maşallah sizeKizlaarr doktordan geldimm oğlumu gordukk iyiydi allahasukur 35cm 715gram olmuş sizlerin nasil, bide yürürken ağrılarm oluyordu meğer oğlumun kafası sağ kasigima aşağı sokmuş bi şey olmaz sana ağrı yapar Dedi bide sağ taragim böbregm sancılaniyo şüphelendi ultrason istedi benden haberler boyle
4 ay bebeğin uyku düzenini sağlaman için yeterli bir süreç cnm sen nasıl alıştırırsan öyle uyumaya devam eder anneninde sallamasına gerek kalmaz sana dua eder
Bana kalsa sallamam ama calısmaya başlayacağım için mecbur 4 aylıkken bırakmak zorunda kalacam o zaman da annem bakacak ve biliyorum ki bizim çocuk sallanma delisi olacaksallamadan uyutalım desem sen nerden bilion kaç çocuk buyuttun diyecek bana 180 cm olanı görmemiştim biraz daha araştırayım bakalım teşekkürler canım...
canım bende park yatak düşünüyorum..
üç dört yaşına kadar rahat yatıyor.. kapatıp yanımda taşıyabiliyorum, tatile köye annemlere vs vs
sonrasında yatak odasını kendisine beğendirip almak istiyorum..
biraz aklı ersin, kendisi seçsin istiyorum ben
ayy benimkinede büyük ihtima k.valide bakıcak bi dönem ..ne yaparım ben..annelerimize az çok nazımı geçiyor.şakaya vurup ama k.valide pöffffffffff
Bana kalsa sallamam ama calısmaya başlayacağım için mecbur 4 aylıkken bırakmak zorunda kalacam o zaman da annem bakacak ve biliyorum ki bizim çocuk sallanma delisi olacaksallamadan uyutalım desem sen nerden bilion kaç çocuk buyuttun diyecek bana 180 cm olanı görmemiştim biraz daha araştırayım bakalım teşekkürler canım...
ayy benimkinede büyük ihtima k.valide bakıcak bi dönem ..ne yaparım ben..annelerimize az çok nazımı geçiyor.şakaya vurup ama k.valide pöffffffffff
4 ay bebeğin uyku düzenini sağlaman için yeterli bir süreç cnm sen nasıl alıştırırsan öyle uyumaya devam eder anneninde sallamasına gerek kalmaz sana dua ederkoy beşiğe uyusun kendi yada emzirirken uyutmaya alıştır biberonlada yapabilirsin bunu örneğin ben emzirirken gözlerini örtecek şekilde mendil koyardımn yüzüne o bilirdiki uyuması lazım, benim işim olsa halama bırakırdım oda biberonla mama yedirirken örterdi yüzünü yine öyle uyurdu yani sana bağlı o süreç..
Bide bebis 27 +3gunlk gozukuyomus kızlar bide biz besigimizi aldık gelsin kurulsun foto aticam sizlere bu arada özledim sizleri çok giremiyorm :)
yok yok zor değil annelik iç güdüsü sana ne yapman gerektiğini zaten söyleyecek, kendin bile şaşıracaksın nerde ne yapman gerektiğini farkında olmadan yaptığını farkedeceksin.. bebeğin ihtiyaçlarını en iyi sen bileceksin, annen kaç bebek büyütmüş olursa olsun her anne kendi bebeğinin ihtiyaçlarına cvp verecek şekildedir.. hislerine güven..canım senin bu tecrübeni uygulamaya calıscam inşallah senin gibi başarılı olabilirim zormuş ya ilk çocuk hersey bi muallak ikincide bizde senin gibi tecrübeli oluruz
yok yok zor değil annelik iç güdüsü sana ne yapman gerektiğini zaten söyleyecek, kendin bile şaşıracaksın nerde ne yapman gerektiğini farkında olmadan yaptığını farkedeceksin.. bebeğin ihtiyaçlarını en iyi sen bileceksin, annen kaç bebek büyütmüş olursa olsun her anne kendi bebeğinin ihtiyaçlarına cvp verecek şekildedir.. hislerine güven..
cnm 24 haftalıksın nasıl 27 haftalık çıkıyor bebiş ? 3 hafta çok büyük fark değilmi benim son 3 kontrolümde 1 hafta önde çıktı diye dün dr sat tarihimi öne çekti 5. ay sonuna kadar bebek kontrollerde hep düzenli önde gidiyorsa bu erken döllenmeymiş ve sat geri çekilirmiş ama 7 aydan sonra bebek önde gidiyorsa o bebeğin anne karnında iyi beslenmesinden kaynaklı olduğu için öne çekilmezmiş doğum tarihi.. bence senin işte bişey var dr satını öne çekmeli ve doğum tarihini 27+3 e göre ayarlamalı.. bence bi dahaki gidişine sor bu konuyu dr.
Canim sen decavit icin mi endiselenmistin yanlis mi hatirliyorum bilmiyorum ama eger oysan benim kullandigim prenatal vitaminin icerigi decavitin iki kati direk ve gunde bi tane al dedi dr, zaten vitaminin fazlasini vucut tutmaz :)
Walla bn de heyecanla bekliorum ama henuz ciddi bi tekme hissetmedimsadece pitir pitir bisiler oluyo arada
aslında bu sat bat konularında çok yazdım ben buraya erkene çekmek diye bişey olmamalı bence sadece tecrübem ile konuşuyorum oğlumda 2 hafta önde gitmeme rağmen yani 25 mayıs görünüyordu doğum ama 11 haziranda tam da gününde doğum yaptım hatta sezeyana almasa belki bi kaç gün daha geçicekti 28 26 günde adet olurum erken geç döllenme vs yok yani velasıl sende demişsin ya tamamen bebeği besleme ile ilgili bu durum bence de tecrübem ile yazıyorum 2 hafta deli gibi beklemiştim yaramaz oğlumu ki sanırım erkek bebişler biraz daha gelişkin kızlara göre.cnm 24 haftalıksın nasıl 27 haftalık çıkıyor bebiş ? 3 hafta çok büyük fark değilmi benim son 3 kontrolümde 1 hafta önde çıktı diye dün dr sat tarihimi öne çekti 5. ay sonuna kadar bebek kontrollerde hep düzenli önde gidiyorsa bu erken döllenmeymiş ve sat geri çekilirmiş ama 7 aydan sonra bebek önde gidiyorsa o bebeğin anne karnında iyi beslenmesinden kaynaklı olduğu için öne çekilmezmiş doğum tarihi.. bence senin işte bişey var dr satını öne çekmeli ve doğum tarihini 27+3 e göre ayarlamalı.. bence bi dahaki gidişine sor bu konuyu dr.
Bilmiyormki canım bi şey demedi kâğıtta da 29agustos yazıyo ama :/ bi tek çok bastırdı kafası aşağı girmiş dedi ağrı yapar öylecnm 24 haftalıksın nasıl 27 haftalık çıkıyor bebiş ? 3 hafta çok büyük fark değilmi benim son 3 kontrolümde 1 hafta önde çıktı diye dün dr sat tarihimi öne çekti 5. ay sonuna kadar bebek kontrollerde hep düzenli önde gidiyorsa bu erken döllenmeymiş ve sat geri çekilirmiş ama 7 aydan sonra bebek önde gidiyorsa o bebeğin anne karnında iyi beslenmesinden kaynaklı olduğu için öne çekilmezmiş doğum tarihi.. bence senin işte bişey var dr satını öne çekmeli ve doğum tarihini 27+3 e göre ayarlamalı.. bence bi dahaki gidişine sor bu konuyu dr.
Bilmiyormki canım doktor bi şey demedi kâğıtta 27+3 yazıyo bi tek kafası aşağıda diye çok bastırdı o korkuttuCanım Maaşallah size. Seninle günümüz aynı. Bugün 23+3 uz. Ama seninki 3 hafta mı önden gidiyor?
Bekler inşallah canım sağlıklı gününde dogsundaaslında bu sat bat konularında çok yazdım ben buraya erkene çekmek diye bişey olmamalı bence sadece tecrübem ile konuşuyorum oğlumda 2 hafta önde gitmeme rağmen yani 25 mayıs görünüyordu doğum ama 11 haziranda tam da gününde doğum yaptım hatta sezeyana almasa belki bi kaç gün daha geçicekti 28 26 günde adet olurum erken geç döllenme vs yok yani velasıl sende demişsin ya tamamen bebeği besleme ile ilgili bu durum bence de tecrübem ile yazıyorum 2 hafta deli gibi beklemiştim yaramaz oğlumu ki sanırım erkek bebişler biraz daha gelişkin kızlara göre.
Bilemedimki kızlar kâğıtta adet tarihine gore 23+4 ultrasona gore 27+3yaziyo bende anlamadımmaşallah size3 hafta öndenmi gidiyor yani
Kızlar doktor demedi ben sadece adetine gore yaninda 23+4 ultrasona gore 27+3yazidigini soyluyorm sonradan baktgm için soramadim kilosu boyu normal deglmi sizinkilerle endişe etmelimiyimNasıııl yani 1 ay mı önden gidiyooor? Canım emin misin? 1, 2 haftayı duyduk da 1 ay çok fzla değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?