çok güzel olur canım tabi ben de varım. bu arada bende yasini okudum.allah kabul etsin. bebeklerimize sağlık sıhhat versin .Tm ozaman bi bakayım ben tabii srkadaşlarda katılmak isterlerse 30 lişi birer cüz iyi olur aslında
30. cüz benim kimselere vermem
:) :) :)30. cüz benim kimselere vermem
:) :) :)
ilk cüzde benim şimdi bakıyorum nasıl yapabilirim ilk sayfada diye.
savhacım sana katılıyorum. bilen arkadaşlar 1er cüz alsa da ağustos ayının başına kadar okusa. bilmeyen arkadaşlar da aslında alıp bilen tanıdıklarına da okutabilirler. hamilelikte pergamberimizin dediğine göre en az 1 kez hatim indirmek gerekiyormuş diye bir hadisi var. ne dersiniz.Bende yazma gereği duymadım cnm salı günü okumuştum rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
Hatta diyorum birer cüzde kuranmı okusak hatim etsek hep beraber ?
benim ciddi yanmalarım oluyor soda biraz hafifletiyor ama yediklerine çok dikka etmen gerekiyormerhaba bu dönemde mide yanması ekşimesi yaşayanlar var mı? napmam gerekiyo çok rahatsız edici
pardon kaçmış gözümden 2. cüzü alırım ben sorun değilben demiştim ama
savha ... ben de 2. cüzü alayım. eksik kalırsa tamamlamak için alırım daha..:) :) :)
ilk cüzde benim şimdi bakıyorum nasıl yapabilirim ilk sayfada diye.
yok yok 1-2 haftaya bak nasıl hareketleri netleşecek.. ama şu bir gerçek kızlar daha çok oynuyor erkek bebek biraz daha az kıza göre..
2 yi sen almışsın. ben o zaman 3. cüzü alıyorum.savha ... ben de 2. cüzü alayım. eksik kalırsa tamamlamak için alırım daha..
vallah ağustos değilde ramazanda geliyor 1.cüz 21 yaprak bi kaç günde en zoru okunur diye düşünüyorum razamanda teslim edelim tarih yakın olsun yani hatta miraç çok yakın ama beraat kandilinde de teslim edebiliriz ?savhacım sana katılıyorum. bilen arkadaşlar 1er cüz alsa da ağustos ayının başına kadar okusa. bilmeyen arkadaşlar da aslında alıp bilen tanıdıklarına da okutabilirler. hamilelikte pergamberimizin dediğine göre en az 1 kez hatim indirmek gerekiyormuş diye bir hadisi var. ne dersiniz.
valla canim benimde aklimdan geciyordu boyle birer cuz okuyup hatim yapmak cok güzel düşünmussun ben okurum istersenz hatim yapabiliriz ayrica gerhafta bir yasin okumakta cok guzel olurBende yazma gereği duymadım cnm salı günü okumuştum rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
Hatta diyorum birer cüzde kuranmı okusak hatim etsek hep beraber ?
tamam canım dediğin çok mantıklı. en kısa zamanda bitirelim. kandillere denk gelse daha iyi olur tabi.vallah ağustos değilde ramazanda geliyor 1.cüz 21 yaprak bi kaç günde en zoru okunur diye düşünüyorum razamanda teslim edelim tarih yakın olsun yani hatta miraç çok yakın ama beraat kandilinde de teslim edebiliriz ?
görüşleriniz ne ise öyle olsun.
bu ay hafta olayları beni benden alıyor..en güzeli hafta hafta hesaplama..kaç aylık oldun diyorlar bazen şeyyyyyyy ımmmmmm 20 hafta diyorummmkarşıdakide bi hımmmm diyor bi hesap yapıp şukadar ay lık olmuşsun diyor...saol cınım diyorum hesap kitapla uğraştırmayın benii
Ayy kizlar cok alakasiz olcak ama Zeki Alasya vefat etmismekani cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?