2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Iyı geceler kızlar hep takip etmeye calılıyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo alıntı yapmadım ayrı ayrı dogum tarıhlerı konusulmuş daha yolun yarısındayız şimdi sabırsızlanıyorsunuz ama dua edelım inş bebişlerımız gunlerını doldurup öle doğar anne karnındaki sureci dısarda tamamlamaları zaman alıyo ama kendınızı muhtemeldogum tarıhlerıne hazırlayın o tarıhten erken gelen az oluyo genelde ha geldı ha gelcek dıye beklerken zaman gecmiyo bu sefer 2013 eylul annesıydım buarada tecrubem yakın inş şimdide 2015 eylul annesı olucam son adet tarıhlerım aynı muhtemel dogum tarıhlerıde aynı tabıkı son adet tarıhım 18 aralıktı 22 eylulde dogdu kızım sezeryanla bunu okadar bekletmez heralde ama genede sezeryanda olsa en azından 39 .haftayı bekleme taraftarı benım doktorum bır hafta dahı bebek için cok önemli dıyor Rabbim saglıkla kucaklarımıza aldırsın inş bıde ay ve hafta konusu acılmıs netten hesaplamalara bakarsanız anlarsınız ayla hafta uyumu farklı bıraz mesela 40 hafta10 ay demek biz 9 ayda doguruyoruz oyuzden ıkı hafta eklıyerek ay hesaplanıyo 22haftalık bıri 5aylık 26.haftasını doldurmus birıde 6aylık oluyo 38.haftada9 aylık oluyo son iki haftada 9ay 10 gun dolarsa 40 haftada dogum oluyo bıraz karısık anlattım ama ole işte

. Anldm cnm.yani ben travel sistem bakmaliym sanrm ozamn.çünkü doğar dogmaz koyabilmek istyrm ayrıca oto koltuğuparcasida var sanrm

canım ben chicco lite way travel sistem aldım... kullanan çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle.. bebek arabamızda bu

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-09-07-18-53.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 89
belki bizim memur bilmiyodur dicem ama 25 yildir ayni okulda memur kac dogum gormustur :) bana 32.haftada calisabilir raporu almayi unutma dedi.gerci kizlar bir de ilden ile degisiyormus bakalim nolcak yaklassin haberdar ederiz birbirimizi
Ben 32. Haftada çalıştığım yerde olmayacam çalışabilir raporunu başka ilden almam ne kadar mantıklı olur ki ?

GÜNAYDINLAR HERKESE UZUN ZAMANDIR GİEMEDİM ...
inşallah annelerde bebklerde iyidir inşallah...
20+1 günlük olduk şükür...

kızlar bu zamana kadar kaç kg aldınız acaba :/

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran yokmu aranızda yaptırmış olmanız gerekiyor fiyat aralığını bilen yokmu yardım çı olun lütfen .
Günaydın ben yaptırdım fakat hastanede çalıştığım için fakültede ücretsız olarak yaptırdım normal fiyatı 300-400 tl arasıymış.

. Anldm cnm.yani ben travel sistem bakmaliym sanrm ozamn.çünkü doğar dogmaz koyabilmek istyrm ayrıca oto koltuğuparcasida var sanrm
Yabende Travel sistemi almayi düşünüyorum ama baston olanları dahami iyi oluyor bilmiyorum bilen arkadaşlar aydinlatirsa çok sevinirim

günaydın ıkı gün önce bizde sert tekmeleri hissettik eşim çok merak ediyordu hemen çağırdım oda hissetti nasıl mutlu oldu:)şükürler olsun rabbime bu duyguyuda yaşattı bize çok hareketli bi kızım var benimde artık rahatlıkla hissediyorum tekmelerini

Yabende Travel sistemi almayi düşünüyorum ama baston olanları dahami iyi oluyor bilmiyorum bilen arkadaşlar aydinlatirsa çok sevinirim
cnm ben kızıma tam tkn aldım ama hiç kullanamadım arabada durmayı çok seven bir bebek değildi ve sürekli dışarı çıkılmıyor helede kışa gelince.. yaza girdiğimizde baston tipi aldım daha hafif olduğu için, hoş kızım ona da binmedi genelde hep kanguru kullandım biraz büyüyünce de yürüdü zaten binmek istemedi arabaya yürüdük hep.. o yüzden tam tkm almadım 300 tl ye bir araba aldım e bebekten joie marka.. tabi her çocuk bir olmaz ama bana çok gereksiz geliyor arabaya uçuk rakamlar vermek öyle yada böyle en fazla 2 yıl kullanılacak..

Canım ben hiç öyle doğum parası almadım; devlet memuruyum oğlumda 200 gibi komik bişey aldım canım; 2900 tl nerede sen biliyosundur mevzuatı ben bu meblayı yeni duyuyorum şaka mı
cnm bu sgk için geçerli sizler zaten raporlu olsanızda maaşınızı alıyorsunuz.. sgk raporlu olunca maaşı vermiyor doğumdan sonra toplu veriyor onun adı doğum parası diye geçiyor aslında kendi maaşımızı toplu aldığımız bir ödeme

çok güzel olmuş,emeğine sağlık. o minik kafada nede güzel durur ya bende oğluma böyle birşey yapayım o zaman :)
ben hep küçük yapıyorum cnm yaa tepeden başlayıp 7 sıra artırma yaptım sen onu 9 sıra falan yap.. şimdi yeniden örcem ben başka renklerle

Günaydın..
Çok şükür dün hastaneden çıktık biz. Hepinize teşekkür ederim, Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz.

Plasenta previa oluşmuş, bebeğin eşi önde duruyormuş, bu yüzden kanama yaşamışım maalesef. Yine yaşayabilirmişim, o yüzden çok korkuyorum çünkü yaşadığım şoku anlatamam size. Ama olması gereken şekilde yer değiştirebilirmiş bebeğin eşi, inşallah değiştirir. Bu şekilde kalırsa sezeryan olmak zorundaymışım.
Ama çok şükür ki bebeğimde hiçbir sorun yok, detaylı ultrason, doppler filan yapıldı. Tek sorunumuz plasenta previa çok şükür. Rabbim beterinden korusun.
Hiçbirimizi evladımızla sınamasın, endişesini bile yaşatmasın inşallah. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…