banada yazın en son nerde kaldınız konuyu takip edemedim bi taraftan fiş işliyorum vaktim olmadı sahva.. sürenin uzatılmasına da ayrıca sevindim..zaten şöyle bi kaba hesapla 2 3 güne anca dağıtma işlemi biter banada yetişmez gibi geldi 19 cüz var daha yada 18 beraat kandiline toplayalım ozman rahat rahat olsun kimse sıkılmasın yetiştircem diye.
Evet canim haklisin ozaman bende 1 cüz alayimben geçer diye biliyorum. ki ramazanlarda tvden hatim verirler biliyosun. evlerde Kurandan takip edilip hatim yapılır. bu da aynı şey sonuçta.
9 ay 10 gün demek 10. aya girdik demek ama.. şöyle düşün 1 ay 4 hafta ama 4. haftanın son günü 1 ay bitiyor 1. haftada değil dimi.. 24. hafta 6 aylık oluyor 28. hafta 7 aylık oluyor 24 ile 28 arası 6 aylık demeliyiz.. 28-32 arası 7 aylık demeliyiz böyle düşünürsen 9 aya denk geliyor
kati bende devreler yandi
bi ara hatırlat sil baştan anlatcam
Ayyy zor ya bugün biraz daha iyi oturabiliyorm. İnsallah yorgunluktandır da gecer. Çok zor çünkü.Bilmiyorum ama sanmıyorum da istersen dr danış bi benim taaa baştan beri var ağrım ve konuştumda da sadece dediği işte simit :'(
üç bilinmeyenli denklem misali
Ufff hadi yaaaa. Bugün daha iyiyim sanki. Biraz daha beklicem insallah gecer. Sağol canım...canım yeni dogum yapan bi arkadaşım var 16. haftadan itibaren aralıksız çekti söylediğin ağrıları.. Doktorlar film çekmediği için bi sebep söyleyemedi ama otobüse bile simit gibi bi şeyle binip oturdu.. doğumu sezeryan olmasi gerekti ama suan 15 günlük oldu bebişi ağrıları bitmiş doğumdan sonra.. istersen bir doktoruna danış.. belki seninki çok daha basit bir şeydir ama aklında bulunsun diye yazdım
ayı boş ver sen biz güzel güzel hafta hafta gidelim..gül gibi geçinip gidiyorduk zaten haftalarımızlane üçükız öle olsa az buçuk çözerdik bu 100 bilinmeyenli maşallahkıyamam katide bana anlatmaya calısıyo ama bende devreler yandı artık benden iflah olmaz kızlar....
Allah iyiliğinizi versin ne güldüm be öğlen öğlenayyy cok komik aynen böle olur ama zaten hamielikten dolayı IQ yerlerde vura vura kafama sokmaya calısır artıkkk
Allah iyiliğinizi versin ne güldüm be öğlen öğlenbebişinde hoşuna gitti vurup duruyor alttan alttan Allahta sizi güldürsün kızlar
evet çok yormamaya çalış kendini ve yumuşak yerlerde oturmaya gayret göster ben baya faydasını görüyorum bu şekilde ki çok evvelde kuyruk sokumum düşmüştü benim aman Allahım o nasıl bi ağrıdır dik bile oturamıyorsun bundan daha berbatAyyy zor ya bugün biraz daha iyi oturabiliyorm. İnsallah yorgunluktandır da gecer. Çok zor çünkü.
hahahaaaaa bak olabilir valla.. ama olmasın kulaklarını çekerim el kızlarının canını yakmasınamin canım hep beraber gülelim insallahhhkız muabbeti hoşuna gitmiştir bebişininde çapkın mı olcak ne....
Cnm ben okudum 12. Cuzu Rabbm kabul etsin amiinnnn....tm cnm yazdım rabbim kabul etsin inş.
maş. çok hızlısın Allah kabul etsin inşCnm ben okudum 12. Cuzu Rabbm kabul etsin amiinnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?