- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
ayak değil ama 3 4 gündür el parmaklarımda hissediyorum ben de şişliği. Alyansim sıkmaya başladı sanırım vücudumuz ödem tutmaya başladı
farketmezzz ıstedıgın zaman yaptır...aç tok olmanında bır onemı yokcanım bende okudum...
kızlar bu aşıyı sabah veya öğleden sonra olmak farkediyomu? bide aç veya tok olması...
günaydın cnm yok farketmiyor istediğin saat gidebilirsin..
farketmezzz ıstedıgın zaman yaptır...aç tok olmanında bır onemı yok
canım oldugun mahalleyı googleya yaz en yakın saglık ocagı dıye arat ....ya ben burdaki sağlıkocağını bilmiyorum. komşu sabah yapıyolar aşıları dedi. o götürcekti beni şimdide arıyorum açmıyoekildimmi ne
ya ben burdaki sağlıkocağını bilmiyorum. komşu sabah yapıyolar aşıları dedi. o götürcekti beni şimdide arıyorum açmıyoekildimmi ne
Canım benim bildiğim bebek anne memesini tutmayı öğrenip sütü etmedikten sonra verilebilecegi, yani 1 hafta sonrası.Daha çok var aslında doğum sonrasını konuşmaya ama sen yazınca aklıma geldi yine.. ben de bebeğime emzik alıştırmak istiyorum ama bunun doğru zamanı nedir acaba??
tecrübeli anneler siz ne düşünürsunuz bu konuda.. Bazı kitaplar hemen emzik vermeyin bebek meme emzik karmaşası yaşar diyor. Bazıları da hemen vermezsen sonradan alıştıramazsin diyor..
emzigi vermenin doğru zamanı nedir sizce??
evet bende izledim miskim bunu kızım diyor ki anne 100 annenin içinde tanırım senin kokunu anne kokusu başkaayy sabah sabah duygulandım..annelerini nasılda kokluyorlarrr
günaydın arkadaşlar.........inş herkes yasin lerini okumuştur..çoğu kişi bildirim yaptı bitirdim diye..herkesin yüreğine sağlık...Rabbim okuduklarımız kabul etsin..bebeklerimize ve bizlere sağlık versin..hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..aminn...oyhhhhhhhhhh
ayyy benide duygulandırdın...zaten duygularım tavan yapmış halde dolanıyorumayy sabah sabah duygulandım..annelerini nasılda kokluyorlarrr
demi ya.. tüylerim diken diken oldu izlerken..direk kokluyorlar yaaa..evet bende izledim miskim bunu kızım diyor ki anne 100 annenin içinde tanırım senin kokunu anne kokusu başka
ayy sabah sabah duygulandım..annelerini nasılda kokluyorlarrr
Sağol cnm okudum zaten geceEvt canim öğle saatine kadar
İnş cnm, nasıl gecti ultrason?offf çok fena canım istiyoor gerçekten :)) amin cnm inş bebişlerimiz sağlıkla gelsin.. bugün detaylı usg var, inş ii hbrlerle gelirim :)
İnş cnm, nasıl gecti ultrason?
Cnm ikinci gelmeden bıraktırmam daha iyiymiş, kendi aralarında kıskançlık olacağından küçüğün altını temizlerken ona daha cok ilgi gösteriyormuşum gibi saçma bebiş duyguları olabilirmiş , bakalım artık denerim olmazsa beklicezTabi canım denersin inş tutar; tuvaletini düşünme bence şimdiden ben Oğlumu 3 yaşını doldurunca alıştırdım; yani öncesinde lazımlığa ya da tuvalete oturmak istemedi teklif ettiğimde hiç; ben de hiç zorlamadım, yaşı Büyüyünce de kendi kolayca Bıraktı hiç üzmedi beni o zaman
gunaydın bayanlarrr..bugun 23. haftamda bitmiş bulunuyor.. gecen ıkı hafta 250ser gram, bu hafta tam tamına yarım kılo almısım :) sanırım artık gıtgıde yarım yarım alıcaz her hafta..su anda toplam 4 kg oldu:) sizde durumlar nasıl gidiyor??
Ben de ağlamak üzereyim, zaten tüm gece sinirim tepe noktadaydı, oğlumu uyutmak bir işkence, Sabah'ta tartıldım 1 kilo almışım 2 günde, 4 kg olmuş toplamda of offffffffffffgunaydın bayanlarrr..bugun 23. haftamda bitmiş bulunuyor.. gecen ıkı hafta 250ser gram, bu hafta tam tamına yarım kılo almısım :) sanırım artık gıtgıde yarım yarım alıcaz her hafta..su anda toplam 4 kg oldu:) sizde durumlar nasıl gidiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?