2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım ilk tayin aynı trdeki tayincilerin doğu tayini gibi oluyor, kötü yerler oluyor yani. buradan sonra daha iyi bir yer bekliyoruz dediğin gibi balkanlar, güney amerika ülkelerinden bazıları... ilk tayinde afrikaya giden o kadar çok arkadaşım var ki.. hamile iken sıtma geçiren bile var malesef.. o yüzden buraya bin şükür.. istediğimiz herşey var, lojmanımız güzel, diplomatik site var, bu sitede yaşıyoruz, evimiz 5 dk, kampüsün dışında abaya diye bir kıyafet giymek zorundayız ama kampüste giymiyoruz. en kötü tarafı araba kullanamamak. bu konuda zorlanıyorum hakkaten. heryere eşim götürmek zorunda kalıyor. uzakdoğu bana da hiçbir zaman cazip gelmedi, inşallah hiçbir zaman da gitmeyiz:) balkanlar çok güzel.. büyük ülkeler ise meslekte biraz ilerledikten sonra mümkün oluyor. ya da mesela çok kötü bir yerde ilk tayin yaptıysak sonra güzel ülkelere gönderiliyoruz ödül olarak:)

aynen canım bnımde oyle ısın acıgı cevremdekılerde bu konuda baya korkuttu benı şeker yuklmesı yapmamı soyledıler :/

benim ailemde var seker hastalığı o yüzden yaptırmayı düşünüyorum zaten daha doktorum bu konuyu sölemedi sanırım zamanı gelmedi.

doktor şunu soyluyor...hamılelegın boyunca hiç iki adet baklava yemedınmı dıyor?
yedik ıllakı...ama ıste bırı yaptırma dıyor dıgerı yaptır dıyor kafamız karışıyor..bakalımmm

günaydın güzel anneler..
haftasonu ayrıntılı ultrasona girdim..
uzun süre detaylıca baktı..
herşey normal yalnızca kalp sağ kapakçıkta parlaklık görüyorum dedi..
down belirtisidir ama tek başına tanı konulamaz, 2 li sonucunla beraber doktorun yorumlar dedi..
çok üzülüyoruz şimdi,
ihtimali bile yetti..
varmı böyle parlaklık görülen, duyduğunuz bildiğiniz..
içimizi rahatlatıcak şeyler duymaya ihtiyacımız var

gunaydın yasini okudum ama bildirim yapamadım Rabbim kabul etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım üzme kendini doktorunla görüşmeden, olmadı net sonuç veren testlerden yaptırırsınız. İçinizi ferah tutun. Benimde bgn kontrolüm var herhalde 2 hafta içinde detaylıya da girerim.

Be
doktor şunu soyluyor...hamılelegın boyunca hiç iki adet baklava yemedınmı dıyor?
yedik ıllakı...ama ıste bırı yaptırma dıyor dıgerı yaptır dıyor kafamız karışıyor..bakalımmm
benim doktorum yaptırılmasını istiyor, ben de yaptıracağım. Gebelik şekerinin bebeğe zararları çok fazla

hayrlı güzel haberlerle çık inş kontrollerinden..
ister istemez kafaya takıyorm, üzülüyorm..
çarşambaya kendi dr randevu aldım, inş güzel şeyler duyarım

Canım çok geçmiş olsun
Benim kalpte parlaklık değil ama beyninde koroid pleksus kisti çıktı
Down sendromlu olma riskini arttıyormuş

Canım çok geçmiş olsun
Benim kalpte parlaklık değil ama beyninde koroid pleksus kisti çıktı
Down sendromlu olma riskini arttıyormuş
offff Allah yardımcımız olsun
nette deli gibi örnekler yaşamışlar yorumlar arıyorum..
kendi kendimi teselli ediyorum..
kesin bişe diyemeyecekler kesin, dualarla doğumu beklycez

evet kızlar 4 cüz dağıtmış bulunmaktayız okumak isteyenler alıntı ile yazarlarsa daha garanti olur ve eğer isterseniz miraç kandiline yetiştirelim arzu eden birden fazla da cüz alabilir.
bende cuz almak ıstıyorum 3 gundur giremedim bakamadım şimdi okurken gordum

offff Allah yardımcımız olsun
nette deli gibi örnekler yaşamışlar yorumlar arıyorum..
kendi kendimi teselli ediyorum..
kesin bişe diyemeyecekler kesin, dualarla doğumu beklycez

Ben duyunca çok kötü oldum canım hiç soğukkanlı değilimdir
Harmony Test yaptırdım 2 3 ay kayboldu mu nolacak belirsizliği ile kötü olurum diye
%97 gibi kesin sonuç veriyormuş
Biraz tuzlu tabi fiyatı ama sonucunu bekliyorum işte perşembe cuma öğreneceğim.

bende kötüyüm ama eşim soğukkanlı..
Allah korusun, gebeliği sonlandırmak gibi bi düşüncemiz yok..
down ihtimali varsa nolcak o bizim kzımız diyo eşim..
keşke ayrıntılı falan girmeseydik diyo..
harmony bende duydum ama öğrenmek bişey sağlamayacak bize..
peki sen Allah esirgesin kötü bir sonuç alırsan sonlandırr mısın gebeliği ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…