2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
:) degisik bi bakis acisi olmus :) ne bilim dewam eden bisi yok allahtanda.
canım bende de geçen hafta ilişkiden sonra sanki rahmim çıkacak zanettim.gün boyu acayip baskı hissettim o bölgede. ayakta duramadım hep oturmak istedim .sanırım artık ilişki olmaz diye düşünüyorum bende.tabi sıkıntısı olmayanlar ayrı.

Doktor yolunda dediyse bence sorun yoktur canim, bebeklerin boy ve kilosu degiskenlik gosterebiliyor, bundan aonraki hafta icinde kilo artisi daha fazla olacaktir muhtemelen
evet sıkıntı yok maşallah günü gününe uyumlu bir bebek dedi ben ilk aylarde hiç beslenemediğim için hep bebeğim benim yüzümden zayıf olacak gelişemeyecek die korkuyorum belki tedirginliğim bu yüzdendir ama doktorum gayet sağlıklı dedi detaylı ultrasondada sıkıntı yok

Ewett bundan sonra bende dikkat edicem ama benimki yanasmaz artik bence :)

mutlu yıllar canım.Allah ailenle sağlıklı uzun ömür nasip etsin.

Musmutlu yıllar katicim çocuklarınla ve eşinle nice doğum günleri kutlarsın inşallah...

Minyon bi bebiş olucak demek ki tatlım üzülme daha dur hem bakarsın birden alır :)

kalsiyum eksikliği cnm aynı şeyden bende muzdaribim doktor kalsiyum verdi hiç aksatmadan içmeme rağmen hala oluyo olucakmış artık daha 3 ay var bklm son zamanlarda napıcaz

gözün aydın katticim.. doğum günün de kutlu olsun.. sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim :)
bnm oğluşumda en başından beri bi hafta önden gidiyor ama doktorum tahmini doğum tarihini değiştirmek için çok erken, son aya kdr sat'a uygun gitmek gerekir dedi.. ama 8.aydan sonra hala gelişim ilerdeyse, doğum tarihi öne çekilebilir dedi..

ooo ne güzel doğum gününde güzel haberler almak nice sağlıklı mutlu yaşlara evlatlarınla inş.

maşallah katti..benimde doğum 5 ile 10 arası olacak Rabbim nasip ederse...doğum günüde kutlu olsun..nice yıllara canım eşin ve çocuklarınla

kalsiyum eksikliği cnm aynı şeyden bende muzdaribim doktor kalsiyum verdi hiç aksatmadan içmeme rağmen hala oluyo olucakmış artık daha 3 ay var bklm son zamanlarda napıcaz
bana da vermişti magnezyum ama hiç içmedim.bugün başlayım o zaman. inşallah geçer.yoksa 3 ay ne yaparız.

hiç canınızı sıkmayın herhangi bir sorun çıkmayacağından eminim. benim kardeşimin eşine de aynı şeyi söylediler ayrıntılıda. onlar da çok telaş oldular. hemen Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Kardiyolojisinden Doç. Dr. Tayfun Uçar'dan randevu aldılar. Kalp ekosunu çektirmek için. Çok şükür herşeyin yolunda olduğunu öğrendiler. Doktor beyden de çok memnun kaldılar. Eğer Ankara'da iseniz mutlaka randevu alın. Muayene ücreti de 80 lira sanırım.

Doğum günün kutlu olsun cnm allah sağlıklı mutlu uzun bi ömür versin ailenle birlikte :)

tum annelerin anneler günü kutlu olsun ..
hayrlı güzel haberlerle çık inş kontrollerinden..
ister istemez kafaya takıyorm, üzülüyorm..
çarşambaya kendi dr randevu aldım, inş güzel şeyler duyarım
canm çarşamba yi bekleme bence sonucta sonuc gostereceksin biarada bakar dr sonucuna seninde icin rahat eder

değil cnm bence bende en son kontrolmde 26 cnm 428 gramdı ki değişiklik gösterebiliyor nerdeyse seninle aynı günlerdeydik merak etme yani bende çok takılıyorm bu konuya ama aynı gidiyoruz seninle doktorda zaten kilosu ortalama bi bebek olucak dedi önemli olan sağlıklı olmaları ben şişmanlatırız onları

inşallah canım sağlıklı olsunlarda korkuyorum işte iyi bakamıyor muyum acaba die düzgün beslenmeye çalışıyorum ama yiyemediğim biçok şey var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…