cok tesekkur ederimm :)Bende yeni hissetmeye basladim canim.telas etme..
cry kuzum senin sat 16 aralıktı değilmi...kaç hafta kaç günlüksünüz bu günmaşallah canımbenimde sat a göre 21. haftam bitiyor ve henüz 2 kilo aldım.. dün oğluşumun 430 gr olduğunu gördüm, sıvısıydı, plasentasıydı derken heralde 1 kg oluyodur.. bu drmda kendime sadece 1 kilocuk almışım diyip seviniyorum :))
cry kuzum senin sat 16 aralıktı değilmi...kaç hafta kaç günlüksünüz bu gün
cok ıyı olmus canım şanslısın :)Benim eşim eczacı canım buldu bi şekilde :))
günaydın..fitil olarakta alabilirsin çok rahatsız ediyorsaGünaydın kızlarrr. Geçen hafta progestana başlamıştım 200 'lük ciddi sersemletiyor. Gece alıyorum ve kısa bir süre sonra etkisini gösteriyor. O eski Türk filmlerindeki gibi başım dönüyor resmen :))
Aminnn Aminnn insaAllahh.. Canim bende okudum ..günaydın arkadaşlar.........inş herkes yasin lerini okumuştur..çoğu kişi bildirim yaptı bitirdim diye..herkesin yüreğine sağlık...Rabbim okuduklarımız kabul etsin..bebeklerimize ve bizlere sağlık versin..hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..aminn...oyhhhhhhhhhh
yok canım sıkıntı yok şükür..benimde 15 aralık..hareketlerini çok seyrek hissediyorum..günde bir yada iki defa..bizde bugün ortalama 20 hafta 3 günlüğüz sanırım..doğum tarihi olarak 5-10 eylül arası dedi doktorum bana..evet tatlım benim sat 16 aralık.. sat a göre 20+4 günlüğüm ama usg de 21+3 çıkıyorum canım.. ama usg ilerki aylarda değişebilirmiş, doktorum biz yine de sat ı kabul edelim diyor.. ama son aylara kdr böyle devam ederse, doğum zamanı değişir ona da hazırlıklı olalım diyor
neden sordun cnm, bi sıkıntı yok inş?
slm kızlarr o kadar aşırı değil ama avuç içlerim yanıyor resmen boyle seyler yasayanlar var mı?
sorma cnm ben ne çektim ondan 5 haftalıkken sabah öğle akşam 1 hafta içtim ve o halde işe gelip gittim çok fenaydı.. sonradan öğrendim ki vajinal alınabiliniyormuş dr sor istersen sende öyle kullan..Günaydın kızlarrr. Geçen hafta progestana başlamıştım 200 'lük ciddi sersemletiyor. Gece alıyorum ve kısa bir süre sonra etkisini gösteriyor. O eski Türk filmlerindeki gibi başım dönüyor resmen :))
haftaya çok daha net hissedeceksin misk günün her anı hissetmen mümkün olacakyok canım sıkıntı yok şükür..benimde 15 aralık..hareketlerini çok seyrek hissediyorum..günde bir yada iki defa..bizde bugün ortalama 20 hafta 3 günlüğüz sanırım..doğum tarihi olarak 5-10 eylül arası dedi doktorum bana..
Canım benimde 14 aralık sezeryan olursami 5 10 aralık dedi dr.benimde 4gun önde gidiyor ama doğum 21 eylül çıkıyoryok canım sıkıntı yok şükür..benimde 15 aralık..hareketlerini çok seyrek hissediyorum..günde bir yada iki defa..bizde bugün ortalama 20 hafta 3 günlüğüz sanırım..doğum tarihi olarak 5-10 eylül arası dedi doktorum bana..
bende aynıyım ellerim ayaklarım cayır cayır...omuzlarımda ağrıyor benimmmBenimde öle canım ankara daha cok sıcak değil diğer arkadaşlar gibi yanmıyorum ama ellerim ve ayaklarım ateş gibi nerde soğuk yer var oraya basmaya çalışıyorum ellrimide o kadar sık yıkıyorum ki anlatamam...
çok normal sedacım bunlar olacak regli olmuyoruz ateş basıyor menepozlu gibiyiz hepimizBenimde öle canım ankara daha cok sıcak değil diğer arkadaşlar gibi yanmıyorum ama ellerim ve ayaklarım ateş gibi nerde soğuk yer var oraya basmaya çalışıyorum ellrimide o kadar sık yıkıyorum ki anlatamam...
yok canım sıkıntı yok şükür..benimde 15 aralık..hareketlerini çok seyrek hissediyorum..günde bir yada iki defa..bizde bugün ortalama 20 hafta 3 günlüğüz sanırım..doğum tarihi olarak 5-10 eylül arası dedi doktorum bana..
normalde sabahları dokuz gibi kanat çırpması gibi bişey hissediyordum arada ..bugün olmadı...tekme olayınıda iki defa hissettim bundan iki gün önce saniyelik...hareketsiz bi bebek sanırımhaftaya çok daha net hissedeceksin misk günün her anı hissetmen mümkün olacakben bu hafta daha net hissediyorum geçen haftaya göre
evet cnm bnm dr da burayla aynı söylüyor ama 6. ay sayılman için 23. haftaya girmen lazım şuan 5,5 aylık desen daha doğru olur..kızlar sitenin takvimine baktım 6. aya girmişim benhesaplama doğrudur değilmi..burdaki takvimle paralel gidiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?