yok yok 1-2 haftaya bak nasıl hareketleri netleşecek.. ama şu bir gerçek kızlar daha çok oynuyor erkek bebek biraz daha az kıza göre..normalde sabahları dokuz gibi kanat çırpması gibi bişey hissediyordum arada ..bugün olmadı...tekme olayınıda iki defa hissettim bundan iki gün önce saniyelik...hareketsiz bi bebek sanırım
normali 22 eylül görülüyor ama %90 sezeryan benimki..evet sezeryan için şimdilik 5-10 eylül arası görülüyor dediCanım benimde 14 aralık sezeryan olursami 5 10 aralık dedi dr.benimde 4gun önde gidiyor ama doğum 21 eylül çıkıyor
inşallah o günleride görürüz hep birlikte cnm.. hiç kayıp vermeden sağlıkla alırız bebişlerimizi.. amin..kızlarcım buarada şöle bi haziran 2015 annelerine bakayım dedim :) amanın aralarında doğum yapanlar olmuş :)) bakalım bizim forumda ilk kim doğurucak ve en son kim yeteer artık gelsin bebişim diyecekçook heycanlı :)
dün yanıyorum evin içinde bir sağa bir sola..eşime diyorumkii menepozlu kadınlar gibi oldummçok normal sedacım bunlar olacak regli olmuyoruz ateş basıyor menepozlu gibiyiz hepimiz
çok normal sedacım bunlar olacak regli olmuyoruz ateş basıyor menepozlu gibiyiz hepimiz
Allahım o günleride gosterecekmi inş. Düşünsene gün sayacagimiz zamanlarıkızlarcım buarada şöle bi haziran 2015 annelerine bakayım dedim :) amanın aralarında doğum yapanlar olmuş :)) bakalım bizim forumda ilk kim doğurucak ve en son kim yeteer artık gelsin bebişim diyecekçook heycanlı :)
ben de okudum canım Allah kabul etsin..günaydın arkadaşlar.........inş herkes yasin lerini okumuştur..çoğu kişi bildirim yaptı bitirdim diye..herkesin yüreğine sağlık...Rabbim okuduklarımız kabul etsin..bebeklerimize ve bizlere sağlık versin..hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..aminn...oyhhhhhhhhhh
hadi bakalım yaa..gelişimlerini tam tamamlasınlar...oyhhhhhh..heyecan artıyorrrrrrgeçen haftaya kdr ben de sadece yemeklerden sonra ufak kıpırdanmalar hissediyodum ama bu hafta baya tekmeleri hissetmeye başladım .. merak etme tatlım sen de haftaya dha net ve sık hissedersin :)
doğum için de 38. haftadan sonra her an olabilir deniyor zaten ama tahmini doğum haftası 40 haftanın dolduğu güne göre belirleniyor yaa ondan doktorunun verdiği tarihte doğum olması muhtemel.. benim de tahmini doğum tarihim 21 eylül ama doğum bu tarihten 15 gün önceden itibaren her an olabilir, yazıyor.. ama dediğim gbi bebiş son ay bile ilerden gidiyorsa bu tarih değişebiliyormuş
Bende yazma gereği duymadım cnm salı günü okumuştum rabbim dualarımızı kabul etsin inş.günaydın arkadaşlar.........inş herkes yasin lerini okumuştur..çoğu kişi bildirim yaptı bitirdim diye..herkesin yüreğine sağlık...Rabbim okuduklarımız kabul etsin..bebeklerimize ve bizlere sağlık versin..hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..aminn...oyhhhhhhhhhh
Anladım canım sezeryan olunca 10gun falan önce alınıyornormali 22 eylül görülüyor ama %90 sezeryan benimki..evet sezeryan için şimdilik 5-10 eylül arası görülüyor dedi
Havucta cok fazla a vitamini oldugu icin hamilelere cok onerilmiyor. Benim drum salaatay havuc koyarsan mutlaka zeytin yagi da koy dedihanımlar yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizinle de paylaşmak istediğim havuç mide yanmasına iyi geliyormuş ben bugün deneyeceğim bakalım bi etkisi olacak mı
inşallah o günleride görürüz hep birlikte cnm.. hiç kayıp vermeden sağlıkla alırız bebişlerimizi.. amin..
Allahım o günleride gosterecekmi inş. Düşünsene gün sayacagimiz zamanları
hadi bakalım yaa..gelişimlerini tam tamamlasınlar...oyhhhhhh..heyecan artıyorrrrrr
Havucta cok fazla a vitamini oldugu icin hamilelere cok onerilmiyor. Benim drum salaatay havuc koyarsan mutlaka zeytin yagi da koy dedi
bu ay hafta olayları beni benden alıyor..en güzeli hafta hafta hesaplama..kaç aylık oldun diyorlar bazen şeyyyyyyy ımmmmmm 20 hafta diyorummmevet cnm bnm dr da burayla aynı söylüyor ama 6. ay sayılman için 23. haftaya girmen lazım şuan 5,5 aylık desen daha doğru olur..
bu ay hafta olayları beni benden alıyor..en güzeli hafta hafta hesaplama..aç aylık oldun diyorlar bazen şeyyyyyyy ımmmmmm 20 hafta diyorummmkarşıdakide bi hımmmm diyor bi hesap yapıp şukadar ay lık olmuşsun diyor...saol cınım diyorum hesap kitapla uğraştırmayın benii
a vitamini yağ ile çözüldüğü için öle demiştir canım hiç onu düşünmedim açıkçası bi abla söledi az az yiyelim bari..
duasıda toplandı gönderildi şükür...Allah kabul etsin...normalde ben kendim başlamıştım hatime...kızlar kabul ederse okuyabiliriz..ben alırım yani...istersen dağıtımını sen yap.hem liste ilk sayfada olur..kim hangi cüzü almış olur belli olur...yoksa arada sayfalar ilerledikçe liste kaynıyor...sayı fazla olursa yarımşar cüz alırız..Bende yazma gereği duymadım cnm salı günü okumuştum rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
Hatta diyorum birer cüzde kuranmı okusak hatim etsek hep beraber ?
duasıda toplandı gönderildi şükür...Allah kabul etsin...normalde ben kendim başlamıştım hatime...kızlar kabul ederse okuyabiliriz..ben alırım yani...istersen dağıtımını sen yap.hem liste ilk sayfada olur..kim hangi cüzü almış olur belli olur...yoksa arada sayfalar ilerledikçe liste kaynıyor...sayı fazla olursa yarımşar cüz alırız..
Tm ozaman bi bakayım ben tabii srkadaşlarda katılmak isterlerse 30 lişi birer cüz iyi olur aslındaduasıda toplandı gönderildi şükür...Allah kabul etsin...normalde ben kendim başlamıştım hatime...kızlar kabul ederse okuyabiliriz..ben alırım yani...istersen dağıtımını sen yap.hem liste ilk sayfada olur..kim hangi cüzü almış olur belli olur...yoksa arada sayfalar ilerledikçe liste kaynıyor...sayı fazla olursa yarımşar cüz alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?