2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar merhaba dün ayrıntılı ultrasona gittim şükür bebeğim gayet sağlıklı ve %100 kız artık :)fakültede yaptırdım doktor sadece kendisi baktı hiç görmedim bebeğimi sadece günü ile uyumlu hiç bir problemi yok dedi boyu 23 cm dedi biraz küçük gibi geldi ama normal mi acaba

Günaydın hanımlar:) Kahvaltımı yapmadan ütü yaptım bugün
Cumanız mübarek olsun

Bende yazma gereği duymadım cnm salı günü okumuştum rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
Hatta diyorum birer cüzde kuranmı okusak hatim etsek hep beraber ?
savhacım sana katılıyorum. bilen arkadaşlar 1er cüz alsa da ağustos ayının başına kadar okusa. bilmeyen arkadaşlar da aslında alıp bilen tanıdıklarına da okutabilirler. hamilelikte pergamberimizin dediğine göre en az 1 kez hatim indirmek gerekiyormuş diye bir hadisi var. ne dersiniz.

yok yok 1-2 haftaya bak nasıl hareketleri netleşecek.. ama şu bir gerçek kızlar daha çok oynuyor erkek bebek biraz daha az kıza göre..

Kızlar daha mı hareketli gerçekten benim oğlum bugne kadar iki kere gece uykumdan sıçrayarak uyandırdı ki ayrıca sabahları eşimi işe yolladıktan sonra sakinleşmesini bekliyorum. Gün içerisinde de uyuduğunu düşündüğüm zamanları var onun haricinde hep kıpır kıpır. Bazen çok sert hareketler yapıyor bazense sadece karnım dalgalanıyor. Son 3haftadır sürekli böyle.. O zaman oğlum böyleyse ilerde allah nasip eder de kızımı beklersem yandım ben belki bebeğe göre değişiyordur? Annem benim erkek kardeşime göre daha az hareket ettiğimi söylerdi ben mi enteresanmışım yoksa

vallah ağustos değilde ramazanda geliyor 1.cüz 21 yaprak bi kaç günde en zoru okunur diye düşünüyorum razamanda teslim edelim tarih yakın olsun yani hatta miraç çok yakın ama beraat kandilinde de teslim edebiliriz ?
görüşleriniz ne ise öyle olsun.

Bende yazma gereği duymadım cnm salı günü okumuştum rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
Hatta diyorum birer cüzde kuranmı okusak hatim etsek hep beraber ?
valla canim benimde aklimdan geciyordu boyle birer cuz okuyup hatim yapmak cok güzel düşünmussun ben okurum istersenz hatim yapabiliriz ayrica gerhafta bir yasin okumakta cok guzel olur

tamam canım dediğin çok mantıklı. en kısa zamanda bitirelim. kandillere denk gelse daha iyi olur tabi.

Ayy kizlar cok alakasiz olcak ama Zeki Alasya vefat etmis mekani cennet olsun

Canım ben doktoruma hafta değilde ay olarak nasıl bilcem ne kadarlık olduğumu diye sormuştum. Şu bilmem kaçıncı ayında şu dua okunsun vs olayları için kafam karışıyordu. Son adet tarihim 29kasım benim. Doktorum da her ayın 5inde ayımın dolduğunu kabul etmemi söyledi. Ha kafam almadı 9 ay 10gün sonra doğacak çocuk nasıl 5 eylülde doğacak o zaman diye ama ııı peki dedim :)) şimdi öyle hesaplıyorum. Mesela 5bitti 6ya girdim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…