benimde ya hafta hesaplarsan bi bebk 10 ayda doğuyo kandırmısslar bizi hani 9 ay 10 gündü...
tm cnmCanım 6. Cuz u de ben alabilirim
sorun değil cnm hepimize bütün eylül annelerine toparlanıcak hatim inş.
CNM BENDE ALAYIM CÜZ AMA KAÇINCI OLACAĞINI SEN YAZ OLURMU?tm cnm
çok uğraştım ama olmadı canım yaacanım oldugun mahalleyı googleya yaz en yakın saglık ocagı dıye arat ....
ekmemiş kız oldum aşıyı. 1 ay sonraya randevu verdiler tekrar. kaydım burda değil komşunun üzerine misafir kaydı açtırdıkekildin galiba ama ne alaka sabah öğlen diye ayırmışlar bebekler için belki öyle yapmışlardır.. bende sağlık ocağına gittim öğlen iş arasında vurulup geldim..
gunaydın bayanlarrr..bugun 23. haftamda bitmiş bulunuyor.. gecen ıkı hafta 250ser gram, bu hafta tam tamına yarım kılo almısım :) sanırım artık gıtgıde yarım yarım alıcaz her hafta..su anda toplam 4 kg oldu:) sizde durumlar nasıl gidiyor??
7.8. cüzler olsun ozman cnm sıradan uygunmu ?canım bende ıkı cüz almak istiyorum. yasinlerde dağıtılmış okunmuş görmedimsıradaki cüzler hangileriyse ben alayım iki tane
Ya kizlar ben tam arapcayi bilmiyorum biraz boyle cat pat.. Simdi sorum bu internetten hoca okusa ben evimdeki kurani kerimden onu takip etsem. Buda hatim yerine gecermi??canım banada uyar. ben çalışıyorum ama bu tür hatim ve yasin programlarına sürekli katılırım. inşallah burda da katılım çok olur da 3 hatim ibdiririz.
4.cüz cnm arada kalmış oda senin kısmetin :)CNM BENDE ALAYIM CÜZ AMA KAÇINCI OLACAĞINI SEN YAZ OLURMU?
7.8. cüzler olsun ozman cnm sıradan uygunmu ?
Ya kizlar ben tam arapcayi bilmiyorum biraz boyle cat pat.. Simdi sorum bu internetten hoca okusa ben evimdeki kurani kerimden onu takip etsem. Buda hatim yerine gecermi??
canım ben 7 günde bitiremiyebilirim amamiraç kandiline yetiştirelim mi arkadaşlar.. 7 gün var. bir cüzü 7 günde rahat biter diye tahmin ediyorum.
tmm cnm RABBİM kabul etsin İNŞALLAH......VESİLE OLANDA NASİPLENSİN:)))4.cüz cnm arada kalmış oda senin kısmetin :)
duanın dili yok cnm ya zamanında türkçe yokmuş arapça indirilmiş şart değil arapça bilmek öyle bir ayet hadis falanda yok bence tamamen kişiye bağlı içine siniyorsa türkçe meali bile olur.. İnanç Allah'la kul arasında ikilemde bırakmak yerinde olmaz bence.. bunu anlatan bir sürü hikayeler var kulun Rabbine dua şekline karışmamak gerekli kanımca..kızlar çok iyi biliyor fetva veriyor denmesin ama nacizene kendi fikrimdir hatim ya bu arapça olsa daha iyi olmazmı ?
bilmiyorum işte büyüklerimizden duyduğumu yazdım dedim ya kendi fikrim rabbim dualarımızı kabul etsin inş. şu güzel günlerde.duanın dili yok cnm ya zamanında türkçe yokmuş arapça indirilmiş şart değil arapça bilmek öyle bir ayet hadis falanda yok bence tamamen kişiye bağlı içine siniyorsa türkçe meali bile olur.. İnanç Allah'la kul arasında ikilemde bırakmak yerinde olmaz bence.. bunu anlatan bir sürü hikayeler var kulun Rabbine dua şekline karışmamak gerekli kanımca..
aminn cnm inşallah.. ben dedemden bu konuyla alakalı çok güzel hikayeler dinledim sonrasında her yöntemle Rabbi içimde bulmaya çalıştıkça gördüm ki dilin şeklin bir önemi yok namaz kılarken de Rabbimi hissedebiliyorum meditasyon yaparkende.. yeter ki ulaşmak iste Yaradan her şekilde hazır seni karşılamayabilmiyorum işte büyüklerimizden duyduğumu yazdım dedim ya kendi fikrim rabbim dualarımızı kabul etsin inş. şu güzel günlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?