uçakta doğum mu?allahım sen koru bn de bugün doktoruma sordum.. haziranın ilk haftası ispanyaya gidicez inş.. doktorum bi sıkıntı görmüyorum, kendini çok yormadan gezebilirsin dedi ama 3 hafta sonra gitmeden tekrar gel, rapor yazalım diye de ekledi.. bizim de biletler pegasustan.. kaç haftadan sonra rapor istiyo bilmiyorum amaa yine de rapor yanımızda olsun dimi? bir de hamileyim diye ülkeye girişte pasaport kontrolde sorun çıkarmazlar inş
canim bendede kan uyuşmazlığı var bana bir tahlil yapildi kan uyusmazligiyla ilgili bide bende daha karar veremedim nerde dogum yapicagimi bilmiyorum yaa suan ankara topda bir prf gidiyorum oda sadece sezaryene giriyormys bende ayin 16 haziran elif hn randevu aldim bakalim ozamana kadar eger fakultrde normal doguma giren badka dr bulursam elif hn gitmem heraldeTamam canım bende ankara da Etlik lokman hekim hast elif hanim à randevu aldım taaa 16 haziran da normal doğum yanlısı doktor olduğu için tercih ettim. O arada kaçırmayım haberlesiriz. Ayrıntılı güzel geçer inşallah
Ya iki gündür sert yumuşak fark etmiyor. Popumu koyamıyorum biryere. İlk bebiş haliyle tedirginim. acaba magnezyum alsam düzelir miii :/vallah cnm benim uzun zamandır ağrıyor sert yerlerde oturmuyorum çok rahatsız olursa dedi dr simitler var onlardan alabilirmişiz.
Kabızlık var ama çok değil. Anlamadm çok feci birşey ya...Kabizlik cekiyorsan belki ondandır canım
canim bendede kan uyuşmazlığı var bana bir tahlil yapildi kan uyusmazligiyla ilgili bide bende daha karar veremedim nerde dogum yapicagimi bilmiyorum yaa suan ankara topda bir prf gidiyorum oda sadece sezaryene giriyormys bende ayin 16 haziran elif hn randevu aldim bakalim ozamana kadar eger fakultrde normal doguma giren badka dr bulursam elif hn gitmem heralde
Kabızlık var ama çok değil. Anlamadm çok feci birşey ya...
ewet canim ayni gun benimki saat 10 da bende iyi bir dr diye duydum zaten randevularida cok dolu bir dr sendemi ilk defa gidicenAaa randevu günümüzde aynı valla bende Batıkent bilgı hastane sine gidiyordum yakın diye ama pek ilgilenmiyor lar birde genelde sezeryan duydum orda oyuzden elif hanim çok tavsiye ettiler bende ona aldım
ewet canim ayni gun benimki saat 10 da bende iyi bir dr diye duydum zaten randevularida cok dolu bir dr sendemi ilk defa gidicen
ins canim yaa daha nerde dogum yapicagimiza karar veremedik ins bian once karar veririzde rahat ederizEvet ilk defa gidicem randevum 16 da
bende tavsiye aldım netten de çok araştırdım iyi yorumları var insallah memnun kaliriz
Benim 22si cuma gunu canim.Yarın sabah doktor kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak aç gel demişti doktorum.. aranızda ilk şeker yuklemesini ben mi yaptiracagim acaba ? yoksa sizler yaptırmiyor musunuz? amacım yarar zarar tartışması başlatmak değil sadece çok merak ettim kimse yazmadı da şimdiye kadar
buarada @miskamber yasinimi okudum ben de
canım ben de okudum. allah kabul eder inşallah.kızlar yasinler bugün akşama bitsin.yarın seladan önce gönderilecek.
Bende arayıp sorayım en iyisi yarınCanım bende bi ara kasiklarimin ağrısından pantolon mu bile zor giyiyorum 3 gündür de tuvalet é çıkmayınca dr söyledim magnezyum yazdı hiç muayene etmeden
kızlar okuduğum kitapta pudra kullnmayın diyor..fikirleriniz nedir
Tamam canım bende ankara da Etlik lokman hekim hast elif hanim à randevu aldım taaa 16 haziran da normal doğum yanlısı doktor olduğu için tercih ettim. O arada kaçırmayım haberlesiriz. Ayrıntılı güzel geçer inşallah
Bizim soylediklerimize inanmama,ari lazim doktordan son adet tarihini gosteren bi rapor alcam ben mesela pzt trye ucucaz burdan insallah, henuz rapora ihtiyacim yok ama 28. Haftaya henuz girmedgimi gostermem lazim turkiyede cok dikkat etmiyo olabilirler ucuslar kisa oldugu icin burda kesin bakarlar . ben yaklasik 9 saat ucucam dr varis corabi yazdi dolasimi hizlandirsin diye ve bol su ic her 45 dkda mutlaka tuvalete kdr da olsa yuru dedi, ucusun bebege bi zarari yok neticede basinc vs ona gore duzenleniyor ama surekli oturmak dolasim acisindan zararliymis ve allahhh korusun pihti olusma riski olabilirmis o da bebekte degil bizim vucutta onun icin hareket halinde olmak gerekiyomus.Havayolu şirketlerinin şu mantığı var biz siz söylemeden bebeğin ne kadarlık olduğunu bilemeyiz, sorumluluk size ait.. Yani biz sizi uyardık gerisi kendi bileceğiniz iş diyorlar.. O yüzden sormuyorlarmış ama karnın çok çıkmışsa ne kadarlık hamilesiniz diye soranına denk geldim ben :) ama gene de rapor istemedi. Benim sözümle tamam demişti.. Ama yurtdışı seyahatlerinde şöyle bi olay da varmış: havada doğan bebeğin doğum yeri muallakta olacağından yurtdışı seyahatlerinde daha sıkı tutuyorlarmış işi. Erken doğum riski olan yada doğumu yaklaşmış olanların seyahatine doktor raporuyla izin veriliyormuş. Ben bizzat kendim almadım bu bilgiyi arkadaşımdan duydum ama yurtdışı için rapor şart demişti arkadaşım. Uçakta doğmuştun oğlum sen tam falanca okyanusun üzerinde dememek içinmiş yani :))
Bilmiyorum ama sanmıyorum da istersen dr danış bi benim taaa baştan beri var ağrım ve konuştumda da sadece dediği işte simit :'(Ya iki gündür sert yumuşak fark etmiyor. Popumu koyamıyorum biryere. İlk bebiş haliyle tedirginim. acaba magnezyum alsam düzelir miii :/
Çok erken başlamış cnm ya tuzdan diyordu bi kaç arkadaş ama tam bilmiyorum bendekızlar yaaaaaa, ayaklarımdan ölüyorum resmen... var mı benim gibi sürekli ayakları şişen ??? ve çözüm bulan ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?