2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar doğruluk payını bilemiyorum ama zahide de çıkmış annem söyledi Mayıs'ın 15 inden sonra doğum yapanlara 1 çeyrek altın 300 tl para verecekmiş devlet 2. Çocuk ise 1 çeyrek 400 tl para vereceklermiş inşallah doğrudur :)

Son düzenleme:
Bu arada pozisyonu mu uygun değildi bebişinin göstermedi size?

Canım çeyrekleri okumadım ama memurlar.net te para olayını okudum. 1 . Ye 300. 2 . Ye 400, 3. Ye 600 ₺ verilecekmiş. Ayrıca geriye dönük doğum parası da alınabilecekmiş arkadaşlar.

bebeğin eşiği önemli hareketlerini hissetmemize benim eşiğim önde olduğu için bu ay sonunda yeni yeni hissedersin dedi doktor ben arada hissediyorum bi şeyler ama doktor öyle söylediği için emin olamıyorum

Kızlar benim eşimle kan uyusmazligimiz var 7. Ayda iğne vurulacak demişti doktor
kan uyusmazligi olanlar iğne zaman ı gelince yazsinlar birbirimize hatirlatmis olalım.
Birde bu ay hesaplama si tam oturmadı bende bu cuma 23. Hafta bitiyor

canım sen knsoloslukta mı çalışıyorsun, sadece merak

uçakta doğum mu? allahım sen koru bn de bugün doktoruma sordum.. haziranın ilk haftası ispanyaya gidicez inş.. doktorum bi sıkıntı görmüyorum, kendini çok yormadan gezebilirsin dedi ama 3 hafta sonra gitmeden tekrar gel, rapor yazalım diye de ekledi.. bizim de biletler pegasustan.. kaç haftadan sonra rapor istiyo bilmiyorum amaa yine de rapor yanımızda olsun dimi? bir de hamileyim diye ülkeye girişte pasaport kontrolde sorun çıkarmazlar inş

4 Gözle doğum izni 6 aya çıkıcak die bekledim durdum bi cacık yok 4 ay kime yetsin kime bırakıcan 2 3 4 aylık çocuğu mecburen ücretsiz izin oda masraf olarak zora sokuyo insanı sinir olmamak elde değil

dha önce de yazmıştım.. doğum izninden sonra 40 güne kdr jinekologun rapor verebilir.. sonra da tanıdık ayarlayıp bi aylık heyet raporu alabilirsin.. böylece 6 aya tamamlayabilirsin.. tabi iş yerindekiler sorun çıkarmazsa bnm planım bu, inş planladığım gbi olur

Cnm bende de var uyusmazlik 27-28. Haftalarda yapiliyormus ignesinide biz alcakmisiz.burdan yine haberlesiriz benim yarin sabah 9 da ayrintili usg var doltorumada kacinci haftada diye sorcam burdan yazarim

süper hasret gider kuzucukla...Herşey yolunda gider inşallah..

Hayirli haberlerle gelirsin inş canim

hadi allah yardımcın olsun.....

Güzel haberlerle gelirsin inşallah :))

kızlarcım çook teşekkürler.. çok şükür detaylı usg iyi geçti.. oğluşum büyümüş 430 gr olmuş yrm saat herbi yerine baktı doktorum, herşey yolunda, yaramazlık yok maşallah darısı sağlıkla kucağımıza almanın başına inş

Kızlar merhaba. Ya benim bi sıkıntım var iki gündür kuyruk sokumum acayip ağrıyor otururken felan. Ya magnezyum da başlamadı doktorum henüz ondan mıdır ki ? Benim gbi olan var mı :/

Walla canım bende öyle düşünüyorum artık yapacak bişey yok kızıma bir kardeş isterim Ama yeterki sağlık olsun

Cnm bende de var uyusmazlik 27-28. Haftalarda yapiliyormus ignesinide biz alcakmisiz.burdan yine haberlesiriz benim yarin sabah 9 da ayrintili usg var doltorumada kacinci haftada diye sorcam burdan yazarim

Tamam canım bende ankara da Etlik lokman hekim hast elif hanim à randevu aldım taaa 16 haziran da normal doğum yanlısı doktor olduğu için tercih ettim. O arada kaçırmayım haberlesiriz. Ayrıntılı güzel geçer inşallah

Kızlar merhaba. Ya benim bi sıkıntım var iki gündür kuyruk sokumum acayip ağrıyor otururken felan. Ya magnezyum da başlamadı doktorum henüz ondan mıdır ki ? Benim gbi olan var mı :/
vallah cnm benim uzun zamandır ağrıyor sert yerlerde oturmuyorum çok rahatsız olursa dedi dr simitler var onlardan alabilirmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…