2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım E="miskamber, post: 40922329, member: 304811"]kızlar son 10 yasinnnnnnn..yokmu alannnnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]
Canim ben de alayım bir tane

benim oğlum yaz bebeğiydi temmuzda doğdu, eğitime katılmıştım ve bebeyağını önermediklerini söylemişlerdi. gözeneklerde minik yağ bezeleri oluşuyormuş, ben hiç kullanmadım losyon kullandım

Gunaydin bayanlar 21. Haftadayim doktorumu degistircem yarin farkli doktora gitcem acaba ayriltili ultrason istesem yapar mi yoksa onun ozel bi gunu mu var seker takviyesi falan yapcaz yarin
cnm detaylı 20. ve 23. hafta arası şeker yüklemesi 24. haftadan sonra diye biliyorum ben.. detaylıyı bende 21 de yaptırdım..

canım park yataklar ilk 2 yıl için iyi ama 3-4 e kadar kullanılabileceğini sanmıyorum, 2 yaşındayken tam dolduruyordu benim oğlan:) ama 2 yaşına kadar gayet iyi, ilk 6 ay üst seviyede sonra alt seviyede kullandık, bu sefer de park yatak kullanıcaz 1 sene

Tesekr edrm kattina hanim gecen saglik ocagina gittim ordakiler dedi 20 haftada seker yuklemesi var die bende bilmiyordum yarin gidicem iste bakalim ben mi diycem detayli istiyorum die yoksa doktor kendisimi bakar
cnm genelde dr söylüyor ama sen dr değiştiğin için sen söyle bana yapılmadı yapabilirmiyiz diye hatırlat.. şeker yüklemeyide yeni dr bırak herkes 24. haftadan sonra konuşuyor burda..

41 YASİN LİSTESİ

miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1......................okundu
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
cryofangel.....................1
ysmn1096......................1
belmaakca.....................1
OhatunO.........................1
kattina............................1
ayselcsb..........................1
bluebottle........................1
arzu3850........................1
catdog............................1
insirahım........................1
gayye21..........................2
fulya01...........................2
denizkaya.......................1
elifahsen..........................1
ayışığı3434......................1
yeşil_erik.........................1

magicdarkwish................1
aysmst88.........................3
prensprensess..................1

polyanna23.....................1

TOPLAM........................37

Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....çevresinden okumak isteyen olursa verilebilir..

Son düzenleme:
benide eklermisiniz

Benim de evimde tadilat var. Bütün evi topladık haftasonu aynen ben de ağır bişe yapmadım ama oğlumdan tık yoktu pazar günü ve dün tüm gün.. Yani sanki hareketi çok çok azalmış, hissettirmiyor gibiydi.. Anneme kaçtım geldim yattım hemen dinlenmek için. Çok panikledim ama biraz dinlendikten sonra dün gece hareketlendi gene çok şükür. Seninki de belki yorgun düşmüştür biraz dinlenin annesi :) inşallah kazasız belasız evlerimize yerleşiriz.. Kolay gelsin size de..

41 YASİN LİSTESİ

miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1......................okundu
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
cryofangel.....................1
ysmn1096......................1
belmaakca.....................1
OhatunO.........................1
kattina............................1
ayselcsb..........................1
bluebottle........................1
arzu3850........................1
catdog............................1
insirahım........................1
gayye21..........................2
fulya01...........................2
denizkaya.......................1
elifahsen..........................1
ayışığı3434......................1
yeşil_erik.........................1
magicdarkwish................1...................okundu
aysmst88.........................3
prensprensess..................1
polyanna23.....................1

nurbanu1983...................2
kuzucuk87.......................1

TOPLAM........................40

Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....çevresinden okumak isteyen olursa verilebilir.

Son düzenleme:

Benim oğlum da baştan beri bir hafta ile 10 gün arası önde çıkıyor hep. Ama doktorum 8.aya kadar bekleyeceğimizi ve o zaman da önde olursa doğum tarihini öne çekebileceğimizi söyledi. En son kontrolde 27 ağustos görünüyordu sanırım doğum tarihi. Sanırım doktordan doktora değişiyor, biraz yorum karışıyor tıbba galiba bu konuda :)
Bu arada doktorun doğru söylemiş benim oğlum da ben elimi koyunca duruyor ama konuşup biraz karnımda elimi gezdirdikten sonra hareketleniyor. Hatta ben dışardan pıt pıt yaptıkça o da içerden yapıyor babamıza ise tepkiliydik resmen adamcağız bende harektlendiğini görüp binbir hevesle elini koyduğu anda oğlum düğmesine basmışsın gibi anında duruyordu çok üzülüyordu garibim biraz da kıskanıyordu ama sonra eşim de daha sık konuşmaya başladı ve ona da tepki vermeye başladı oğlum :)

Ben okudum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…