2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bekler inşallah canım sağlıklı gününde dogsunda bide kafası aşağıda olması bi şey olmaz Dmi ayakları nerde peki
bişeycik olmaz sadece seni rahatsız eder sık wc ye çıkarsın.
ki genelde erkek bebekler 40 haftayı doldur.

Kızlar doktor demedi ben sadece adetine gore yaninda 23+4 ultrasona gore 27+3yazidigini soyluyorm sonradan baktgm için soramadim kilosu boyu normal deglmi sizinkilerle endişe etmelimiyim
bilemiyorum ki canım.. ama yazılan doğruysa tam 4 hafta önde görünüyor.. benim bebişim dha küçük teyzesi, en son kontrolde 22 haftalık 430 grdı

Bilmiyormki canım bi şey demedi kâğıtta da 29agustos yazıyo ama :/ bi tek çok bastırdı kafası aşağı girmiş dedi ağrı yapar öyle
O ekranda almış öne demekki cnm 29 ağustos yazdığına göre.. sağlıkla gelsinlerde kalanı çokta dert değil zaten..

Doktorda öyle dedi ağrı yaparmis ondan mi yürürken zorlaniyorm acaba
kafasının yeri çok onemlı eger asagıdaysa kasık agrısı yapar yurumede zorlanırsın,yukardaysa mıdeye baskı yapar onda da mıde sıkıntısı yasarsın ben her ıkı durumu da yasıyorum...benım kızın kafa yukarda olursa bacaklarıyla mesaneme tekme atıyor dusun yaşadıklarımı sureklı wc

Larimar canım bizim doğum tarihlerimiz aynı bebeğim bugün hareket etmedi endişeleniyorum sence bu normal mi yazdım ama cvp veren olmadı

vallahi bazen benimkide öğle baskı yapıyorki mesaneye haa diyorum yine bağdaş kurdu benim kız :)

Larimar canım bizim doğum tarihlerimiz aynı bebeğim bugün hareket etmedi endişeleniyorum sence bu normal mi yazdım ama cvp veren olmadı
gayet normal cnm merak etme bişey olmaz pazar bende hissetmedim dün ve bugün maşallahı var duruş şekline göre olabilir dedi dün dr. bu arada bnm 1 hafta öne çekti doğumu cnm erken döllenme dedi ama bakalım ne zaman gelecek bebişim..

saol canım ya senin ve bebişin adına çok sevindim 1 hafta önce kavuşucan kuzuna :) ne kadar olmuş boyu ve kilosu oğluşunun içime su serptin panik yaptım biraz sanırım o da stres yaptı ki annesine tepki vermiyor.

cnm 570 gr 31 cm olmuş.. ama boyu tahmini dedi bacak boyuna göre söylemiş.. çok şükür bir sıkıntı yok 1 ay sonra tekrar çağırdı testler var dedi galiba şeker yüklemesi için.. bu arada ben elimi koyunca oynamıyor utanıyor mu dedim yada rahatsızmı oluyor dedim yok dedi seni hissetmek istediği içindir sen konuş ve dokun ona dedi zamanla alışır annemi dokunuyor babamı ayırt eder tepki verir dedi

Ya çok ilginç ayırt edebilmesi. Çok enteresan şeyler yaşanıyor içimizde :)

Gunaydin bayanlar 21. Haftadayim doktorumu degistircem yarin farkli doktora gitcem acaba ayriltili ultrason istesem yapar mi yoksa onun ozel bi gunu mu var seker takviyesi falan yapcaz yarin

maşallah canım bende c.tesi gittim 500 gr dedi boyunu söylemedi herşey güzel dedi 6 haziranda şeker yüklemesine çağrdı. senide şeker yüklemesi için çağrmıştr tatlm. benim kuzum dokunsamda dokunmasamda tekme atıyodu konuştkça sakinliyo zaten kıyamam tekmesini özledim çok zormuş beklemek

canim hic endiselenme bisey olmaz bide karnin tok ken sirt ustu uzan elini karnina koy mutlaka tepki verir
çok şükür sabahtan beri beklediğim o güçlü tekme geldi çok teşekkürler desteğiniz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…