2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet tam ben ayarlerken oldu :) özelden mesaj vardı yazdım sizin mesaj geldi hakkınızı helal edin :)
helal olsun nedemek Allah razı olsun çok güzel oldu inşallah bebeklerimizide sağlıklı kucagımıza alırız.

Canım ben öyle bir şey duymadım ama burda parlaklık görülen baz arkadaşlar da geçtiğini söylediler. Rabbim inş geçici bi dert vermiştir. Üzülme canım benim :)

Canım elbette daha net sonuçlar veren testler var. Biz eşimle ikili test için kan verdikten sonra sonucu almadan önce birbirimize fikrimizi sorduk. İkimizde eğer kötü bir şey çıkarsa da, ki hepimizi Allah korusun, o bizim evladımız dedik. Eğer siz de aldırma gibi bi fikre sahip değilseniz, ki o da Bi canlı, bence kendini de bebişi de üzme canım. İnş sağ salim sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız

hadi bakalım umarım sonuçların da her şey ylunda gider ve bir aşamayı daha atlatmış olursun

Bilmiyorum ki canım hiç düşünmedim açıkçası kötü sonuç çıkmayacak diye şartlandırdım kendimi
Ama çıkarsa ne olur bilemiyorum eşim ne der fikri ne olur bilemiyorum biraz fazla realist bi eşim var
Laf arasında (bizim ikimizinde kardeşi yok, eşimin aile bağları çok kopuk benimde çok samimi olduğum söylenemez)
Bize bir şey olursa özel ilgi isteyen birisiyle ilgilenecek kimse yok, o sorumluluğu gözü kapalı verebileceğimiz kesin bakar diyebileceğimiz kimse yok bunu da düşün demişti.
İnşallah böyle bi seçim yapmak zorunda kalmam çok zor olur benim için

Kizlar dun gece cinsel iliski yasadik ve bugun kahverengi lekelenmelerim oldu..adetin basinds gelen gibi.herhangi bir agrim sizin yok.doktorumu aradik durumu soyledim olabilir bu gibi durumlar dedi.dinlennin dedi. Yapmayin artik dedi.gelmem gerekirmi dedi hayir dedi..kafamda yineede bi suphe..ayrica su anda da herhangi bisi yok.gun icinde bakicam dewam eden bisi gorursem doktora gidicem...varmi boyle bi durum yasayan ?? Sanirim kardes kardes yatmalar bize başladı

Allah korktuğumuz zorluklara uğratmasın bizi..
herşey güzel olur inş

hadi bakalım umarım sonuçların da her şey ylunda gider ve bir aşamayı daha atlatmış olursun

İnşallah ya valla artık kontrol öncesi gerilmeye başladım
Eskiden bebeğimi göreceğim diye uça uça gidiyordum
Şimdi bi sorun çıkmasın nolur diye diye gidiyorum

Günaydın arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm kocaman olmuş:)gözleri açıp kapatıyor uzun uzun parmakları var Doktorum herşey yolunda dedi ama ben kilo ve boyuna taktım 24.5 cm ve 408 gram dedi çok küçük değil mi yani kilo olarak daha az sanki

Canım korkma baksana doktorun gelmene bıle gerek yok demiş,
sanırım sarsmadan nazıkçe olacak bıraz hızlıysa yapabılır lekelenme dıye dusunuyorum

Oncelikli amac elbette saglik uzerine, Rabbim hepimize saglikli bebekler versin insallah. Ben zaman zaman nasil biriyle tanisacagimi dusunuyorum, aylardir yuzunu gormeden bize kendini hissettiren ufaklikla tanisacak olmak heyecan verici

Doktor yolunda dediyse bence sorun yoktur canim, bebeklerin boy ve kilosu degiskenlik gosterebiliyor, bundan aonraki hafta icinde kilo artisi daha fazla olacaktir muhtemelen

kızlar günaydın....
sağ kalçamda bişey var yürürken sağ bacagımı hareket ettiremiyorum çok acıyo.sanki orda sinir gibi bişey takılıyo .bazen oturunca kalkamıyorum.nedendir acaba.doktor randevuma da çok var daha.

happy birtdayyyy katttii.....
maşallah sana ve beebişineee...saglıklı güzel ömürler dilerimmm (kaç oldun bu arada)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…