2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar ya bi sorum var... Şimdi bi haftaya yakındır bebeği hissediyorum bugün o kadar az hareket etti ki bi an telaş yaptım, yeni hissetmeye başlayan anneler için soruyorum sizin genelde aynı sıklık ve şiddette mi oluyor tekmeleriniz?

Ya iki gündür sert yumuşak fark etmiyor. Popumu koyamıyorum biryere. İlk bebiş haliyle tedirginim. acaba magnezyum alsam düzelir miii :/

canım yeni dogum yapan bi arkadaşım var 16. haftadan itibaren aralıksız çekti söylediğin ağrıları.. Doktorlar film çekmediği için bi sebep söyleyemedi ama otobüse bile simit gibi bi şeyle binip oturdu.. doğumu sezeryan olmasi gerekti ama suan 15 günlük oldu bebişi ağrıları bitmiş doğumdan sonra.. istersen bir doktoruna danış.. belki seninki çok daha basit bir şeydir ama aklında bulunsun diye yazdım

kızlar yaaaaaa, ayaklarımdan ölüyorum resmen... var mı benim gibi sürekli ayakları şişen ??? ve çözüm bulan ????

ayak değil ama 3 4 gündür el parmaklarımda hissediyorum ben de şişliği. Alyansim sıkmaya başladı sanırım vücudumuz ödem tutmaya başladı

canım ilk başlarda kesintili oluyor hisler.. ben 1 sefer net hissedip bikaç gün hissetmiyordum mesela.. ama son 10 gündür sabah öğlen akşam hatta gece uyku arasında bile tekmelerini hissediyorum.. her geçen gün büyüyen ve kuvvetlenen kemikleri var başta hepsini hissedememek gayet normal korkma

günaydınnn kızlarrrr
canım en başlarda seyrek hıssedersın ...ben bazen bır gun aksama kadar falan hıssetmıyordum..sonrakı haftalarda yogunlaşır korkma

ayak değil ama 3 4 gündür el parmaklarımda hissediyorum ben de şişliği. Alyansim sıkmaya başladı sanırım vücudumuz ödem tutmaya başladı

benimde alyansım sıkıyor ama aldığım kilolar yüzünden :)))

Şimdiden iyi yolculuklar arkadaşım.. sağ salim gelirsiniz inş.. :) doğumu trde mi yapıcaksın yoksa doğumdna önce tekrar dönücek misin abd'ye?

bnmde randevum 27side cnm o zmn yapılacak

valla cnm bende öle her dk ne hissetmiyorum arada pıt pıtları daha sert oluyo sadece ama ilk defa dün akşam eşimle sinemaya gittik film boyunca izlemek yerine karnımı izleyip durduk sanırım sesten midir nedir pat küt baya baya sert bi şekilde belki 20 30 kere vurmuştur şuanda mesela kasıklarıma vuruo yeni kahvaltı yaptım yemeklerden sora çok hareket edio bnmki mutlu oluyo oğluşum

günaydın arkadaşlar.........inş herkes yasin lerini okumuştur..çoğu kişi bildirim yaptı bitirdim diye..herkesin yüreğine sağlık...Rabbim okuduklarımız kabul etsin..bebeklerimize ve bizlere sağlık versin..hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..aminn...oyhhhhhhhhhh

amin canım inşallah.. ben geri dönüş yapmadım ama daha pzt akşamı okudum, rabbim tüm dualrımızı kabul etsin

Ben geri bildirimde bulunmuştum canım okudum diye.. Amiin, allahım sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inş.. :)

Günaydın canim bende 3 taneyi okudum bildirim yapmamıstim allah kabul etsin sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin inşallah

canım bende okudum...

kızlar bu aşıyı sabah veya öğleden sonra olmak farkediyomu? bide aç veya tok olması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…