- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Kaçıncı hafta olduğu havayolu şirketine göre değişiyormuş canım. Yanlıl hatırlamıyorsam pegasus 24ten sonra istiyordu. Geçen sene hamileyken bana her havayolu şirketinin prosedürü ayrı demilerdi de arayıp sormuştum. Ama çok geçti üzerinden ben yanlış hatırlıyor olabilirm :) yani nolur nolmaz biletinizi aldığınız firmaya bi sorun bence :)
Havayolu şirketlerinin şu mantığı var biz siz söylemeden bebeğin ne kadarlık olduğunu bilemeyiz, sorumluluk size ait.. Yani biz sizi uyardık gerisi kendi bileceğiniz iş diyorlar.. O yüzden sormuyorlarmış ama karnın çok çıkmışsa ne kadarlık hamilesiniz diye soranına denk geldim ben :) ama gene de rapor istemedi. Benim sözümle tamam demişti.. Ama yurtdışı seyahatlerinde şöyle bi olay da varmış: havada doğan bebeğin doğum yeri muallakta olacağından yurtdışı seyahatlerinde daha sıkı tutuyorlarmış işi. Erken doğum riski olan yada doğumu yaklaşmış olanların seyahatine doktor raporuyla izin veriliyormuş. Ben bizzat kendim almadım bu bilgiyi arkadaşımdan duydum ama yurtdışı için rapor şart demişti arkadaşım. Uçakta doğmuştun oğlum sen tam falanca okyanusun üzerinde dememek içinmiş yani :))
canım sen knsoloslukta mı çalışıyorsun, sadece merak
Ben girdim canım.Iyi geceler kızlar :) Birsey soracağım. Ayrıntılı ultrasona girenler var mı?
ne güzel canım.. :)konsoloslukta değil canım büyükelçilikteyim, diplomatım..
anladim canim gecen yil bir hocamiz aktarmis ama bakalim nasip tabiki gerci iyi olursam ben calismaktan yanayim tek skntm donem ortasinda derse baslayip tum duzeni alt ust etmem olacak.canım 32. haftada alınan çalışabilir raporu o an gerçekten fiilen çalışıyorsan aliniyormus. bizim 32. haftamiz ise temmuza geliyor ve öğretmenin senelik izni şeklinde geciyormus.. 3 4 yil öncesine kadar aktaranlar olmuş okullar ona gore rapor hazirlamis ama artık milli eğitim inceliyormus
ben de tam o vakitler tatilde olucam .dedigim gibi killi egitimlerin insafina kalmis bizim durum.Ben 32. Haftada çalıştığım yerde olmayacam çalışabilir raporunu başka ilden almam ne kadar mantıklı olur ki ?
Benim de 2-3 gecedir aynı.Kaburgalarım ağrıyo.yan yatmaya çalışıyorum ama o zaman daha çok baskı oluyo.Doktor kalsiyum+magnezyum verdi günde 2 tane ama ben 1 tane alıyorum.Ywterli olmuyo mu acaba
Elbet bir yolu bulunur şimdi hiç kafaya takmayalimben de tam o vakitler tatilde olucam .dedigim gibi killi egitimlerin insafina kalmis bizim durum.
ne güzel canım.. :)
Of sorma cnm benimde akıntm arttı inşallah hayırlısıyla bitirebilirim şu hamileligiBen ben benbir de ev taşıdık kıyafetleri falan daha çıkaramadım bir pijamam var en rahat olan yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum Koku dan akintidan bıktım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?