- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Çok erken başlamış cnm ya tuzdan diyordu bi kaç arkadaş ama tam bilmiyorum bende
Evt canim öğle saatine kadarKızlar yasinler ne zamana kadardı süresi cuma saatine kadar mıydı
Ya iki gündür sert yumuşak fark etmiyor. Popumu koyamıyorum biryere. İlk bebiş haliyle tedirginim. acaba magnezyum alsam düzelir miii :/
kızlar yaaaaaa, ayaklarımdan ölüyorum resmen... var mı benim gibi sürekli ayakları şişen ??? ve çözüm bulan ????
Kızlar ya bi sorum var... Şimdi bi haftaya yakındır bebeği hissediyorum bugün o kadar az hareket etti ki bi an telaş yaptım, yeni hissetmeye başlayan anneler için soruyorum sizin genelde aynı sıklık ve şiddette mi oluyor tekmeleriniz?
günaydınnn kızlarrrrKızlar ya bi sorum var... Şimdi bi haftaya yakındır bebeği hissediyorum bugün o kadar az hareket etti ki bi an telaş yaptım, yeni hissetmeye başlayan anneler için soruyorum sizin genelde aynı sıklık ve şiddette mi oluyor tekmeleriniz?
ayak değil ama 3 4 gündür el parmaklarımda hissediyorum ben de şişliği. Alyansim sıkmaya başladı sanırım vücudumuz ödem tutmaya başladı
Bizim soylediklerimize inanmama,ari lazim doktordan son adet tarihini gosteren bi rapor alcam ben mesela pzt trye ucucaz burdan insallah, henuz rapora ihtiyacim yok ama 28. Haftaya henuz girmedgimi gostermem lazim turkiyede cok dikkat etmiyo olabilirler ucuslar kisa oldugu icin burda kesin bakarlar . ben yaklasik 9 saat ucucam dr varis corabi yazdi dolasimi hizlandirsin diye ve bol su ic her 45 dkda mutlaka tuvalete kdr da olsa yuru dedi, ucusun bebege bi zarari yok neticede basinc vs ona gore duzenleniyor ama surekli oturmak dolasim acisindan zararliymis ve allahhh korusun pihti olusma riski olabilirmis o da bebekte degil bizim vucutta onun icin hareket halinde olmak gerekiyomus.
Yarın sabah doktor kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak aç gel demişti doktorum.. aranızda ilk şeker yuklemesini ben mi yaptiracagim acaba ? yoksa sizler yaptırmiyor musunuz? amacım yarar zarar tartışması başlatmak değil sadece çok merak ettim kimse yazmadı da şimdiye kadar
buaradaSUHAN yasinimi okudum ben de
Kızlar ya bi sorum var... Şimdi bi haftaya yakındır bebeği hissediyorum bugün o kadar az hareket etti ki bi an telaş yaptım, yeni hissetmeye başlayan anneler için soruyorum sizin genelde aynı sıklık ve şiddette mi oluyor tekmeleriniz?
günaydın arkadaşlar.........inş herkes yasin lerini okumuştur..çoğu kişi bildirim yaptı bitirdim diye..herkesin yüreğine sağlık...Rabbim okuduklarımız kabul etsin..bebeklerimize ve bizlere sağlık versin..hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..aminn...oyhhhhhhhhhh
günaydın arkadaşlar.........inş herkes yasin lerini okumuştur..çoğu kişi bildirim yaptı bitirdim diye..herkesin yüreğine sağlık...Rabbim okuduklarımız kabul etsin..bebeklerimize ve bizlere sağlık versin..hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..aminn...oyhhhhhhhhhh
Günaydın canim bende 3 taneyi okudum bildirim yapmamıstim allah kabul etsin sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin inşallahgünaydın arkadaşlar.........inş herkes yasin lerini okumuştur..çoğu kişi bildirim yaptı bitirdim diye..herkesin yüreğine sağlık...Rabbim okuduklarımız kabul etsin..bebeklerimize ve bizlere sağlık versin..hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..aminn...oyhhhhhhhhhh
canım bende okudum...günaydın arkadaşlar.........inş herkes yasin lerini okumuştur..çoğu kişi bildirim yaptı bitirdim diye..herkesin yüreğine sağlık...Rabbim okuduklarımız kabul etsin..bebeklerimize ve bizlere sağlık versin..hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..aminn...oyhhhhhhhhhh
günaydın cnm yok farketmiyor istediğin saat gidebilirsin..canım bende okudum...
kızlar bu aşıyı sabah veya öğleden sonra olmak farkediyomu? bide aç veya tok olması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?