2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
maşallah size 3 hafta öndenmi gidiyor yani

4 ay bebeğin uyku düzenini sağlaman için yeterli bir süreç cnm sen nasıl alıştırırsan öyle uyumaya devam eder anneninde sallamasına gerek kalmaz sana dua eder koy beşiğe uyusun kendi yada emzirirken uyutmaya alıştır biberonlada yapabilirsin bunu örneğin ben emzirirken gözlerini örtecek şekilde mendil koyardımn yüzüne o bilirdiki uyuması lazım, benim işim olsa halama bırakırdım oda biberonla mama yedirirken örterdi yüzünü yine öyle uyurdu yani sana bağlı o süreç..

evet bu da bana mantıklı geldi açıkçası belki doğumdan sonra annemlerin yanında kalırım bi süre alır orayada götürürüm diye düşündüm hem katlanıp yer kaplamıyor olması da avantajmış gibi geldi ikinciye saklarım artık...

ayy benimkinede büyük ihtima k.valide bakıcak bi dönem ..ne yaparım ben..annelerimize az çok nazımı geçiyor.şakaya vurup ama k.valide pöffffffffff

kızlar son 10 yasinnnnnnn..yokmu alannnnnnnnnnnnnnnn

ayy benimkinede büyük ihtima k.valide bakıcak bi dönem ..ne yaparım ben..annelerimize az çok nazımı geçiyor.şakaya vurup ama k.valide pöffffffffff

aynen canım annem bazen diyor aradada kayınvalıden gelir diye ama yok diyorum torun torun diye başımın etini yedin mecbur bakacaksın inşallah yarı yolda bırakmaz beni yoksa kaynanamla allah yardımcım olsun

canım senin bu tecrübeni uygulamaya calıscam inşallah senin gibi başarılı olabilirim zormuş ya ilk çocuk hersey bi muallak ikincide bizde senin gibi tecrübeli oluruz

Bide bebis 27 +3gunlk gozukuyomus kızlar bide biz besigimizi aldık gelsin kurulsun foto aticam sizlere bu arada özledim sizleri çok giremiyorm :)

Nasıııl yani 1 ay mı önden gidiyooor? Canım emin misin? 1, 2 haftayı duyduk da 1 ay çok fzla değil mi??

canım senin bu tecrübeni uygulamaya calıscam inşallah senin gibi başarılı olabilirim zormuş ya ilk çocuk hersey bi muallak ikincide bizde senin gibi tecrübeli oluruz
yok yok zor değil annelik iç güdüsü sana ne yapman gerektiğini zaten söyleyecek, kendin bile şaşıracaksın nerde ne yapman gerektiğini farkında olmadan yaptığını farkedeceksin.. bebeğin ihtiyaçlarını en iyi sen bileceksin, annen kaç bebek büyütmüş olursa olsun her anne kendi bebeğinin ihtiyaçlarına cvp verecek şekildedir.. hislerine güven..

ay canım cok güzel moral veriyorsun teşekkür ederim....

her doktorun demekki konuya bakış açısı farklı.. benim doktorum bu sat a göre ileri geri olma durumuyla ilgili, bu gidişat her an değişebilir demişti. ama eğer 8. ayın sonunda bebiş hala önde ya da geride görünüyorsa o zaman tahmini doğum tarihi sat a göre değil bebişin gelişimine göre öne ileriye çekilir diyor..
ki benim oğluşum hamile olduğumu öğrendiğim ilk kontrolde 6 haftalık çıkmıştı, o zaman sat la uymluydu. sonrasındaki her muayenede bi hafta önden gidiyor, ama doktorum doğum tarihini öne çekmek için çok erken diyoor..

nesse amaaan katticim, sağlıkla sağ salim gelsinler de ne zaman isterlerse o zaman gelsinler :)

merhaba kızlar... dün ev taşıdık gerçi ben ağır bişey kaldırmadım ama eğilip kalktım hiç dinlenemedim bide iş yerinden izin alırken sorun yaşadım çok üzülüp stres yaptım ağladım hatta akşam yattığımda bebeğim çok hareketliydi gece diş ağrımda oldu hatta benle birlikte uyumadı oğluşum. sabahları genelde tekme atardı yemek yediğimde fln 8 den beri hareket etmesini bekliyorum ama hiç tekme atmadı korktum biraz dinlemeye çalışıyorum güçsüz kıpırdaması var sanki ama emin olamadım ben hareketlerini erken hissetmeye başladım böyle olunca çok moralim bozuldu bebeğime bişey olmamıştır inşallah

Canim sen decavit icin mi endiselenmistin yanlis mi hatirliyorum bilmiyorum ama eger oysan benim kullandigim prenatal vitaminin icerigi decavitin iki kati direk ve gunde bi tane al dedi dr, zaten vitaminin fazlasini vucut tutmaz :)

sağol canm yeni cevap yazabildim msjını görünce içim rahatladı o gün tekrar teşekkür ederim

Walla bn de heyecanla bekliorum ama henuz ciddi bi tekme hissetmedim sadece pitir pitir bisiler oluyo arada

maksimum 1haftaya başlar o zaman canım minik kıpırtılar gün geçtikçe artıyor çünkü :)

aslında bu sat bat konularında çok yazdım ben buraya erkene çekmek diye bişey olmamalı bence sadece tecrübem ile konuşuyorum oğlumda 2 hafta önde gitmeme rağmen yani 25 mayıs görünüyordu doğum ama 11 haziranda tam da gününde doğum yaptım hatta sezeyana almasa belki bi kaç gün daha geçicekti 28 26 günde adet olurum erken geç döllenme vs yok yani velasıl sende demişsin ya tamamen bebeği besleme ile ilgili bu durum bence de tecrübem ile yazıyorum 2 hafta deli gibi beklemiştim yaramaz oğlumu ki sanırım erkek bebişler biraz daha gelişkin kızlara göre.

Bilmiyormki canım bi şey demedi kâğıtta da 29agustos yazıyo ama :/ bi tek çok bastırdı kafası aşağı girmiş dedi ağrı yapar öyle

Canım Maaşallah size. Seninle günümüz aynı. Bugün 23+3 uz. Ama seninki 3 hafta mı önden gidiyor?
Bilmiyormki canım doktor bi şey demedi kâğıtta 27+3 yazıyo bi tek kafası aşağıda diye çok bastırdı o korkuttu

Bekler inşallah canım sağlıklı gününde dogsunda bide kafası aşağıda olması bi şey olmaz Dmi ayakları nerde peki

Nasıııl yani 1 ay mı önden gidiyooor? Canım emin misin? 1, 2 haftayı duyduk da 1 ay çok fzla değil mi??
Kızlar doktor demedi ben sadece adetine gore yaninda 23+4 ultrasona gore 27+3yazidigini soyluyorm sonradan baktgm için soramadim kilosu boyu normal deglmi sizinkilerle endişe etmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…