- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
kızlar ben geçen hafta özlükle konuştum. yaz tatiline denk geldiği için hiç bir şekilde aktaramıyoruz. ben müdür yetkiliyim. 1 temmuzda okuldan kim isterse ona devrederim diyordum ama çalışırsam iznimi aktarabileceğimi söylediler. o Yüzden son güne kadar devam edicem inşallah. sonrası da heyet raporu olacak gibi. durum bu. idarecilik yoksa izin de yok maalesef
- kızlar uygun fiyatlı beşik biliyomusunuz hiç ?
GÜNAYDINLAR HERKESE UZUN ZAMANDIR GİEMEDİM ...
inşallah annelerde bebklerde iyidir inşallah...
20+1 günlük olduk şükür...
kızlar bu zamana kadar kaç kg aldınız acaba :/
Bende ateş olmuyor fitil vermişti kullandım 2 hafta geçti bir daha başladı. Sürekli böyle ne yapacağımı şaşırdım. Tahlil yapmadım salı yada perşembe doktor a gideceğim bakalım ne dicek bu seferArkadaşım bende Varım en son doktorum sonuç temiz çıktı dedi ama şuan yine oldu gibi geliyor bana ateş yapıyor Ordan Anlıyorum
Biz kızımla gezmeye gidiyosssss
Iyi geceler kızlar :) Birsey soracağım. Ayrıntılı ultrasona girenler var mı?
Ikea canim...
Bebecoda var canm bi bak istersen 150 den basliyodu fiyatlar kalitesine gore degisiyor tabi
ben hep küçük yapıyorum cnm yaa tepeden başlayıp 7 sıra artırma yaptım sen onu 9 sıra falan yap.. şimdi yeniden örcem ben başka renklerle
Maşallah , hamişlik bazılarına cok yakışıyor, ben topac gibiyim, bir an önce bitse bu dönem diye dört gözle bekliyorumBiz kızımla gezmeye gidiyosssss
canım onlar sormadılar bile evet ben de thy ile yolculuk yaptım.ama biz doktorumuza danışmalıyız.herhangi bir sorun var mı yok mu sormalıyız.ben sordum.doktor da sağolsun gereken şekilde muayeneden sonra rapor verdi.sonuçta riskli de olabilirdi.düşük tehlikesi rahim ağzı yetmezliği vs. Allah korusun.hava yolu şirketleri 28den önce herkesi normal kabul ediyorlar.mesuliyet burada bize ait.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?