2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
su izin olayini aktarabilseydik super olurdu gercekten ama genel uygulamaya bakildiginda aktarilmiyor...eylul ekim iznli olup sonrasinda raporlarla ilk donemi kapatmayi dusunuyorum insallah...

• kızlar uygun fiyatlı beşik biliyomusunuz hiç ?

Ben de bugün bi arkadaştan duydum bu eylülde iznini aktardığını. Hangi il neye göre karar veriyo anlamadım ki, resmen keyfi uygulamalar söz konusu.

Iyi geceler kızlar :) Birsey soracağım. Ayrıntılı ultrasona girenler var mı?

Arkadaşım bende Varım en son doktorum sonuç temiz çıktı dedi ama şuan yine oldu gibi geliyor bana ateş yapıyor Ordan Anlıyorum
Bende ateş olmuyor fitil vermişti kullandım 2 hafta geçti bir daha başladı. Sürekli böyle ne yapacağımı şaşırdım. Tahlil yapmadım salı yada perşembe doktor a gideceğim bakalım ne dicek bu sefer

Ya ben henuz kg almamama ragmen yuzugum parmagima dar geliyo..... Odem mi bu? Deli gibi su iciyorum, tuzlu da cok yemem, anlam veremedim...

Bu arada dun dr randevum iyiydi cok sukur. Ultrasona almiyorlar burda ama karnimi olctuler ilk kez. Normal boyuttaymis. Kalbini dinledik bebisin o da iyi cok sukur.... Tekmeler de guclendi. Allahtan daha ne isteyeyim....

tabi ki doktorun görüşü önemli canım, doktora sormadan hareket etmemek gerek. rapor verdi dediğin için bunu paylaştım, yani rapor daha ileri haftalarda gerekiyor diye. doktor izni müsadesi ayrı elbette.

saskinleyley canım ben şimdilik burada düşünüyorum. doktorum iyi gibi, bir de benim ilk doğum sezeryandı burada sezeryan sonrası normal doğumu da uygun görüyorlar. ben de normal doğum istiyorum herşey yolunda giderse. türkiyeye gidiş geliş çok zor olur gibi geliyor, ailem istanbulda değil, her durumda aktarmalı uçmam gerekir ki o da bir çocuk ve koca göbekle çok zor olur:) ve tabi bi kaç hafta da iznimden gider çünkü 35e kadar uçağa binebiliyorum. 37ye kadar çalışamam bu durumda. hayırlısı elbette, şartlar farklı olursa belki giderim ailemin yanına, ama şimdilik buradayım. bakıcım da var eşimle ikisinin yardımıyla atlatırım inşallah: ) sonrasında izinli olduğum dönemde türkiyeye gitmeyi düşünüyorum nasip:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…