helal olsun nedemek Allah razı olsun çok güzel oldu inşallah bebeklerimizide sağlıklı kucagımıza alırız.evet tam ben ayarlerken oldu :) özelden mesaj vardı yazdım sizin mesaj geldi hakkınızı helal edin :)
Canım ben öyle bir şey duymadım ama burda parlaklık görülen baz arkadaşlar da geçtiğini söylediler. Rabbim inş geçici bi dert vermiştir. Üzülme canım benim :)günaydın güzel anneler..
haftasonu ayrıntılı ultrasona girdim..
uzun süre detaylıca baktı..
herşey normal yalnızca kalp sağ kapakçıkta parlaklık görüyorum dedi..
down belirtisidir ama tek başına tanı konulamaz, 2 li sonucunla beraber doktorun yorumlar dedi..
çok üzülüyoruz şimdi,
ihtimali bile yetti..
varmı böyle parlaklık görülen, duyduğunuz bildiğiniz..
içimizi rahatlatıcak şeyler duymaya ihtiyacımız var
Canım elbette daha net sonuçlar veren testler var. Biz eşimle ikili test için kan verdikten sonra sonucu almadan önce birbirimize fikrimizi sorduk. İkimizde eğer kötü bir şey çıkarsa da, ki hepimizi Allah korusun, o bizim evladımız dedik. Eğer siz de aldırma gibi bi fikre sahip değilseniz, ki o da Bi canlı, bence kendini de bebişi de üzme canım. İnş sağ salim sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırızbende kötüyüm ama eşim soğukkanlı..
Allah korusun, gebeliği sonlandırmak gibi bi düşüncemiz yok..
down ihtimali varsa nolcak o bizim kzımız diyo eşim..
keşke ayrıntılı falan girmeseydik diyo..
harmony bende duydum ama öğrenmek bişey sağlamayacak bize..
peki sen Allah esirgesin kötü bir sonuç alırsan sonlandırr mısın gebeliği ?
amin inşallah geçicidirCanım ben öyle bir şey duymadım ama burda parlaklık görülen baz arkadaşlar da geçtiğini söylediler. Rabbim inş geçici bi dert vermiştir. Üzülme canım benim :)
hadi bakalım umarım sonuçların da her şey ylunda gider ve bir aşamayı daha atlatmış olursunBen duyunca çok kötü oldum canım hiç soğukkanlı değilimdir
Harmony Test yaptırdım 2 3 ay kayboldu mu nolacak belirsizliği ile kötü olurum diye
%97 gibi kesin sonuç veriyormuş
Biraz tuzlu tabi fiyatı ama sonucunu bekliyorum işte perşembe cuma öğreneceğim.
bende kötüyüm ama eşim soğukkanlı..
Allah korusun, gebeliği sonlandırmak gibi bi düşüncemiz yok..
down ihtimali varsa nolcak o bizim kzımız diyo eşim..
keşke ayrıntılı falan girmeseydik diyo..
harmony bende duydum ama öğrenmek bişey sağlamayacak bize..
peki sen Allah esirgesin kötü bir sonuç alırsan sonlandırr mısın gebeliği ?
Allah korktuğumuz zorluklara uğratmasın bizi..Bilmiyorum ki canım hiç düşünmedim açıkçası kötü sonuç çıkmayacak diye şartlandırdım kendimi
Ama çıkarsa ne olur bilemiyorum eşim ne der fikri ne olur bilemiyorum biraz fazla realist bi eşim var
Laf arasında (bizim ikimizinde kardeşi yok, eşimin aile bağları çok kopuk benimde çok samimi olduğum söylenemez)
Bize bir şey olursa özel ilgi isteyen birisiyle ilgilenecek kimse yok, o sorumluluğu gözü kapalı verebileceğimiz kesin bakar diyebileceğimiz kimse yok bunu da düşün demişti.
İnşallah böyle bi seçim yapmak zorunda kalmam çok zor olur benim için
hadi bakalım umarım sonuçların da her şey ylunda gider ve bir aşamayı daha atlatmış olursun
İnşallah canım..Allah korktuğumuz zorluklara uğratmasın bizi..
herşey güzel olur inş
Canım korkma baksana doktorun gelmene bıle gerek yok demiş,Kizlar dun gece cinsel iliski yasadik ve bugun kahverengi lekelenmelerim oldu..adetin basinds gelen gibi.herhangi bir agrim sizin yok.doktorumu aradik durumu soyledim olabilir bu gibi durumlar dedi.dinlennin dedi. Yapmayin artik dedi.gelmem gerekirmi dedi hayir dedi..kafamda yineede bi suphe..ayrica su anda da herhangi bisi yok.gun icinde bakicam dewam eden bisi gorursem doktora gidicem...varmi boyle bi durum yasayan ?? Sanirim kardes kardes yatmalar bize başladı
Doktor yolunda dediyse bence sorun yoktur canim, bebeklerin boy ve kilosu degiskenlik gosterebiliyor, bundan aonraki hafta icinde kilo artisi daha fazla olacaktir muhtemelenGünaydın arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm kocaman olmuş:)gözleri açıp kapatıyor uzun uzun parmakları var Doktorum herşey yolunda dedi ama ben kilo ve boyuna taktım 24.5 cm ve 408 gram dedi çok küçük değil mi yani kilo olarak daha az sanki
:) degisik bi bakis acisi olmus :) ne bilim dewam eden bisi yok allahtanda.Canım korkma baksana doktorun gelmene bıle gerek yok demiş,
sanırım sarsmadan nazıkçe olacakbıraz hızlıysa yapabılır lekelenme dıye dusunuyorum
ayy çok özel oldu ama napıımm...... yoksa cınsel ılışkı zararlı degıldir dıye gezınıyolar:) degisik bi bakis acisi olmus :) ne bilim dewam eden bisi yok allahtanda.
happy birtdayyyy katttii.....Tünaydın kızlar.. Dr simdi çıktım bebişim gayet iyi ama satı 6 gün öne çekti artık 6 eylül doğum çünkü bebişim 1 hafta önde.. 570 gr 31 cm olmuş çok şükür bugün izinliyim ve doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?