wuhuu ne klas bır ıs:) gecen gun daha dogmamıs ogluma dıplomat hayalı kuruodum aklıma o geldıkonsoloslukta değil canım büyükelçilikteyim, diplomatım..
sağol canım:) evet çok renkli bir mesleğimiz var, karıkoca aynı işteyiz bu sayede beraber tayine gidebiliyoruz ama seyyar olmak bazen zor. mesela bebeğime bebek odası takımı almak bi oda yapmak isterdim ama yapamıyorum sürekli tayinci olduğumuz için. oğlumda da park yatak kullanmıştım, trden getirdik ufaklık da onu kullanacak:) çok şükür mal mülk ne kadar önemsiz onu anladım bu meslekte en çok. en önemli şey sağlık huzur gerçekten..
Nako baby luks minnoş ipleri tığda 1 no cnm 1.9 mm.. Şimdiden kolay gelsin..Canim süper olmuş çok beğendim hangi iple kaç numara tig ile ordun canım ???
Teşekkür ederim cnm evet ben yapıyorum trikoya dair ne varsa elimden geliyor merakım var..Sen mi yaptın? Hazır sandım ellerine saglık cok cici olmuş
geçmiş olsun canım...Bebekte sorun olmaması güzel...Allah korktugumuz yerlere ugratmasın.Günaydın..
Çok şükür dün hastaneden çıktık biz. Hepinize teşekkür ederim, Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz.
Plasenta previa oluşmuş, bebeğin eşi önde duruyormuş, bu yüzden kanama yaşamışım maalesef. Yine yaşayabilirmişim, o yüzden çok korkuyorum çünkü yaşadığım şoku anlatamam size. Ama olması gereken şekilde yer değiştirebilirmiş bebeğin eşi, inşallah değiştirir. Bu şekilde kalırsa sezeryan olmak zorundaymışım.
Ama çok şükür ki bebeğimde hiçbir sorun yok, detaylı ultrason, doppler filan yapıldı. Tek sorunumuz plasenta previa çok şükür. Rabbim beterinden korusun.
Hiçbirimizi evladımızla sınamasın, endişesini bile yaşatmasın inşallah. Amin
wuhuu ne klas bır ıs:) gecen gun daha dogmamıs ogluma dıplomat hayalı kuruodum aklıma o geldı
haklısın cnm.. dışardan bakınca yeni yeni yerlergörmek, oralarda yaşayıp, kültürlerine tanık olmak çok güzel ama dediğin gbi zor tarafları da vardır illaki.. yine de sahip olduklarımıza şükretmek en güzeli
sevgiler..
aynen canım bnımde oyle ısın acıgı cevremdekılerde bu konuda baya korkuttu benı şeker yuklmesı yapmamı soyledıler :/Benimde öle canım ankara daha cok sıcak değil diğer arkadaşlar gibi yanmıyorum ama ellerim ve ayaklarım ateş gibi nerde soğuk yer var oraya basmaya çalışıyorum ellrimide o kadar sık yıkıyorum ki anlatamam...
Canim benin dr.dediki gebelihinin 26. Haftasinda aç iken kan aldir ve hamburger ekmeginde sandivic yaninda meyvesuyu iç. Yedikten sonra 1saat gecsin dedi tekrar kan aldir tokluk kan sekerine bakilsin dedi ondan sonra karar veririz glikoz yapilip yapilmiyacagina.günaydın hanımlar
şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?yaptırmayacak olan varmı?
öyle canım herşeyin bi zorluğu var, güzel tarafını görünce eğlenceli oluyor:) bu tayinde çölün ortasında kaldık ama işte buranın en büyük nimeti hac umre, onları yaşamış olduk çokşükür kısmet oldu. bundan sonra deniz ya da nehir kıyısı bol yeşil bi yer istiyoruz inşallah olur. biz tercih yapıyoruz ama tercih ettiğimiz yerlere gitmeyebiliyoruz mesela burası tercihlerimiz arasında yoktu ama oldu. kısmet işte:)
günaydın hanımlar
şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?yaptırmayacak olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?