2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
zaten şöyle bi kaba hesapla 2 3 güne anca dağıtma işlemi biter banada yetişmez gibi geldi 19 cüz var daha yada 18 beraat kandiline toplayalım ozman rahat rahat olsun kimse sıkılmasın yetiştircem diye.
banada yazın en son nerde kaldınız konuyu takip edemedim bi taraftan fiş işliyorum vaktim olmadı sahva.. sürenin uzatılmasına da ayrıca sevindim..

kati bende devreler yandi

Bilmiyorum ama sanmıyorum da istersen dr danış bi benim taaa baştan beri var ağrım ve konuştumda da sadece dediği işte simit :'(
Ayyy zor ya bugün biraz daha iyi oturabiliyorm. İnsallah yorgunluktandır da gecer. Çok zor çünkü.

Ufff hadi yaaaa. Bugün daha iyiyim sanki. Biraz daha beklicem insallah gecer. Sağol canım...

ne üçükız öle olsa az buçuk çözerdik bu 100 bilinmeyenli maşallah kıyamam katide bana anlatmaya calısıyo ama bende devreler yandı artık benden iflah olmaz kızlar....
ayı boş ver sen biz güzel güzel hafta hafta gidelim..gül gibi geçinip gidiyorduk zaten haftalarımızla

Ayyy zor ya bugün biraz daha iyi oturabiliyorm. İnsallah yorgunluktandır da gecer. Çok zor çünkü.
evet çok yormamaya çalış kendini ve yumuşak yerlerde oturmaya gayret göster ben baya faydasını görüyorum bu şekilde ki çok evvelde kuyruk sokumum düşmüştü benim aman Allahım o nasıl bi ağrıdır dik bile oturamıyorsun bundan daha berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…