2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Allah korusun :)) bence yurtdışı için raporunu al nolur nolmaz. Giderken türkiyeden, dönerken de o ülkede havaalanında sorarlarsa gösterirsin. Ben yurtdışı için istiyorlar diye duydum. Fazla garanticiyimdir ben olsam sonradan strese girmektense alırdım yanıma bi rapor :) Yurtiçinde çok dert değil ama rapor olayı sözünle tamam deniyor tecrübeyle sabit.
Düşünsene pasaport kontrolde doğmamış çocuğa pasaport isterlermiş bide bence sorun çıkartmazlar hatta aksine o uzun kuyruklara denk gelirsen avantaj bile sağlayabilir koca göbekler

canim bendede kan uyuşmazlığı var bana bir tahlil yapildi kan uyusmazligiyla ilgili bide bende daha karar veremedim nerde dogum yapicagimi bilmiyorum yaa suan ankara topda bir prf gidiyorum oda sadece sezaryene giriyormys bende ayin 16 haziran elif hn randevu aldim bakalim ozamana kadar eger fakultrde normal doguma giren badka dr bulursam elif hn gitmem heralde

vallah cnm benim uzun zamandır ağrıyor sert yerlerde oturmuyorum çok rahatsız olursa dedi dr simitler var onlardan alabilirmişiz.
Ya iki gündür sert yumuşak fark etmiyor. Popumu koyamıyorum biryere. İlk bebiş haliyle tedirginim. acaba magnezyum alsam düzelir miii :/

Aaa randevu günümüzde aynı valla bende Batıkent bilgı hastane sine gidiyordum yakın diye ama pek ilgilenmiyor lar birde genelde sezeryan duydum orda oyuzden elif hanim çok tavsiye ettiler bende ona aldım

Aaa randevu günümüzde aynı valla bende Batıkent bilgı hastane sine gidiyordum yakın diye ama pek ilgilenmiyor lar birde genelde sezeryan duydum orda oyuzden elif hanim çok tavsiye ettiler bende ona aldım
ewet canim ayni gun benimki saat 10 da bende iyi bir dr diye duydum zaten randevularida cok dolu bir dr sendemi ilk defa gidicen

ewet canim ayni gun benimki saat 10 da bende iyi bir dr diye duydum zaten randevularida cok dolu bir dr sendemi ilk defa gidicen

Evet ilk defa gidicem randevum 16 da
bende tavsiye aldım netten de çok araştırdım iyi yorumları var insallah memnun kaliriz

Benim 22si cuma gunu canim.

@miskamber canım ben aldığım bir yasini okumuştum. Geçen gün de 5 tane alan bi arkadaş 1 tanesini bana vermişti onu da şimdi okudum. Allah kabul etsin inşallah

Bizim soylediklerimize inanmama,ari lazim doktordan son adet tarihini gosteren bi rapor alcam ben mesela pzt trye ucucaz burdan insallah, henuz rapora ihtiyacim yok ama 28. Haftaya henuz girmedgimi gostermem lazim turkiyede cok dikkat etmiyo olabilirler ucuslar kisa oldugu icin burda kesin bakarlar . ben yaklasik 9 saat ucucam dr varis corabi yazdi dolasimi hizlandirsin diye ve bol su ic her 45 dkda mutlaka tuvalete kdr da olsa yuru dedi, ucusun bebege bi zarari yok neticede basinc vs ona gore duzenleniyor ama surekli oturmak dolasim acisindan zararliymis ve allahhh korusun pihti olusma riski olabilirmis o da bebekte degil bizim vucutta onun icin hareket halinde olmak gerekiyomus.

kızlar yaaaaaa, ayaklarımdan ölüyorum resmen... var mı benim gibi sürekli ayakları şişen ??? ve çözüm bulan ????

Ya iki gündür sert yumuşak fark etmiyor. Popumu koyamıyorum biryere. İlk bebiş haliyle tedirginim. acaba magnezyum alsam düzelir miii :/
Bilmiyorum ama sanmıyorum da istersen dr danış bi benim taaa baştan beri var ağrım ve konuştumda da sadece dediği işte simit :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…