaydı; napalım sağlık olsun bence geç diye düşünme, Allah herşeyi doğru zamanda verir ; ikinciye de vaktin var canım bence 40 a kadar yolu var yeter ki sağlık olsun

Teşekkürler katti

Ah kattina canım öyle de benim 2. De Erkek sağlıklı ve hayırlı olsunlar en önemlisi o; artık kızı tutturalım diye uğraşırsak :)

4 Gözle doğum izni 6 aya çıkıcak die bekledim durdum bi cacık yok 4 ay kime yetsin kime bırakıcan 2 3 4 aylık çocuğu mecburen ücretsiz izin oda masraf olarak zora sokuyo insanı sinir olmamak elde değil

sağolcnm Allah razı olsun geçti çok şükür ben göremedim kızımı ama sağlıklı olması yetiyor tabi :)
ne guzel canim 600 gr olmus prensesin sanirim artik daha hizli kilo aldiklari doneme girdiler...kucagimiza da hayirlisi ile aliriz insallah...

Yarın sabah doktor kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak aç gel demişti doktorum.. aranızda ilk şeker yuklemesini ben mi yaptiracagim acaba ? yoksa sizler yaptırmiyor musunuz? amacım yarar zarar tartışması başlatmak değil sadece çok merak ettim kimse yazmadı da şimdiye kadar

buarada @miskamber yasinimi okudum ben de

bende yaptırıcam...aılede şeker var dıye yoksa şekerlı cok tuketmem....zararlı olsaydı canan karatay cıkıp bıseler soyleyene kadar zararları ortaya cıkardı dıye dusunuyorum esımde yaptırmam taraftarı...

canim bende buayin 25 de seker yuklemem bende yaptiricam ins

Hanımlar geçen hafta detaylı ultrasona girdim çok şükür sorun yokmus. Ama cinsiyetimizi ögrenemedikk%60 kiz diyelim dedi radyolog 23 haftalik olduk ve unisex kiyafetler almaya karar verdik Park yatak alacagim ama uyku setleri icine uygun mu? Yoksa park yatak icin uyku setleri ayri mi oluyor?

C Canım dun N11 sitesinde gezerken park yataklara ayrı uyku seti gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…