- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Bu arada pozisyonu mu uygun değildi bebişinin göstermedi size?Hanımlar geçen hafta detaylı ultrasona girdim çok şükür sorun yokmus. Ama cinsiyetimizi ögrenemedikk%60 kiz diyelim dedi radyolog 23 haftalik olduk ve unisex kiyafetler almaya karar verdik Park yatak alacagim ama uyku setleri icine uygun mu? Yoksa park yatak icin uyku setleri ayri mi oluyor?
Canım çeyrekleri okumadım ama memurlar.net te para olayını okudum. 1 . Ye 300. 2 . Ye 400, 3. Ye 600 ₺ verilecekmiş. Ayrıca geriye dönük doğum parası da alınabilecekmiş arkadaşlar.Kızlar doğruluk payını bilemiyorum ama zahide de çıkmış annem söyledi Mayıs'ın 15 inden sonra doğum yapanlara 1 çeyrek altın 300 tl para verecekmiş devlet 2. Çocuk ise 1 çeyrek 600 tl para vereceklermiş inşallah doğrudur :)
Canim bu memur annelerimi kapsiyo?Bu Yazıyı da buldım
Bakayım canım sağolC
Canım dun N11 sitesinde gezerken park yataklara ayrı uyku seti gördüm :)
YaaaCanim bu memur annelerimi kapsiyo?
@cryofangel @dag cilegi
arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız için,endişe edıyorum bazen niye hıssetmıyorum dıye içim rahatladı cevaplarınızla yakındır ozaman benimde üzüm tanesini hissetmeye ,merakla heycanla bekliyorum..
selamlar hoşgeldin sen de ydışındaymışsın, biz de s.arabistandayız tayin nedeniyle. toplantılar için genelde avrupaya giderdik, italyada da genova'ya gitmiştim yine toplantı için, porto finoya bayılmıştım tabi:) italya benim en sevdğim ülkelerden biri, insanları çok sıcak, inşallah orada da tayin yapma şansımız olur bir dönem. sağlık imkanları nasıl? ilk doğum orada mı oldu?
Havayolu şirketlerinin şu mantığı var biz siz söylemeden bebeğin ne kadarlık olduğunu bilemeyiz, sorumluluk size ait.. Yani biz sizi uyardık gerisi kendi bileceğiniz iş diyorlar.. O yüzden sormuyorlarmış ama karnın çok çıkmışsa ne kadarlık hamilesiniz diye soranına denk geldim ben :) ama gene de rapor istemedi. Benim sözümle tamam demişti.. Ama yurtdışı seyahatlerinde şöyle bi olay da varmış: havada doğan bebeğin doğum yeri muallakta olacağından yurtdışı seyahatlerinde daha sıkı tutuyorlarmış işi. Erken doğum riski olan yada doğumu yaklaşmış olanların seyahatine doktor raporuyla izin veriliyormuş. Ben bizzat kendim almadım bu bilgiyi arkadaşımdan duydum ama yurtdışı için rapor şart demişti arkadaşım. Uçakta doğmuştun oğlum sen tam falanca okyanusun üzerinde dememek içinmiş yani :))
4 Gözle doğum izni 6 aya çıkıcak die bekledim durdum bi cacık yok 4 ay kime yetsin kime bırakıcan 2 3 4 aylık çocuğu mecburen ücretsiz izin oda masraf olarak zora sokuyo insanı sinir olmamak elde değil
Cnm bende de var uyusmazlik 27-28. Haftalarda yapiliyormus ignesinide biz alcakmisiz.burdan yine haberlesiriz benim yarin sabah 9 da ayrintili usg var doltorumada kacinci haftada diye sorcam burdan yazarimKızlar benim eşimle kan uyusmazligimiz var 7. Ayda iğne vurulacak demişti doktor
kan uyusmazligi olanlar iğne zaman ı gelince yazsinlar birbirimize hatirlatmis olalım.
Birde bu ay hesaplama si tam oturmadı bende bu cuma 23. Hafta bitiyor
süper hasret gider kuzucukla...Herşey yolunda gider inşallah..
Hayirli haberlerle gelirsin inş canim
hadi allah yardımcın olsun.....
Güzel haberlerle gelirsin inşallah :))
Walla canım bende öyle düşünüyorum artık yapacak bişey yok kızıma bir kardeş isterim Ama yeterki sağlık olsunCanım ben de 34 yaşımdayım bu ikinci bebeğim ama ilki de 30 yaşındaydı; napalım sağlık olsun bence geç diye düşünme, Allah herşeyi doğru zamanda verir ; ikinciye de vaktin var canım bence 40 a kadar yolu var yeter ki sağlık olsun
Cnm bende de var uyusmazlik 27-28. Haftalarda yapiliyormus ignesinide biz alcakmisiz.burdan yine haberlesiriz benim yarin sabah 9 da ayrintili usg var doltorumada kacinci haftada diye sorcam burdan yazarim
Kızlar merhaba. Ya benim bi sıkıntım var iki gündür kuyruk sokumum acayip ağrıyor otururken felan. Ya magnezyum da başlamadı doktorum henüz ondan mıdır ki ? Benim gbi olan var mı :/
vallah cnm benim uzun zamandır ağrıyor sert yerlerde oturmuyorum çok rahatsız olursa dedi dr simitler var onlardan alabilirmişiz.Kızlar merhaba. Ya benim bi sıkıntım var iki gündür kuyruk sokumum acayip ağrıyor otururken felan. Ya magnezyum da başlamadı doktorum henüz ondan mıdır ki ? Benim gbi olan var mı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?