Canım ben de bugün 23+1 oldumSağol hemşerim :) Sen kaçıncı haftandasın?
Canım bizim Aklımızda Zeynep var. Büyük ihtimalle değişmez. Siz ne düşündünüz?Sen isim olarak ne düşünüyorsun canım?
Farabi, Aynur Bacak. Bugün dâhil 19+6 gibi oluyor.Canım ben de bugün 23+1 oldumsen hangi doktora gittin?
Güzel isim maşallah.Canım bizim Aklımızda Zeynep var. Büyük ihtimalle değişmez. Siz ne düşündünüz?
maşallah size benim karnım daha küçücük anlamıyorlar bile hamile olduğumuBiz kızımla gezmeye gidiyosssss
Kesinlikle canım.Benim ilk tecrübem olacak ama bir çok anneden duydum karnımdaki tekmelerini çok özlüyorum diye :) Şükürler olsun,Allah her kadına tattırsın bu duyguyukattina post: 40884218 .!.:günaydın cnm.. kesinlikle harika bir duygu bende her sabah o şekilde uyanıyorum, mükemmel bir his her anının tadını çıkarmalı bir bakmışız doğmuşta büyümüşler bile..
Canim süper olmuş çok beğendim hangi iple kaç numara tig ile ordun canım ???herkese bol gülücükülü günaydınannesinden eymene bir şapka
Benim de 2-3 gecedir aynı.Kaburgalarım ağrıyo.yan yatmaya çalışıyorum ama o zaman daha çok baskı oluyo.Doktor kalsiyum+magnezyum verdi günde 2 tane ama ben 1 tane alıyorum.Ywterli olmuyo mu acabamelegim92, post: 40884820, member: 568762"]annişlerrr merabaa bnm göğsümün altındaki kemiklerim sızlamaya basladı kemiklerimde ağrı var sizde de aynı durum var mı ?
Benim de 2-3 gecedir aynı.Kaburgalarım ağrıyo.yan yatmaya çalışıyorum ama o zaman daha çok baskı oluyo.Doktor kalsiyum+magnezyum verdi günde 2 tane ama ben 1 tane alıyorum.Ywterli olmuyo mu acabamelegim92, post: 40884820, member: 568762"]annişlerrr merabaa bnm göğsümün altındaki kemiklerim sızlamaya basladı kemiklerimde ağrı var sizde de aynı durum var mı ?
Maaşallah canım baya hızlısın, güzel olmuş:)Bebisimin sekerini aldiimmEki Görüntüle 1522176
Ben ben benOoof yine enfeksiyon oldum aranzda benim kadar enfeksiyon olan yoktur
Ben ben benbir de ev taşıdık kıyafetleri falan daha çıkaramadım bir pijamam var en rahat olan yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum Koku dan akintidan bıktım valla
ben kullanıyorum hatta sanırım son üç haftaya kadar da kullanmak zorunda kalıcam. Bakalım Hayırlısıya ben araba konusu soracaktım unuttum...herkes artık araba kullanma diyor bana..dikkatli kullanmaya çalışıyorum aslında..göbekte büyüdü...bilemedim...araba kullananlar siz naptınız
ben 7 kilo aldım =(GÜNAYDINLAR HERKESE UZUN ZAMANDIR GİEMEDİM ...
inşallah annelerde bebklerde iyidir inşallah...
20+1 günlük olduk şükür...
kızlar bu zamana kadar kaç kg aldınız acaba :/
kızlar ben geçen hafta özlükle konuştum. yaz tatiline denk geldiği için hiç bir şekilde aktaramıyoruz. ben müdür yetkiliyim. 1 temmuzda okuldan kim isterse ona devrederim diyordum ama çalışırsam iznimi aktarabileceğimi söylediler. o Yüzden son güne kadar devam edicem inşallah. sonrası da heyet raporu olacak gibi. durum bu. idarecilik yoksa izin de yok maalesef40 günlük raporu 5 er güne bölerek verecek yer bulabilirsek 2 ay da öyle avantajımız olur doğum sonrası izinle birlikte 4 ay yapar. İlk dönem kapanır hemen hemen. Yoksa minicik yavrumu bakıcıya bırakmak çoookk zoruma gidicek. Hayırlısı bakalım
canim peki bu yazin olan mtsk veya acik lise sinavlarinda gorev alsak izni aktarma durumumuz olur mu acaba..neticede fiilen sinav da olsa calismis olmaz miyiz?kızlar ben geçen hafta özlükle konuştum. yaz tatiline denk geldiği için hiç bir şekilde aktaramıyoruz. ben müdür yetkiliyim. 1 temmuzda okuldan kim isterse ona devrederim diyordum ama çalışırsam iznimi aktarabileceğimi söylediler. o Yüzden son güne kadar devam edicem inşallah. sonrası da heyet raporu olacak gibi. durum bu. idarecilik yoksa izin de yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?