canım bende de geçen hafta ilişkiden sonra sanki rahmim çıkacak zanettim.gün boyu acayip baskı hissettim o bölgede. ayakta duramadım hep oturmak istedim .sanırım artık ilişki olmaz diye düşünüyorum bende.tabi sıkıntısı olmayanlar ayrı.:) degisik bi bakis acisi olmus :) ne bilim dewam eden bisi yok allahtanda.
evet sıkıntı yok maşallah günü gününe uyumlu bir bebek dedi ben ilk aylarde hiç beslenemediğim için hep bebeğim benim yüzümden zayıf olacak gelişemeyecek die korkuyorum belki tedirginliğim bu yüzdendir ama doktorum gayet sağlıklı dedi detaylı ultrasondada sıkıntı yokDoktor yolunda dediyse bence sorun yoktur canim, bebeklerin boy ve kilosu degiskenlik gosterebiliyor, bundan aonraki hafta icinde kilo artisi daha fazla olacaktir muhtemelen
Mutluu yillar sana ozamanTünaydın kızlar.. Dr simdi çıktım bebişim gayet iyi ama satı 6 gün öne çekti artık 6 eylül doğum çünkü bebişim 1 hafta önde.. 570 gr 31 cm olmuş çok şükür bugün izinliyim ve doğum günüm
Ewett bundan sonra bende dikkat edicem ama benimki yanasmaz artik bence :)canım bende de geçen hafta ilişkiden sonra sanki rahmim çıkacak zanettim.gün boyu acayip baskı hissettim o bölgede. ayakta duramadım hep oturmak istedim .sanırım artık ilişki olmaz diye düşünüyorum bende.tabi sıkıntısı olmayanlar ayrı.
mutlu yıllar canım.Allah ailenle sağlıklı uzun ömür nasip etsin.Tünaydın kızlar.. Dr simdi çıktım bebişim gayet iyi ama satı 6 gün öne çekti artık 6 eylül doğum çünkü bebişim 1 hafta önde.. 570 gr 31 cm olmuş çok şükür bugün izinliyim ve doğum günüm
Tünaydın kızlar.. Dr simdi çıktım bebişim gayet iyi ama satı 6 gün öne çekti artık 6 eylül doğum çünkü bebişim 1 hafta önde.. 570 gr 31 cm olmuş çok şükür bugün izinliyim ve doğum günüm
Günaydın arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm kocaman olmuş:)gözleri açıp kapatıyor uzun uzun parmakları var Doktorum herşey yolunda dedi ama ben kilo ve boyuna taktım 24.5 cm ve 408 gram dedi çok küçük değil mi yani kilo olarak daha az sanki
kızlar günaydın....
sağ kalçamda bişey var yürürken sağ bacagımı hareket ettiremiyorum çok acıyo.sanki orda sinir gibi bişey takılıyo .bazen oturunca kalkamıyorum.nedendir acaba.doktor randevuma da çok var daha.
Tünaydın kızlar.. Dr simdi çıktım bebişim gayet iyi ama satı 6 gün öne çekti artık 6 eylül doğum çünkü bebişim 1 hafta önde.. 570 gr 31 cm olmuş çok şükür bugün izinliyim ve doğum günüm
ooo ne güzel doğum gününde güzel haberler almak nice sağlıklı mutlu yaşlara evlatlarınla inş.Tünaydın kızlar.. Dr simdi çıktım bebişim gayet iyi ama satı 6 gün öne çekti artık 6 eylül doğum çünkü bebişim 1 hafta önde.. 570 gr 31 cm olmuş çok şükür bugün izinliyim ve doğum günüm
bana da vermişti magnezyum ama hiç içmedim.bugün başlayım o zaman. inşallah geçer.yoksa 3 ay ne yaparız.kalsiyum eksikliği cnm aynı şeyden bende muzdaribim doktor kalsiyum verdi hiç aksatmadan içmeme rağmen hala oluyo olucakmış artık daha 3 ay var bklm son zamanlarda napıcaz
selam :)slm herkeseeeeee
ben zaten minyonum galiba bana benzeyecek kuzum :)babası gibi uzun olmayacak sağlıklı olsunda inşallah gerisi önemli değilMinyon bi bebiş olucak demek ki tatlım üzülme daha dur hem bakarsın birden alır :)
günaydın güzel anneler..
haftasonu ayrıntılı ultrasona girdim..
uzun süre detaylıca baktı..
herşey normal yalnızca kalp sağ kapakçıkta parlaklık görüyorum dedi..
down belirtisidir ama tek başına tanı konulamaz, 2 li sonucunla beraber doktorun yorumlar dedi..
çok üzülüyoruz şimdi,
ihtimali bile yetti..
varmı böyle parlaklık görülen, duyduğunuz bildiğiniz..
içimizi rahatlatıcak şeyler duymaya ihtiyacımız var
canm çarşamba yi bekleme bence sonucta sonuc gostereceksin biarada bakar dr sonucuna seninde icin rahat ederhayrlı güzel haberlerle çık inş kontrollerinden..
ister istemez kafaya takıyorm, üzülüyorm..
çarşambaya kendi dr randevu aldım, inş güzel şeyler duyarım
değil cnm bence bende en son kontrolmde 26 cnm 428 gramdı ki değişiklik gösterebiliyor nerdeyse seninle aynı günlerdeydik merak etme yani bende çok takılıyorm bu konuya ama aynı gidiyoruz seninle doktorda zaten kilosu ortalama bi bebek olucak dedi önemli olan sağlıklı olmaları ben şişmanlatırız onlarıGünaydın arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm kocaman olmuş:)gözleri açıp kapatıyor uzun uzun parmakları var Doktorum herşey yolunda dedi ama ben kilo ve boyuna taktım 24.5 cm ve 408 gram dedi çok küçük değil mi yani kilo olarak daha az sanki
inşallah canım sağlıklı olsunlarda korkuyorum işte iyi bakamıyor muyum acaba die düzgün beslenmeye çalışıyorum ama yiyemediğim biçok şey var dahadeğil cnm bence bende en son kontrolmde 26 cnm 428 gramdı ki değişiklik gösterebiliyor nerdeyse seninle aynı günlerdeydik merak etme yani bende çok takılıyorm bu konuya ama aynı gidiyoruz seninle doktorda zaten kilosu ortalama bi bebek olucak dedi önemli olan sağlıklı olmaları ben şişmanlatırız onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?