2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

doğrudur canım bilmiyordum, haklısın sormak lazım. türkiyedeki doktora sormuştum bebek açısından aslında hiçbir mahsuru yok dedi ama sanırım havayolu şirketleri sorumluluk almak istemiyor aniden doğum falan başlar diye:) pegasus da baya erken başlatıyormuş yahu:)

sen de yazmışsın sonra gördüm : ))

Günaydınlar herkese.ilk kızımın adı elif,bu bebeğim de kız olacakmış.sizce elis ismi nasıl.elif-elis uyumlu olsun istedik.ama tam da içime sinmiş değil.belki sizin de önerileriniz vardır diye sormak istedim....

Herkes bize anne adayı diyor ama bence artık anneyiz
Yavrularımızın kıpırtılarını hissediyor,onlarla konuşuyor,üzülmesin diye uğraşıyor,onları sağlıklı beslemeye çalışıyoruz.
Kucağımıza sağlıkla alacağımız günler de gelir inşallah.
Hepimizin Anneler Günü Kutlu Olsun

İnsan Anne olunca daha iyi anlıyormuş... Anneme bugün verebileceğim tek hediye dua, Allah anneciğimin mekanını cennet etsin. Ve diğer Anne ve benim gibi anne adaylarının anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin...

anladim canim gecen yil bir hocamiz aktarmis ama bakalim nasip tabiki gerci iyi olursam ben calismaktan yanayim tek skntm donem ortasinda derse baslayip tum duzeni alt ust etmem olacak.

Benim de 2-3 gecedir aynı.Kaburgalarım ağrıyo.yan yatmaya çalışıyorum ama o zaman daha çok baskı oluyo.Doktor kalsiyum+magnezyum verdi günde 2 tane ama ben 1 tane alıyorum.Ywterli olmuyo mu acaba

bende dün acile gittim mide yanmasından gaviscon verdi ağrılarım içinde gazdır dedi gönderdi kemik agrısıyla gazın ne ilgisi var çözemedim zaten

Karnımdaki mucizemin kıpırtılarıyla uyandım bu sabah.. Nasıl büyük bir mutluluk.. Nasıl bir nimet.. Nasıl güzel bir şükür vesilesi.. Gözyaşlarıma eklediğim gülümsememle hem şükrettim Rabbim'e, hem teşekkür ettim bebeğime.. Rabbim bize daha nice güzel günler yaşatsın miniklerimizle.. Anneler günümüz kutlu olsun, canlarım...

Wee baby mini cam alıştırma seti aldm iyi midir sizce kızlar biberon almadm six bi marka tavsiye etmistiniz ondan almayi planlıyorum

ne güzel canım.. :)

sağol canım:) evet çok renkli bir mesleğimiz var, karıkoca aynı işteyiz bu sayede beraber tayine gidebiliyoruz ama seyyar olmak bazen zor. mesela bebeğime bebek odası takımı almak bi oda yapmak isterdim ama yapamıyorum sürekli tayinci olduğumuz için. oğlumda da park yatak kullanmıştım, trden getirdik ufaklık da onu kullanacak:) çok şükür mal mülk ne kadar önemsiz onu anladım bu meslekte en çok. en önemli şey sağlık huzur gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…