2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hanımlar yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizinle de paylaşmak istediğim havuç mide yanmasına iyi geliyormuş ben bugün deneyeceğim bakalım bi etkisi olacak mı

cry kuzum senin sat 16 aralıktı değilmi...kaç hafta kaç günlüksünüz bu gün

Günaydın kızlarrr. Geçen hafta progestana başlamıştım 200 'lük ciddi sersemletiyor. Gece alıyorum ve kısa bir süre sonra etkisini gösteriyor. O eski Türk filmlerindeki gibi başım dönüyor resmen :))

cry kuzum senin sat 16 aralıktı değilmi...kaç hafta kaç günlüksünüz bu gün

evet tatlım benim sat 16 aralık.. sat a göre 20+4 günlüğüm ama usg de 21+3 çıkıyorum canım.. ama usg ilerki aylarda değişebilirmiş, doktorum biz yine de sat ı kabul edelim diyor.. ama son aylara kdr böyle devam ederse, doğum zamanı değişir ona da hazırlıklı olalım diyor
neden sordun cnm, bi sıkıntı yok inş?

günaydın..fitil olarakta alabilirsin çok rahatsız ediyorsa

slm kızlarr o kadar aşırı değil ama avuç içlerim yanıyor resmen boyle seyler yasayanlar var mı?

Aminnn Aminnn insaAllahh.. Canim bende okudum ..

yok canım sıkıntı yok şükür..benimde 15 aralık..hareketlerini çok seyrek hissediyorum..günde bir yada iki defa..bizde bugün ortalama 20 hafta 3 günlüğüz sanırım..doğum tarihi olarak 5-10 eylül arası dedi doktorum bana..

slm kızlarr o kadar aşırı değil ama avuç içlerim yanıyor resmen boyle seyler yasayanlar var mı?

Benimde öle canım ankara daha cok sıcak değil diğer arkadaşlar gibi yanmıyorum ama ellerim ve ayaklarım ateş gibi nerde soğuk yer var oraya basmaya çalışıyorum ellrimide o kadar sık yıkıyorum ki anlatamam...

sorma cnm ben ne çektim ondan 5 haftalıkken sabah öğle akşam 1 hafta içtim ve o halde işe gelip gittim çok fenaydı.. sonradan öğrendim ki vajinal alınabiliniyormuş dr sor istersen sende öyle kullan..

haftaya çok daha net hissedeceksin misk günün her anı hissetmen mümkün olacak ben bu hafta daha net hissediyorum geçen haftaya göre

Canım benimde 14 aralık sezeryan olursami 5 10 aralık dedi dr.benimde 4gun önde gidiyor ama doğum 21 eylül çıkıyor

kızlar sitenin takvimine baktım 6. aya girmişim ben hesaplama doğrudur değilmi..burdaki takvimle paralel gidiyorum ben

bende aynıyım ellerim ayaklarım cayır cayır...omuzlarımda ağrıyor benimmm

çok normal sedacım bunlar olacak regli olmuyoruz ateş basıyor menepozlu gibiyiz hepimiz

geçen haftaya kdr ben de sadece yemeklerden sonra ufak kıpırdanmalar hissediyodum ama bu hafta baya tekmeleri hissetmeye başladım .. merak etme tatlım sen de haftaya dha net ve sık hissedersin :)
doğum için de 38. haftadan sonra her an olabilir deniyor zaten ama tahmini doğum haftası 40 haftanın dolduğu güne göre belirleniyor yaa ondan doktorunun verdiği tarihte doğum olması muhtemel.. benim de tahmini doğum tarihim 21 eylül ama doğum bu tarihten 15 gün önceden itibaren her an olabilir, yazıyor.. ama dediğim gbi bebiş son ay bile ilerden gidiyorsa bu tarih değişebiliyormuş

haftaya çok daha net hissedeceksin misk günün her anı hissetmen mümkün olacak ben bu hafta daha net hissediyorum geçen haftaya göre
normalde sabahları dokuz gibi kanat çırpması gibi bişey hissediyordum arada ..bugün olmadı...tekme olayınıda iki defa hissettim bundan iki gün önce saniyelik...hareketsiz bi bebek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…