2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet kızlar 4 cüz dağıtmış bulunmaktayız okumak isteyenler alıntı ile yazarlarsa daha garanti olur ve eğer isterseniz miraç kandiline yetiştirelim arzu eden birden fazla da cüz alabilir.

savha 23. cüzü de ben alayım.. ne zamana kdr okunması gerektiğini detaylı paylaşırsınız dimi? :)

evet kızlar 4 cüz dağıtmış bulunmaktayız okumak isteyenler alıntı ile yazarlarsa daha garanti olur ve eğer isterseniz miraç kandiline yetiştirelim arzu eden birden fazla da cüz alabilir.
miraca yeiştirelim savhacım. eksik kalırsa kalanlardan 3,4 tane daha alırım ben.

BeNce ayda bi hatim haftada birde yasin okuyalim arkaslarda onaylarsa

Ay evet mayıs haziran annelerine baktım da heyecanlandım yahu :) Allah sayımızı bozmasın sağ salim kavuşalım bebeklerimize. Bu arada ben Kuran okumayı bilmiyorum ama bana neyi okuyacağımı söylerseniz internetten okunuşunu bulup okuyabilirim ben de.

canm bende 5 .cuzu aliym ins sana ozel msj attim bende lusteye eklermisin

sorun değil cnm hepimize bütün eylül annelerine toparlanıcak hatim inş.

Aslında bilmeyenler diyanetin sayfasından ilgili cüzleri can kulağıyla dinleseler o da kabul olmaz mı? dinlemenin okumaktan daha büyük sevabı olduğunu duymuştum.. ama tabi din alimi değilim.. yanlış yönlendirmiş olmayayım :)

canım eğer bilmiyorsan bile etrafında annen olur baban olur akraban arkadaşın olur onlardan da okumasını isteyebilirsin. o da hatim yerine geçer.

canım ben hatim olması için ya yüzünden kendin okuman gerekiyor ya da bilen birine okutman gerekşiyor diye biliyorum. ha internetten de dinlersen şayet hoca okurken okuduğu yerden takip etmen gerekir. bu üç şart varsa hatim olur diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…