cnm çok g.olsun Allah bir daha yaşatmasın, inşallah en kısa sürede olması gerektiği şekle döner plasenta ve sezeryan olmak zorunda kalmazsın.. çok sevindim iyi olmana..Günaydın..
Çok şükür dün hastaneden çıktık biz. Hepinize teşekkür ederim, Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz.
Plasenta previa oluşmuş, bebeğin eşi önde duruyormuş, bu yüzden kanama yaşamışım maalesef. Yine yaşayabilirmişim, o yüzden çok korkuyorum çünkü yaşadığım şoku anlatamam size. Ama olması gereken şekilde yer değiştirebilirmiş bebeğin eşi, inşallah değiştirir. Bu şekilde kalırsa sezeryan olmak zorundaymışım.
Ama çok şükür ki bebeğimde hiçbir sorun yok, detaylı ultrason, doppler filan yapıldı. Tek sorunumuz plasenta previa çok şükür. Rabbim beterinden korusun.
Hiçbirimizi evladımızla sınamasın, endişesini bile yaşatmasın inşallah. Amin
Sağolasın canım inşallah döner, hiç sezeryan olmak istemiyordum çünkü. Olursa da tek derdim bu olsun önemli değil ama doğuma kadar geçecek süreç korkutuyor tabi insanı, elinde olmuyor.cnm çok g.olsun Allah bir daha yaşatmasın, inşallah en kısa sürede olması gerektiği şekle döner plasenta ve sezeryan olmak zorunda kalmazsın.. çok sevindim iyi olmana..
hiç korkma cnm iyi düşün iyi olsun bol bol ya şafi oku Rabbim şifanı versin.. olumlu düşün olumlu olsun herşey..Sağolasın canım inşallah döner, hiç sezeryan olmak istemiyordum çünkü. Olursa da tek derdim bu olsun önemli değil ama doğuma kadar geçecek süreç korkutuyor tabi insanı, elinde olmuyor.
Gerçekten sükürler olsun. inanılmaz bir duygu. Maşallah bebişlerimize :)günaydın ıkı gün önce bizde sert tekmeleri hissettik eşim çok merak ediyordu hemen çağırdım oda hissetti nasıl mutlu oldu:)şükürler olsun rabbime bu duyguyuda yaşattı bize çok hareketli bi kızım var benimde artık rahatlıkla hissediyorum tekmelerini
Günaydın..
Çok şükür dün hastaneden çıktık biz. Hepinize teşekkür ederim, Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz.
Plasenta previa oluşmuş, bebeğin eşi önde duruyormuş, bu yüzden kanama yaşamışım maalesef. Yine yaşayabilirmişim, o yüzden çok korkuyorum çünkü yaşadığım şoku anlatamam size. Ama olması gereken şekilde yer değiştirebilirmiş bebeğin eşi, inşallah değiştirir. Bu şekilde kalırsa sezeryan olmak zorundaymışım.
Ama çok şükür ki bebeğimde hiçbir sorun yok, detaylı ultrason, doppler filan yapıldı. Tek sorunumuz plasenta previa çok şükür. Rabbim beterinden korusun.
Hiçbirimizi evladımızla sınamasın, endişesini bile yaşatmasın inşallah. Amin
Evet çıkabilir dediler bana da, kanamadan korkuyorum açıkçası çünkü o kadar yoğundu ki, ben kaybettim sandım, korkumdan ekrana bakamadım, yüzleşemem böyle birşeyle diye. Yaşadığını görünce inanamadım bir süre. Bir daha bu korkuyu yaşamak istemiyorum. Tez zamanda olması gereken yer geçer inşallah da kanama filan olmaz.Çok geçmiş olsun.. Daha vaktin var plasentanın yukarı çıkması için üzülme. 28.haftaya genelde çıkar deniyor ama 30lu haftalarda yukarı çıkanlar da oluyormuş. İnşallah senin de çıkar :) önceki hamileliğimde yaşamıştım, ordan biliyorum. Kanama riskin oluyor çıkana kadar.. Kanamaya sebep olabilecek herşeye dikkat etmen gerekiyor sadece. Doktorun da söylemiştir. İnşallah sağsalim kavuşuruz evlatlarımızabol bol elini bebeğine koyup şifa ayeti oku :) benim tam kapatmıyordu ama rahim ağzından sarkıyordu plasentam. Ama yer değiştirmesi iki hafta bile sürmemişti yukarı çıkıp rahmin arkasına yerleşmişti en son :)
Evet canım okuyorum bol bol, Allaha emanetiz, inşallah sorunsuz atlatıcaz.hiç korkma cnm iyi düşün iyi olsun bol bol ya şafi oku Rabbim şifanı versin.. olumlu düşün olumlu olsun herşey..
günaydın cnm.. kesinlikle harika bir duygu bende her sabah o şekilde uyanıyorum, mükemmel bir his her anının tadını çıkarmalı bir bakmışız doğmuşta büyümüşler bile..Günaydınlarrrr
Güne oğlumun tekmeleriyle başlamak harikaaaa
Evet çıkabilir dediler bana da, kanamadan korkuyorum açıkçası çünkü o kadar yoğundu ki, ben kaybettim sandım, korkumdan ekrana bakamadım, yüzleşemem böyle birşeyle diye. Yaşadığını görünce inanamadım bir süre. Bir daha bu korkuyu yaşamak istemiyorum. Tez zamanda olması gereken yer geçer inşallah da kanama filan olmaz.
Sen o sürede istirahat etmiş miydin? Bana sadece ilişki yasak dediler ama istirahat filan vermediler, gerçi pztesi kontrolüm var, bilmiyorum, kafam allak bullak, zihnen öyle yoruldum ki kaç gündür. Başım dönüyor.
Günaydın ben yaptırdım fakat hastanede çalıştığım için fakültede ücretsız olarak yaptırdım normal fiyatı 300-400 tl arasıymış.[/QUOT anladım teşekkür ederim canm fiyatlar hemn hemn aynı galiba
Mesaj eksik olmuş tatlım anlıyorum galiba fiyatlar hep bu aralıklar daAnladım
niye ki cnm ya çok basit ben ördüm tabisi kim örcekbilmediğin için gözünde büyütüyosun aslında bir hırka örmekten daha kolay
Kıyamam sana yaa yakınsak gel öğreteyim sanaSen anaysan biz neyiz yahubizim sülalede çocuğa bişeler örcek kimse yok gidip parayla ördürücem mecbur bi hırkası bile yok
Kıyamam sana yaa yakınsak gel öğreteyim sanaher hafta ders vereyim para marada istemez
baykuşlu bere diye arat nette çıkıyor cnm.. tığla örülüyor tepeden başlıyorsun ikili trabzan artırak 7.sıraya kadar devam ediyorsun, sonra artırma yapmadan ikili trabzan örünce şekli kendisi alıyor zaten.. sen bak nette anlamadığın yerleri sor özelden sana anlatırım cnm inan çok basit 2 günde akşamdan akşama ördüm ben..hiç sorma ya örsem bile o kadar güzel olmaz herhalde denemek lazım bu ördüğün ne örgüsü bi internetten bakim belki yapabilirim seninle farklı şehirlerdeyiz sanırım :)
Sağol hemşerim :) Sen kaçıncı haftandasın?Gözün Aydın hemşerim benim de kızım olacakmış inş.
kızlar yaaaaaa, ayaklarımdan ölüyorum resmen... var mı benim gibi sürekli ayakları şişen ??? ve çözüm bulan ????
Benim de ellerim ayaklarım şişiyor bazen, daha şimdiden dedim, ne oluyoz dedim kendi kendime. Sonra aklıma ödem olabileceği geldi, tuzu azalttım, hamur işini, mayalıları azalttım, içtiğim suyu arttırmaya başladım, geçti gibi, deneyebilirsin canım.canım benim de elim ayaklarım şişiyor devamlı.faruk bey bunun için tuzu kes hamur işi ve tatlılardan uzak dur dedi.ben zaten tatlı yiyemiyorum ama tuzu azalttım.sanki daha az şişiyor artık.sen de dikkat et bakalım tuzlu yiyorsan azalt.
Sen isim olarak ne düşünüyorsun canım?Gözün Aydın hemşerim benim de kızım olacakmış inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?