miraç kandiline yetiştirelim mi arkadaşlar.. 7 gün var. bir cüzü 7 günde rahat biter diye tahmin ediyorum.
12. Cuzude ben alayim yusuf suresi var oglusum yakisıkli olsun30. cüz benim kimselere vermem
tm cnm yazdım rabbim kabul etsin inş.12. Cuzude ben alayim yusuf suresi var oglusum yakisıkli olsun
miraca yeiştirelim savhacım. eksik kalırsa kalanlardan 3,4 tane daha alırım ben.evet kızlar 4 cüz dağıtmış bulunmaktayız okumak isteyenler alıntı ile yazarlarsa daha garanti olur ve eğer isterseniz miraç kandiline yetiştirelim arzu eden birden fazla da cüz alabilir.
evet evet yazarız ama mümkünse miraç kandilinde olsun ramazan için yine yaparız arkadaşlar uygun görürsesavha 23. cüzü de ben alayım.. ne zamana kdr okunması gerektiğini detaylı paylaşırsınız dimi? :)
BeNce ayda bi hatim haftada birde yasin okuyalim arkaslarda onaylarsaevet kızlar 4 cüz dağıtmış bulunmaktayız okumak isteyenler alıntı ile yazarlarsa daha garanti olur ve eğer isterseniz miraç kandiline yetiştirelim arzu eden birden fazla da cüz alabilir.
canm bende 5 .cuzu aliym ins sana ozel msj attim bende lusteye eklermisinevet kızlar 4 cüz dağıtmış bulunmaktayız okumak isteyenler alıntı ile yazarlarsa daha garanti olur ve eğer isterseniz miraç kandiline yetiştirelim arzu eden birden fazla da cüz alabilir.
aslında önümüz ramazan 3 hatim bile yapabiliriz çoğunluk ne derse o çalışan annelerimiz var çünkü.BeNce ayda bi hatim haftada birde yasin okuyalim arkaslarda onaylarsa
ekledim cnm tm dırcanm bende 5 .cuzu aliym ins sana ozel msj attim bende lusteye eklermisin
sorun değil cnm hepimize bütün eylül annelerine toparlanıcak hatim inş.Ay evet mayıs haziran annelerine baktım da heyecanlandım yahu :) Allah sayımızı bozmasın sağ salim kavuşalım bebeklerimize. Bu arada ben Kuran okumayı bilmiyorum ama bana neyi okuyacağımı söylerseniz internetten okunuşunu bulup okuyabilirim ben de.
Bana uyar cogunluk ne derse onu yaparz artikaslında önümüz ramazan 3 hatim bile yapabiliriz çoğunluk ne derse o çalışan annelerimiz var çünkü.
canım eğer bilmiyorsan bile etrafında annen olur baban olur akraban arkadaşın olur onlardan da okumasını isteyebilirsin. o da hatim yerine geçer.Ay evet mayıs haziran annelerine baktım da heyecanlandım yahu :) Allah sayımızı bozmasın sağ salim kavuşalım bebeklerimize. Bu arada ben Kuran okumayı bilmiyorum ama bana neyi okuyacağımı söylerseniz internetten okunuşunu bulup okuyabilirim ben de.
canım ben hatim olması için ya yüzünden kendin okuman gerekiyor ya da bilen birine okutman gerekşiyor diye biliyorum. ha internetten de dinlersen şayet hoca okurken okuduğu yerden takip etmen gerekir. bu üç şart varsa hatim olur diye biliyorum.Aslında bilmeyenler diyanetin sayfasından ilgili cüzleri can kulağıyla dinleseler o da kabul olmaz mı? dinlemenin okumaktan daha büyük sevabı olduğunu duymuştum.. ama tabi din alimi değilim.. yanlış yönlendirmiş olmayayım :)
Canım 6. Cuz u de ben alabilirimekledim cnm tm dır
Ben bulurum okunuşunu. Kendim okumak istiyorum :)canım eğer bilmiyorsan bile etrafında annen olur baban olur akraban arkadaşın olur onlardan da okumasını isteyebilirsin. o da hatim yerine geçer.
canım banada uyar. ben çalışıyorum ama bu tür hatim ve yasin programlarına sürekli katılırım. inşallah burda da katılım çok olur da 3 hatim ibdiririz.sorun değil cnm hepimize bütün eylül annelerine toparlanıcak hatim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?