2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benimde ya hafta hesaplarsan bi bebk 10 ayda doğuyo kandırmısslar bizi hani 9 ay 10 gündü...
9 ay 10 gün demek 10. aya girdik demek ama.. şöyle düşün 1 ay 4 hafta ama 4. haftanın son günü 1 ay bitiyor 1. haftada değil dimi.. 24. hafta 6 aylık oluyor 28. hafta 7 aylık oluyor 24 ile 28 arası 6 aylık demeliyiz.. 28-32 arası 7 aylık demeliyiz böyle düşünürsen 9 aya denk geliyor

Kızlar twitter da gördüm bunu. İlginizi çekebilir diye düşündüm hem de ufak bi kaçamak olur. Fırsatı olanlar numarayı arayıp bilgi alabilirler.

canım oldugun mahalleyı googleya yaz en yakın saglık ocagı dıye arat ....
çok uğraştım ama olmadı canım yaa
ekildin galiba ama ne alaka sabah öğlen diye ayırmışlar bebekler için belki öyle yapmışlardır.. bende sağlık ocağına gittim öğlen iş arasında vurulup geldim..
ekmemiş kız oldum aşıyı. 1 ay sonraya randevu verdiler tekrar. kaydım burda değil komşunun üzerine misafir kaydı açtırdıkhaziranın 8inde saat 10 da gitcekmişim. bide aylık yapılması gereken kan tahlilleri varmış. hastanede yaptır dedi. aranızda yaptıran var mı bu tahlilleri? bunlar ne tahlili

20 haftalık olduk. iki kilo vermiştim onu geri aldım hemen. daha kilo almadım annem aldınmı diyo telefonda hayır diyorum yalan diyo ya

canım banada uyar. ben çalışıyorum ama bu tür hatim ve yasin programlarına sürekli katılırım. inşallah burda da katılım çok olur da 3 hatim ibdiririz.
Ya kizlar ben tam arapcayi bilmiyorum biraz boyle cat pat.. Simdi sorum bu internetten hoca okusa ben evimdeki kurani kerimden onu takip etsem. Buda hatim yerine gecermi??

Ya kizlar ben tam arapcayi bilmiyorum biraz boyle cat pat.. Simdi sorum bu internetten hoca okusa ben evimdeki kurani kerimden onu takip etsem. Buda hatim yerine gecermi??

ben geçer diye biliyorum. ki ramazanlarda tvden hatim verirler biliyosun. evlerde Kurandan takip edilip hatim yapılır. bu da aynı şey sonuçta.

kızlar çok iyi biliyor fetva veriyor denmesin ama nacizene kendi fikrimdir hatim ya bu arapça olsa daha iyi olmazmı ?
duanın dili yok cnm ya zamanında türkçe yokmuş arapça indirilmiş şart değil arapça bilmek öyle bir ayet hadis falanda yok bence tamamen kişiye bağlı içine siniyorsa türkçe meali bile olur.. İnanç Allah'la kul arasında ikilemde bırakmak yerinde olmaz bence.. bunu anlatan bir sürü hikayeler var kulun Rabbine dua şekline karışmamak gerekli kanımca..

Günaydın kızlar
e bebekten aldığım arabayı beğenen bir arkadaş vardı sanıyorum huri_ye idi nerede oturduğunu bilmiyorum ama gidebilecek yakınlıktaysa ebebek in bir şubesinde indirim varmis mesaji kopyalıyorum sizin için gidebilenlerin işine yarar.
KAMPANYA: 8-9-10 Mayis tarihlerinde ebebek Trump AVM magazasina ozel, mama ve bez haric tum urunlerde %20 indirim firsati!

kızlar benim kendi hatmimde var.bide çalışıyorum..ister istemez akşam yorgun düşüyorum..süre 7 günden fazla olabilirmi acaba

bilmiyorum işte büyüklerimizden duyduğumu yazdım dedim ya kendi fikrim rabbim dualarımızı kabul etsin inş. şu güzel günlerde.

zaten şöyle bi kaba hesapla 2 3 güne anca dağıtma işlemi biter banada yetişmez gibi geldi 19 cüz var daha yada 18 beraat kandiline toplayalım ozman rahat rahat olsun kimse sıkılmasın yetiştircem diye.

bilmiyorum işte büyüklerimizden duyduğumu yazdım dedim ya kendi fikrim rabbim dualarımızı kabul etsin inş. şu güzel günlerde.
aminn cnm inşallah.. ben dedemden bu konuyla alakalı çok güzel hikayeler dinledim sonrasında her yöntemle Rabbi içimde bulmaya çalıştıkça gördüm ki dilin şeklin bir önemi yok namaz kılarken de Rabbimi hissedebiliyorum meditasyon yaparkende.. yeter ki ulaşmak iste Yaradan her şekilde hazır seni karşılamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…