Evet oda var canım. Anldm cnm.yani ben travel sistem bakmaliym sanrm ozamn.çünkü doğar dogmaz koyabilmek istyrm ayrıca oto koltuğuparcasida var sanrm
Donucem canim, haziran 15 e kadar ordayim. Cok cok tesekkur ederim bu arada...Şimdiden iyi yolculuklar arkadaşım.. sağ salim gelirsiniz inş.. :) doğumu trde mi yapıcaksın yoksa doğumdna önce tekrar dönücek misin abd'ye?
. Anldm cnm.yani ben travel sistem bakmaliym sanrm ozamn.çünkü doğar dogmaz koyabilmek istyrm ayrıca oto koltuğuparcasida var sanrm
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz ilk dönemi kapatsak süper olurduBen de öğretmenim de canım, maalesef aktarmıyor muşuz canım ;(
Ben 32. Haftada çalıştığım yerde olmayacam çalışabilir raporunu başka ilden almam ne kadar mantıklı olur ki ?belki bizim memur bilmiyodur dicem ama 25 yildir ayni okulda memur kac dogum gormustur :) bana 32.haftada calisabilir raporu almayi unutma dedi.gerci kizlar bir de ilden ile degisiyormus bakalim nolcak yaklassin haberdar ederiz birbirimizi
Günaydın ben yaptırdım fakat hastanede çalıştığım için fakültede ücretsız olarak yaptırdım normal fiyatı 300-400 tl arasıymış.Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran yokmu aranızda yaptırmış olmanız gerekiyor fiyat aralığını bilen yokmu yardım çı olun lütfen .
Yabende Travel sistemi almayi düşünüyorum ama baston olanları dahami iyi oluyor bilmiyorum bilen arkadaşlar aydinlatirsa çok sevinirim. Anldm cnm.yani ben travel sistem bakmaliym sanrm ozamn.çünkü doğar dogmaz koyabilmek istyrm ayrıca oto koltuğuparcasida var sanrm
günaydın ıkı gün önce bizde sert tekmeleri hissettik eşim çok merak ediyordu hemen çağırdım oda hissetti nasıl mutlu oldu:)şükürler olsun rabbime bu duyguyuda yaşattı bize çok hareketli bi kızım var benimde artık rahatlıkla hissediyorum tekmeleriniKızlarrrrr selam :) bugün eşim hissetti minik tekmelerimizi. Şükürler olsun. Çok üzülüyordu ben ne zaman hissedicem diye. Sizin minikler nasıl. Sert tekmeler atıyorlar mı. Öyle bi vurdu ki sıpam babası elini koyunca. Karnım inip kalktı. Çok mutluyum...:)
cnm ben kızıma tam tkn aldım ama hiç kullanamadım arabada durmayı çok seven bir bebek değildi ve sürekli dışarı çıkılmıyor helede kışa gelince.. yaza girdiğimizde baston tipi aldım daha hafif olduğu için, hoş kızım ona da binmedi genelde hep kanguru kullandım biraz büyüyünce de yürüdü zaten binmek istemedi arabaya yürüdük hep.. o yüzden tam tkm almadım 300 tl ye bir araba aldım e bebekten joie marka.. tabi her çocuk bir olmaz ama bana çok gereksiz geliyor arabaya uçuk rakamlar vermek öyle yada böyle en fazla 2 yıl kullanılacak..Yabende Travel sistemi almayi düşünüyorum ama baston olanları dahami iyi oluyor bilmiyorum bilen arkadaşlar aydinlatirsa çok sevinirim
herkese bol gülücükülü günaydınannesinden eymene bir şapka
cnm bu sgk için geçerli sizler zaten raporlu olsanızda maaşınızı alıyorsunuz.. sgk raporlu olunca maaşı vermiyor doğumdan sonra toplu veriyor onun adı doğum parası diye geçiyor aslında kendi maaşımızı toplu aldığımız bir ödemeCanım ben hiç öyle doğum parası almadım; devlet memuruyum oğlumda 200 gibi komik bişey aldım canım; 2900 tl nerede sen biliyosundur mevzuatı ben bu meblayı yeni duyuyorum şaka mı
ben hep küçük yapıyorum cnm yaa tepeden başlayıp 7 sıra artırma yaptım sen onu 9 sıra falan yap.. şimdi yeniden örcem ben başka renklerleçok güzel olmuş,emeğine sağlık. o minik kafada nede güzel durur yabende oğluma böyle birşey yapayım o zaman :)
Çok güzelherkese bol gülücükülü günaydınannesinden eymene bir şapka
herkese bol gülücükülü günaydınannesinden eymene bir şapka
niye ki cnm ya çok basit ben ördüm tabisi kim örcekBunuda ben ördüm deme şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?