2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben de bugün 23+1 oldum sen hangi doktora gittin?
Farabi, Aynur Bacak. Bugün dâhil 19+6 gibi oluyor.
İsim bir tek Serra var aklımızda, daha güzel bulursak koyarız. Fikir soruyorum da herkese:)

kattina post: 40884218 .!.:
günaydın cnm.. kesinlikle harika bir duygu bende her sabah o şekilde uyanıyorum, mükemmel bir his her anının tadını çıkarmalı bir bakmışız doğmuşta büyümüşler bile..
Kesinlikle canım.Benim ilk tecrübem olacak ama bir çok anneden duydum karnımdaki tekmelerini çok özlüyorum diye :) Şükürler olsun,Allah her kadına tattırsın bu duyguyu

melegim92, post: 40884820, member: 568762"]annişlerrr merabaa bnm göğsümün altındaki kemiklerim sızlamaya basladı kemiklerimde ağrı var sizde de aynı durum var mı ?[/QUOTE]
Benim de 2-3 gecedir aynı.Kaburgalarım ağrıyo.yan yatmaya çalışıyorum ama o zaman daha çok baskı oluyo.Doktor kalsiyum+magnezyum verdi günde 2 tane ama ben 1 tane alıyorum.Ywterli olmuyo mu acaba

melegim92, post: 40884820, member: 568762"]annişlerrr merabaa bnm göğsümün altındaki kemiklerim sızlamaya basladı kemiklerimde ağrı var sizde de aynı durum var mı ?
Benim de 2-3 gecedir aynı.Kaburgalarım ağrıyo.yan yatmaya çalışıyorum ama o zaman daha çok baskı oluyo.Doktor kalsiyum+magnezyum verdi günde 2 tane ama ben 1 tane alıyorum.Ywterli olmuyo mu acaba [/QUOTE]
canim benimde kaburga kemigim batiyor yaa cok oturamiyorum

Bebek odası geldi kızlar yoğun boya kokuyor cami açık bırakıyorum koku gitsin diye. Mayıs anneleri grubunda okumuştum onlar da boya kokusundan şikayet ci idiler.
Hayirli haftasonları herkes é :)

melegim92, post: 40884820, member: 568762"]annişlerrr merabaa bnm göğsümün altındaki kemiklerim sızlamaya basladı kemiklerimde ağrı var sizde de aynı durum var mı ?
Benim de 2-3 gecedir aynı.Kaburgalarım ağrıyo.yan yatmaya çalışıyorum ama o zaman daha çok baskı oluyo.Doktor kalsiyum+magnezyum verdi günde 2 tane ama ben 1 tane alıyorum.Ywterli olmuyo mu acaba [/QUOTE]
Ben de ayni durumdayim 2 gecedir uyuyamiyorum yan yattigimda özellikle sanki gobegim yana kayinca kaburgamin altinda bosluk kalan kisim agriyor geriliyor sanki ayni agridan mi bahsediyoruz acaba bende hamike yastigi almayi dusunuyordum gobegimin altina koyarsam agri olusmaz belki diye.

Ooof yine enfeksiyon oldum aranzda benim kadar enfeksiyon olan yoktur
Ben ben ben bir de ev taşıdık kıyafetleri falan daha çıkaramadım bir pijamam var en rahat olan yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum Koku dan akintidan bıktım valla

Ben ben ben bir de ev taşıdık kıyafetleri falan daha çıkaramadım bir pijamam var en rahat olan yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum Koku dan akintidan bıktım valla

Arkadaşım bende Varım en son doktorum sonuç temiz çıktı dedi ama şuan yine oldu gibi geliyor bana ateş yapıyor Ordan Anlıyorum

ya ben araba konusu soracaktım unuttum...herkes artık araba kullanma diyor bana..dikkatli kullanmaya çalışıyorum aslında..göbekte büyüdü...bilemedim...araba kullananlar siz naptınız
ben kullanıyorum hatta sanırım son üç haftaya kadar da kullanmak zorunda kalıcam. Bakalım Hayırlısı

kızlar ben geçen hafta özlükle konuştum. yaz tatiline denk geldiği için hiç bir şekilde aktaramıyoruz. ben müdür yetkiliyim. 1 temmuzda okuldan kim isterse ona devrederim diyordum ama çalışırsam iznimi aktarabileceğimi söylediler. o Yüzden son güne kadar devam edicem inşallah. sonrası da heyet raporu olacak gibi. durum bu. idarecilik yoksa izin de yok maalesef

canim peki bu yazin olan mtsk veya acik lise sinavlarinda gorev alsak izni aktarma durumumuz olur mu acaba..neticede fiilen sinav da olsa calismis olmaz miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…