- 14 Aralık 2014
- 26
- 29
- 3
- 39
gözün aydın kuzucum panikleme bi daha..çok şükür sabahtan beri beklediğim o güçlü tekme geldi çok teşekkürler desteğiniz için :)
Günaydın Kızlar günler süren araştırmalarım sonucu bebek bakim ürünleri arasından (mustela-bubchen-sebamed arasında kalmıştım) sonunda mustela ya karar verdim.. ama şimdi başka bir sorum var özellikle tecrübeli annelere. okuduğum bazı yerlerde kış bebeklerine duş sonrası yağ, yaz bebeklerine losyon/bebe sutu kullanılır yazıyor.. siz ne düşünürsunuz.. duş sonrası hem vücudunu nemlendirmek hem de masaj yapmak adına yağ mi almalıyım sizce yoksa losyon mu???
cnm detaylı 20. ve 23. hafta arası şeker yüklemesi 24. haftadan sonra diye biliyorum ben.. detaylıyı bende 21 de yaptırdım..Gunaydin bayanlar 21. Haftadayim doktorumu degistircem yarin farkli doktora gitcem acaba ayriltili ultrason istesem yapar mi yoksa onun ozel bi gunu mu var seker takviyesi falan yapcaz yarin
Kızlar sizlerin bi konuda fikrini almak istiyorum. hafta sonu bebebğim için oda baktık büyüyebilen beşiklerden almayı düşünüyordum ama kafam karıştı mağazadaki görevli büyüyebilen beşiğin 160 cm kadar büyüdüğünü ve ona göre yatak bulmanın cok zor olduğunu söledi cogu büyüyebilen beşiktede sallanma mekanizması yok olan için de cok cabuk bozulduğunu sölediler neredeyse herkes dolap ve şifonyer alıp yatağını park yatak almam yönündeydi park yatakta 3-4 yasına kadar yatabiliyormuş sonrasında baza alırsın diyorlar siz neler aldınız bu konuda bi fikriniz var mı
Tesekr edrm kattina hanim gecen saglik ocagina gittim ordakiler dedi 20 haftada seker yuklemesi var die bende bilmiyordum yarin gidicem iste bakalim ben mi diycem detayli istiyorum die yoksa doktor kendisimi bakarcnm detaylı 20. ve 23. hafta arası şeker yükleme
ben 750 lik kullanıyordum canım sabah akşam günde 2 kere 1'er tablet demişti doktorum.günaydınlar...arkadadaşlar aranızda marincap kullanan ve tavsiye edenler vardı.bahsettiğiniz marincap 500 mg mı? günde 1 kullanım yeterli mi?
cnm genelde dr söylüyor ama sen dr değiştiğin için sen söyle bana yapılmadı yapabilirmiyiz diye hatırlat.. şeker yüklemeyide yeni dr bırak herkes 24. haftadan sonra konuşuyor burda..Tesekr edrm kattina hanim gecen saglik ocagina gittim ordakiler dedi 20 haftada seker yuklemesi var die bende bilmiyordum yarin gidicem iste bakalim ben mi diycem detayli istiyorum die yoksa doktor kendisimi bakar
benide eklermisiniz41 YASİN LİSTESİ
miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1......................okundu
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
cryofangel.....................1
ysmn1096......................1
belmaakca.....................1
OhatunO.........................1
kattina............................1
ayselcsb..........................1
bluebottle........................1
arzu3850........................1
catdog............................1
insirahım........................1
gayye21..........................2
fulya01...........................2
denizkaya.......................1
elifahsen..........................1
ayışığı3434......................1
yeşil_erik.........................1
magicdarkwish................1
aysmst88.........................3
prensprensess..................1
TOPLAM........................36
Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....çevresinden okumak isteyen olursa verilebilir..
bitane ekledimbenide eklermisiniz
teşekkür ederim canım,sağol.ben 750 lik kullanıyordum canım sabah akşam günde 2 kere 1'er tablet demişti doktorum.
ben 2 tane alıyoruuuummmkızlar son 10 yasinnnnnnn..yokmu alannnnnnnnnnnnnnnn
merhaba kızlar... dün ev taşıdık gerçi ben ağır bişey kaldırmadım ama eğilip kalktım hiç dinlenemedim bide iş yerinden izin alırken sorun yaşadım çok üzülüp stres yaptım ağladım hatta akşam yattığımda bebeğim çok hareketliydi gece diş ağrımda oldu hatta benle birlikte uyumadı oğluşum. sabahları genelde tekme atardı yemek yediğimde fln 8 den beri hareket etmesini bekliyorum ama hiç tekme atmadı korktum biraz dinlemeye çalışıyorum güçsüz kıpırdaması var sanki ama emin olamadım ben hareketlerini erken hissetmeye başladım böyle olunca çok moralim bozuldubebeğime bişey olmamıştır inşallah
cnm 570 gr 31 cm olmuş.. ama boyu tahmini dedi bacak boyuna göre söylemiş.. çok şükür bir sıkıntı yok 1 ay sonra tekrar çağırdı testler var dedi galiba şeker yüklemesi için.. bu arada ben elimi koyunca oynamıyor utanıyor mu dedim yada rahatsızmı oluyor dedim yok dedi seni hissetmek istediği içindir sen konuş ve dokun ona dedi zamanla alışır annemi dokunuyor babamı ayırt eder tepki verir dedi
son iki tane kaldı....
41 YASİN LİSTESİ
miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1......................okundu
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
cryofangel.....................1
ysmn1096......................1
belmaakca.....................1
OhatunO.........................1
kattina............................1
ayselcsb..........................1
bluebottle........................1
arzu3850........................1
catdog............................1
insirahım........................1
gayye21..........................2
fulya01...........................2
denizkaya.......................1
elifahsen..........................1
ayışığı3434......................1
yeşil_erik.........................1
magicdarkwish................1
aysmst88.........................3
prensprensess..................1
polyanna23.....................1
TOPLAM........................37
Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....çevresinden okumak isteyen olursa verilebilir..
ekliyorumm canım1 tane de ben alayım. Şimdi hemen okuyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?