2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya ben burdaki sağlıkocağını bilmiyorum. komşu sabah yapıyolar aşıları dedi. o götürcekti beni şimdide arıyorum açmıyo ekildimmi ne
ekildin galiba ama ne alaka sabah öğlen diye ayırmışlar bebekler için belki öyle yapmışlardır.. bende sağlık ocağına gittim öğlen iş arasında vurulup geldim..

Canım benim bildiğim bebek anne memesini tutmayı öğrenip sütü etmedikten sonra verilebilecegi, yani 1 hafta sonrası.

Bende dün akşam okudum cnm allahım kabul etsin hepimizinkini :)

gunaydın bayanlarrr..bugun 23. haftamda bitmiş bulunuyor.. gecen ıkı hafta 250ser gram, bu hafta tam tamına yarım kılo almısım :) sanırım artık gıtgıde yarım yarım alıcaz her hafta..su anda toplam 4 kg oldu:) sizde durumlar nasıl gidiyor??

Cnm ikinci gelmeden bıraktırmam daha iyiymiş, kendi aralarında kıskançlık olacağından küçüğün altını temizlerken ona daha cok ilgi gösteriyormuşum gibi saçma bebiş duyguları olabilirmiş , bakalım artık denerim olmazsa beklicez

maşallah canım benimde sat a göre 21. haftam bitiyor ve henüz 2 kilo aldım.. dün oğluşumun 430 gr olduğunu gördüm, sıvısıydı, plasentasıydı derken heralde 1 kg oluyodur.. bu drmda kendime sadece 1 kilocuk almışım diyip seviniyorum :))

Ben de ağlamak üzereyim, zaten tüm gece sinirim tepe noktadaydı, oğlumu uyutmak bir işkence, Sabah'ta tartıldım 1 kilo almışım 2 günde, 4 kg olmuş toplamda of offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…